A.T.E
Registered User
ما اون سالی که امتحان دادیم همون دفعه اول قبولمون کردن...
حالا رو دیگه نمیدونم
حالا رو دیگه نمیدونم
امروز که بار دوم بود قبول شدم. ولی نامرد از من چند برابر بقیه سخت گرفت!
دوست عزیز نمونه این قضیه پارسال برای خواهرزاده من پیش اومد که پدرش رفت شورای حل اختلاف و چون سابقه رانندگی بدون گواهینامه قبلی نداشت نهایت با یک تعهد و جریمه قضیه تمام شد فقط گویا قاضی پرونده اول میخواسته 160 جریمه کنه که بعد صحبت کردن باهاش جریمه رو 90 کرده بود البته در کل بنظر من رانندگی بدون گواهینامه از اون اشتباهات تو زندگیه که اگر اتفاقی بیوفته جبران ناپذیره پس چه بهتر که. ...
ارسال شده از GT-P7500 با استفاده از تپاتالک 2
اگه در همين حد باشه كه زياد سخت نيست فقط اگه تو ي روز حل و فصل بشه خوبه كه بعيد مي دونم
بله كاملا درسته اگه خدايي نكرده اتفاقي بيوفته ديگه پشيموني سودي نداره
ي سوال ديگه روي برگه نوشته تا 48 ساعت كارت ماشين برگشت مي خوره به محل صدور - الان جريان ما خورده به پنجشنبه -جمعه / مجبوريم شنبه بريم,مشكلي نداره ؟؟
مبارکه شیرینی کارت شارژ فراموش نشه
مبارکه یکی شیرینی بده دیگهما هم بالاخره بعد 3 بار آزمون و مردود شدن گرفتیم :دی
تو شیرینی دادی مگه؟مبارکه یکی شیرینی بده دیگه![]()
تو شیرینی دادی مگه؟
من به بابام شيريني ندادم عزيز اين كه تويي بعدش چه سنمي داريم با هم كه شيريني هم ميخوايد:hmm:پول ندالم شیرینی بخرم ولی شما اقایون کار میکنید پول دارید شیرینی کارت شارژ بخرید![]()
من 13 سال پیش که گواهی نامه هارو پفکی نمیدادن با 25 تومن (10 ساعت آموزش و هزینه معاینه چشم و ....) همون بار اول گرفتم![]()
من 13 سال پیش که گواهی نامه هارو پفکی نمیدادن با 25 تومن (10 ساعت آموزش و هزینه معاینه چشم و ....) همون بار اول گرفتم![]()
تجربه ثابت کرده که جلو یا پشتشونم به هیچ وجه نباید پارک کرد حتی اگه مجبور بشی دو خیابون اونطرف تر پارک کنی!منم 9 سال پیش که گواهی نامه هارو پفکی نمیدادن با نمیدونم چقدر هم ایین نامه هم دست فرمون همون بار اول گرفتم :happy: از رانندگیه زن جماعت پیرمرد جماعت و نیسان جماعت هم حالمuke: میشه