من اینجوری برگشتمداداش اینجوری که شماره سریال و آنتن میپره ! یکی از دوستان گفت باید بری کاستوم بعد اصلی
چند تا عکس از باز شده گوشی واستون گرفتم که کار خودمه هیچ جا هم این عکسها رو پیدا نمیکنید باتری هم واسه خود هایره 1700 میلی هم هستش
مشاهده پیوست 435136مشاهده پیوست 435137مشاهده پیوست 435138
برگرد به بکاپی که گرفتی بعد برو کاستوم بعد برو اصلی باز
یه سوال مهم و فوری لطفا جواب بدین
اگه باتری این گوشی از نوع لیتیم پلیمر هستش چرا تو این عکس نوشته لیتیم-یون.........اگه لیتیم-یون هست چرا نرم افزار cpu-z و یه نرم افزار دیگه که تست کردم مینویسه
لیتیم-پلیمر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدومشون درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 435160
دوست عزیز غیر ممکنه که تک هسته ای باشهخوب معلومه اونی که روش نوشته درسته دوست عزیز .
متاسفانه تمام نرم افزار های تست هک شدن .
من شکم به اینه که پردازندش تک هسته ای باشه. اخه تو تمام نرم افزار نوشته 2 هسته ای اما تو هیچ کدوم از نرم افزار از هسته دوم استفاده نمیشه و تمام فشار رو هسته ی اول هست .خودتون میتونید با cpu-z تست کنید .
میبینید که نوشته core2 stoped .
در صورتی که در 2 هسته ای میزان استفاده حتی در استند بای از هسته ی دوم به میزارن هسته ی اول و مساوی هست.
نظر دوستان چیه ؟
ببین دوست من من 4.1.2 داشتم. بعدش اودم بکاپ 4.0.4 که اصلی بود رو برگردوندم. سریال نبود . بعد روشن که می کردی باز میزد Qi و هایر نمینوشت. بعدش من رفتم 4.0.4 کاستوم رو دانلود کردم زدم. دیگه روشن هم می کردم هایر میزد. بعد دوباره بکاپ رو ریستور کردم درست شد همه چیآقا من همین کاری که شما گفتی رو انجام دادم ولی آنتن پرید و سریال پرید - چون کرنل هنوز همون 4.1.2 هست بازم گوشی رور توو حالت فست بوت w350 میشناسه و نمیتونم فلش بزنم دوستان کمک کنید لطفا !!!!!!!!!!!!!
دوستان تازه من فهمیدم گرافیک بازی های موبایل چقدر میتونه خوب باشه بازی مدرن کامبت 4 و بازی گانگستر وگاس رو نصب کردم واقعا گرافیکش عالیه من رو سامسونگ اس 2 تازه این گرافیک و کیفیت رو ندیدم.من که تو قدرتش یه ذره هم شک ندارم.
نظر دوستان در مورد این مورد چیه؟؟؟
Haier Mirror MTK6589 1.2GHz Quad Core 5.7 Inch HD Android 4.2 WCDMA+GSM 3G Smartphone
یکی از دوستان هم رحمت لینک لوازم جانبی w910 رو بفرسته برام ببینیم میشه کاری کرد یا نه؟!
نظر دوستان در مورد این مورد چیه؟؟؟
Haier Mirror MTK6589 1.2GHz Quad Core 5.7 Inch HD Android 4.2 WCDMA+GSM 3G Smartphone
یکی از دوستان هم رحمت لینک لوازم جانبی w910 رو بفرسته برام ببینیم میشه کاری کرد یا نه؟!
فیلتره داداشHaier w910 mobile phone case protective case w910 haier w910 haier phone case protective case-inPhone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
Remax w910 phone case haier w910 mobile phone super w910 case protective case shell-inPhone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
فیلتره داداش