• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
دوستان کیفیت پخش آهنگ توی این گوشی در چه حده؟

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
من رو اس 4امتحان كردم از highبيشتر نداشت.منم رو highبازي ميكنم باهاير خيلي روونه

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
دوستان یه نکته رو همین جا بگم.من بازی اسفالت 8 رو روی موبایل خودم که w910 هست ریختم و با اینکه در تنظیمات گذینه high رو انتخاب کردم بدون مشکل بازی اجرا شد بعد روی گوشی اکسپریا اس ریختم کلا گذینه high غیر فعال بود و نمیشد انتخاب کرد و وقتی نگاه میکردی به صورت پیش فرض بر روی low بود تازه روی medium یه کم لگ داشت حالا به قدرت پردازش این موبایل پی بردید؟

من رو اس 4امتحان كردم از highبيشتر نداشت.منم رو highبازي ميكنم باهاير خيلي روونه

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta
اصلا اسم ایکس پریا اس رو نیار که یاد خاطرات بدش میفتم!!!!
مدرن کمبات 4 رو لگ میزد!!!!!!!!
خیلی ها تو پ خ ازم در مورد خرید این گوشی سوال کردند!
من بعد 2سال گوشی بازی رو پردازنده ی این بچه غول قسم میخورم!
خداییش از اسم و رسمش خیلی بالاتره!
این حرف آقای دومی هم که میگه رو اس4 هم های هست دیگه ...
بزن دست قشنگه رو به افتخار هایر :D

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
دوستان کیفیت پخش آهنگ توی این گوشی در چه حده؟
اسپیکر صداش منظورته؟
معمولیه برادر من،نه خیلی عالی نه خیلی ناجور،از 718 خیلی بهتره،صدا نسبتا بلنده،کیفیتشم بد نیست
اگه منظورت موزیک ویدیو هست،که راضیت میکنه،والا با 500تومن هیچی نمیدن نمیدونم چرا هنوز شک دارین شما :blink:

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
چون دوستان این گوشی دارین اینجا میگم.کابل این گوشی کوتاهه و میخواستم کابل 2-3 متری براش بخرم:D
کسی جایی سراغ داره؟با قیمت خوب؟حتما میدونید موقع شارژ و کار باهاش چقد عذاب میکشیم
:D

سلام بهتره از کابل افزایش usb استفاده کنی به دو علت:

1- مقرون به صرفه تر هست و همه جا گیر میاد

2- کابل های microusb داخل بازار کیفیت پایینی دارن مخصوصا اونهایی که برای برند خاصی تولید نشدن

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
مثل اینکه دوستان زیادی با رم اکسترنال گوشی مشکل دارن
بنده از یه راهی استفاده کردم اینحا می گم شاید برای شما هم جواب داد:

داستان ازین قراره که ما رم پاتریوت 16 گیگ کلاس 10 اصل :cool: رو با کامپیوتر فرمت کردیم و انداختیم رو گوشی و جواب نداد

رم رو انداختم داخل یه گوشی اندروید دیگه و یه خورده باهاش کارکردم (برنامه نصب کردم) و در آوردمش و انداختم روی هایر گوشی شناخت

دوباره درآوردمش و با کامپیوتر فرمتش کردم و همون فولدرها رو ساختم اما نشناخت و باز انداختم روی یه اندروید دیگه و باز هم کارکرد

خلاصه شما هم رمتون رو تو گوشی اندروید دیگری بندازین و بعد به هایر بزنین شاید خوند

برنامه link2sd رو هم نصب کنین شاید فرجی شد (می دونم ربطی نداره)

در حال حاضر هم رم گوشی سندیسک کلاس 10 هستو راحت و بدون مشکل کار می کنه

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
سلام به همگی
کسی میدونه چطور میشه از google play برنامه بگیرم؟!
قبلا برنامه market access کارمیکرد با تغییر اپراتور اما الان جواب نمیده
ممنون میشم راهنمایی کنید

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
یه جا یه مطلب خوندم کوالکوم جی پی یو و سی پی یوش روی یه چیپ سوار شده که مسرف رو کم تر کنه،فکر میکنم به خاطر همونه . . .

