• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
خوشم میاد شما با خنده شروع میکنی اینم از من:D

خدایی اینا که شما گفتی رو با اون سه تا مقایسه نمیشه کرد ............ چون رو در رو بوده:p

الانم که طوری نشده .....چند تا پنالتی براتون گرفتن ............ چند تا پنالتی هم برا حریف نگرفتن ..رفتین صدر ...............یعنی نمیخاستین برین؟؟؟؟

:p:p چرا شکلک من زبون درازی نمیکنه پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:p

آقا داوود شما که دیدی همه پنالتی هارو سید گرفته دیگه ...قراره قبل هر بازی اولش یه پنالتی بدن به حربف بعد بازی شروع شه:D بابا بازی آخری که گلتون آفساید بود

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
خوشم میاد شما با خنده شروع میکنی اینم از من:D

خدایی اینا که شما گفتی رو با اون سه تا مقایسه نمیشه کرد ............ چون رو در رو بوده:p

الانم که طوری نشده .....چند تا پنالتی براتون گرفتن ............ چند تا پنالتی هم برا حریف نگرفتن ..رفتین صدر ...............یعنی نمیخاستین برین؟؟؟؟

:p:p چرا شکلک من زبون درازی نمیکنه پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:p

وقتی با یه شخص پرسپولیسی که یه خورده قانع هست میخوای برخورد کنی باید با خنده شروع کرد و اگر کار بالا گرفت بعدش به خشونت هم می رسیم
108.gif

اگر قضیه رو در رو هست پس تعداد برد های ما تو بازی های رو در رو بیشتر بوده ! در ضمن الان متاسفانه پرسپولیس در مقطعی نیست که ما بخوایم باهاش در مورد بازی های رو در رو کل کل کنیم
باز اگر طرفدار تیم نفت تهران که رتبش پارسال بالاتر از شما بوده بیاد این حرف رو بزنه یه چیزی
051.gif

خدا رو شکر فکر نکنم ما یک بازی رو با پنالتی برده باشیم . مسلما تو یه بازی هم گل زدیم هم پنالتی . در ضمن این فصل 3-4 پنالتی به ضرر ما گرفته شد و با این تفاسیر بازم رتبه ما اینه !

پ.ن : شکلک ها رو بچه های بالا می رسونن
039.gif

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
مگه اسقلالی ای منکر همچین چیزی هم شده تا حالا؟:blink:
ماجراشو میری بخونی یا بذارم؟:)

آره والا .........ما تازه جند تا استقلالی منطقی دیدیم اینجا :wacko:... یکیش هم شما........ ماجراشم خوندم ......صد در صد حق با منه!!!!!:blink:

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
آقا پوریا شخصیت قهرمانی اس اس که میفرمایید ............خدایی نکرده به پنالتی فصل قبل که ترکی آبی بهتون تقدیم کرد و باعث قهرمانیتون!!!!!!!!!!!! شد که ربطی نداره:happy:

خدایی شخصیت قهرمانی هم به این موردا میگنا!!!!!!!!!!!

تو آسیا کی واسمون پنالتی میگیره؟

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
وقتی با یه شخص پرسپولیسی که یه خورده قانع هست میخوای برخورد کنی باید با خنده شروع کرد و اگر کار بالا گرفت بعدش به خشونت هم می رسیم
108.gif

اگر قضیه رو در رو هست پس تعداد برد های ما تو بازی های رو در رو بیشتر بوده ! در ضمن الان متاسفانه پرسپولیس در مقطعی نیست که ما بخوایم باهاش در مورد بازی های رو در رو کل کل کنیم
باز اگر طرفدار تیم نفت تهران که رتبش پارسال بالاتر از شما بوده بیاد این حرف رو بزنه یه چیزی
051.gif

خدا رو شکر فکر نکنم ما یک بازی رو با پنالتی برده باشیم . مسلما تو یه بازی هم گل زدیم هم پنالتی . در ضمن این فصل 3-4 پنالتی به ضرر ما گرفته شد و با این تفاسیر بازم رتبه ما اینه !

پ.ن : شکلک ها رو بچه های بالا می رسونن
039.gif

قبول نیست شما تو شکلک ..........مساوات رو رعایت نمیکنی ............. !!!!:D

اگه پرسپولیس قهرمان در مقطعی نبود .الان شما با بنده تو این تاپیک نبودی !!!! چون ازومی نمیدید اینجا باشین .....مثل زمانی که ای ای رفته بود دسته 3 ...ما کلا فراموششون کردیم .... چه برسه کل کل .............. پس پرسپولیس قهرمان در مقطعی هست !!!!!!
:happy:

خود آقا یحیی گفت نفت طرفدار نداره گشتم نبود .......نگرد نیست !!!!
;)

پنالتی هم نمونش همون که باهاش فهرمان شدین ...............
:cool:

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
فرهاد؟!
مشاهده پیوست 437862
ما اصولا با فرهاد نوشتن شما لبخندی بر لبمون سبز میشه و ریشخندی در دل می زنیم و خدا را شکر می کنیم که اسطورمون فرهاد نیست. نیم فصل بود که بوی درهم بهش رسید؟!

خداوکیلی همه بازیکنا که دنبال پول هستن کسی هم که بدش نمیاد...حداقل فرهاد ما 10 بار تو لیگ ایران جلو اس اس بازی نکرده...

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
دوستان ما اینجا میخوایم کل کل کنیم...وگرنه وایمسادیم شعارای استادیوم رو دادن...یکم مودب تر باشیم بهتره استقلالی و پرسپولیسیم نداره

اقا پوریا من دیگه جواب ملیکا خانوم رو نمیدم ..... من هر چی رعایت میکنم ،حرف زدن با یه خانومو ..............ولی ایشون ادبیاتی رو استفاده میکنن که من تعجب میکنم ... و فکر میکنم ایشون یه بانوی محترم استقلالی نیستن ...............

هر وقت رعایت کردن ............... و احترام متقابل گذاشتن .............. جواب میدم ..................

درود بر
استقلالی و پرسپولیسی هایی که احترام متقابل و رعایت ادب رو بلدن ...........................

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
قبول نیست شما تو شکلک ..........مساوات رو رعایت نمیکنی ............. !!!!:D

اگه پرسپولیس قهرمان در مقطعی نبود .الان شما با بنده تو این تاپیک نبودی !!!! چون ازومی نمیدید اینجا باشین .....مثل زمانی که ای ای رفته بود دسته 3 ...ما کلا فراموششون کردیم .... چه برسه کل کل .............. پس پرسپولیس قهرمان در مقطعی هست !!!!!!
:happy:

خود آقا یحیی گفت نفت طرفدار نداره گشتم نبود .......نگرد نیست !!!!
;)

پنالتی هم نمونش همون که باهاش فهرمان شدین ...............
:cool:

037.gif

به ولله من به خاطر سابقه پرسپولیس اینجا نیستم ! دلیل حضور من اینجا اینه که این رو به هواداری پرولیس که هوا برشون داشته بگم که از خواب این خبرا نیست و استقلال سرورشون هست .
( البته این موضوع کاملا مشخصه و چیزی که عیان هست حاجت به بیان نیست اما این رو باید به شما هر روز یادآوری کرد چون اگر یک روز صحنه رو خالی ببینید هوا برتون میداره
055.gif
)
فکر کنم اگر به عملکرد استقلال توی فصل گذشته دقت کنید متوجه میشین که استقلال برای قهرمانی نیازمند 1 دونه پنالتی نبود ....
راستی اگر اون پنالتی برای ما گرفته نمیشد شما می خواستین از رده 6-7 جدول صعوی پرواز کنید بیاید بالا و قهرمان بشین که الان ازش ناراحتید ؟ :lol:

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
خداوکیلی همه بازیکنا که دنبال پول هستن کسی هم که بدش نمیاد...حداقل فرهاد ما 10 بار تو لیگ ایران جلو اس اس بازی نکرده...

بخصوص الان ............. دیگه عشق به پیراهن وجود نداره ....................... البته فرهاد هم خوبه !:eek: ............ ولی جایی که اسطوره های پرسپولیس ِقهرمان نباشن!!!:D

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
اقا پوریا من دیگه جواب ملیکا خانوم رو نمیدم ..... من هر چی رعایت میکنم ،حرف زدن با یه خانومو ..............ولی ایشون ادبیاتی رو استفاده میکنن که من تعجب میکنم ... و فکر میکنم ایشون یه بانوی محترم استقلالی نیستن ...............

هر وقت رعایت کردن ............... و احترام متقابل گذاشتن .............. جواب میدم ..................

درود بر
استقلالی و پرسپولیسی هایی که احترام متقابل و رعایت ادب رو بلدن ...........................

حق با شماست...احتمالا ایشونم از رو تعصب زیادشونه اینجوری جواب دادن ....منم یه استقلالیم ولی بهتره دوستانه بحرفیم و بخندیم تا دعوا و حرف بد زدن

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
بخصوص الان ............. دیگه عشق به پیراهن وجود نداره ....................... البته فرهاد هم خوبه !:eek: ............ ولی جایی که اسطوره های پرسپولیس ِقهرمان نباشن!!!:D

ولی کار ما هم اشتباهه میخوایم اسطوره های همدیگرو بزنیم....مثلا کجا تو ایتالیا رمی ها میان بگن مالدینی فلانه اونور میلانی ها بگن توتی اینجوریه....

