• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
چند تا عکس از باز شده گوشی واستون گرفتم که کار خودمه هیچ جا هم این عکسها رو پیدا نمیکنید باتری هم واسه خود هایره 1700 میلی هم هستش

IMG_20130818_221830.jpgIMG_20130818_222603.jpgIMG_20130818_222640.jpg

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
چند تا عکس از باز شده گوشی واستون گرفتم که کار خودمه هیچ جا هم این عکسها رو پیدا نمیکنید باتری هم واسه خود هایره 1700 میلی هم هستش

مشاهده پیوست 435136مشاهده پیوست 435137مشاهده پیوست 435138

آقا شما که بازش کردی قطعاتشو نگاه کردی؟ کیفیتشون خوبه؟ باتریش عوض میشه؟ باتریش با چه گوشی مشترکه؟ ممنون

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73
منم میخواستم اینو بپرسم .... با کدوم موبایل باتریش مشترکه؟ این یکی رو خودش کفاف منو نمیده تند تند تموم میشه :|
|

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
یه سوال مهم و فوری لطفا جواب بدین
اگه باتری این گوشی از نوع لیتیم پلیمر هستش چرا تو این عکس نوشته لیتیم-یون.........اگه لیتیم-یون هست چرا نرم افزار cpu-z و یه نرم افزار دیگه که تست کردم مینویسه
لیتیم-پلیمر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کدومشون درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
IMG_20130818_222640.jpg

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
رفقا من تو نصب دانلود بازی ماشین سواری آسفالت 7 با گرافیک خارق العاده به همراه فایل دیتا Asphalt 7 Heat | بهترین های آندروید|دانلود بازی اندروید|دانلود نرم افزا
آسفالت 7 مشكل دارم
اگه كسي با موفقيت نصب كرده لينك دانلود فايل و مراحل نصب رو بگه من از همون سايتي كه لينك گذاشتم دان كردم ولي ارور stop unfu.... ميده
سas1.jpgپاسگزارم

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
برگرد به بکاپی که گرفتی بعد برو کاستوم بعد برو اصلی باز

آقا من همین کاری که شما گفتی رو انجام دادم ولی آنتن پرید و سریال پرید - چون کرنل هنوز همون 4.1.2 هست بازم گوشی رور توو حالت فست بوت w350 میشناسه و نمیتونم فلش بزنم دوستان کمک کنید لطفا !!!!!!!!!!!!!

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
یه سوال مهم و فوری لطفا جواب بدین
اگه باتری این گوشی از نوع لیتیم پلیمر هستش چرا تو این عکس نوشته لیتیم-یون.........اگه لیتیم-یون هست چرا نرم افزار cpu-z و یه نرم افزار دیگه که تست کردم مینویسه
لیتیم-پلیمر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کدومشون درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 435160

خوب معلومه اونی که روش نوشته درسته دوست عزیز .
متاسفانه تمام نرم افزار های تست هک شدن .
من شکم به اینه که پردازندش تک هسته ای باشه. اخه تو تمام نرم افزار نوشته 2 هسته ای اما تو هیچ کدوم از نرم افزار از هسته دوم استفاده نمیشه و تمام فشار رو هسته ی اول هست .خودتون میتونید با cpu-z تست کنید .
میبینید که نوشته core2 stoped .

در صورتی که در 2 هسته ای میزان استفاده حتی در استند بای از هسته ی دوم به میزارن هسته ی اول و مساوی هست.

نظر دوستان چیه ؟

H.A.M.I.D.R.E.Z.A

Registered User
لایک‌ها
24
خوب معلومه اونی که روش نوشته درسته دوست عزیز .
متاسفانه تمام نرم افزار های تست هک شدن .
من شکم به اینه که پردازندش تک هسته ای باشه. اخه تو تمام نرم افزار نوشته 2 هسته ای اما تو هیچ کدوم از نرم افزار از هسته دوم استفاده نمیشه و تمام فشار رو هسته ی اول هست .خودتون میتونید با cpu-z تست کنید .
میبینید که نوشته core2 stoped .

در صورتی که در 2 هسته ای میزان استفاده حتی در استند بای از هسته ی دوم به میزارن هسته ی اول و مساوی هست.

