• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

SUB-ZERU

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
دوستان من امروز رد شدم :eek: اعصابم هم داغونه شدیدا !
محل امتحان ما فقط 2 تا کوی بود با پراید پدر فکر کنم حدود 50 -60 بار اونجا رو قشنگ رفته بودم و بیشمار دوبله تمیز زده بودم ولی ...
لامصب این کلاچ ماشین ازمون نمیدونم چرا اینطوری بود . یکمی که کلاچ رو رها کردم (طبق عادت قبلی با ماشین پدر و 2 ماشین پراید مربی ها )دیدم ماشین یه پرشی کرد خواستم خاموش نکنم گاز رو تا 4000 دادم ماشین تیک اف کرد . دقیقا شروع حرکتم مثل تست های 0-100 شد ! :(
دیگه این باعث شد اصابم خورد بشه و 7 تا اشتباه برام ثبت شد که البته تمام اشتباه ها رو قبول دارم (راهنما نزدم و به اینه اصلا نگاه نکردم و ... )ولی دلیل اصلی شون همون کلاچ مضخرف این ماشین بود
به طوری تقریبا 3/4 پدال کلاچ کلا خلاص بود و تو 1/4 باقیمانده پدال عمل میکرد ! گفتم چرا کلاچ این ماشین اینطوریه !! گفت ماشین هیچ مشکلی نداره . اخر سر بعد از پیاده شدن گفتم تقصیر ماشین بود تو برگه اون مورد دخالت در ازمون گیرنده رو تیک زد :hmm:
جالبه که از بین 14 نفر 3 نفر قبول شدن که 2 تاشون با همین ماشین تمرین کرده بودند (ماشین مال مربی این دو نفر بود )
شدیدا دپرس شدم الان !

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
دوستان میخوام گام به گام ادامه ماجرا رو بزارم ، اگه احیانا بعدا فردی به این مشکل برخورد ، کمکی باشه براش .

من امروز صبح رفتم دادسرا ، 4000 دادم عریضه نوشتن . بعد 10500 تومن هزینه تمبر شد . چند تا هم امضا ، حدود 1 ساعت وقت برداشت .

بعد منو فرستادن شورای حل اختلاف ، از اونجا 70000 تومن فیش دادن دستم واسه نظر کارشناس .

هنوز نبردم فیش رو بدم و عصر میبرم . تو دادسرا پرسیدم ، گفتن تمام هزینه ها به عهده طرفه ( انشالله که اینطور باشه :) )

اگه ماشینو ببری صافکاری چقد هزینش میشه مگه؟ چه خبره 85 تومن؟ ایشالا ک طرفو پیدا کنیش پولتو بده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
طرف اگر محکوم بشه باید هزینه تمبر و خسارت شما و ... رو بده :)
هزینه کارشناسی هم بعد از محکومیت به پای اونه شما فقط یه هزینه عریضه نویس رو دادی و زحمت و وقتی که ازت رفته!

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
ای بابا اقا جواد
دیگه تیکه سنگین نداز:blush:

منم ماه رمضون تازه رفتم واسه موتور اقدام کردم،بعد از 7،8 سال موتور سواری.:D
آیین نامه رو بار اول و شهری رو بار دوم قبول شدم،انقدر حال داد....

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
اگه ماشینو ببری صافکاری چقد هزینش میشه مگه؟ چه خبره 85 تومن؟ ایشالا ک طرفو پیدا کنیش پولتو بده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

طرف اگر محکوم بشه باید هزینه تمبر و خسارت شما و ... رو بده :)
هزینه کارشناسی هم بعد از محکومیت به پای اونه شما فقط یه هزینه عریضه نویس رو دادی و زحمت و وقتی که ازت رفته!

خب ادامه ماجرا رو بگم .

دوستان منو ارجاع دادن پیش یک افسر ، رفتیم و صحنه جرم رو بازسازی کردیم . از شاهد ها یه نامه گرفتیم . بعد بردیم پیش صافکار و گفتن که نهایت 150 تومن هزینه ش میشه . ( با افسر هم رفیق شدیم ) و گفت که 200 تومن برات مینویسم :) کروکی هو کشیدن و ... ( 3 ساعت طول کشید )
بعد منو ارجاع دادن راهنمایی رانندگی ، از اونجا منو فرستادن پلیس +10 و از اونجا مشخصات ماشینو در آوردم . بردم حل اختلاف که زنگ زدن و طرف گفت که من 2 سال پیش فروختم و طرف نمیاد واسه ثبت سند و ... که فرداش قولنامه رو آورد داد بهم .
الان هم طرف رو احضار کردن و قراره شنبه 85 تومن هزینه شکایت رو بده + هزینه ای که افسر نوشته و تموم شه :)))))

کل این ماجرا از اول تا آخر یک هفته واسم طول کشید . خوشبختانه تابستون بود و وقت داشتم . هدفم هم فقط و فقط گرفتن حال اون طرف بود .

پیشنهادم هم اینه که اگر واسه کسی این اتفاق بیافته ، یه آشنا پیدا کنه و بدون شکایت مشخصات طرف رو پیدا کنه . اگر که حاضر نباشه که ضرر رو بده ، شکایت و ... کنین .

با درود

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
خب ادامه ماجرا رو بگم .

دوستان منو ارجاع دادن پیش یک افسر ، رفتیم و صحنه جرم رو بازسازی کردیم . از شاهد ها یه نامه گرفتیم . بعد بردیم پیش صافکار و گفتن که نهایت 150 تومن هزینه ش میشه . ( با افسر هم رفیق شدیم ) و گفت که 200 تومن برات مینویسم :) کروکی هو کشیدن و ... ( 3 ساعت طول کشید )
بعد منو ارجاع دادن راهنمایی رانندگی ، از اونجا منو فرستادن پلیس +10 و از اونجا مشخصات ماشینو در آوردم . بردم حل اختلاف که زنگ زدن و طرف گفت که من 2 سال پیش فروختم و طرف نمیاد واسه ثبت سند و ... که فرداش قولنامه رو آورد داد بهم .
الان هم طرف رو احضار کردن و قراره شنبه 85 تومن هزینه شکایت رو بده + هزینه ای که افسر نوشته و تموم شه :)))))

کل این ماجرا از اول تا آخر یک هفته واسم طول کشید . خوشبختانه تابستون بود و وقت داشتم . هدفم هم فقط و فقط گرفتن حال اون طرف بود .

پیشنهادم هم اینه که اگر واسه کسی این اتفاق بیافته ، یه آشنا پیدا کنه و بدون شکایت مشخصات طرف رو پیدا کنه . اگر که حاضر نباشه که ضرر رو بده ، شکایت و ... کنین .

با درود

ایشالله اول از همه واسه کسی تصادف پیش نیاد . دوم هم شما به پولت برسی

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
داداش برو پلیس+10 شماره پلاکشو بده آدرسشو بگیر..بعدش برو آدرسش یه چن ساعت وایسا..وقتی پیداش شد با دوستات برو جلوش بگو ازت شکایت کردم پوستتو میکنم(یکم تهدیدش کن بگو آشنا دارم توی دادگاه..ببین یه روز آدرستتو گیر آوردم)..بعد سعی کن ازش 150 تومن بگیری..فکر میکنم با این پول مشکلت حل بشه..

Last edited:

elna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حاجی الان که بیگناهو کلشو بردی بالای دار. اینی که شما احضار کردی مگه صاحب سند نیست ؟

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
به حرفای تاکسیتی گی گوش نده دروغ میگه چون از زراید بدش میاد برو شکایت کن امارشو بده پلاکشو بده خسارتتو بگیر اما دیه خوردن نداره از ما گفتن

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
حاجی الان که بیگناهو کلشو بردی بالای دار. اینی که شما احضار کردی مگه صاحب سند نیست ؟

نه عزیز . اون طرف آمار کسی که بهش فرخته بود رو آورد و شنبه جلسه تشکیل شد و خسارت گرفته شد . البته خودم دیدم نا انصافیه که اون مبلغی که افسر گرفته رو بگیرم و فقط هزینه صافکاری و رنگ و شکایت دریافت شد .

به حرفای تاکسیتی گی گوش نده دروغ میگه چون از زراید بدش میاد برو شکایت کن امارشو بده پلاکشو بده خسارتتو بگیر اما دیه خوردن نداره از ما گفتن

والا من خودم هم از پراید متنفرم . از اون روز حتی تو جاده هم از سرعت 100 بالا نرفتم . میترسم البته :|

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان
چنتا سوال درمورد اخذ گواهینامه پایه 1 داشتم
شرایطش دقیقا چجوریه ؟
شنیدم باید 23 سال تمام باشی
مشکل سربازی هم ندارم
بیماری خاصی هم که منع رانندگی داشته باشه ندارم
گواهینامه ب 1 هم دارم
راست میگن موقعی گواهینامه رو میگیری باید 1 سال شاگرد شوفر باشی ؟!
و همچنین این مورد صحت داره که میگن حتما باید گواهی انجام کار داشته باشی ؟
نحوه آموزشش به چه صورته ؟ با چه ماشینایی آموزش میدن ؟
دانشجو هستم ولی قصدم رانندگی طولانی مدت نیست
درسال حدودا 5 ماه بیکارم
دوستمم اتوبوس بین شهری داره
کلا ممنون میشم دوستان دراین مورد مارو راهنمایی کنن که به چه صورته
پیشاپیش مرسی :wub:

Last edited:

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
فکر کنم الان دیگه شرایط سخت باشه. ب1 داری باید ب2 بگیری بعدش اگر اشتباه نکنم پ1 بعدشم پ 2 دوستم محاسبه کرده بود از ب1 تا پ2 11 سال طول میکشه تازه اگه یه ضرب قبول شی
شاگرد شوفر رو بعید میدونم اینجوری باشه. بیشتر بخاطر اینکه خودت بهتر یاد بگیری اصولشو
گواهی انجام کار رو نمیدونم ولی دفترچه میدن که اونم شرایط خودشو داره یعنی اگه بخای کار کنی باید دفترچه بگیری مثه تاکسی
آموزششم چند تا امتحانه: آیین نامه فنی شهری تپه
داداشم که با بنز911 امتحان میداد فک کنم همین 911 باشه

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
یا ابلفرض ! :blink:
ما فک کردیم مث ب 1 میتونیم 2-3 ماهه گواهینامه بگیریم
خیلی سختش کردن. اتفاقا اون دوستمم که اتوبوس داره گفت با شرایط الان اشنا نیستم ولی فک کنم قبل از پ 1 باید ب 2 و پ 2 بگیری
بعدش یه سوالی
رانندگی با کامیون و اتوبوس بین شهری گواهینامه جداگونه میخواد ؟ آخه پشت گواهینامه ما واسه اتوبوس اینا نوشته باید ت 1 داشته باشی

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
اتوبوس بین شهری ت2 و کامیون سنگین و اتوبوس جاده ت 2 میخواد. پرسیدم از افسر

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
فکر میکنم سن 25 سال هست
یکی از اقوام از عید تا حالا F12 رو خابونده داره میدوه دنبال پایه1 .ماشین دست راننده نمیده
خلاصه راهت درازه

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
پس زهی خیال باطل :D
فک کردم میشه مستقیما گواهینامه رانندگی با اتوبوس گرفت
بیخیالش
اینجوری بیشتر خودمونو از درس و زندگی میندازیم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اول اینکه باید ب2 داشته باشی و از ب2 فکر کنم 2 سال گذشته باشه و سنت 25 باشه می تونی ثبت نام کنی ! امتحان فنی هم حذف کردن

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
شنیدم امتحان تپه خیلی سخته
به حدی که شاید راننده هایی که چندین سال تو جاده بودن نتونن امتحان تپه رو بار اول قبول بشن !
اوتم با این بنزای قدیمی
قیافشون رو ادم میبینه میترسه چه برسه اینکه پشتشونم بشینی :D

بالا