خدایا به ما استقلالیا یک صبری عنایت بفرما که بتونیم این پرسپولیسیا رو متقاعد کنیم که از داشته های الانشون بگن نه موقعی که خودشون هم نبودن.....!!!!
خدایا به ما استقلالیا یک صبری عنایت بفرما که بتونیم این پرسپولیسیا رو متقاعد کنیم که از داشته های الانشون بگن نه موقعی که خودشون هم نبودن.....!!!!
بالاخره ما یه زمانی یه چیزی داشتیم :lol: شما کلا از نداشته هاتون میگین![]()
من نمیدونم 4 رو از کجاتون آوردین :lol:
4 تا دربی که پشت سر هم نبردین بینش یه بازی مساوی شده :lol:
4 تا گلم که تو یه بازی نزدین :lol:
اگه به 4 تا گل زدن به تیم رقیب هم باشه که هادی نوروزی باید بیاد بهتون 4 نشون بده :lol::lol:
در ضمن قهرمانی های استقلال تو آسیا که بهش مینازین هم جزو فرمایشات خودتون محسوب میشه :lol:
فک کنم بازی مکزیک و فرانسه بود اگه اشتباه نکرده باشم تو جام جهانی حسن کامرانی فر بد تر از اینو افساید گرفت ولی داور این بازی افساید به این تابلویی رو با این که تو دیدش بود نگرفت
بلاخره حق داشت دیگه پرسپولیس نمیتونست گل بزنه
فک کنم بازی مکزیک و فرانسه بود اگه اشتباه نکرده باشم تو جام جهانی حسن کامرانی فر بد تر از اینو افساید گرفت ولی داور این بازی افساید به این تابلویی رو با این که تو دیدش بود نگرفت
بلاخره حق داشت دیگه پرسپولیس نمیتونست گل بزنه
![]()
یک فریم هم بری جلو دو متر میشه ها
سعیتونو بکنید
داداش دیگه دارم با عکس نشونت میدم تو اینم قبول نداری ؟ ایول دارید به مولا ! به این نتیجه رسیدم صحبت با پرسپولیسی جماعت کلا صبر ایوب میخواد که من ندارم
پس 6 تای شما هم جزو فرمایشات خودتون محسوب میشه و لطفا دیگه به کار نبرید عزیز!!!!بالاخره ما یه زمانی یه چیزی داشتیم :lol: شما کلا از نداشته هاتون میگین![]()
من نمیدونم 4 رو از کجاتون آوردین :lol:
4 تا دربی که پشت سر هم نبردین بینش یه بازی مساوی شده :lol:
4 تا گلم که تو یه بازی نزدین :lol:
اگه به 4 تا گل زدن به تیم رقیب هم باشه که هادی نوروزی باید بیاد بهتون 4 نشون بده :lol::lol:
در ضمن قهرمانی های استقلال تو آسیا که بهش مینازین هم جزو فرمایشات خودتون محسوب میشه :lol:
تازه فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟داداش دیگه دارم با عکس نشونت میدم تو اینم قبول نداری ؟ ایول دارید به مولا ! به این نتیجه رسیدم صحبت با پرسپولیسی جماعت کلا صبر ایوب میخواد که من ندارم
حالت خوبه ؟!!!!!! فاصله ی 2 سر خط قرمز که کشیدی رو با خط محوطه ی جریمه رو ببین !!! گرفتی کجا سوتی دادی ؟حالا برو تمرین بکش زیرش کن ! به شما نیومده به ما گیر بدید !
تو سرعت دفاع در حال برگشت هست و مهاجم در حال حرکت به جلو ، یعنی 1 دهم ثانیه هم تاثیر گذاره ، پس تورو خدا خودتون رو به خواب نزنید ! توپ از پای بازیکن جدا شده بعد عکس گرفته شده . اوکی ؟![]()
این روزا،تو تمام مصاحبهها با بازیکنای قدیمی و مربیا..همه میگن بازیکنای جوون تو زندگی ورزشی فقط ۱ نفر رو الگو قرار بدن..اون هم کاپیتان تموم نشدنی ما فرهاده،ساکت و آروم،بدون مصاحبههای زیادی کارش رو میکنه..خیلی عزیزه بخدا. |
پس 6 تای شما هم جزو فرمایشات خودتون محسوب میشه و لطفا دیگه به کار نبرید عزیز!!!!
عجب دل خجسته ای دارید شومادقیقا از کدوم 6 تو گفته های من حرف میزنین ؟ :lol: من که حرفی از 6 نزدم چرا خود زنی میکنین داداش
بعدا اونا فرمایشات شما بودن نه بنده![]()
عجب دل خجسته ای دارید شوما![]()
ایشون از شیس تای فتح تهران صحبت میکنه
بگیر مطلبو![]()