اینم عکس من ایکاش یکم بگه من عکس انتخاب کنم اون وقت میگن تو ایران حقوق همه برابرن
![]()
امان از عکس زیر
![]()
+----------------------------------------------------------------------------------------+
![]()
+----------------------------------------------------------------------------------------+
به جای ابن حرفا عکس بذار فرشاد![]()
و یه کاری نکن امضام رو عوض کنم و جاش بذارم مسابقه داستان سرایی های فرشاد بزرگ تاپیک![]()
![]()
![]()
پینوشت۱: من نمی دونم اوضاع از چه قراره ولی امری که کاملا مبرهن و روشنِ، اینه که وحید مولتی یوزرِ و باند مافیایی امتیاز دهی (ندهی به بعضیا) درست کرده، و امید وارم حسین سریع تر بن کن این مفسد سایبری رو
پینوشت۲:تاپیک زبان کفر دیگه سر نمی زنی؟ نگرانت شدم
![]()
===========
هورسا کجایی؟
دلم برات تنگ شده
===========
دلم واسه f21 هم تنگ شده
مخصوصا فسمت همبرگریاش(قدیمیا منظورمو میفهمند)
مهم نیست اطراف دریا های کشور ما چقدر کثیفه اما اصل اینه که اونی که هست رو نشون میده و باطنش تمیزه..
و بر عکسش هم همینطور: مهم نیست که اطراف دریا های دیگر کشور ها چقدر تمیزه اما اصل اینه که باطنش کثیفه..
![]()
سلام بر همه .
بعد از چند هفته غیبت موجه (دوره اموزشی سربازی) دوباره برگشتم . در نبود ما چه خبر بوده تاپیک ، چقدر شلوغ پلوغ شده به هر حال امیدوارم این هفته مسابقه خوبی داشته باشیم .
![]()
همیشه مادر را به مداد تشبیه میکردم که با هر بار تراشیده شدن ، کوچک و کوچک تر میشود . . .
ولی پدر . . .
یک خودکار شکیل و زیباست که در ظاهر ابهتش را همیشه حفظ میکند ، خم به ابرو نمیاورد و خیلی سخت تر از این حرفهاست . فقط هیچ کس نمیبیند و نمیداند که چقدر دیگر میتواند بنویسد . . .
بیایید قدردان باشیم . . .
مگه قرار نبوده عکس خودش توضیح بده پس توضیحا دوستان چیه؟!؟!؟
بعد از چند هفته غیبت به میادین بازگشتم با این عکس....
![]()
بوي ماه مهر . . .
![]()
......................................خیانت
مشاهده پیوست 436514
از شنبه تا حالا دنبال عکس واسه موضوع بودم
عکس اسپویلر هم قشنگه ولی عکس مسابقه من بالاییه
پ.ن: 28 نفر نبود؟موندم جدول این هفته رو کجا جا بدم![]()
![]()
پ.ن 2: به یک دستیار با سابقه نیازمندیم با حقوق عالی![]()
امیدوارم دوستان با توجه به تعداد بالای شرکت کننده ها به تک تک بچه ها نمره بدن و از روی بی حوصلگی یا هر دلیل دیگه ای نیای بگن من به همه 8 یا 9 میدم .
پ.ن 2: به یک دستیار با سابقه نیازمندیم با حقوق عالی![]()
wow
اگه کارای سخت نمیگین من هستم :دی
ehsan329: 6 (اون نوشته توضیحی رو نداشت بهش شاید 10میدادم)