• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
من ساله دیگه 18 سالم میشه تا چند وقت راحتم؟

یعنی چی تا چند وقت راحتم ؟؟؟ راحتی که برای بعده خدمته تا قبلش راحتی ای وجود نداره ولی اگه منظورت اینه که تا کی وقت داری بری خدمت باید بگم یا باید بری دانشگاه که معافیت تحصیلی بگیری یا نهایتا فکر میکنم 6 ماه یا یک سال(قانون جدید رو نمیدونم) وقت داری خودت رو معرفی کنی در غیر اینصورت غیبت میخوری و ...

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان استخدام شدن تو ارتش برای فرار از سربازی چطوره ؟ ارتش شهرمون کادر اداری استخدام میکنه خواهشا نظراتتان را بگید

تو سربازیو نتونستی تحمل کنی فرار کردی میخوای 10 . 20 ماه آموزشی خفن کادری شدنو تحمل کنی ؟؟؟؟

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
تو سربازیو نتونستی تحمل کنی فرار کردی میخوای 10 . 20 ماه آموزشی خفن کادری شدنو تحمل کنی ؟؟؟؟

داداش فرار نکردم هنوز دانشجو هستم - داداش کارمند برای کارهای دفتری استخدام میکنه - مگه 20 ماه اموزش داره؟

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
سلام به تمام دوستان
عرض کنم من دانشجوی کارشناسی بودم ورودی 86 که یه تعداد واحدم مونده بود و 2 بار درخواست دادم برای صنوات که موافقت نشد و گفتن باید انصراف بدی از تحصیل بری خدمت برگردی ادامه ش رو بخونی
من هم این کارها رو کردم و آخر شهریور کارهای تسویه حسابم تموم میشه و ایشالا اعزام اونم با دیپلم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بسیج فعال دارم البته پرونده م چند سالی هست راکد شده ولی خوب میشه دوباره درستش کرد
کِی برم دفترچه بگیرم ؟؟؟ میخوام **** برم آموزشی رو باید چیکار کنم ؟؟؟ برم از حوزه و پایگاه نامه بگیرم ؟؟؟ جانبازی 5% و آزادگی 7 ماه پدر هم دارم اون رو هم برم بنیاد شهید بگیرم ؟؟؟ باید ببرم +10 این ها رو یا داستانش فرق داره ؟؟؟
ممنون میشم دوستان شفاف و کامل توضیح بدن از کچا باید شروع کنم و چه کارهایی باید بکنم گُر گیجه گرفتم به خدا هرکی یه چیزی میگه ...

پیام نوری ؟!

abbasss

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
دوستان من معافیت کفالت گرفتم ولی دوره اموزشی یک ماهه رو باید 19 شهریور برم اما کارم میخوابه و خیلی به ضررم تموم میشه.

سه سوال:
1- افتادم ارتش...ارتش سختگیری میکنند یا نیروی انتظامی؟
2- میشه دوره اموزشی استعلاجی گرفت و مثلا سه روزش رو جیم زد؟
3- ... :D

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
سلام
دوستان من معافیت کفالت گرفتم ولی دوره اموزشی یک ماهه رو باید 19 شهریور برم اما کارم میخوابه و خیلی به ضررم تموم میشه.

سه سوال:
1- افتادم ارتش...ارتش سختگیری میکنند یا نیروی انتظامی؟
2- میشه دوره اموزشی استعلاجی گرفت و مثلا سه روزش رو جیم زد؟
3- ... :D

1- بستگی داره کدوم پادگان افتاده باشی. نیرو انتظامی هزارتا جاده. ارتش هم هزار تا جا داره
2- باز هم بستگی به پادگان اموزشی داره و البته زرنگی شما. بله اکان پیچوندن از طریق اعزام به بیمارستان و استعلاجی هست. ادم بپیچون همیشه سولاخشو پیدا میکنه
3-:blink: نه عزیزم امکان این اخری کمه:D

abbasss

Registered User
لایک‌ها
5
به نظرتون نمیشه کاری کرد که این یک ماه رو نریم؟

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
به نظرتون نمیشه کاری کرد که این یک ماه رو نریم؟

داداش بستگی به جایی که افتادی داره. من وزارت دفاع بودم کفالتییا جدا کرده بودن فقط هفته اول با ما بودن. بقیش ازاد و رها بودن. هرجایی هر دوره ای اوضاش فرق داره. بستگی به ... فرمانده داره
ضمنا بازم میگم اگه پیچوندن تو خونت باشه سولاخشو پیدا میکنی.

abbasss

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان کسی جیران بلاغ(لشکر 81 کرمانشاه) خدمت کرده؟
چطوره و نحوه برخودشون با نصف دوره ها چطوریه؟

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان پادگان شکاری نیرو هوایی بوشهر رو کسی آشناییتی باهاش داره؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
حاجی این مناطق عملیاتی بالاخره چقدر کسری داره ؟ من پدافند هوایی خنداب هستم ... خنداب منطقه عملیاتی هسته ای هست

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
من افتادم دانشگاه هوایی شهید ستاری کسی اطلاعی داره چه طور جاییه ؟

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان كسي اطلاع داره محل اعزام بر جه اساس تعيين ميشه؟شانسيه يا بر اساس محل سكونت هست؟
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2

بالا