ToxCity
کاربر تازه وارد
خب الان با این تفاسیر منو مقصر اعلام میکنن؟
اگه خط ترمز گزارش شده باشه ..احتمالا مقصری
شرمنده من روک رفتم سر اصل مطلب
دقت نمیکنن دوستان خو
خب الان با این تفاسیر منو مقصر اعلام میکنن؟
بیمه ی ثالث که دارم. فوقش اگه مقصر باشم بیمه ی من خسارت طرفو میده. فقط خسارت ماشین خودمو باید از جیب بدم. درسته؟اگه اضافه سرعت داشتی که قضیه فرق میکنه
متاسفانه با این چیزایی که گفتی مقصر تویی چون طرف با فاصله زیادی از تو جلوتر بوده متاسفانه بیمه هم که نداری یکم کارت سخت میشه
چون زمین خیس بود خط ترمز نموندچرا میشه یه مقدار دروغ گفت و کار رو پیش برد فقط زیاده روی نکن و مکان ها و فاصله ها رو حدودی نزدیک به واقعیت بگو البته اگر خط ترمز انداخته باشی اگرم نه که شانس باهات بوده بگو دو متری جلوی من پیچید
لنتها مشکلی ندارن. وقتی ترمز کردم چرخها قفل شدن و ماشین روی زمین کشیده میشد.پ.ن : ماشینت چی بوده که تو 7 - 8 متری ترمز کردی و بازم بهش خوردی ؟ لنت هات سالمن ؟ اصولا تو 2 الی 3 متر باید ترمز بگیره
خط ترمز نمونده. نمیدونم الکی مینویسن خط ترمز مونده یا نهاگه خط ترمز گزارش شده باشه ..احتمالا مقصری
شرمنده من روک رفتم سر اصل مطلب
دقت نمیکنن دوستان خووگرنه من نمیگفتم
مطمئنی؟عمو چون گباهینامه نداره اون مقصره ! ولی اگه داشت تو مقصر بودی...................
خط ترمز نمونده. نمیدونم الکی مینویسن خط ترمز مونده یا نه
پعمو چون گباهینامه نداره اون مقصره ! ولی اگه داشت تو مقصر بودی...................
موز هم که باشه وقتی میبینه تیکه های سپر ماشین من با موتور یارو پیوند خورده پی به واقعیت میبرهافسر یه موز نیست میفهمه سرعتت زیاد بوده
مطمئنی؟
دوستان حرف ایشونو تایید میکنین؟
اگه منو مقصر اعلام کردن، امکان اعتراض هم داره؟ چجوریه مراحلش؟
عمو چون گباهینامه نداره اون مقصره ! ولی اگه داشت تو مقصر بودی...................
:blink:وختی گباهینامه نداری حق نشستن پشت رول تداری هر اتفاقی هم بیفته مسئولی.......... تا حالا ندیدم افسر حق رو به بی گواهینامه بده به محض اینکه بفهمه گواهی نامه نداره مقصر میشه حتی میتونه معرفی کنه به دادسرا چون تو این زمینه خعلی سخت میگیرنمقصر بودن تو تصادف ربطی به گواهینامه داشتن یا نداشتن طرف نداره شما اگه گواهینامه نداشته باشی ولی یکی بیاد از عقب بزنه بهت تو مقصر میشی ؟!
هر کی گواهینامه نداره وسیلش توقیف میشه پارکینگ میره خودشم باید جریمه نقدی بده و اگه تصادف منجر به جرح یا فوت بشه زندان داره
درود،
باید این حیوانات را کشت.
:blink:وختی گباهینامه نداری حق نشستن پشت رول تداری هر اتفاقی هم بیفته مسئولی.......... تا حالا ندیدم افسر حق رو به بی گواهینامه بده به محض اینکه بفهمه گواهی نامه نداره مقصر میشه حتی میتونه معرفی کنه به دادسرا چون تو این زمینه خعلی سخت میگیرن