• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
خوبه خودتون میگین به خاطرکارتون زیاد پشت فرمونین بعد به کسایی که شاید فقط بتونن روزی یه ساعت ماشین برونن یا کمتر، ایراد میگیرین؟زنا یه تنه همه کار میکنن به قول شما هم پشت ماشین لباسشویی میشینن هم گاز هم جاروبرقی هم خرید هم...حالا بعده این همه کار یا به خاطر تفریح یا باز کار یه ساعتی میشینن پشت فرمون. بعد خودتونو که صبح تا شب تو ماشین هستین با اونا مقایسه میکنین هر کسی هر کاریو زیاد انجام بده ماهر میشه.یه چیز دیگم هست اونم استعداده.ادما استعدادای مختلف دارن شما مگه میتونین به کسی بگین تنبلی درس نخون؟؟

Sent from my GT-P3100

دوست عزیز مسئله اصلا ربطی به ساعتهای زیادی پشت ماشین نشستن نداره رانندگی یه چیز ذاتیه یه دوست 50 سالشه 30 سال پشت ماشین بوده ولی رانندگیش خوب نیست این اگه 100 سال دیگه هم عمر کنه رانندگیش خوب نمیشه چون حدش همین قدره . یه رفیق دیگه هم دارم 17 سالشه اصلا گواهینامه نداره ولی رانندگیش خیلی خوبه
مثاله هر کس را بحر چیزی ساختن
خانمها 98% تو رانندگی خوب نیستن کلا مغزشون متفاوته با مغز مردها البته سوء تفاهم نشه تو خیلی از جهات از مردها جلو هستن .

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
دوست عزیز مسئله اصلا ربطی به ساعتهای زیادی پشت ماشین نشستن نداره رانندگی یه چیز ذاتیه یه دوست 50 سالشه 30 سال پشت ماشین بوده ولی رانندگیش خوب نیست این اگه 100 سال دیگه هم عمر کنه رانندگیش خوب نمیشه چون حدش همین قدره . یه رفیق دیگه هم دارم 17 سالشه اصلا گواهینامه نداره ولی رانندگیش خیلی خوبه
مثاله هر کس را بحر چیزی ساختن
خانمها 98% تو رانندگی خوب نیستن کلا مغزشون متفاوته با مغز مردها البته سوء تفاهم نشه تو خیلی از جهات از مردها جلو هستن .

ببینید رانندگیم مثله کارای دیگه چند تا عامل درش دخیله(فکر کنم این مثلو شنیدین که کار نیکو کردن از پر کردن است)
1-تمرین و ممارست:همونی که مثلشم زدم
2-استعداد:این استعداد علاوه بر اینکه تو افراد مختلف فرق داره زن و مرد بودن هم درش دخیله همون حرفی که شما زدین که مغز زن و مرد فرق میکنه
من حرفم اینه اگر به این استعداد تمرین اضافه شه اون 98%که شما میگین میشه 30%
اقایون همیشه میگن اشپزی کاره اسونیه و ...بله ممکنه یه غذاییم درست کنن اشپزیم بکنن ولی ایا همه مردا اشپز خوبین؟
میدونین تو خیابون وقتی یه خانوم میبینن که پشت فرمونه انگار حقش نیست از ماشین استفاده کنه رفتاره بعضی اقابون واقعا زننده میشه.من اقا میشناسم دوبل پارک نمیتونه بره همش با کله ماشین میره تو پارک پس چرا اینا گفته نمیشن از طرفی خواهره این اقا مثل راننده رالی رانندگی میکنه.من خودم تو رانندگی بعضی وقتا از رانندگیه بعضی اقایون اعصابم خورد شده بعضی وقتام از دست خانوما ولی چرا فقط از بد بودن رانندگی خانوما صحبت میشه؟
مشکل دیده اقایون نسبت به رانندگیه خانوماست
Sent from my GT-P3100

maryam.mash

Registered User
لایک‌ها
114
عکس گواهینامه اقایان لباس نوشته داشته باشه قبول نمیکنند؟؟؟

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
دوستان من امروز رفتم پلیس +10 اعتراض زدم بره موتورم خلافیش 150 تومنه بعد گفت باید بری راهور تا اونجا کم کنن برات حالا اونجا برم کم میکنن؟؟؟ گفتن برو اوشان..

دو برگیه جریمه ها

بعد 2 تاش کلاه کاسکته

1 عدم توجه به ایست و حرکت پلیس

عبور ازمحل عبور ممنوع

2 تا ش با همه 2 تاشم باهم یعنی همزمان...

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
مَشتی 150 پولیه در مقابل عدم توجه به ایست پلیس:D

خوب وقتی پلیسی وجود نداشته که ایست بده و چراغ راهنمایی داره خوب پولیه بعد اون جریمش 40 تومن نه 150 تومن.....

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
شما باید برید راهور شهرتون، قسمت اجرائیات
اونجا به رئیسش میگی مشکلتو بعد اونا یه نامه میدن بازرسی راهور
بعد اونجا اگر راه داشته باشه تا حداکثر 30% کم می کنن نه بیشتر (در رقم های بالا و شرایط خاصی تا 50% هم کم می کنن)
اگر هم مبلغ خیلی زیاد باشه برات قسط بندی می کنن

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آقا مال من ۳۷۰ تومنه،کسی میتونه کمک کنه که کمش کنیم یجوری :D ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

J.Cena

Registered User
لایک‌ها
55
وای خدااااااااااااااااااااااااا قبول شدم بلاخره دوستان فقط دارم جیغ میکشم از خوشحالی همتون می بوسسسسسسسسم از راه دور

یعنی یک ماه دیگه گواهینامه دارم هورااااااااااااااااااا
:lol:

