• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
جالبه خودشون میگن ما تو این چند ساله هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم اون وقت یه سری هاشون میان اینجا یه جوری میگن انگار هشت دوره پشت هم قهرمان شدن و ما همش بهشون باختیم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
خدایا به ما استقلالیا یک صبری عنایت بفرما که بتونیم این پرسپولیسیا رو متقاعد کنیم که از داشته های الانشون بگن نه موقعی که خودشون هم نبودن.....!!!!

فایده نداره
نرود میخ آهنین در سنگ

Registered User
لایک‌ها
4,964
فک کنم بازی مکزیک و فرانسه بود اگه اشتباه نکرده باشم تو جام جهانی حسن کامرانی فر بد تر از اینو افساید گرفت ولی داور این بازی افساید به این تابلویی رو با این که تو دیدش بود نگرفت

بلاخره حق داشت دیگه پرسپولیس نمیتونست گل بزنه

67387072017901955345.jpg

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
خدایا به ما استقلالیا یک صبری عنایت بفرما که بتونیم این پرسپولیسیا رو متقاعد کنیم که از داشته های الانشون بگن نه موقعی که خودشون هم نبودن.....!!!!

بالاخره ما یه زمانی یه چیزی داشتیم :lol: شما کلا از نداشته هاتون میگین :D
من نمیدونم 4 رو از کجاتون آوردین :lol:
4 تا دربی که پشت سر هم نبردین بینش یه بازی مساوی شده :lol:
4 تا گلم که تو یه بازی نزدین :lol:
اگه به 4 تا گل زدن به تیم رقیب هم باشه که هادی نوروزی باید بیاد بهتون 4 نشون بده :lol::lol:
در ضمن قهرمانی های استقلال تو آسیا که بهش مینازین هم جزو فرمایشات خودتون محسوب میشه :lol:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
اگه به 4 تا گل زدن به تیم رقیب هم باشه که هادی نوروزی باید بیاد بهتون 4 نشون بده :lol::lol:
در ضمن قهرمانی های استقلال تو آسیا که بهش مینازین هم جزو فرمایشات خودتون محسوب میشه :lol:

شما چند سالته ؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فک کنم بازی مکزیک و فرانسه بود اگه اشتباه نکرده باشم تو جام جهانی حسن کامرانی فر بد تر از اینو افساید گرفت ولی داور این بازی افساید به این تابلویی رو با این که تو دیدش بود نگرفت

اره دیگه نمیتونست گل بزنه

با داورا لابی میکنن :::headphone

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

67387072017901955345.jpg

یک فریم هم بری جلو دو متر میشه ها
سعیتونو بکنید

Registered User
لایک‌ها
4,964
یک فریم هم بری جلو دو متر میشه ها
سعیتونو بکنید

داداش دیگه دارم با عکس نشونت میدم تو اینم قبول نداری ؟ ایول دارید به مولا ! به این نتیجه رسیدم صحبت با پرسپولیسی جماعت کلا صبر ایوب میخواد که من ندارم

aryamob

Registered User
لایک‌ها
151
داداش دیگه دارم با عکس نشونت میدم تو اینم قبول نداری ؟ ایول دارید به مولا ! به این نتیجه رسیدم صحبت با پرسپولیسی جماعت کلا صبر ایوب میخواد که من ندارم

حالت خوبه ؟!!!!!! فاصله ی 2 سر خط قرمز که کشیدی رو با خط محوطه ی جریمه رو ببین !!! گرفتی کجا سوتی دادی ؟ :D حالا برو تمرین بکش زیرش کن ! به شما نیومده به ما گیر بدید !

تو سرعت دفاع در حال برگشت هست و مهاجم در حال حرکت به جلو ، یعنی 1 دهم ثانیه هم تاثیر گذاره ، پس تورو خدا خودتون رو به خواب نزنید ! توپ از پای بازیکن جدا شده بعد عکس گرفته شده . اوکی ؟ ;)

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
پس 6 تای شما هم جزو فرمایشات خودتون محسوب میشه و لطفا دیگه به کار نبرید عزیز!!!!

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
تازه فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟

Registered User
لایک‌ها
4,964
حالت خوبه ؟!!!!!! فاصله ی 2 سر خط قرمز که کشیدی رو با خط محوطه ی جریمه رو ببین !!! گرفتی کجا سوتی دادی ؟ :D حالا برو تمرین بکش زیرش کن ! به شما نیومده به ما گیر بدید !

تو سرعت دفاع در حال برگشت هست و مهاجم در حال حرکت به جلو ، یعنی 1 دهم ثانیه هم تاثیر گذاره ، پس تورو خدا خودتون رو به خواب نزنید ! توپ از پای بازیکن جدا شده بعد عکس گرفته شده . اوکی ؟ ;)

این صبر ایوب که میگم اینه ! گلم پای دوتا بازیکن رو ببین بعدش پای بازیکنتون رو که داره پاس میده نگاه کن در ضمن این حرف من نیست حرف کارشناس داوریه اول بشنو بعد نطق بکن

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917

این روزا،تو تمام مصاحبه‌ها با بازیکنای قدیمی‌ و مربیا..همه میگن بازیکنای جوون تو زندگی‌ ورزشی فقط ۱ نفر رو الگو قرار بدن..اون هم کاپیتان تموم نشدنی‌ ما فرهاده،ساکت و آروم،بدون مصاحبه‌های زیادی کارش رو میکنه..خیلی‌ عزیزه بخدا.

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
واقعا چه دلی دارید شما استقلالی های عزیز :blink: که با پرسپولیسیها کل کل میکنید ولشون کنید بزارید اونا تو عوالم 6 تای ندیده باشن و ما جاما رو یکی پس از دیگری بالای سر ببریم :D

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
پس 6 تای شما هم جزو فرمایشات خودتون محسوب میشه و لطفا دیگه به کار نبرید عزیز!!!!

دقیقا از کدوم 6 تو گفته های من حرف میزنین ؟ :lol: من که حرفی از 6 نزدم چرا خود زنی میکنین داداش :D
بعدا اونا فرمایشات شما بودن نه بنده :D

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
دقیقا از کدوم 6 تو گفته های من حرف میزنین ؟ :lol: من که حرفی از 6 نزدم چرا خود زنی میکنین داداش :D
بعدا اونا فرمایشات شما بودن نه بنده :D
عجب دل خجسته ای دارید شوما
offwall.gif

ایشون از شیس تای فتح تهران صحبت میکنه
بگیر مطلبو
cheese.gif

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868

شما هم لطف کن از ستاره جدید بگو، از ستاره های 40 سال پیش رو پیرهنتون نگو.

مگه میشه تاریخ رو قلم گرفت؟؟؟
6 تا رو مگه میشه ندیده گرفت؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا