آقا من اعتراض دارمامیوژن توماس پس کجاست؟؟؟
پ.ن:
انگار بیش از یک سال هستش که جدا شدن!
LMAO خیلی خوب بود!
دادا مثل اینکه راسته منم یه چیز هایی شنیدم از بچه های بالاتو تاپیک بچه های رئالی یکی از دوستان نوشته که بیل با 108.5 میلیون یورو + کوئنترائو جذب رئال مادرید شده.
البته من هنوز سورسی رو در این مورد ندیدم. نه سایت رئال. نه سایت تاتنهام. نه سایت گل و ..... (البته انگلیسیشون)
دادا مثل اینکه راسته منم یه چیز هایی شنیدم از بچه های بالا
من شخصا احتمال اینکه رئال بیل رو جذب کنه بیشتر از این احتمال میدونم که رونالدو رو حفظ کنه.
جذب بیل با این رقم سنگین و دادن یه بازیکن (که خب هم هموطن رونالدو هست و هم دوستش) معنیش این هست که دیگه ستاره اصلی تیم یه بازیکن جدیده و باید دید رونالدو با این قضیه کنار میاد یا نه.
مساله تمدید قرارداد و ارقام مالی هم مطرح هست.
تازه اینها رو بذارید کنار این مساله که بیل رو جذب کنن و بیل مثل رونالدو جواب نده. البته این خطر برای بارسلونا هم هست. اگه نیمار جواب نده خب خیلی برای بارسلونا گرون تموم میشه.
منتها فرق این 2 قضیه این هست که بارسلونا نیمار رو که احتمالا در اینده از بیل موفق تر خواهد بود با پرداخت 50 میلیون یورو جذب کرده در حالیکه رئال 108.5 میلیون داده و یه بازیکن هم داده و بیل رو جذب کرده.
اگه بازیکنی این وسط موفق نشه به نظر من نیمار هستش بعد رونالدو بعد رونی بعد بیلمن شخصا احتمال اینکه رئال بیل رو جذب کنه بیشتر از این احتمال میدونم که رونالدو رو حفظ کنه.
جذب بیل با این رقم سنگین و دادن یه بازیکن (که خب هم هموطن رونالدو هست و هم دوستش) معنیش این هست که دیگه ستاره اصلی تیم یه بازیکن جدیده و باید دید رونالدو با این قضیه کنار میاد یا نه.
مساله تمدید قرارداد و ارقام مالی هم مطرح هست.
تازه اینها رو بذارید کنار این مساله که بیل رو جذب کنن و بیل مثل رونالدو جواب نده. البته این خطر برای بارسلونا هم هست. اگه نیمار جواب نده خب خیلی برای بارسلونا گرون تموم میشه.
منتها فرق این 2 قضیه این هست که بارسلونا نیمار رو که احتمالا در اینده از بیل موفق تر خواهد بود با پرداخت 50 میلیون یورو جذب کرده در حالیکه رئال 108.5 میلیون داده و یه بازیکن هم داده و بیل رو جذب کرده.
واقعا ازش خوشم میاد هنوز هم دلش با منچستره واقعا این رئیس توی منچستر چه اسطوره هایی که نساختاشمايکل: روني نگفته از يونايتد ميرود | ورزش 3
اشمایکل هم برازنده لقب کینگ هست.
واقعا بی نظیر بود برای ما هواداران
با توجه به سایر مخلفات، میشه گفت کاملا قابل مطالعه هستنبالاخره علت قیافه های ترسناک جونز رو کشف کردم
ایشون با مادر فولاد زره ارتباط دارن:دی
مشاهده پیوست 436820