• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
خب الان با این تفاسیر منو مقصر اعلام میکنن؟

اگه خط ترمز گزارش شده باشه ..احتمالا مقصری

شرمنده من روک رفتم سر اصل مطلب :D

دقت نمیکنن دوستان خو :D وگرنه من نمیگفتم

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اگه اضافه سرعت داشتی که قضیه فرق میکنه
متاسفانه با این چیزایی که گفتی مقصر تویی چون طرف با فاصله زیادی از تو جلوتر بوده متاسفانه بیمه هم که نداری یکم کارت سخت میشه
بیمه ی ثالث که دارم. فوقش اگه مقصر باشم بیمه ی من خسارت طرفو میده. فقط خسارت ماشین خودمو باید از جیب بدم. درسته؟

چرا میشه یه مقدار دروغ گفت و کار رو پیش برد فقط زیاده روی نکن و مکان ها و فاصله ها رو حدودی نزدیک به واقعیت بگو البته اگر خط ترمز انداخته باشی اگرم نه که شانس باهات بوده بگو دو متری جلوی من پیچید
چون زمین خیس بود خط ترمز نموند

پ.ن : ماشینت چی بوده که تو 7 - 8 متری ترمز کردی و بازم بهش خوردی ؟ لنت هات سالمن ؟ اصولا تو 2 الی 3 متر باید ترمز بگیره
لنتها مشکلی ندارن. وقتی ترمز کردم چرخها قفل شدن و ماشین روی زمین کشیده میشد.
اولین بارون زمستون هم بود. اولین بارون باعث میشه ترکیب آب بارون با روغن و آلودگیهایی که روی سطح زمینه، خیابونو لیز کنه. از بارون های بعدی چون این آلودگیها شسته میشن از لیز بودن خیابون کم میشه ولی معمولا اولین بارونِ زمستونی خیلی مسیر رو لغزنده میکنه. سرعت زیاد هم مزید بر علت شد

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
عمو چون گباهینامه نداره اون مقصره ! ولی اگه داشت تو مقصر بودی...................

حضرات یه سوال هم من داشتم ! چندی پیش تو شهرستان اومدم پاک کنم بقل میدون یه ماشینه که خاموش بود داشتن حولش میدادن خورد بهم و در عقب رفت تو - رفتیم پلیس یارو گفت من مقصرم تازه جریمم کرد ! منم خاستم پیگیر بشم شکایت کنم دیدم فایده ای نداره شهرستان همه باهم آشنان و ماهم مسافریم ممکنه حسابی دردسر بشه ولش کردم ولی به نظرتون بهترین کار چی بود؟ به کدام مرجع شکایت میکردم بهتر بود؟ یکی میگه بازرسی یکی میگه فرماندهی و.................

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اگه خط ترمز گزارش شده باشه ..احتمالا مقصری

شرمنده من روک رفتم سر اصل مطلب :D

دقت نمیکنن دوستان خو :D وگرنه من نمیگفتم
خط ترمز نمونده. نمیدونم الکی مینویسن خط ترمز مونده یا نه

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
خط ترمز نمونده. نمیدونم الکی مینویسن خط ترمز مونده یا نه

افسر یه موز نیست میفهمه سرعتت زیاد بوده

عمو چون گباهینامه نداره اون مقصره ! ولی اگه داشت تو مقصر بودی...................
پ

تایید میشه

ها اینو حباسم نبود من فک کردم موتوری هم گواهی نامه داره

یه خسارت بگیر یه صلوات محمدی بفرستید تموم بشه بره

اجماعا-اجماعن-eJJmaaan صلوات....

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اگه منو مقصر اعلام کردن، امکان اعتراض هم داره؟ چجوریه مراحلش؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
عزیز من اگه طرف گواهینامه موتور نداشته یعنی صلاحیت اینکه سوار موتور بشه رو نداره و مرتکب تخلف شده در هر صورت متخلف هست بپا موتور سوار عوض نشه یکی دیگه گواهینامه دار بیاد

sepehr42

Registered User
لایک‌ها
34
به نظرم تقاضاي كارشناسي بديدوو واقعت رو بگيد اگر قانونا مقصر بوديد خب حق اون بنده خداست كه خسارتشو بديد (كه خوشبختانه اگرم لازم باشه بيمه ميده)

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
مثن:(
طرف اگه مطمئنی گواهینامه نداره برو پیش خودش بگو که خسارت منو بده تموم کنیم بین خودمون
بیافتی تو کار اداری کلی وقت آدم گرفته میشه اعصاب فولادین میخواد
ایشالا مشکلت حل بشه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853

مقصر بودن تو تصادف ربطی به گواهینامه داشتن یا نداشتن طرف نداره شما اگه گواهینامه نداشته باشی ولی یکی بیاد از عقب بزنه بهت تو مقصر میشی ؟! :blink:
هر کی گواهینامه نداره وسیلش توقیف میشه پارکینگ میره خودشم باید جریمه نقدی بده و اگه تصادف منجر به جرح یا فوت بشه زندان داره

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

باید این حیوانات را کشت.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
مقصر بودن تو تصادف ربطی به گواهینامه داشتن یا نداشتن طرف نداره شما اگه گواهینامه نداشته باشی ولی یکی بیاد از عقب بزنه بهت تو مقصر میشی ؟!
هر کی گواهینامه نداره وسیلش توقیف میشه پارکینگ میره خودشم باید جریمه نقدی بده و اگه تصادف منجر به جرح یا فوت بشه زندان داره
:blink:وختی گباهینامه نداری حق نشستن پشت رول تداری هر اتفاقی هم بیفته مسئولی.......... تا حالا ندیدم افسر حق رو به بی گواهینامه بده به محض اینکه بفهمه گواهی نامه نداره مقصر میشه حتی میتونه معرفی کنه به دادسرا چون تو این زمینه خعلی سخت میگیرن

DASTEH-BILL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
٣-٤ سال پيش يه همچين موردي واسه دوست من اتفاق افتاد، اون با موتور بوده با ماشين بهش ميزنن، گواهينامه هم نداشت
مقصر ماشين شد و واسه نداشتن گواهينامه دوستم رو يه ٥٠تومني جريمش كردن
خلاصه يه تحقيق كن فكر نكنم بخاطر نداشتن گواهينامه ١٠٠٪ اون مقصر باشه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
درود،

باید این حیوانات را کشت.

کدوم حیوانات ؟؟

:blink:وختی گباهینامه نداری حق نشستن پشت رول تداری هر اتفاقی هم بیفته مسئولی.......... تا حالا ندیدم افسر حق رو به بی گواهینامه بده به محض اینکه بفهمه گواهی نامه نداره مقصر میشه حتی میتونه معرفی کنه به دادسرا چون تو این زمینه خعلی سخت میگیرن

قانون همینی رو که من میگم میگه حالا اگه افسر بیاد تقصیر رو گردن اونی که گواهی نامه نداره بندازه 100% داره تخلف میکنه که البته تو کشور گل و بلبل ایران این چیزا عادیه :D

بالا