• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
امسال سایت درست حسابی برای دانلود 90 وجود نداره ؟

من از سر صبح دارم دنبال لینک دانلودش میگردم ولی پیدا نکردم :(
یه سایت رو پیدا کردم نهایتا تا امشب یا حداکثر فردا لینک آپلود بوی رو براش میزاره .
این هم لینک سایت :
http://bahseazad.ir/1392/05/24/download-90-adel-ferdosipour-all/

radicalboy

Registered User
لایک‌ها
61
این فهیمه زارعی بازیکن تیم فوتسال بانوان چقدر زشت بود!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
توده گرایی و پوپولیسم و ابزارش که شعارهای بزرگ عوامفریبانه و مظلوم پسنده، بعد از همه این سالهایی که گذشت، باز هم کارکردش رو در جامعه ما حفظ کرده. دیدیم کسانی که شعارهای بسیار بزرگتری میدادن در احقاق حق مظلومین، در عمل چه به روز همون مظلومین آوردن. فردوسی پور هم موازی با سیطره چند ساله پوپولیسم در جامعه ما، در چنبره این طرز تفکر غرق شده و دچار توهم رابین هودی در حد اعلاست... مملکتی که در فوتبالش از طرفی در سال دهها میلیارد تومن قرارداد امضاء میشه و از طرفی برای ماندگاری یا بازگشت بازیکنی از همون فوتبال یک چندم همون پول، و واکنشها به اولی سکوت و پذیرش و در دومی جنجال و غوغاست، به شدت دچار افراط و تفریطه. هیچ میانه ای در تفکر مردمش نیست. همه یا سیاهن یا سفید... یا دوستن یا قطعا دشمن... بی طرفی بی معناست. توهم توطئه غوغا میکنه. همه دنبال مچ گیری ان... و البته ماکیاولیسم و هدف گرایی صرف... فقط باید تاسف خورد... نه بخاطر اینکه چرا خلعتبری با این وضعیت میاد یا نمیاد و فرقش با نکونام و غیره چیه... باید تاسف خورد برای اینکه فرهنگمون داره پوپولیسم رو به عنوان یه اصل میپذیره... عقل داره اسیر شعارهای مظلوم پسند و عوامفریبانه میشه... در مورد خلعتبری و امثالهم این شعارها رو میپذیریم و بعد در مسایل مهمتر هم امر بهمون مشتبه میشه که راهی جز این درست نیست...

این متن بسیار زیبا، درست و بجا هستش. بشخصه ازتون بخاطر این پست زیبا ممنونم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
توده گرایی و پوپولیسم و ابزارش که شعارهای بزرگ عوامفریبانه و مظلوم پسنده، بعد از همه این سالهایی که گذشت، باز هم کارکردش رو در جامعه ما حفظ کرده. دیدیم کسانی که شعارهای بسیار بزرگتری میدادن در احقاق حق مظلومین، در عمل چه به روز همون مظلومین آوردن. فردوسی پور هم موازی با سیطره چند ساله پوپولیسم در جامعه ما، در چنبره این طرز تفکر غرق شده و دچار توهم رابین هودی در حد اعلاست... مملکتی که در فوتبالش از طرفی در سال دهها میلیارد تومن قرارداد امضاء میشه و از طرفی برای ماندگاری یا بازگشت بازیکنی از همون فوتبال یک چندم همون پول، و واکنشها به اولی سکوت و پذیرش و در دومی جنجال و غوغاست، به شدت دچار افراط و تفریطه. هیچ میانه ای در تفکر مردمش نیست. همه یا سیاهن یا سفید... یا دوستن یا قطعا دشمن... بی طرفی بی معناست. توهم توطئه غوغا میکنه. همه دنبال مچ گیری ان... و البته ماکیاولیسم و هدف گرایی صرف... فقط باید تاسف خورد... نه بخاطر اینکه چرا خلعتبری با این وضعیت میاد یا نمیاد و فرقش با نکونام و غیره چیه... باید تاسف خورد برای اینکه فرهنگمون داره پوپولیسم رو به عنوان یه اصل میپذیره... عقل داره اسیر شعارهای مظلوم پسند و عوامفریبانه میشه... در مورد خلعتبری و امثالهم این شعارها رو میپذیریم و بعد در مسایل مهمتر هم امر بهمون مشتبه میشه که راهی جز این درست نیست...

قضیه نکونام . خلعتبری کوچکترین شباهتی با هم ندارن....برای رسوندن منظورتون لازم نیست از کلمات لغتنامه ای استفاده کنید.

مسئله اینه که اینجور متن ها رو از شما فقط در حمایت از تیم باشگاهیتون من می بینم ..چه در اینجا و چه در تاپیک حواشی....اگه خلعتبری نمیخواست به پرسپولیس بره قطعا این متن رو از شما نمی دیدیم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
قضیه نکونام . خلعتبری کوچکترین شباهتی با هم ندارن....برای رسوندن منظورتون لازم نیست از کلمات لغتنامه ای استفاده کنید.

مسئله اینه که اینجور متن ها رو از شما فقط در حمایت از تیم باشگاهیتون من می بینم ..چه در اینجا و چه در تاپیک حواشی....اگه خلعتبری نمیخواست به پرسپولیس بره قطعا این متن رو از شما نمی دیدیم.

بسیار تلاش میکنم با شما بحث نکنم. اتفاقا کسی که تنها و تنها از زاویه قلب و علاقه خودش مسایل رو میبینه شمایید. فایده ای هم نداره همکلام شدن با شما چون سابقه نشون داده وسط بحث و بدون جمع کردن مطلب یکباره دیگه ادامه نمیدید. لزومی نداره نگارش من رو زیر سوال ببرید. سرفرو کردن در برف سنت دیرینه ایرانیها بوده. همیشه معتقد بودم که اساسا نباید شاکی از وضعیت جاری در مملکتمون باشیم تا زمانی که نگاهمون به مسایل تنها و تنها از منفذ علاقمندیهامونه و نه حقیقت مسایل.
خوش باشید عزیز... خواستید واقعیت موجود رو طبق نگاه خودتون در چارچوب علائق من محدود کنید. مبارکتون باشه. با شما بحثی نخواهم داشت. چه مستقیم صحبت کنید و چه در قالب الفاظ بچه گانه ای مثل (بزرگترتون...) و غیره ، غیر مستقیم خطابم کنید...

در پناه خدا

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بسیار تلاش میکنم با شما بحث نکنم. اتفاقا کسی که تنها و تنها از زاویه قلب و علاقه خودش مسایل رو میبینه شمایید. فایده ای هم نداره همکلام شدن با شما چون سابقه نشون داده وسط بحث و بدون جمع کردن مطلب یکباره دیگه ادامه نمیدید. لزومی نداره نگارش من رو زیر سوال ببرید. سرفرو کردن در برف سنت دیرینه ایرانیها بوده. همیشه معتقد بودم که اساسا نباید شاکی از وضعیت جاری در مملکتمون باشیم تا زمانی که نگاهمون به مسایل تنها و تنها از منفذ علاقمندیهامونه و نه حقیقت مسایل.
خوش باشید عزیز... خواستید واقعیت موجود رو طبق نگاه خودتون در چارچوب علائق من محدود کنید. مبارکتون باشه. با شما بحثی نخواهم داشت. چه مستقیم صحبت کنید و چه در قالب الفاظ بچه گانه ای مثل (بزرگترتون...) و غیره ، غیر مستقیم خطابم کنید...

در پناه خدا

پاسخ بسیار قانع کننده ای بود!

یادم نمیاد بحثی رو بدون جمع کردن رها کرده باشم مگر به علت فراموشی یا عدم منطق شخص مقابل! این تبدیل به سابقه نمیشه اگر فقط و فقط بحث در تاپیک حواشی مد نظرتون هست! شما استاد بازی با الفاظ و کلمات ادبیانه و پر طمطراق هستید! و این بر کسی پوشیده نیست. واقعا نمیدونم چه اصراری برای استفاده از واژه هایی مثل پوپولیسم و ماکیاولیسم و....در متون دارید...اون هم در این فروم/ من در نقد های سایت های تخصصی یا مجلات تخصصی فوتبال هم همچین ادبیات پر طمطراقی رو نمی بینم.

جالبه که فقط پرسپولیسی ها این متون رو ستایش میکنن و این وسط هیچ استقلالی وجود نداره که سر در برف نداشته باشه و فقط پرسپولیسی ها هستند که سرهای خود را از میان برف ها به بیرون آورده و به واقعیات موجود در این نقد های واقع گرایانه... می نگرند. تا حالا چندین بار در چندین جا به قضیه نکونام اشاره کردید نمیدونم هدفتون چیه......فقط این رو میدونم اگر شما استقلالی بودید و من پرسپولیسی مطمئنا این متن رو از شما نمی دیدیم بسیار مطمئن هستم.

البته درست می فرمایید کلا همه ما از دید علاقه مندی هامون مسائل رو می بینیم اما این محدود به من نیست...شما و همه اینگونه ایم لطفا خودتون رو جدا فرض نکنید....

Last edited:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
درود

انصافا قضیه خلعتبری خیلی با نکونام فرق میکنه ! خیلی ...

قبلا هم گفتم که دوستان بحث رو جوری به حاشیه بردن که تاپیک بسته شد و نتونستیم بحث رو کامل کنیم

شک هم ندارم فردوسی پور اصلا این قضیه رو پیگیری نمیکنه ولی کافی بود سر قضیه نکونام یه دونه دستمال کاغذی حروم بشه اون موقع هفت جد فتح الله زاده رو میاورد جلو چشاش

کلا فرق ها بسیار است ...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
و شما و دوستانتون هنوز متوجه نشدید که منظور من اساسا اسم ها نبود و نیست... این میشه محدود کردن حقیقت در چهارچوب واقعیتهای خودساخته و درنتیجه شرایطی که میبینیم...

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
آیا باز هم سوال کلیشه ای قبل از دربی مطرح میشه؟

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
باید بگی نشون داد :دی
داد خالی که معنی نمیده :دی

داد خیلی معنی داره دادا شبستگی داره کجا استفاده کنی :D

نود چقدر وقته شروع شده ؟؟ داوری پرسپولیس رو نشون داده ؟؟؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
بالا