دوستان میخوام گام به گام ادامه ماجرا رو بزارم ، اگه احیانا بعدا فردی به این مشکل برخورد ، کمکی باشه براش .
من امروز صبح رفتم دادسرا ، 4000 دادم عریضه نوشتن . بعد 10500 تومن هزینه تمبر شد . چند تا هم امضا ، حدود 1 ساعت وقت برداشت .
بعد منو فرستادن شورای حل اختلاف ، از اونجا 70000 تومن فیش دادن دستم واسه نظر کارشناس .
هنوز نبردم فیش رو بدم و عصر میبرم . تو دادسرا پرسیدم ، گفتن تمام هزینه ها به عهده طرفه ( انشالله که اینطور باشه)
مبارک باشه آقا مجتبی.با این همه زور و زحمتی که زدی واسه قبول شدنش،شیرینیو واجب کردیا.....![]()
ای بابا اقا جواد
دیگه تیکه سنگین نداز:blush:
اگه ماشینو ببری صافکاری چقد هزینش میشه مگه؟ چه خبره 85 تومن؟ ایشالا ک طرفو پیدا کنیش پولتو بده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
طرف اگر محکوم بشه باید هزینه تمبر و خسارت شما و ... رو بده![]()
هزینه کارشناسی هم بعد از محکومیت به پای اونه شما فقط یه هزینه عریضه نویس رو دادی و زحمت و وقتی که ازت رفته!
خب ادامه ماجرا رو بگم .
دوستان منو ارجاع دادن پیش یک افسر ، رفتیم و صحنه جرم رو بازسازی کردیم . از شاهد ها یه نامه گرفتیم . بعد بردیم پیش صافکار و گفتن که نهایت 150 تومن هزینه ش میشه . ( با افسر هم رفیق شدیم ) و گفت که 200 تومن برات مینویسمکروکی هو کشیدن و ... ( 3 ساعت طول کشید )
بعد منو ارجاع دادن راهنمایی رانندگی ، از اونجا منو فرستادن پلیس +10 و از اونجا مشخصات ماشینو در آوردم . بردم حل اختلاف که زنگ زدن و طرف گفت که من 2 سال پیش فروختم و طرف نمیاد واسه ثبت سند و ... که فرداش قولنامه رو آورد داد بهم .
الان هم طرف رو احضار کردن و قراره شنبه 85 تومن هزینه شکایت رو بده + هزینه ای که افسر نوشته و تموم شه))))
کل این ماجرا از اول تا آخر یک هفته واسم طول کشید . خوشبختانه تابستون بود و وقت داشتم . هدفم هم فقط و فقط گرفتن حال اون طرف بود .
پیشنهادم هم اینه که اگر واسه کسی این اتفاق بیافته ، یه آشنا پیدا کنه و بدون شکایت مشخصات طرف رو پیدا کنه . اگر که حاضر نباشه که ضرر رو بده ، شکایت و ... کنین .
با درود
حاجی الان که بیگناهو کلشو بردی بالای دار. اینی که شما احضار کردی مگه صاحب سند نیست ؟
به حرفای تاکسیتی گی گوش نده دروغ میگه چون از زراید بدش میاد برو شکایت کن امارشو بده پلاکشو بده خسارتتو بگیر اما دیه خوردن نداره از ما گفتن