scorpion.ion
Registered User
چشم بصیرت میخواد..........!کیفیتش فوق العاده پایینه هیچی معلوم نیست !!!!
چشم بصیرت میخواد..........!کیفیتش فوق العاده پایینه هیچی معلوم نیست !!!!
ولی هیچکدوم ما مدرک کارشناسی فوتبال نداریم
مگه اینکه شما داشته باشید
مسئله اینه که اینجور موارد رو هیچ جور مدرکی کسی نمیتونه پیدا کنه مگه اینکه یه نفر وسط این که دارن بهش فحش میدن فیلم بگیره که خنده دارهآخه این حرفی که میزنی خیلی ناجوره.
منم گفتم که اگه حرفتون صحیحه مدرک رو بزار
آفرین به شعور شما
ما نمی تونیم شعور و ادب رو به هر شخصی هجی کنیم و بین تماشاچی های همه تیم ها ممکنه یه عده نخاله هم باشن
داداش از این نامه ها دست بچه های منچستری زیادهاسطوره داریم تا دلتون بخواد
همشون هم با خوشحالی خدافظی کردن
مشاهده پیوست 437484
بله اخوی اشتباه نکنی یه وقت!!!سیر الکس فرگوسن زیر این نامه رو امضا کرده
پ.ن حتما فوتوشاپه؟
در این که کار اشتباهی بود شکی نیست! اما کار دوست شما کمتر از اون کار نیست! نباید تو اون جو بگه من پرسپولیسیم! مثل امضای شما.
چشم بصیرت میخواد..........!
مدرک کارشناسی داشتن دلیل بر درست گفتن نیست
من استاد دانشگاه داشتم که ماکروسافت رو میکروسافت تلفظ می کرد پس باید بگم درست میگه ؟
لطفا تو کار تیمای دیگه دخالت نکنید! چون وضع خودتون خیلی بدتره! هنوز یادمون نرفته تو دربی پارسال طرفدارای خودتون بازیکن خودتون که در حال حمله بود رو با تن ماهی (!!!!) زد!!!!مسئله اینه که اینجور موارد رو هیچ جور مدرکی کسی نمیتونه پیدا کنه مگه اینکه یه نفر وسط این که دارن بهش فحش میدن فیلم بگیره که خنده داره
جوابتون کاملا درسته پس به سر مربیتون بگید وقتی میگه همه طرفدارهای ما دکتر و مهندس و بافرهنگ هستند این طور نیست
شوخی.......شما که چشم بصیرت داری برا ما یخون
اگه یکم سواد داشته باشی میفهمید که خلبان هواپیمای پرسپولیس کاپیتان شهبازیه همونی که هواپیما رو بدون چرخ نشوند .این عکس شما هم مربوط میشه به یکی از کارکنان قشم ایر
لطفا تو کار تیمای دیگه دخالت نکنید! چون وضع خودتون خیلی بدتره! هنوز یادمون نرفته تو دربی پارسال طرفدارای خودتون بازیکن خودتون که در حال حمله بود رو با تن ماهی (!!!!) زد!!!!
خب شما خودت ببین ،یه جمعیت 80 هزار نفری تماشاگران تیمتوندوست من نگفته فقط پیرهنش قرمز بوده
بعدش ازش پرسدند گفت من پرسپولیسی هستم و در اومدن گفتند تو ..... غلط میکنی بیای نیاز ویه حمایت تو ....... نداریم و ......
من اشکالی در حرف دوستم نمیبینم
دوست قبلیتون جواب درستی داد
دعوت نامه هست اخویشما که چشم بصیرت داری برا ما یخون
ولی حرف کارشناس درست تر از آدم عادیه
خب شما خودت ببین ،یه جمعیت 80 هزار نفری تماشاگران تیمتون
من بیام بگم استقلالی هستم ،چی میگین؟میگین خوش اومدی عزیز،بفرما نوشابه؟؟؟
کلا ببین هیچ کدوم تیم های ایران فرهنگ هنوز جا نیافتاده !!!مثل همون تماشاگر نما هایی که بطری پرت کردن تو زمین
کاملا واضحه
به نظر شما درسته تو اون جمعی که بیشتر از نود درصد استقلالی هستن برید بگید من پرسپولیسیم؟؟؟؟ البته من نمیخوام کار زشت اون جمع رو بپوشونم همونطور که دیشب یک عده بی فرهنگ نذاشتن بازیکن تایلندی کرنر بزنه و شیشه پرت کردن اما دوست شما هم نباید اونا رو تحریک میکرد! حداقل قرمز نمیپوشید!دوست من نگفته فقط پیرهنش قرمز بوده
بعدش ازش پرسدند گفت من پرسپولیسی هستم و در اومدن گفتند تو ..... غلط میکنی بیای نیاز ویه حمایت تو ....... نداریم و ......
من اشکالی در حرف دوستم نمیبینم
دوست قبلیتون جواب درستی داد
اگه یکم سواد داشته باشی میفهمید که خلبان هواپیمای پرسپولیس کاپیتان شهبازیه همونی که هواپیما رو بدون چرخ نشوند .این عکس شما هم مربوط میشه به یکی از کارکنان قشم ایر
دعوت نامه هست اخوی
برای حضور در تیم منچستر یونایتد انگلیس
تازه اگه هوادار تیم رقیب هم طاقت دیدن موفقیت تیمتو نداشته باشهخب شما خودت ببین ،یه جمعیت 80 هزار نفری تماشاگران تیمتون
من بیام بگم استقلالی هستم ،چی میگین؟میگین خوش اومدی عزیز،بفرما نوشابه؟؟؟
کلا ببین هیچ کدوم تیم های ایران فرهنگ هنوز جا نیافتاده !!!مثل همون تماشاگر نما هایی که بطری پرت کردن تو زمین
کاملا واضحه