• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
داداش خودم یه دختر خوب پرسپولیسی سراغ دارم کارت نباشه خبرت میکنم :D

عرق شرم از پیشونی من سرازیر شده

اون داداش امیر بسیار گل تر و با منطق تر از منه داداش من نوکرشم
چاکرتم داداش قلبم افتاد تو معدم:lol::wub:

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
داداش امیر خبر دادند یکی از فامیلهامون تصادف کرده من باید برم فعلا داداش

بقیه راه با شما

دوستان دعا کنید چیزی نشده باشه براش بنده خدا :(

دوستان استقلالی شرمنده اگه موقعی بد صحبت کردم
انشاالله چیزیشون نشده باشه .

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
خب زمانی که ما دو بار قهرمان شدیم شما چرا نبودید؟
ای بابا داداش ولمون کن خفمون کردی:pبیخیال سرم درد گرفت اینقدر بحث کردم با شما اصلا شما قهرمان جهان از بایرنم بالاتر

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
ای بابا داداش ولمون کن خفمون کردی:pبیخیال سرم درد گرفت اینقدر بحث کردم با شما اصلا شما قهرمان جهان از بایرنم بالاتر
نه دیگه نشد.کم میارید از این حرفا نزنید

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
داداش امیر خبر دادند یکی از فامیلهامون تصادف کرده من باید برم فعلا داداش

بقیه راه با شما

دوستان دعا کنید چیزی نشده باشه براش بنده خدا :(

دوستان استقلالی شرمنده اگه موقعی بد صحبت کردم
ان شا الله خوب میشن و مشکلی نیست

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
من از بحثای امروز همین ( سربسته ای) که بالا گفتی رو متوجه شدم و خیلی لذت بردم
:D
ایشالا که اتفاق خاصی نیافتاده باشه و سلامتیشون در خطر نباشه
بی خبرمون نزار از حالشون
خیلی ممنون داداش خوشبختانه خیلی صدمه ندیده بودند 2-3 شب دیگه از بیمارستان مرخص میشه
اگه تو بازی برگشت غافلگیر شدی چی ؟
غافلگیر :|
چاکرتم داداش قلبم افتاد تو معدم:lol::wub:
فدایی داری داداش 3>
انشاالله چیزیشون نشده باشه .
خیلی ممنون داداش
ان شا الله خوب میشن و مشکلی نیست
خیلی ممنون داداش

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
دوستان من که رفتم لا لا
الفرارررررررررررررررررر:lol:

سلام به همه بروبچ فوتبالی خودما
مخواستم از مدیر محترم این بخش و بچه های با معرفت اینجه اجازه بگیرم که میتونم با پرسپولیسیا مخصوصا amir110011 کری بخوانم یا همو کل کل کنم ؟
آخه خیلی تو یه بخشی گنده میامد و به قول بچه ها قمپز در مکرد - خودش ازم خواست بیام
حالا چرا فرار - مثل یه مرد وایسا جواب بده ...!!!
میگما شما اصلا تو رنکینگ فیفا چندمین ؟ آخ ببخشین یادم رفته بود که اصلا شما تو رنکینگ دیده نمیشین ....!!!
اصلا ولش کن تو همین آسیای خودمون چندمین ؟؟ اصلا آسیا رو هم بی خی خی - تو ایران خودمون چندمین - :D خخخخخخخ.....!!!
سعی کنین دیگه یادتون نره که ایران رو تو جام باشگاه های آسیا به نام استقلال میشناسن ......
پس بهتره آهنگه سکوتو بزنین و بشینین دست به دعا شین فصل بعد آسیا که هیچی، دو فصل بعد که مگه معجزه بشه بیاین تو آسیا تو مرحله گروهی سوم بشین و واسه این که چهارم نشدین تو گروه جشن ملی راه بندازین - خخخخخخخخخخخخ ...!!!!!!:lol:
یه استقلال تو آسیا / سرور پرسپولیسیا

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خب... درود همین اول کار از شما تقاضا میکنم قوانین فعالیت در تاپیک رو در پست اول بخونید تا بعد شرمنده شما نشیم...

