• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
کسی نیست این 4.0.4 پست دوم رو برای ما مستقیم کنه ؟ ثواب داره
imei گوشی ما پرید دعا کنید واسم ...

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
دوستان 4.1.2 برای دو مدل گوشی هست
یکیش مدل 2.13a
یکی دیگه 2.03
من الان 2.13 رو نصب کردم گوشیم انتن نداره و نه بلوتوس روشن میشه و نه وای فای !
بک اپم هم پرید ...
یعنی ممکنه گوشیم ن با مدل 2.03 مشکلش حل بشه ؟
اون رام 4.0.4 هم لینکش مشکل داره اگر یکی واسم مستقیم کنه ممنون میشم
http://www.movilesdualsim.com/foro/...ión-2-XX-Con-SuperUser-y-PlayStore-Castellano

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
متاسفانه یکی از گوشی ها که داشتم تو تست ضد آب فقط به کمی از پایین (از سمت بلندگو ) وارد آب شد و غرق شد و نیم سوز شد.:(

hadi9

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان برای من ساپورت otg مهمه هیچ کدوم از این هایر ها ندارن؟

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
سلام
دوست عزیز من که نمیخام رستور کنم ! من اپدیت کردم الان هم انتن ندارم ..
یادتونه تو همین فروم و چند صفحه قبل گفتم آقا خطر داره imei میپره هیشکی گوشی نکرد :D
ان شالله که با روشی که دوستمون گفتند درست شه،اون 4.0.4 هم خیلی راحت از سایت needrom دانلود میشه!نمیدونم مشکل شما چیه . . .

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان فوتبال 2012 كه براي همه گرافيكها هم مشتركه تو گوشي قبليم (718 هاير )مثل هلو اجرا ميشد ولي تو 910 تا آرم كونامي مياد و گير ميكنه يه تستي ميزنيد ، فكر نكنم نتونه run كنه؟!! .

راجع به تغيير مموري ديفالت براي نصب برنامه روي اس دي كارت
هم من از توsetting->استورج اون سه تا نقطه كه پايين سمت راست گوشيه (درواقع more) رو زدم و اونجا تنظيم كردم كه همه چي رو مموري كارتم نصب بشه ، كه اينطور هم شد و هر نرم افزاري كه نصب كردم مستقيم ريخت تو اس دي فقط سوال اينكه اون فولدر ديتاها كجاست براي بازيهاي ديتا دار؟ <--اينم اگه كسي راه حلي براش پيدا كنه ديگه توپ توپه

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
دوستان 4.1.2 برای دو مدل گوشی هست
یکیش مدل 2.13a
یکی دیگه 2.03
من الان 2.13 رو نصب کردم گوشیم انتن نداره و نه بلوتوس روشن میشه و نه وای فای !
بک اپم هم پرید ...
یعنی ممکنه گوشیم ن با مدل 2.03 مشکلش حل بشه ؟
اون رام 4.0.4 هم لینکش مشکل داره اگر یکی واسم مستقیم کنه ممنون میشم
ROM Haier W910 - 4.1.2 Versión 2.XX - Con SuperUser y PlayStore. Castellano

دوست عزیز به راحتی بعد از عضویت در سایت قابل دانلوده ، الان تست شد با سرعت بالا دانلود میشه

نگران نباش با روش من انشالا حل میشه! ماله منم پریده بود! (ولی در حالت آپدیت واسه هیچ کدوم از بچه ها مشکلی نبود! شاید اول وایپ یادتون رفته بوده باشه... مشکل من موقع ریستوری بودش)

Last edited:

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
دوستان فوتبال 2012 كه براي همه گرافيكها هم مشتركه تو گوشي قبليم (718 هاير )مثل هلو اجرا ميشد ولي تو 910 تا آرم كونامي مياد و گير ميكنه يه تستي ميزنيد ، فكر نكنم نتونه run كنه؟!! .

