BloodyBlade
Registered User
کسی نیست این 4.0.4 پست دوم رو برای ما مستقیم کنه ؟ ثواب داره
imei گوشی ما پرید دعا کنید واسم ...
imei گوشی ما پرید دعا کنید واسم ...
بفرمایید داداش cwm چینیدوستان بیزحمت cwm چینی رو یه جای دیگه آپلود کنن ممنون میشم - فوری لازم دارم
متاسفانه یکی از گوشی ها که داشتم تو تست ضد آب فقط به کمی از پایین (از سمت بلندگو ) وارد آب شد و غرق شد و نیم سوز شد.![]()
یادتونه تو همین فروم و چند صفحه قبل گفتم آقا خطر داره imei میپره هیشکی گوشی نکردسلام
دوست عزیز من که نمیخام رستور کنم ! من اپدیت کردم الان هم انتن ندارم ..
دوستان 4.1.2 برای دو مدل گوشی هست
یکیش مدل 2.13a
یکی دیگه 2.03
من الان 2.13 رو نصب کردم گوشیم انتن نداره و نه بلوتوس روشن میشه و نه وای فای !
بک اپم هم پرید ...
یعنی ممکنه گوشیم ن با مدل 2.03 مشکلش حل بشه ؟
اون رام 4.0.4 هم لینکش مشکل داره اگر یکی واسم مستقیم کنه ممنون میشم
ROM Haier W910 - 4.1.2 Versión 2.XX - Con SuperUser y PlayStore. Castellano
دوستان فوتبال 2012 كه براي همه گرافيكها هم مشتركه تو گوشي قبليم (718 هاير )مثل هلو اجرا ميشد ولي تو 910 تا آرم كونامي مياد و گير ميكنه يه تستي ميزنيد ، فكر نكنم نتونه run كنه؟!! .
راجع به تغيير مموري ديفالت براي نصب برنامه روي اس دي كارت هم من از توsetting->استورج اون سه تا نقطه كه پايين سمت راست گوشيه (درواقع more) رو زدم و اونجا تنظيم كردم كه همه چي رو مموري كارتم نصب بشه ، كه اينطور هم شد و هر نرم افزاري كه نصب كردم مستقيم ريخت تو اس دي فقط سوال اينكه اون فولدر ديتاها كجاست براي بازيهاي ديتا دار؟ <--اينم اگه كسي راه حلي براش پيدا كنه ديگه توپ توپه
متاسفانه یکی از گوشی ها که داشتم تو تست ضد آب فقط به کمی از پایین (از سمت بلندگو ) وارد آب شد و غرق شد و نیم سوز شد.![]()
دوستان فوتبال 2012 كه براي همه گرافيكها هم مشتركه تو گوشي قبليم (718 هاير )مثل هلو اجرا ميشد ولي تو 910 تا آرم كونامي مياد و گير ميكنه يه تستي ميزنيد ، فكر نكنم نتونه run كنه؟!! .
راجع به تغيير مموري ديفالت براي نصب برنامه روي اس دي كارت هم من از توsetting->استورج اون سه تا نقطه كه پايين سمت راست گوشيه (درواقع more) رو زدم و اونجا تنظيم كردم كه همه چي رو مموري كارتم نصب بشه ، كه اينطور هم شد و هر نرم افزاري كه نصب كردم مستقيم ريخت تو اس دي فقط سوال اينكه اون فولدر ديتاها كجاست براي بازيهاي ديتا دار؟ <--اينم اگه كسي راه حلي براش پيدا كنه ديگه توپ توپه
آخه اینم کار بود شما انجام دادید؟ میخواستید به چی برسید مثلا اگه ضد آب بود هیچیش نمیشد؟!؟؟
شخصا اگه 100% مطمئن باشم ضد آبه باز نمیزارم 1 قطره آب بخوره بهش!!
حالا چه بلایی اومده سرش؟؟
حالا كه بحث سر ضد ابه من به شخصه تا حالا 4 5 بار زير فشار قوي اب شستمش هيچيشم نشده !!!
دوستان من يه مشكلي دارم نميدونم گوشي شما هم اينجوريه يا نه ؟؟؟
از قسمت بلند گو وقتي بلندي صدا روي 1 باشه گوشتو بهش بچسبوني يه صداي خش خش ميده خودتون امتحان بكنيد !!!
همين طور من يه فيلم 1080 با حجم 1050 مگ روش ريختم فرمتشم mkv بود اينطوري نيست كه پخش نكنه ولي انگار افت فريم پيدا ميكنه نرم نشون نميده
با mx player اجرا کن .بهترین برنامه برای پخش فایل های تصویری هستش