بنده هم از یک آدم نسبتا وارد این قضیه رو که چرا زده یک گیگ ولی حدود 350 تا کمتر داره رو سوال کردم اینطوری گفت :

پردازنده های گرافیکی برای اجرا نیاز به فضای پرسرعت دارن. مثل کامپیوتر که مثلا میگین گرافیکش یک گیگ هست در واقع کارت گرافیک شما یک گیگ فضا برای اجرا داره

حالا چون گرافک و cpu با هم یه جا هستن گرافیک هم از همون رم گوشی استفاده می کنه و فضای جداگانه ای واسش در نظر نگرفتن (البته تو این مدل گوشی ها ).

در نتیجه مثلا فضای اختصاص یافته به گرافیک 350 مگ هست و باقی در اختیار دیگر سیستم.

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
دوستان شرکت هاییر داخل بار جدیدی که واسه ما فرستاده همگی زبونشون چین و انگلیش هستش
قابل توجه کسانی که پلم تحویل نگرفتنو پشت بنده حرف زدن بگم امروز کاربر پتروس اومد و پلم خواست ماهم دادیم بهش
شرمنده بیشتر حوصله توضیح ندارم
منتظر سفیدش باشید اینبار+919+گارد و ...
ارادتمند همه هاییر بازان

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
دوستان لطفا کمک کنید :دی
امروز پیش دوستام گفتم یکم کلاس بزارم گوشی رو شستم گفتم کلاسشو بیشتر :lol:کنم گوشی رو از قسمت دوربین بردم تو آب ...........خب تموم شد
حالا بعدش میبینم توش آب رفته و بخار پشت دوربین جلوش جمع شده:D
ویبرشم مشکل دار شده:blink:
میکروفون پایینشم خیلی خرابه :blink:
حالا این گوشی من و شما بگین چیکارش کنم درس شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان لطفا کمک کنید :دی
امروز پیش دوستام گفتم یکم کلاس بزارم گوشی رو شستم گفتم کلاسشو بیشتر :lol:کنم گوشی رو از قسمت دوربین بردم تو آب ...........خب تموم شد
حالا بعدش میبینم توش آب رفته و بخار پشت دوربین جلوش جمع شده:D
ویبرشم مشکل دار شده:blink:
میکروفون پایینشم خیلی خرابه :blink:
حالا این گوشی من و شما بگین چیکارش کنم درس شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به این تاپیک برو گوشیتو درست میکنن کارشون درسته
http://forum.persiantools.com/t391929-page59.html#post7951497
گوشی یکی از دوستان هم همین مشکل را داشت که درستش کردن
در ظمن دوستان زیاد به ضد اب بودن این گوشی اعتباری نیست منم خودم چند بار شستمش اما عمرا دیگه این کارو نمیکنم به هرحال چینی هست دیگه.
اما انصافا من با گوشیهای زیادی تو رنج ا تومن کار کردم این گوشی هیچ نسبت به اونا کم نداره حتی در بعضی جاها سرتر هم هست
زاویه دید کیفیت صفحه با رزولشن بالا البته زیر نور خورشید کمی کم میاره که مهم نی. سرعت پردازنده و گرافیک یکمی باطری ضعیف میزنه که اونم من با یه شارژر دیگه از مدل سامسونگ میزنم به برق احساس میکنم باطریش بهتر نگه میداره
من قبل از این میخواستم نگسوس 4 بخرم که پشیمون شدم و این گوشی با این قیمت کار همون نگسوس رو انجام میده .
سوع تفتهم نشه دوستان نگسوس4 دار نمیگم از اون سرتر

emad0404

Registered User
لایک‌ها
0
داداش توی ستینگ mx player یه جایی هست که تیکش رو میزنی بصورت تنظیمات اندروید 4 میاد بالا! توی ستیگ بگرد آخرین گزینه نوشته Android 4 یه همچین چیزی یادم نیست... اونو بزنی حله...

