تورس گل نزنه خودم یه کاری میکنم فوتبالو ببوسه بذاره کنار
در هفته اول fantasy، چلسی دو تا بازی داره که فردا داره با استون ویلا... برنامه بازی ها پایین صفحه رو یه نگاه بنداز...این بازی که چلسی یکشنبه انجام داد و 2-0 هال سیتی رو برد ماله کدوم هفته بود پس؟؟؟؟؟
حالا فهمیدم.......در هفته اول fantasy، چلسی دو تا بازی داره که فردا داره با استون ویلا... برنامه بازی ها پایین صفحه رو یه نگاه بنداز...
من الان تازه ثبت نام کردم.
حالا نمی دونم درست انجام شده یا نه. لطفا چک کنید/ ممنون
تیم : hero
بله تیم شما و تیم JohnneyDepp به لیگ اضافه شده و از هفته آینده امتیازاتشون در لیگ محاسبه میشه!
خوش آمدید![]()
از هفته دوم انشا الله!ممنون. یعنی از هفته دوم دیگه ...
این لیگ H2H هم امکان ثبت نام هست؟
اینجا جای بسیار خوبی هست میدونید چرا چون اینجاادم یاد میگیره که هر کسی کیفیت بالاتری داره امتیاز بالاتری میگیره و صرفا نمیشه از روی تعصب به یک تیم بازیکن انتخاب کرد اینجا فقط کیفیت و بازی ملاک هست یاد میگیریم که اگه تیممون گل خورد یا باخت به بازیکن حریف و تیم حریف بد و بیراه نگیم چون اونا حتما بهتر بودن که بردن ملاک فقط و فقط کیفیت بازی هست ایشالا از همینجا یاد بگیریم که وقتی تو یه نظرسنجی شرکت میکنیم برای ما هم فقط ملاک کیفیت باشه نه تعصب به یه تیم قبلا هم گفتم دقیقا مثل نظر سنجی های برنامه نود برای انتخاب بهترین بازیکن یا بهترین گل اگه یه بازیکن از استقلال یا پرسپولیس شوتی بزنه که با برخورد به 5 نفر بره تو گل و بازیکن الومینیوم هرمزگان با افتاب بالانس و واروجمع توپ رو از فاصله 30 متری گل کنه در نظرسنجی بهترین گل مورد اولی انتخاب میشه