منم قبول شدم تبریک
سخت گرفتن ولی باعث شدن بیشتر دقت کنم

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
اون موقع که من امتحان دادم سال 76 بود. حداقل 3 سالی میشد پشت فرمون میشستم، افسره بعد از اینکه 5 برابر بقیه منو چرخوند و هیچ ایرادید نتونس بگیره گفت " رانندگیت خیلی خوبه، ایشالا دفعه بعد قبولی!!!!! " دفه بعد هم تا نشستم دقیقا 40 ثانیه نشد که گفت بزن کنار قبولی.

maryam.mash

Registered User
لایک‌ها
114
منم قبول شدم تبریک
سخت گرفتن ولی باعث شدن بیشتر دقت کنم

مبارکه شیرینی فراموش نشه

راستی یک سوال اگر پست اومد واسه گواهینامه من خونه نبودم اون روز تکلیف چیه؟ چه طوری باید گواهینامه بگیرم؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719

راستی یک سوال اگر پست اومد واسه گواهینامه من خونه نبودم اون روز تکلیف چیه؟ چه طوری باید گواهینامه بگیرم؟

معمولا وقتی گواهی نامه به پست برسه چند روز طولش میدن که به آدرس شما ارسال کنن! بهتره چند روز یه بار خودتون سر بزنین

maryam.mash

Registered User
لایک‌ها
114
معمولا وقتی گواهی نامه به پست برسه چند روز طولش میدن که به آدرس شما ارسال کنن! بهتره چند روز یه بار خودتون سر بزنین

کجا سر بزنم؟ آموزشگاه گفته باید 40 روز صبر کنی تا بیاد..هنوز 40 روز نشده منظورم اینه اگر تو این 40 روز من بیرون بودم و پست اومد و من خونه نبودم گواهینامه کجا برگشت میخوره؟ باید از چه کسی بگیریم و کجا برم

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
بنزین 3500 تومنی تصویب شد ملت میردن دنبال گباهی نامه LOLwz

J.Cena

Registered User
لایک‌ها
55
مبارکه شیرینی فراموش نشه

مرسی چشم

معمولا بین 2 هفته تا 2 ماه طول میکشه تا بیاد
توی این مدت اگه خونه نباشید پست تا دو بار مراجعه میکنه
دفعه سوم یه نامه میندازه توی خونه که میگه بیاد و حضوری تحویل بگیرید

در کل نگران نباش و اگه بعد از 2 بار خونه نبودی نهایت حضوری میری و از پست میگیری

webster.

Registered User
لایک‌ها
94
داداش من خودم دفعه اول قبول شدم
اولا نباید اضطراب داشته باشی.
دوما خوب تمرین کرده باشی.مخصوصا پارک دوبل
سوما اعتماد به نفس بالا داشته باشی.قوانین هم یک دور مرور کن

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
کجا سر بزنم؟ آموزشگاه گفته باید 40 روز صبر کنی تا بیاد..هنوز 40 روز نشده منظورم اینه اگر تو این 40 روز من بیرون بودم و پست اومد و من خونه نبودم گواهینامه کجا برگشت میخوره؟ باید از چه کسی بگیریم و کجا برم

گواهی نامه به اداره پست تحویل داده میشه. منتظر مامور پست نمونی و خودت بری سر بزنی بهتره

J.Cena

Registered User
لایک‌ها
55
اصولا کسایی که گرفتن میگن دفعه اول قبول شدن(کمتر راستشو میگن)

من خودم میتونستم سال 87 برم بگیرم ولی گذاشتم امسال که قانون سنگین گذاشتن رفتم.شانس دیگه

آزمون مقدماتی ایین نامه رو دفعه دوم قبول شدم ولی ازمون اصلی ایین نامه رو دفعه اول با یه غلط

تیر ماه ازمون شهر داشتم که چون کلاچ ماشین نرم و خیلی بالا بود 2 بار خاموش کردم و گفت ردی.افسره عین عزرائیل بود بی وجدان

رفتم به اموزشگاه گفتم چرا کلاچش اینجوری و گازش تیزه,برگشت گفت قانون که ماشین آزمون اینجوری باشه

کلا منم جز آموزشی پشت ماشین دیگه ای نشسته نبودم

نرفتم امتحان بدم تا همین هفته قبل که رفتم آزمون دادم که افسره بدون تیک زدن اشتباهی گفت قبولی..............

912

Registered User
لایک‌ها
472
والا زمان ما و زمان دوستامون هزار تومن فیش باید واریز میکردی
نمیدونم قانون جدیده این لابد دیگه!

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
شماها چرا اشتباه میکنید وقتی میوفتی باید یه فیش 1000 بریزی بعدشم یک جلسه اجباری هم باید برداری که در حال حاضر 20 تومان تموم میشه برات یعنی هر بار بیوفتی پول فیش + پول کلاس = تقریبا میشه 20 تومان تلزه اگه برات یه جلسه بنویسه امکانش هست بیشتر هم بنویسه

912

Registered User
لایک‌ها
472
هههههه هزار تومان؟؟ از کره مریخ اومدین؟؟ برید یک سوال بپرسید بعد بیاید نظر بدید دوستان من داخل همون اموزشگاه هستم هر دفعه قبول نمیشن 17500 هفتده هزار پنصد باید پرداخت کنند

شماها چرا اشتباه میکنید وقتی میوفتی باید یه فیش 1000 بریزی بعدشم یک جلسه اجباری هم باید برداری که در حال حاضر 20 تومان تموم میشه برات یعنی هر بار بیوفتی پول فیش + پول کلاس = تقریبا میشه 20 تومان تلزه اگه برات یه جلسه بنویسه امکانش هست بیشتر هم بنویسه

بالا