98saman
Registered User
اون HD که میگید رنگی نیست داداش.اگه نور توش بیفته اونم تو یه زاویه خاص از دید شما رنگی میشه.
به نظر من يكي از دليل هاي زيبايي اين گوشي رنگارنگ شدن حرفHD تو افتابه خيلي شيكه
اون HD که میگید رنگی نیست داداش.اگه نور توش بیفته اونم تو یه زاویه خاص از دید شما رنگی میشه.
متاسفانه یکی از گوشی ها که داشتم تو تست ضد آب فقط به کمی از پایین (از سمت بلندگو ) وارد آب شد و غرق شد و نیم سوز شد.![]()
منم شستمش هيچ مشكلي درست نشده براش
ولي به هيچ عنوان هيچ وقت تو اب نميندازمش
چون كاملا مشخصه آي پي ضد اب در اون حد نداره
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta
اخه هایر 718 رو تا الان 200 بار بردم حموم!داداش گفتن ضد اب
ضد بخار ک نیس:|
عجب!بابا اب . اب هست دیگه. منم فقط بلندگوش رو کردم تو اب
الان بلندگو حتی تو خاموشی خر خر می کنه
تاچ بگیر نگیر داره. ال سیدی هی خاموش میشه. تو دوربین اب هست.
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
اخه هایر 718 رو تا الان 200 بار بردم حموم!
همین اخری هم باهاش توی دریای خزر زیر آب فیلم گرفتم و اخ نگفت
ولی این...ازش میترسم
عجب!
پس اون یکی دوستمون که تمداخته بود زیر آب و عکس گرفته بود چی؟؟!!
الان کاستوم 4.0.4 رو دانلود کنید از لینک جدید بعد اگه همه چیز درست بود رسمی رو ریستور کنید ... بعدا اگه خواستین 4.1 انجمن رو نصب کنید ، فول وایپ بعد نصب از ریکاوری.... انشالا حل میشه...
حجمش رو چک کنید 272 مگ باشه... نه یه خورده بیشتر طول میکشه!همین کار ها رو انجام دادم تا رام رسمی انتن داشتم و بعد دوباره توی 4.1.2 هم صدا هم انتن ندارم ...
عجیبه ! چرا فقط گوشی من اینجوره ؟
فول وایپ هم کردم انقدر که دیکه جاهاشون رو حفظ کردم
کلا" عمل اپدیت به 4.1.2 چقدر طول میکشه ؟ اخه من که میزنم بعد 10 ثانیه تمام میشه ...
ممکنه فایلم درست دانلود نشده باشه ؟
حجمش رو چک کنید 272 مگ باشه... نه یه خورده بیشتر طول میکشه!
راستش اصلا به قیافه این نمیخوره ضد آب باشه و تا الان جرات نکردم بندازمش توی آبنمیدونم دوستمون چطوری انداختن شاید چای شارژر اینا باز بوده آب رفت من تا حالا بیش از10بار انداختم زیر کاسه پر آب
ولی آخ هم نگفته چش نزنین![]()
![]()
راستش اصلا به قیافه این نمیخوره ضد آب باشه و تا الان جرات نکردم بندازمش توی آب
کلا چفت و بست درست و حسابی نداره قیافش!البته نسبت به w718 میگم!
حجمش 272
بین 10 تا 15 ثانیه طول میکشه ...
بنده هم یه کلیپ 200 مگ 1080با فرمتwmv رو تو هر پلیری ریختم به کندی ( خیلی کند ) پخش کرد.يه فيلم 1080 با حجم 1050 مگ روش ريختم فرمتشم mkv بود اينطوري نيست كه پخش نكنه ولي انگار افت فريم پيدا ميكنه نرم نشون نميده
یه خبر هم دارم واسه بچه ها
چند ساعت پیش با مدیر بخش فرروش هایر صحبتایی شده و قراره نماینده رسمی و گارانتی گوشی های هایر رو بگیریم
ایشالا تا چند روز آینده خبر قطعیش رو بهمون میدن
دعا کنید درست شه که این گوشی هارو با قیمتی فضایی (همون کم) بتونیم بیاریم طی صحبت های انجام شده قیمت امروز این هایر های w910 رو 350.000تومن اعلام کرد(به پول خودمون)
فکرشو کنید...
رفيق قيمت جهانيش 136 دلاره بعد 350 تومن !!!!
يعني با دلار 2450 تومن
یه خبر هم دارم واسه بچه ها
چند ساعت پیش با مدیر بخش فرروش هایر صحبتایی شده و قراره نماینده رسمی و گارانتی گوشی های هایر رو بگیریم
ایشالا تا چند روز آینده خبر قطعیش رو بهمون میدن
دعا کنید درست شه که این گوشی هارو با قیمتی فضایی (همون کم) بتونیم بیاریم طی صحبت های انجام شده قیمت امروز این هایر های w910 رو 350.000تومن اعلام کرد(به پول خودمون)
فکرشو کنید...
رفيق قيمت جهانيش 136 دلاره بعد 350 تومن !!!!
يعني با دلار 2450 تومن
دوست عزيز اگه اطلاعي نداري همين طوري حرف نزن
كجاش اسنپ دراگون s4 pro هست !!
SnAp DrAgOn S4 هست مدل پردازندش