• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2013-2014

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
از هوادارا تقاضا دارم کمی صبور باشن:دی فصل قبل هم اوایل با نویت ته جدول دوز بازی میکردیم که اخرش قهرمان شدیم:دی

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
این بازی که چلسی یکشنبه انجام داد و 2-0 هال سیتی رو برد ماله کدوم هفته بود پس؟؟؟؟؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این بازی که چلسی یکشنبه انجام داد و 2-0 هال سیتی رو برد ماله کدوم هفته بود پس؟؟؟؟؟
در هفته اول fantasy، چلسی دو تا بازی داره که فردا داره با استون ویلا... برنامه بازی ها پایین صفحه رو یه نگاه بنداز...

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
در هفته اول fantasy، چلسی دو تا بازی داره که فردا داره با استون ویلا... برنامه بازی ها پایین صفحه رو یه نگاه بنداز...
حالا فهمیدم.......
جریانش چیه
بازی فردا شب چلسی از هفته سوم لیگ برتر هست
چون چلسی فکر کنم جمعه هفته بعد سوپرجام اورپا رو با بایرن بازی کنه
این بازی رو زودتر انجام میده

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

یعنی من اگه جای یووتیچ بودم خودم رو با کش دار می زدم که سیتی رو با اون همه مهاجم انتخاب کرد آخرشم یک دقیقه هم بهش بازی نرسید :دی

حالا یووه هیچی پول نمی خواست خرج کنه نگرفتش حداقل الان اگه رفته بود آرسنال یه امتیازی ما می گرفتیم :D

این چلسی هم که Lukaku رو از اول بازی ندادش :دی

HajiBolbol

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
85
پارسال گیر مانچینی بودیم ، امسال مورینیو

زیکو و مارادونا هم معلوم نیس تو چلسی بازی کنن ، ماتا که رقمی نیس

ما از هفته سوم بیخیال چلسی میشیم بزار دور هم خوش باشن

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ای کسانی که فن پرسی رو میذارید نوک حملتون بازوبند هم بهش فیکس میدید ! بدونید که هیچ هنری نمیکنید :دی به قول صادق جان یکم مرد باشید :دی

@ حاجی بلبل :
خیلی شرمندتم حاجی خدایی :دی خیلی ناراحت شدم وقتی دیدم اولین قربانی مسیر طوفان تیم ما شما بودی :D

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
امروز اومدم یه نگاهی به تیم بندازیم ببینیم خوب تمرین میکنن یا نه دیدم این یارو پارکر خودسرانه تبلیغات روی پیراهنشو عوض کرده اومدم اخراجش کنم دیدم نه بابا مثل اینکه واقعا رفته فولام:D

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
من الان تازه ثبت نام کردم.
حالا نمی دونم درست انجام شده یا نه. لطفا چک کنید/ ممنون
تیم : hero

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من الان تازه ثبت نام کردم.
حالا نمی دونم درست انجام شده یا نه. لطفا چک کنید/ ممنون
تیم : hero

بله تیم شما و تیم JohnneyDepp به لیگ اضافه شده و از هفته آینده امتیازاتشون در لیگ محاسبه میشه!
خوش آمدید :)

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
بله تیم شما و تیم JohnneyDepp به لیگ اضافه شده و از هفته آینده امتیازاتشون در لیگ محاسبه میشه!
خوش آمدید :)

ممنون. یعنی از هفته دوم دیگه ...
این لیگ H2H هم امکان ثبت نام هست؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اینجا جای بسیار خوبی هست میدونید چرا چون اینجاادم یاد میگیره که هر کسی کیفیت بالاتری داره امتیاز بالاتری میگیره و صرفا نمیشه از روی تعصب به یک تیم بازیکن انتخاب کرد اینجا فقط کیفیت و بازی ملاک هست یاد میگیریم که اگه تیممون گل خورد یا باخت به بازیکن حریف و تیم حریف بد و بیراه نگیم چون اونا حتما بهتر بودن که بردن ملاک فقط و فقط کیفیت بازی هست ایشالا از همینجا یاد بگیریم که وقتی تو یه نظرسنجی شرکت میکنیم برای ما هم فقط ملاک کیفیت باشه نه تعصب به یه تیم قبلا هم گفتم دقیقا مثل نظر سنجی های برنامه نود برای انتخاب بهترین بازیکن یا بهترین گل اگه یه بازیکن از استقلال یا پرسپولیس شوتی بزنه که با برخورد به 5 نفر بره تو گل و بازیکن الومینیوم هرمزگان با افتاب بالانس و واروجمع توپ رو از فاصله 30 متری گل کنه در نظرسنجی بهترین گل مورد اولی انتخاب میشه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اینجا جای بسیار خوبی هست میدونید چرا چون اینجاادم یاد میگیره که هر کسی کیفیت بالاتری داره امتیاز بالاتری میگیره و صرفا نمیشه از روی تعصب به یک تیم بازیکن انتخاب کرد اینجا فقط کیفیت و بازی ملاک هست یاد میگیریم که اگه تیممون گل خورد یا باخت به بازیکن حریف و تیم حریف بد و بیراه نگیم چون اونا حتما بهتر بودن که بردن ملاک فقط و فقط کیفیت بازی هست ایشالا از همینجا یاد بگیریم که وقتی تو یه نظرسنجی شرکت میکنیم برای ما هم فقط ملاک کیفیت باشه نه تعصب به یه تیم قبلا هم گفتم دقیقا مثل نظر سنجی های برنامه نود برای انتخاب بهترین بازیکن یا بهترین گل اگه یه بازیکن از استقلال یا پرسپولیس شوتی بزنه که با برخورد به 5 نفر بره تو گل و بازیکن الومینیوم هرمزگان با افتاب بالانس و واروجمع توپ رو از فاصله 30 متری گل کنه در نظرسنجی بهترین گل مورد اولی انتخاب میشه
:)
هر چند که به نظر من بخش FUN قضیه بیشتر هست! اینکه می تونیم بچه ها رو کنار هم جمع کنیم؛ و تمام کل کل ها، اعتراض ها، بحث های مربی گری و خرید بازیکن ها و... جنبه ی FUN داره و هیچ وقت اینجا به هم توهین نکردیم و نمی کنیم! :)
حیف هست که نمیشه FIFA رو آنلاین بازی کنیم وگرنه... :D
///

یک نکته مهم:
از اونجایی که اکثر قریب به اتفاق هیچ کدومتون قوانین را مطالعه نکردید ذکر این نکته مهم هست که قیمت بازیکنان در طول فصل با توجه به عملکردشون ممکن هست افزایش یا کاهش پیدا کنه!!

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
خداروشکر از چلسی یه لوییز رو دارم که اونم برای هفته بعدی ردش کردم رفت. البته کسی که لمپارد رو بگیره سود کرده چون مورینیو اکثرا فیکسش میکنه و اونم خوب امتیاز میاره. هفته اول راضی کننده بود در کل. اما هفته دوم رتبه ام به بازی دوشنبه بستگی داره. امید ما فن پرسی هست

Sent from my MK16i using Tapatalk 4

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
این بیل چرا تکلیف ما رو روشن نمیکنه ؟ میخوای بری برو دیگه اگه نه بگو می مونم متاسفانه یکی از بازیکنای مصدومی که قبل شروع مسابقات مجبور شدم تعویضش کنم همین بیل بود که اون یار تعویضیش هم بازی نکرد :hmm:

بالا