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
مخواستم از مدیر محترم این بخش و بچه های با معرفت اینجه اجازه بگیرم که میتونم با پرسپولیسیا مخصوصا amir110011 کری بخوانم یا همو کل کل کنم ؟
آخه خیلی تو یه بخشی گنده میامد و به قول بچه ها قمپز در مکرد - خودش ازم خواست بیام
میگما شما اصلا تو رنکینگ فیفا چندمین ؟ آخ ببخشین یادم رفته بود که اصلا شما تو رنکینگ دیده نمیشین ....!!!
اصلا ولش کن تو همین آسیای خودمون چندمین ؟؟ اصلا آسیا رو هم بی خی خی - تو ایران خودمون چندمین - :D خخخخخخخ.....!!!
سعی کنین دیگه یادتون نره که ایران رو تو جام باشگاه های آسیا به نام استقلال میشناسن ......
پس بهتره آهنگه سکوتو بزنین و بشینین دست به دعا شین فصل بعد آسیا که هیچی، دو فصل بعد که مگه معجزه بشه بیاین تو آسیا تو مرحله گروهی سوم بشین و واسه این که چهارم نشدین تو گروه جشن ملی راه بندازین - خخخخخخخخخخخخ ...!!!!!!:lol:
اولا خواهر فیفا رنکینگ تیم های ملی رو میده نه باشگاهی ولی از لحاظ افتخارات ما در سایت فیفا از شما سر تریم
اولا پرسپولیس بهترین تیم 3 دهه بوده الان فقط حدود 4 پنج ساله افت داشته و شما هم دو ساله که اوج گرفتین .
و اینکه جواب بقیه کری هاتون صفحه های قبل داده شده لطفا به 5 صفحه قبل توجه کنید.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
اولا خواهر فیفا رنکینگ تیم های ملی رو میده نه باشگاهی ولی از لحاظ افتخارات ما در سایت فیفا از شما سر تریم
اولا پرسپولیس بهترین تیم 3 دهه بوده الان فقط حدود 4 پنج ساله افت داشته و شما هم دو ساله که اوج گرفتین .
و اینکه جواب بقیه کری هاتون صفحه های قبل داده شده لطفا به 5 صفحه قبل توجه کنید.

خواهر کیه این وسط ؟ سیبیل داره از من کلفت تر ... :دی

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884

تیم استقلال در تاریخ حرفی برای گفتن نداره رتبه و رنکینگ خوب به خاطر عملکرد خوب این تیم در چند سال اخیر هست و گرنه قبل این چند سال هیچ گونه حرفی تاکید میکنم هیچ گونه حرفی در مقابل پرسپولیس افسانه ای نداشته

در جواب شما ما 30 سال سرور فوتبال ایران بودیم هنوز هم که هنوزه پر افتخار ترینیم با این که 5 ساله به بدترین شکل ممکن داریم نتیجه میگیریم

شما زیاد خوشحالی نکن عزیز دربی نزدیک است مثل دربی قبل نشه تیمتون از نیمه خودتون به زور بیرون بیاد :D

یعنی واقعا 4 سال اخیر رو ازتون بگیرند به جز 2 تا ستاره هیچی دیگه ندارید :D خخخخخخخخخخ

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
خب مقدم بانوی استقلالیمونو تو تاپیک کل کل گرامی میداریم ............. ایشون خیلی آتیششون تند بود و میخواستن با داش امیر ما کل کل کنن .......... ولی ظاهرا با دو یه تا پست پرسپولیسی مقاومتشون شکست ...................:D

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
کل کل دیگه داره خیلی تکراری میشه دقت کردین !!!! :D
انواع حالت های کل کل رو امتحان کردیم !!! :D

آره ! نظر منم همینه بهتره یه مدت تعطیلش کنیم تا پوزیشن های جدید دستمون بیاد :دی

داداش شنیدم داری میری تایلند:lol:

منم با خودت ببر :D

خیلی وقته زیارت نرفتم :D

تایلند جای خوبی نیست اونجا هیچ چیز اون طور که شما فکر میکنید نیست ( خودت تا تهش برو ) :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا