دوستان یه نکته رو همین جا بگم.من بازی اسفالت 8 رو روی موبایل خودم که w910 هست ریختم و با اینکه در تنظیمات گذینه high رو انتخاب کردم بدون مشکل بازی اجرا شد بعد روی گوشی اکسپریا اس ریختم کلا گذینه high غیر فعال بود و نمیشد انتخاب کرد و وقتی نگاه میکردی به صورت پیش فرض بر روی low بود تازه روی medium یه کم لگ داشت حالا به قدرت پردازش این موبایل پی بردید؟
اصلا اسم ایکس پریا اس رو نیار که یاد خاطرات بدش میفتم!!!!من رو اس 4امتحان كردم از highبيشتر نداشت.منم رو highبازي ميكنم باهاير خيلي روونه
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta
اسپیکر صداش منظورته؟دوستان کیفیت پخش آهنگ توی این گوشی در چه حده؟
چون دوستان این گوشی دارین اینجا میگم.کابل این گوشی کوتاهه و میخواستم کابل 2-3 متری براش بخرم
کسی جایی سراغ داره؟با قیمت خوب؟حتما میدونید موقع شارژ و کار باهاش چقد عذاب میکشیم![]()
یه جا یه مطلب خوندم کوالکوم جی پی یو و سی پی یوش روی یه چیپ سوار شده که مسرف رو کم تر کنه،فکر میکنم به خاطر همونه . . .
دوستان لطفا کمک کنید :دی
امروز پیش دوستام گفتم یکم کلاس بزارم گوشی رو شستم گفتم کلاسشو بیشتر :lol:کنم گوشی رو از قسمت دوربین بردم تو آب ...........خب تموم شد
حالا بعدش میبینم توش آب رفته و بخار پشت دوربین جلوش جمع شده
ویبرشم مشکل دار شده:blink:
میکروفون پایینشم خیلی خرابه :blink:
حالا این گوشی من و شما بگین چیکارش کنم درس شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش توی ستینگ mx player یه جایی هست که تیکش رو میزنی بصورت تنظیمات اندروید 4 میاد بالا! توی ستیگ بگرد آخرین گزینه نوشته Android 4 یه همچین چیزی یادم نیست... اونو بزنی حله...
دوستان شرکت هاییر داخل بار جدیدی که واسه ما فرستاده همگی زبونشون چین و انگلیش هستش
قابل توجه کسانی که پلم تحویل نگرفتنو پشت بنده حرف زدن بگم امروز کاربر پتروس اومد و پلم خواست ماهم دادیم بهش
شرمنده بیشتر حوصله توضیح ندارم
منتظر سفیدش باشید اینبار+919+گارد و ...
ارادتمند همه هاییر بازان
برنامه اي هست كه بشه پيكسل هاي گوشي رو خاموش كرد؟
مثلا يه گوشي با صفحه نمايش 5 اينچ رو تبديل كنيم به 3 اينچ و به اندازه 2 اينچ پيكسل ها خاموش بشن كه مصرف باطري بيشتر بشه و هر وقت خواستي بتوني به سايز اولي برگردوني
چون مصرف صفحه نمايش در اين گوشي خيلي زياده به اين خاطر گفتم.
سلام دوستان یه سوال میشه بدونه اینکه روت کرد از رام اصلی بکاپ گرفت؟ میخوام رامی که بکاپ میگیرم روت شده نباشه و بعد از بکاپ روتش کنم.
خیرهمچین برنامه ای وجود نداره چون پیکسل مربوط به تراکم سخت افزاری صفحه نمایش هستبرنامه اي هست كه بشه پيكسل هاي گوشي رو خاموش كرد؟ مثلا يه گوشي با صفحه نمايش 5 اينچ رو تبديل كنيم به 3 اينچ و به اندازه 2 اينچ پيكسل ها خاموش بشن كه مصرف باطري بيشتر بشه و هر وقت خواستي بتوني به سايز اولي برگردوني چون مصرف صفحه نمايش در اين گوشي خيلي زياده به اين خاطر گفتم.
برای فارسی کردن میتونید به این صورت عمل کنیدداداش برا فارسی کردنش چیکار کنیم؟!![]()
دوستانی که از مصرف صفحه نمایش این گوشی ناراضی هستند توجه کنند
من با توجه به آزمایشهایی که روی باتری انجام دادم ، متوجه شدم مصرف صفحه نمایش کاملا عادی و استاندارده اما اگر اپلیکیشنی ران کنید که نیاز به پردازش بالا داشته باشه و باعث بشه هسته دوم پردازنده به کار بیفته مصرف باتری تقریبا 2 برابر میشه ، چون تکنولوژی این CPU به این صورته که پیش فرض فقط یک هسته از CPU مورد استفاده قرار میگیره که مصرف باتری پایین باشه، اما اگر فیلم HD یا Full HD یا فیلم برداری Full HD یا بازی HD انجام بدهید Core دوم به کار میفته و مصرف تقریبا 2 الی 3 برابر معمول میشه. که اینم کاملا طبیعی هست در تمام گوشی ها به همین صورت مصرف باتری بالا میرود .
پس Core دوم و GPU عامل بالا رفتن مصرف باتری می باشد
خودم ردیف شدشو میفرستم براتونداداش برا فارسی کردنش چیکار کنیم؟!:blush: