aria_ tehran
Registered User
- نوشتهها
- 2,049
- لایکها
- 23,518
خب پس خداروشکر قبول کردید ماجرای دسته سوم رفتن استقلالوخب این شد .........
راستش همین جوری دلم خواست حق با من باشه ........... وگرنه حق با شماست!!!!![]()
خب پس خداروشکر قبول کردید ماجرای دسته سوم رفتن استقلالوخب این شد .........
راستش همین جوری دلم خواست حق با من باشه ........... وگرنه حق با شماست!!!!![]()
حداقل وقتی بچه های بالا بهتون شکلک رسوندن یه زحمت هم بکشین فقط شکلک های ما رو کپی کنید و کات نکنید چن تو متن کوت شده اصلا این موضوع مشخص نیست
کلا یعنی قبول کردین که خودتون هم سر قهرمانی استقلال با داوری اشتباه گفته بودین !!!!!
مورد بعدی رو مطرح کنید که ما هم بخندیم هم اوقات فراغتمون رو پر کنیم . چون من با پرسپولیسی ها موضوعی سر کل کل پیدا نمی کنم و در هر صورت ما ازونا سر تریم
خب پس خداروشکر قبول کردید ماجرای دسته سوم رفتن استقلال![]()
از بالا رسوندن یعنی پست خود شما دیگه![]()
عزیز شما که اقرار کردی استقلالی نیستی !! حالا چه طوری موضوع بعدی رو بگم ؟![]()
دوستان سطح کل کل رو ببرید بالا به بزن بزن برسونید الان شده بگم بگم اینجوری حال نمیده :دی
عزیزم آخه چرا آدم باید یه چیزی که اتفاق افتاده رو منکر شه؟ماه هم که همینو گفتیم ............ ما میگیم انگور شما میگی عنب .جفتشم یکیه!:lol:
عزیزم آخه چرا آدم باید یه چیزی که اتفاق افتاده رو منکر شه؟
مثلا شما الان چهارصد و خورده ای جهان:lol: هستیدو منکرش میشید آیا؟
من حرفم اینه که دسته سوم رفتن استقلال ماجرا داره
دوستان سطح کل کل رو ببرید بالا به بزن بزن برسونید الان شده بگم بگم اینجوری حال نمیده :دی
مردک و سند حرف من موجوده .
فتم اگر اون مورد رو نشون دادید من پرسپولیسی هستم اما در غیر این صورت تا ابد استقلالی می مونم !
شما هم تفره رفتی و چون جوابی نداشتی و حرفم منطقی بود داره بحث رو به حاشیه می کشونی
پ.ن : اون قدر هم بی تعصب نیستم که به این راحتی ها تیم خودم رو عوض کنم !! just s.s
قربون ادم چیز فهم ........... اون چهارصدو فلانم ماجرا داره ......اصلن همه اتفاقات ماجرا داره .....ماجرای دسته 3 رفتن استقلال این بوده که استقلال میره دسته 3 و رکود به یاد ماندنی رو تو خاطره ها ثبت میکنه ....اصل ماجرا همینه !...چرا راه دور بریم مثلا همین 6 تایی ها![]()
خب مثل اینکه باید بذارمقربون ادم چیز فهم ........... اون چهارصدو فلانم ماجرا داره ......اصلن همه اتفاقات ماجرا داره .....ماجرای دسته 3 رفتن استقلال این بوده که استقلال میره دسته 3 و رکود به یاد ماندنی رو تو خاطره ها ثبت میکنه ....اصل ماجرا همینه !...چرا راه دور بریم مثلا همین 6 تایی ها![]()
متاسفانه سد بزرگی به اسم قوانین و مدیران اینجا جلوی من ایستاده که دست و پام رو بستن !
اگر احترام به این 2 نبود قضیه بالا می کشید و بزن بزن که سهله کار رو به کشتار دسته جمعی می کشیدم
پ.ن : دیدیم روش قبلی جواب نداد و یه عده بی جنبه مسائل پوچ رو مطرح کردنگفتم این روش صلح آمیز رو پیش ببرم ببینم کار به کجا میکشه![]()
دسته سه رفتن استقلال!
/QUOTE]
خدایی اینم شد مدرک ؟ من گفتم الان مدرک رو میکنن ددم وای!!!!!
مدرک ؟ شما یه سرچ بزن یوتیوب ............ صحنه پنالتی رو ببین ............. به همین راحتی ............. اگه اون پنالتی رو به ناحق نمیگرفت جلو فولاد ....تراختور اول میشد ...............![]()
بعید میدونم شما به عنوان یه طرفدار فرهیخته حتی آزارت به مورچه برسه ! چه برسه به اینکه بخوای کسی رو بکشی ............. نفرمایید قربان :blush:
هر وقت رفتید و اون متنو کامل خوندید بیاید با هم حرف میزنیمدسته سه رفتن استقلال!
/QUOTE]
خدایی اینم شد مدرک ؟ من گفتم الان مدرک رو میکنن ددم وای!!!!!![]()
ممنون که موجبات خنده و شادی ما رو فراهم کردید :lol:
در ضمن بهتر نیست به ما خرده نگیرید و در مورد رتبه 6 یا 7 خودتون صحبت کنید ؟ امسال برنامه ای برای قهرمانی تو آسیا ندارید که ؟ :lol: