• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
یه خبر هم دارم واسه بچه ها
چند ساعت پیش با مدیر بخش فرروش هایر صحبتایی شده و قراره نماینده رسمی و گارانتی گوشی های هایر رو بگیریم
ایشالا تا چند روز آینده خبر قطعیش رو بهمون میدن
دعا کنید درست شه که این گوشی هارو با قیمتی فضایی (همون کم) بتونیم بیاریم طی صحبت های انجام شده قیمت امروز این هایر های w910 رو 350.000تومن اعلام کرد(به پول خودمون)
فکرشو کنید...

رو حرفتون حساب كردم ...

از الان زنبيل ميزارم ...

>>>>>>>> خريدار گوشي هاير (Haier) مدل HW-W718 يا HW-W910 كار كرده <<<<<<<<

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
یه خبر هم دارم واسه بچه ها
چند ساعت پیش با مدیر بخش فرروش هایر صحبتایی شده و قراره نماینده رسمی و گارانتی گوشی های هایر رو بگیریم
ایشالا تا چند روز آینده خبر قطعیش رو بهمون میدن
دعا کنید درست شه که این گوشی هارو با قیمتی فضایی (همون کم) بتونیم بیاریم طی صحبت های انجام شده قیمت امروز این هایر های w910 رو 350.000تومن اعلام کرد(به پول خودمون)
فکرشو کنید...

دوست عزيز،يه چيزي در اين بازار ملتهب و اين كشور هست،به اسم زرنگي
شما به اين قيمت و باگارانتي بياري خودم نمايندگي شهرمون ميشم برا شما
ولي امكانش ١در هزاره براتون
بازم اميدواريم

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
بازم اميدواريم

تایید میشه اگه اینجوری باشه بنده هم توو زاهدان نمایندگی میزنم و از شما تهیه میکنم !

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
بازم اميدواريم

حرف ایشون تایید میشه .
بعدشم بعضی از فروشندها گفتن نهایتا تا اخر این ماه تولیدش تموم میشه .فکر کنم جدی هم گفتن همونطور که در جریانین تو بازارچه w718 خیلی کمیاب شده .چرا ؟چون تولید نمیشه .

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
بازم اميدواريم

آقا منم نمایندگی مشهد رو قبول میکنم البته اگه دوستمون بتونه این کار بزرگ رو انجام بده
ایشالله موفق باشی حمید جان :rolleyes:

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
حرف ایشون تایید میشه .
بعدشم بعضی از فروشندها گفتن نهایتا تا اخر این ماه تولیدش تموم میشه .فکر کنم جدی هم گفتن همونطور که در جریانین تو بازارچه w718 خیلی کمیاب شده .چرا ؟چون تولید نمیشه .

حرفتون تاييد ميشه چون يكي از فروشنده هاي معتبر فروم هم همينو گفته بودن !

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
حرفتون تاييد ميشه چون يكي از فروشنده هاي معتبر فروم هم همينو گفته بودن !

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

نمیدونم چرا هر کی هر کار میکنه که به نفعه همه است بقیه میخوان تخریبش کنن.
البته بازار همینه دیگه. فکر کنم دوستان تو بازار نیستن و همین جور حرف میزنند.
اساتید یکم واقع بین باشید.فک کنم دوستان میخوان آقا حمید رو منصرف کنند.

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
نمیدونم چرا هر کی هر کار میکنه که به نفعه همه است بقیه میخوان تخریبش کنن.
البته بازار همینه دیگه. فکر کنم دوستان تو بازار نیستن و همین جور حرف میزنند.
اساتید یکم واقع بین باشید.فک کنم دوستان میخوان آقا حمید رو منصرف کنند.

من كسي رو منصرف نكردم هر كاري ميخواد بكنه من حرف خودمو زدم ايشالا ارزون بشه همه بتونن بخرنش حالا خوبه ؟؟

حتا اگه روي عمده و نمايندگي هم روي 100 دلار حساب كنيد هزينه گمرك + گارانتي و ... به نظرتون 350 تومن ميشه ؟؟

الان اگه گوشي رو تكي از چين بخري كه برات مسافري حساب ميكنن دور و بر 40 تا 70 ازت گمرك ميگيرن حالا اينا كه ميخوان تعداد بيارت كه گرون ترم ميشه !!

مگه اين كه قاچاق وارد كنن

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
من كسي رو منصرف نكردم هر كاري ميخواد بكنه من حرف خودمو زدم ايشالا ارزون بشه همه بتونن بخرنش حالا خوبه ؟؟

حتا اگه روي عمده و نمايندگي هم روي 100 دلار حساب كنيد هزينه گمرك + گارانتي و ... به نظرتون 350 تومن ميشه ؟؟

الان اگه گوشي رو تكي از چين بخري كه برات مسافري حساب ميكنن دور و بر 40 تا 70 ازت گمرك ميگيرن حالا اينا كه ميخوان تعداد بيارت كه گرون ترم ميشه !!

مگه اين كه قاچاق وارد كنن

شما از قیمت 3 ماه پیشش خبر دارید که چند بود؟؟؟
اون موقع متوجه میشی که آقا حمید میتونه این کار رو انجام بده...
البته حرف شما هم به جاش تقریبا درسته.