ممنون از شما.دوست عزیز اون تیک را زدم اما فایده ای نداشت.البته سرعت پخ‌ش عالیه اما وقتی منوی برنامه را میارم هم سرعت پخش افت میکن و هم سرعت در منو پایین.
منظورم از منو همون جلو و عقب کردن و تنظیم نور و صدا هستش

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوستان شرکت هاییر داخل بار جدیدی که واسه ما فرستاده همگی زبونشون چین و انگلیش هستش
قابل توجه کسانی که پلم تحویل نگرفتنو پشت بنده حرف زدن بگم امروز کاربر پتروس اومد و پلم خواست ماهم دادیم بهش
شرمنده بیشتر حوصله توضیح ندارم
منتظر سفیدش باشید اینبار+919+گارد و ...
ارادتمند همه هاییر بازان

داداش برا فارسی کردنش چیکار کنیم؟!:blush:

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
برنامه اي هست كه بشه پيكسل هاي گوشي رو خاموش كرد؟

مثلا يه گوشي با صفحه نمايش 5 اينچ رو تبديل كنيم به 3 اينچ و به اندازه 2 اينچ پيكسل ها خاموش بشن كه مصرف باطري بيشتر بشه و هر وقت خواستي بتوني به سايز اولي برگردوني

چون مصرف صفحه نمايش در اين گوشي خيلي زياده به اين خاطر گفتم.

medza

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان یه سوال میشه بدونه اینکه روت کرد از رام اصلی بکاپ گرفت؟

میخوام رامی که بکاپ میگیرم روت شده نباشه و بعد از بکاپ روتش کنم.

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
برنامه اي هست كه بشه پيكسل هاي گوشي رو خاموش كرد؟

مثلا يه گوشي با صفحه نمايش 5 اينچ رو تبديل كنيم به 3 اينچ و به اندازه 2 اينچ پيكسل ها خاموش بشن كه مصرف باطري بيشتر بشه و هر وقت خواستي بتوني به سايز اولي برگردوني

چون مصرف صفحه نمايش در اين گوشي خيلي زياده به اين خاطر گفتم.

دوستانی که از مصرف صفحه نمایش این گوشی ناراضی هستند توجه کنند

من با توجه به آزمایشهایی که روی باتری انجام دادم ، متوجه شدم مصرف صفحه نمایش کاملا عادی و استاندارده اما اگر اپلیکیشنی ران کنید که نیاز به پردازش بالا داشته باشه و باعث بشه هسته دوم پردازنده به کار بیفته مصرف باتری تقریبا 2 برابر میشه ، چون تکنولوژی این CPU به این صورته که پیش فرض فقط یک هسته از CPU مورد استفاده قرار میگیره که مصرف باتری پایین باشه، اما اگر فیلم HD یا Full HD یا فیلم برداری Full HD یا بازی HD انجام بدهید Core دوم به کار میفته و مصرف تقریبا 2 الی 3 برابر معمول میشه. که اینم کاملا طبیعی هست در تمام گوشی ها به همین صورت مصرف باتری بالا میرود .

پس Core دوم و GPU عامل بالا رفتن مصرف باتری می باشد

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
سلام دوستان یه سوال میشه بدونه اینکه روت کرد از رام اصلی بکاپ گرفت؟ میخوام رامی که بکاپ میگیرم روت شده نباشه و بعد از بکاپ روتش کنم.

سلام نه امکانش نیست. اما اگه مشکلی پیش بیاد برای گوشیت میتونی دباره رام 4.0.4 رو فلش بزنی از طریق فست بوت

برنامه اي هست كه بشه پيكسل هاي گوشي رو خاموش كرد؟ مثلا يه گوشي با صفحه نمايش 5 اينچ رو تبديل كنيم به 3 اينچ و به اندازه 2 اينچ پيكسل ها خاموش بشن كه مصرف باطري بيشتر بشه و هر وقت خواستي بتوني به سايز اولي برگردوني چون مصرف صفحه نمايش در اين گوشي خيلي زياده به اين خاطر گفتم.
خیرهمچین برنامه ای وجود نداره چون پیکسل مربوط به تراکم سخت افزاری صفحه نمایش هست
داداش برا فارسی کردنش چیکار کنیم؟!
blushsmiley.gif
برای فارسی کردن میتونید به این صورت عمل کنید
1-رام استوک هایر 910 رو از لینک زیر دانلود کنید (2 لینک دانلود) رام رسمی 4.0.4 ملتی لنگویچ
http://www.multiupload.nl/TFPCRS5LDG

https://dl.dropboxusercontent.com/u/90113177/Haier%20W910/Haier%20W910%20Android%204.0.4%20build%2035311%20Stock/Haier%20W910%20Multilanguage%20Stock%20Rom%20(Android%204.0.4%20build%2035311).rar

2_ نصب داشتن درایوهای هایر usb & adb میتونید از پست اول همین تاپیک دانلود کنید

3-فایل رام دانلود شده رو انزیپ کنید گوشی رو به حالت فست بوت به کامپیوتر وصل کنید . ( گوشی خاموش....دکمه ولوم - نگه دارید و کابل usb را وصل کنید)

3- حالا از داخل پوشه رام بعد از استخراج فایل زیپ در کامپیوتر، fastboot_flash_multilanguage_ROM.bat را اجرا میکنید.
توجه داشته باشید که در هنگام فلش رام به هیچ عنوان کابل را جدا نکنید و اگه از لپتاپ استفاده میکنید حتما به برق باشه یا شارژش کامل باشه امکان بریک هست.
بعد از تمام شدن مرحله فلش رام با پیغام کمپلیت گوشی رو روشن نکنید و اینبار کرنل موجود در لینک زیر رو دانلود کرده و از طریق فست بوت با همان روش فلش رام فلش بزنید https://dl.dropboxusercontent.com/u/90113177/Haier%20W910/Haier%20W910%20Android%204.0.4%20build%2035311%20Stock/Haier%20W910%20USB%20Flash%20Recovery%20(clockwork-v6.0.1.5%20English).zip

Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!

بعد به ریکاوری برید و از ریکاوریWipe Data/Factory reset را انجام بدید برایری رفتن به ریکاوری دکمه ولوم پاین و پاور رو همزمان نگه دارید .
و در پایان
مسعولیت تمام مراحل انجام کار به عهده خود کاربر هست بنده فقط اموزشش رو گزاشتم واسه دوستان و هیچ گونه مسعولیتی نسبت به خرابی یا بریک شدن گوشی دوستان ندارم .
موفق باشید.

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
دوستانی که از مصرف صفحه نمایش این گوشی ناراضی هستند توجه کنند

من با توجه به آزمایشهایی که روی باتری انجام دادم ، متوجه شدم مصرف صفحه نمایش کاملا عادی و استاندارده اما اگر اپلیکیشنی ران کنید که نیاز به پردازش بالا داشته باشه و باعث بشه هسته دوم پردازنده به کار بیفته مصرف باتری تقریبا 2 برابر میشه ، چون تکنولوژی این CPU به این صورته که پیش فرض فقط یک هسته از CPU مورد استفاده قرار میگیره که مصرف باتری پایین باشه، اما اگر فیلم HD یا Full HD یا فیلم برداری Full HD یا بازی HD انجام بدهید Core دوم به کار میفته و مصرف تقریبا 2 الی 3 برابر معمول میشه. که اینم کاملا طبیعی هست در تمام گوشی ها به همین صورت مصرف باتری بالا میرود .

پس Core دوم و GPU عامل بالا رفتن مصرف باتری می باشد

کاملا تعید میشه بهتر هست زمانی که با گوشی کاری ندارید تمای برنامه های موجود در تسک رو ببندید

medza

Registered User
لایک‌ها
22
اقا این بازی Gangstar Vegas رو من تست کردم ولی وسط بازی میپره بیرون!!!!

ویرایش: خاموش روشن کردم گوشی رو درست شد.

2.5 گیگ حجم بازییه.

Last edited:
بالا