هم من از توsetting->استورج اون سه تا نقطه كه پايين سمت راست گوشيه (درواقع more) رو زدم و اونجا تنظيم كردم كه همه چي رو مموري كارتم نصب بشه ، كه اينطور هم شد و هر نرم افزاري كه نصب كردم مستقيم ريخت تو اس دي فقط سوال اينكه اون فولدر ديتاها كجاست براي بازيهاي ديتا دار؟ <--اينم اگه كسي راه حلي براش پيدا كنه ديگه توپ توپه

فکر کنم فولدر دیتا رو دستی هم میتونید بسازید

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
متاسفانه یکی از گوشی ها که داشتم تو تست ضد آب فقط به کمی از پایین (از سمت بلندگو ) وارد آب شد و غرق شد و نیم سوز شد.:(

آخه اینم کار بود شما انجام دادید؟ میخواستید به چی برسید مثلا اگه ضد آب بود هیچیش نمیشد؟!؟؟
شخصا اگه 100% مطمئن باشم ضد آبه باز نمیزارم 1 قطره آب بخوره بهش!!
حالا چه بلایی اومده سرش؟؟

joopiter

Registered User
لایک‌ها
14
بازی Asphalt 7 به راحتی نصب و اجرا شد. عجب گرافیکی!!!

adwin

Registered User
لایک‌ها
118

دوستان اگه گفتم فولدر ديتا ها كجاست نه اينكه نيست، هست نيازي هم به ساختن دستي نداره ولي چيزي توش نيست
معمولا شما وقتي چيزي نصب ميكنين سريع يه فولدر ازش تو مسير android>data يا android>obbميسازه ولي اينجا معلوم نيست اين فولدر ديتا ها كجا ساخته ميشه كه ديتا رو توش بريزيم
اگه مسير پيدا بشه ديگه بدون دغدغه و به راحتي با امكانات خود گوشي و بدون نياز به هيچ نرم افزار ديگه اي ميشه ديتاهاي بازي ها رو مستقيم تو اس دي كارت ريخت

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
آخه اینم کار بود شما انجام دادید؟ میخواستید به چی برسید مثلا اگه ضد آب بود هیچیش نمیشد؟!؟؟
شخصا اگه 100% مطمئن باشم ضد آبه باز نمیزارم 1 قطره آب بخوره بهش!!
حالا چه بلایی اومده سرش؟؟

بابا من تازه میخواستم برم شمال گوشی رو بگیرم زیر دریا باهاش فیلم بگیرم اونوقت گوشی این بنده خدا سوخت
هایر 718 رو 10 بار انداختم تو رودخونه زاینده رود حتی یک بار تو قسمت با فشار اب گرفتمش نزدیک بود اب گوشی رو ببره ولی اخ نگفت
چه جوریه این گوشی ؟ منم از همون روز اول به قسمت بلندگوش شک داشتم:(

Last edited:

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
حالا كه بحث سر ضد ابه من به شخصه تا حالا 4 5 بار زير فشار قوي اب شستمش هيچيشم نشده !!!

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
حالا كه بحث سر ضد ابه من به شخصه تا حالا 4 5 بار زير فشار قوي اب شستمش هيچيشم نشده !!!

منم شستمش هيچ مشكلي درست نشده براش
ولي به هيچ عنوان هيچ وقت تو اب نميندازمش
چون كاملا مشخصه آي پي ضد اب در اون حد نداره

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوستان من يه مشكلي دارم نميدونم گوشي شما هم اينجوريه يا نه ؟؟؟

از قسمت بلند گو وقتي بلندي صدا روي 1 باشه گوشتو بهش بچسبوني يه صداي خش خش ميده خودتون امتحان بكنيد !!!

همين طور من يه فيلم 1080 با حجم 1050 مگ روش ريختم فرمتشم mkv بود اينطوري نيست كه پخش نكنه ولي انگار افت فريم پيدا ميكنه نرم نشون نميده

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان من يه مشكلي دارم نميدونم گوشي شما هم اينجوريه يا نه ؟؟؟

از قسمت بلند گو وقتي بلندي صدا روي 1 باشه گوشتو بهش بچسبوني يه صداي خش خش ميده خودتون امتحان بكنيد !!!

همين طور من يه فيلم 1080 با حجم 1050 مگ روش ريختم فرمتشم mkv بود اينطوري نيست كه پخش نكنه ولي انگار افت فريم پيدا ميكنه نرم نشون نميده

با mx player اجرا کن .بهترین برنامه برای پخش فایل های تصویری هستش

بالا