amir110011
Registered User
چاکرتم داداش قلبم افتاد تو معدم:lol::wub:داداش خودم یه دختر خوب پرسپولیسی سراغ دارم کارت نباشه خبرت میکنم
عرق شرم از پیشونی من سرازیر شده
اون داداش امیر بسیار گل تر و با منطق تر از منه داداش من نوکرشم
چاکرتم داداش قلبم افتاد تو معدم:lol::wub:داداش خودم یه دختر خوب پرسپولیسی سراغ دارم کارت نباشه خبرت میکنم
عرق شرم از پیشونی من سرازیر شده
اون داداش امیر بسیار گل تر و با منطق تر از منه داداش من نوکرشم
انشاالله چیزیشون نشده باشه .داداش امیر خبر دادند یکی از فامیلهامون تصادف کرده من باید برم فعلا داداش
بقیه راه با شما
دوستان دعا کنید چیزی نشده باشه براش بنده خدا
دوستان استقلالی شرمنده اگه موقعی بد صحبت کردم
ای بابا داداش ولمون کن خفمون کردیخب زمانی که ما دو بار قهرمان شدیم شما چرا نبودید؟
نه دیگه نشد.کم میارید از این حرفا نزنیدای بابا داداش ولمون کن خفمون کردیبیخیال سرم درد گرفت اینقدر بحث کردم با شما اصلا شما قهرمان جهان از بایرنم بالاتر
برو لالا ولی جواب منو ندادیدوستان من که رفتم لا لا
الفرارررررررررررررررررر:lol:
ان شا الله خوب میشن و مشکلی نیستداداش امیر خبر دادند یکی از فامیلهامون تصادف کرده من باید برم فعلا داداش
بقیه راه با شما
دوستان دعا کنید چیزی نشده باشه براش بنده خدا
دوستان استقلالی شرمنده اگه موقعی بد صحبت کردم
من از بحثای امروز همین ( سربسته ای) که بالا گفتی رو متوجه شدم و خیلی لذت بردم
خیلی ممنون داداش خوشبختانه خیلی صدمه ندیده بودند 2-3 شب دیگه از بیمارستان مرخص میشهایشالا که اتفاق خاصی نیافتاده باشه و سلامتیشون در خطر نباشه
بی خبرمون نزار از حالشون
غافلگیر :|اگه تو بازی برگشت غافلگیر شدی چی ؟
فدایی داری داداش 3>چاکرتم داداش قلبم افتاد تو معدم:lol::wub:
خیلی ممنون داداشانشاالله چیزیشون نشده باشه .
خیلی ممنون داداشان شا الله خوب میشن و مشکلی نیست
دوستان من که رفتم لا لا
الفرارررررررررررررررررر:lol:
اولا خواهر فیفا رنکینگ تیم های ملی رو میده نه باشگاهی ولی از لحاظ افتخارات ما در سایت فیفا از شما سر تریمسلام به همه بروبچ فوتبالی خودما
مخواستم از مدیر محترم این بخش و بچه های با معرفت اینجه اجازه بگیرم که میتونم با پرسپولیسیا مخصوصا amir110011 کری بخوانم یا همو کل کل کنم ؟
آخه خیلی تو یه بخشی گنده میامد و به قول بچه ها قمپز در مکرد - خودش ازم خواست بیام
حالا چرا فرار - مثل یه مرد وایسا جواب بده ...!!!
میگما شما اصلا تو رنکینگ فیفا چندمین ؟ آخ ببخشین یادم رفته بود که اصلا شما تو رنکینگ دیده نمیشین ....!!!
اصلا ولش کن تو همین آسیای خودمون چندمین ؟؟ اصلا آسیا رو هم بی خی خی - تو ایران خودمون چندمین -خخخخخخخ.....!!!
سعی کنین دیگه یادتون نره که ایران رو تو جام باشگاه های آسیا به نام استقلال میشناسن ......
پس بهتره آهنگه سکوتو بزنین و بشینین دست به دعا شین فصل بعد آسیا که هیچی، دو فصل بعد که مگه معجزه بشه بیاین تو آسیا تو مرحله گروهی سوم بشین و واسه این که چهارم نشدین تو گروه جشن ملی راه بندازین - خخخخخخخخخخخخ ...!!!!!!:lol:
یه استقلال تو آسیا / سرور پرسپولیسیا
اولا خواهر فیفا رنکینگ تیم های ملی رو میده نه باشگاهی ولی از لحاظ افتخارات ما در سایت فیفا از شما سر تریم
اولا پرسپولیس بهترین تیم 3 دهه بوده الان فقط حدود 4 پنج ساله افت داشته و شما هم دو ساله که اوج گرفتین .
و اینکه جواب بقیه کری هاتون صفحه های قبل داده شده لطفا به 5 صفحه قبل توجه کنید.
سلام به همه بروبچ فوتبالی خودما
مخواستم از مدیر محترم این بخش و بچه های با معرفت اینجه اجازه بگیرم که میتونم با پرسپولیسیا مخصوصا amir110011 کری بخوانم یا همو کل کل کنم ؟
آخه خیلی تو یه بخشی گنده میامد و به قول بچه ها قمپز در مکرد - خودش ازم خواست بیام
حالا چرا فرار - مثل یه مرد وایسا جواب بده ...!!!
میگما شما اصلا تو رنکینگ فیفا چندمین ؟ آخ ببخشین یادم رفته بود که اصلا شما تو رنکینگ دیده نمیشین ....!!!
اصلا ولش کن تو همین آسیای خودمون چندمین ؟؟ اصلا آسیا رو هم بی خی خی - تو ایران خودمون چندمین -خخخخخخخ.....!!!
سعی کنین دیگه یادتون نره که ایران رو تو جام باشگاه های آسیا به نام استقلال میشناسن ......
پس بهتره آهنگه سکوتو بزنین و بشینین دست به دعا شین فصل بعد آسیا که هیچی، دو فصل بعد که مگه معجزه بشه بیاین تو آسیا تو مرحله گروهی سوم بشین و واسه این که چهارم نشدین تو گروه جشن ملی راه بندازین - خخخخخخخخخخخخ ...!!!!!!:lol:
یه استقلال تو آسیا / سرور پرسپولیسیا
خواهر کیه این وسط ؟ سیبیل داره از من کلفت تر ... :دی
داداش شنیدم داری میری تایلند:lol:خواهر کیه این وسط ؟ سیبیل داره از من کلفت تر ... :دی
داداش شنیدم داری میری تایلند:lol:
یعنی له شدم د.... س.....:lol:منم با خودت ببر
خیلی وقته زیارت نرفتم![]()
کل کل دیگه داره خیلی تکراری میشه دقت کردین !!!!
انواع حالت های کل کل رو امتحان کردیم !!!![]()
داداش شنیدم داری میری تایلند:lol:
منم با خودت ببر
خیلی وقته زیارت نرفتم![]()