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
شما از قیمت 3 ماه پیشش خبر دارید که چند بود؟؟؟
اون موقع متوجه میشی که آقا حمید میتونه این کار رو انجام بده...
البته حرف شما هم به جاش تقریبا درسته.

اره رفيق من خودم موبايل و اينا سفارش دادم قيمت 3 4 ماه پيشش تقريبا بين 290 تا 310 دلار بود !!

واسه همين ميگم موجودي رو به اتمامه مگه شركتش خل شده بياد 300 دلار رو بكنه 136 دلار بعدشم عمده 110 دلار !؟!

خبر هايي داره مياد كه شركتش داره موجودي 910 رو خالي ميكنه مثل همون كاري كه با 718 كرد بعد هم توليد نكنه مثل اين كه روي 2 گوشي جديد داره كار ميكنه !!

البته من واسه اقا حميد هم ارزوي موفقيت ميكنم

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان تو استفاده معمولی از گوشی احساس نمیکنید پشت گوشی یه کم داغ میشه؟مال من یه کم پشت گوشی داغ میشه

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان یه سوال میگم تو صفحه اول همین تاپیک تو مشخصات سی پی یو نوشته MSM8260A ولی مال من تو تنظیماتش نوشته MSM8960 cdp ایا اینا با هم تفاوت خاصی دارن؟

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان یه سوال میگم تو صفحه اول همین تاپیک تو مشخصات سی پی یو نوشته MSM8260A ولی مال من تو تنظیماتش نوشته MSM8960 cdp ایا اینا با هم تفاوت خاصی دارن؟

دوست عزیز فقط سری ساختشون فرق داره و گرنه همه یک مدل هستن .

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان عزیز یجوری میگین اینگار ما خریدارا بدمون میاد گوشی ارزون بخریم والا ما از خدامونه بشه زیر 350 ولی خوب چینی ها کارشون اینه یه جنسی تولید میکنن وقتی مواد اولیشون تمام شد میرن سراغ یچیز دیگه .
به عنوان مثال همین هایر w718 که خودم بدجور دنبالشم ولی گیر نمیاد.

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
خوب از اونجایی که این گوشی را خودم تو این فروم معرفی کردم و فروشش را اغاز کردم می خواستم به دوستان خوب pt بگم که این گوشیها استوک هستن یعنی دیگه تولید نمیشن الانم یه تعداد تو انبارهای شرکت هستش همینهایی که به دست دوستان میرسه دلیل قیمت پایین این گوشی هم استوک بودنشه والا به قول خودتون گوشی که 137 دلاره میتونه اینجا 480 هزار تومان باشه والا خیلی گرونتر از اینها باید به دست دوستان میرسید چند ماه پیش هم خودم تاپیک بازاریابی زدم اونموقع که قیمتش 300 دلار بود که اینجا قیمتش بیشتر از 700 در میامد بعدشم نمایندگی گرفتن فکر میکنید به همین راحتیه دوست خودم که جزء مدیران شرکت متین رایانه که وارد کننده فلشهای سیلیکون پاور هستن واسه وارد کردن تبلت ایسوس phone pad و گرفتن نمایندگی این برند نزدیک 10 میلیارد هزینه کردن الان تو این سایت کسی هست که بتونه اینقدر هزینه کنه حداقل باید 200 هزار عدد گوشی خریداری کنه در کل این گوشی هم تا چند وقت دیگه فروشش تموم میشه چونکه دیگه تولید نمیشه

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
خوب از اونجایی که این گوشی را خودم تو این فروم معرفی کردم و فروشش را اغاز کردم می خواستم به دوستان خوب pt بگم که این گوشیها استوک هستن یعنی دیگه تولید نمیشن الانم یه تعداد تو انبارهای شرکت هستش همینهایی که به دست دوستان میرسه دلیل قیمت پایین این گوشی هم استوک بودنشه والا به قول خودتون گوشی که 137 دلاره میتونه اینجا 480 هزار تومان باشه والا خیلی گرونتر از اینها باید به دست دوستان میرسید چند ماه پیش هم خودم تاپیک بازاریابی زدم اونموقع که قیمتش 300 دلار بود که اینجا قیمتش بیشتر از 700 در میامد بعدشم نمایندگی گرفتن فکر میکنید به همین راحتیه دوست خودم که جزء مدیران شرکت متین رایانه که وارد کننده فلشهای سیلیکون پاور هستن واسه وارد کردن تبلت ایسوس phone pad و گرفتن نمایندگی این برند نزدیک 10 میلیارد هزینه کردن الان تو این سایت کسی هست که بتونه اینقدر هزینه کنه حداقل باید 200 هزار عدد گوشی خریداری کنه در کل این گوشی هم تا چند وقت دیگه فروشش تموم میشه چونکه دیگه تولید نمیشه

والا.اصلا امکان نداره همچین چیزی اتفاق بیفته.به قول دوستمون هم تو ایران یه چیزی هست به نام زرنگی که من میگم به نام دزدی
اگه کسی تعداد زیادی بیاره و ببینه مردم با همین قیمت 480 اینقدر خرید میکنند امکان نداره 350 بده.به هیچ وجه

بالا