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
037.gif

به ولله من به خاطر سابقه پرسپولیس اینجا نیستم ! دلیل حضور من اینجا اینه که این رو به هواداری پرولیس که هوا برشون داشته بگم که از خواب این خبرا نیست و استقلال سرورشون هست .
( البته این موضوع کاملا مشخصه و چیزی که عیان هست حاجت به بیان نیست اما این رو باید به شما هر روز یادآوری کرد چون اگر یک روز صحنه رو خالی ببینید هوا برتون میداره )
فکر کنم اگر به عملکرد استقلال توی فصل گذشته دقت کنید متوجه میشین که استقلال برای قهرمانی نیازمند 1 دونه پنالتی نبود ....
راستی اگر اون پنالتی برای ما گرفته نمیشد شما می خواستین از رده 6-7 جدول صعوی پرواز کنید بیاید بالا و قهرمان بشین که الان ازش ناراحتید ؟ :lol:

خدایی عجب دلیلی بودا ..............
037.gif

بله دیگه اگه اون پنالتی و پنالتی های مشابهش نبود !!!!!!!!!!..........شما پرواز میکردین ...................میومدین پهلوی ما!!!................ از اس اس که بر میاد ............ چون تجربه دسته 3 رو هم قبل از لیگ برتر داشته
055.gif

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
خدایی عجب دلیلی بودا ..............
037.gif

بله دیگه اگه اون پنالتی و پنالتی های مشابهش نبود !!!!!!!!!!..........شما پرواز میکردین ...................میومدین پهلوی ما!!!................ از اس اس که بر میاد ............ چون تجربه دسته 3 رو هم قبل از لیگ برتر داشته
055.gif

118.gif

مرد مومن شکلک کپی نزن . نون بازوی خودت رو بخور
022.gif

شما یه مدرک بیار که فصل قبل داوری چقدر به نفع اسقلال بوده و چه قدر به ضررش و ازش به ناحق امتیاز کم شده !
اگر نقش داوری تو قهرمانی استقلال بیشتر از این باشه که حقش رو ضایع کردن من جلوی جمع خودم رو به عنوان یک پرسپولیسی معرفی می کنم !!!

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
ولی کار ما هم اشتباهه میخوایم اسطوره های همدیگرو بزنیم....مثلا کجا تو ایتالیا رمی ها میان بگن مالدینی فلانه اونور میلانی ها بگن توتی اینجوریه....

خداییش کل کل برا شوخی و خندشه ............. وگر نه رنجوندن همدیگه راحته ............. که مرام پرسپولیسی و استقلالی های اصیل نیست ..............

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
118.gif

مرد مومن شکلک کپی نزن . نون بازوی خودت رو بخور
شما یه مدرک بیار که فصل قبل داوری چقدر به نفع اسقلال بوده و چه قدر به ضررش و ازش به ناحق امتیاز کم شده !
اگر نقش داوری تو قهرمانی استقلال بیشتر از این باشه که حقش رو ضایع کردن من جلوی جمع خودم رو به عنوان یک پرسپولیسی معرفی می کنم !!!

ای بابا کپی کجا بود!!!!!!!!!!؟ بچه ها از بالا رسوندن;)
ببخشید ! یه مقدار از نوشتتون پاک شده !!!!!!!!! فقط اونجایی معلومه که گفتی پرسپولیسی هستین ................ خوب داداش از اول بگو ........ ما نیرومونو برا همدیگه صرف نکنیم دیگه .......... ایول به دوست پرسپولیسی خودم ..............
022.gif

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
ای بابا کپی کجا بود!!!!!!!!!!؟ بچه ها از بالا رسوندن;)
ببخشید ! یه مقدار از نوشتتون پاک شده !!!!!!!!! فقط اونجایی معلومه که گفتی پرسپولیسی هستین ................ خوب داداش از اول بگو ........ ما نیرومونو برا همدیگه صرف نکنیم دیگه .......... ایول به دوست پرسپولیسی خودم ..............
022.gif

حداقل وقتی بچه های بالا بهتون شکلک رسوندن یه زحمت هم بکشین فقط شکلک های ما رو کپی کنید و کات نکنید چن تو متن کوت شده اصلا این موضوع مشخص نیست :D
کلا یعنی قبول کردین که خودتون هم سر قهرمانی استقلال با داوری اشتباه گفته بودین !!!!!
مورد بعدی رو مطرح کنید که ما هم بخندیم هم اوقات فراغتمون رو پر کنیم . چون من با پرسپولیسی ها موضوعی سر کل کل پیدا نمی کنم و در هر صورت ما ازونا سر تریم
010.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا