912
Registered User
اخه از کسی شنیده بودم گفت پایه 3 گرفتم
به هر حال ممنون
به هر حال ممنون
اقا شنیدم گواهی نامه برای متولدین 74 به بعد از 20 سالگیه
درسته ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اخه از کسی شنیده بودم گفت پایه 3 گرفتم
به هر حال ممنون
کسی میدونه برای تبدیل پایه 1 به هوشمند امتحان دوباره لازمه یا نه؟
خیر.اگر از تاریخش نگذشته باشه نیاز به امتحان دوباره نیست
یه سوالی دارم اگه کسی براش پیش اومده لطفا بگه
اگه با گواهینامه تاریخ گذشته (همون پایه یک 10 ساله های قدیم ) رانندگی کنیم پلیس بگیره چی میشه؟ گواهینامه میگیره؟ لطفا اگه کسی میدونه توضیح بده
فقط جریمه میکننیه سوالی دارم اگه کسی براش پیش اومده لطفا بگه
اگه با گواهینامه تاریخ گذشته (همون پایه یک 10 ساله های قدیم ) رانندگی کنیم پلیس بگیره چی میشه؟ گواهینامه میگیره؟ لطفا اگه کسی میدونه توضیح بده
نمیدونمبستگی به سرعت و فاصله با موتوری داره
سرعت مطمئنه تو اون خیابون چند بود (60 یا 80 )
فک میکنم داشتماضافه سرعت که نداشتی ؟
موتوری 3 - 4 متر مونده به دوربرگردون انحراف به چپش رو شروع کرد و زمانیکه این کارو کرد من حدود 8 - 7 متر ازش فاصله داشتم و بلافاصله ترمز کردم و ماشین لیز خورد و دقیقا جلوی بریدگی خوردم بهشفاصله با موتوری چقدر بود ؟ و تو چه فاصله ای از دور برگردان اومد لاین سرعت ؟
نمیشه فردا که رفتم دروغ بگم که به نفعمون بشه؟اینجوری خیلی سخت میشه نظر داد اگر موتوری با فاصله 4 - 5 متری اومده لاین سرعت و تو بهش زدی مقصر تویی حتی اگر چراغ نزده باشه ( یه جا گفتی چند متری از تو جلوتر بوده )
ولی اگه با هم حرکت میکردید و اون انحراف به چپ داشته مقصر اونه
نه. فقط شخص ثالثبیمه بدنه داری ؟
خط ترمز نمونده ولی چند متر بعد از بریدگی متوقف شدم و وقتی پلیس راهنمایی رانندگی اومد ماشینم همونجایی که متوقف شده بودم بود. ینی احتمالا بدون اینکه من بگم یا خط ترمز بمونه متوجه سرعت من شدناگه زمین خیس بوده شانس آوردی که خط ترمزت نمونده....
خب الان با این تفاسیر منو مقصر اعلام میکنن؟معمولا اگه نزدیک دوربرگردون و آخرین لاین خط ترمز باشه درجا مقصر میزنن طرفو
نهموتوره واقعا عین موتور تو عکس Zx250r بوده؟!!!
ینی فکر نمیکنن که اگه موتوری مقصر باشه و ماشین رو مقصر اعلام کنن، خسارت ماشین با کیه؟اینا معمولا اینجور وقتا میان ماشین رو مقصر میزنن تا موتوری از بیمه ماشین استفاده کنه. به نظرم موتوری مقصره