نظر دوستان چیه ؟
دوست عزیز غیر ممکنه که تک هسته ای باشه
این گوشی دو برابر سریع تر از سونی پی هست پس کاملا این قضیه منتفی هست
یه نکته دیگه:عزیزه من هایر دیگه برنده.یعنی اینکه مثل چینی های دیگه نیست که مشخصات الکی بزنه.از نظر اعتبار برند و کیفیت کار در حد هواوی هست.کیفیت ساخت قطعات داخلی هم که همون طور که از عکس ها معلومه بسیار خوب هست.کیفیت مونتاژ هم همین طور.
شما تا حالا بنج مارکشو دیدی؟عملا شما با یه گوشی در حد تی ایکس طرفی که فقط برند هایر روش خورده.

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
من یدونه قاب و ضد خش برای هایر 910 لازم دارم. دوستانی که تهیه کردند لطفا راهنمایی کنند

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان من یه سوالی برام پیش اومده
در اینکه گوشی کیفیت نسبتا بالایی داره و به نسبت قیمت کاملا مناسب و به صرفه ست شکی نیست
اما سوالم اینه که اگر این گوشی دقیقا مال برند معروف Haier در چین هستش چرا هیچ خبری از این محصول توی gsmarena نیست؟
خودتون نگاه کنید :
All Haier phones

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
آقا من همین کاری که شما گفتی رو انجام دادم ولی آنتن پرید و سریال پرید - چون کرنل هنوز همون 4.1.2 هست بازم گوشی رور توو حالت فست بوت w350 میشناسه و نمیتونم فلش بزنم دوستان کمک کنید لطفا !!!!!!!!!!!!!
ببین دوست من من 4.1.2 داشتم. بعدش اودم بکاپ 4.0.4 که اصلی بود رو برگردوندم. سریال نبود . بعد روشن که می کردی باز میزد Qi و هایر نمینوشت. بعدش من رفتم 4.0.4 کاستوم رو دانلود کردم زدم. دیگه روشن هم می کردم هایر میزد. بعد دوباره بکاپ رو ریستور کردم درست شد همه چی

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان تازه من فهمیدم گرافیک بازی های موبایل چقدر میتونه خوب باشه بازی مدرن کامبت 4 و بازی گانگستر وگاس رو نصب کردم واقعا گرافیکش عالیه من رو سامسونگ اس 2 تازه این گرافیک و کیفیت رو ندیدم.من که تو قدرتش یه ذره هم شک ندارم.

hajihamid

Registered User
لایک‌ها
125
Last edited:

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان تازه من فهمیدم گرافیک بازی های موبایل چقدر میتونه خوب باشه بازی مدرن کامبت 4 و بازی گانگستر وگاس رو نصب کردم واقعا گرافیکش عالیه من رو سامسونگ اس 2 تازه این گرافیک و کیفیت رو ندیدم.من که تو قدرتش یه ذره هم شک ندارم.

گنگستار ویگاس رو حال کردی با گرافیک اخرش چه قدر راحت اجرا میکرد:D
ببین میتونی بازی n.o.v.a 3 رو روش اجرا کنی.من اجراش کردم ولی برای بار دوم که وارد میشی تا بازی کنی صفحه سیاه میشه
تا حالا 3 تا دیتا نزدیک 5 گیگ براش دانلود کردم ولی هیچ کدومشون جواب ندادن.یعنی فایل نصبی کرک شده فقط همون یکی رو دارم که اون مشکل رو هم داره
البته یه فایل دیتا مشترک هم براش پیدا کردم که 2.3 گیگ هستش .ببینم میتونم دانلود کنم یا. نه امید با خدا

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
نظر دوستان در مورد این مورد چیه؟؟؟

Haier Mirror MTK6589 1.2GHz Quad Core 5.7 Inch HD Android 4.2 WCDMA+GSM 3G Smartphone

یکی از دوستان هم رحمت لینک لوازم جانبی w910 رو بفرسته برام ببینیم میشه کاری کرد یا نه؟!

این گوشی هم خواهان زیاد داره.میتونه جایگزین خوبی برای w910 باشه.قطعا میتونی رو این مدل سرمایه گذاری کنی.چون جدید ترین شاهکار هایره
ظاهرش هم از جلو کاملا شبیه lg nexus 4 هستش
ولی قیمتی که این سایت زده خیلی زیاده.فکر کنم قیمتش دوروبر همین 910 بود

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
حمید جان داداش شما که میخوای نمایندگی این هایر رو بگیری رو تک گوشی کار نکن و روی همه ی گوشی های هایر کار کن مثه همین که تو پستت گذاشته بودی دمت گرم داداش.

بالا