بسیار تلاش میکنم با شما بحث نکنم. اتفاقا کسی که تنها و تنها از زاویه قلب و علاقه خودش مسایل رو میبینه شمایید. فایده ای هم نداره همکلام شدن با شما چون سابقه نشون داده وسط بحث و بدون جمع کردن مطلب یکباره دیگه ادامه نمیدید. لزومی نداره نگارش من رو زیر سوال ببرید. سرفرو کردن در برف سنت دیرینه ایرانیها بوده. همیشه معتقد بودم که اساسا نباید شاکی از وضعیت جاری در مملکتمون باشیم تا زمانی که نگاهمون به مسایل تنها و تنها از منفذ علاقمندیهامونه و نه حقیقت مسایل.
خوش باشید عزیز... خواستید واقعیت موجود رو طبق نگاه خودتون در چارچوب علائق من محدود کنید. مبارکتون باشه. با شما بحثی نخواهم داشت. چه مستقیم صحبت کنید و چه در قالب الفاظ بچه گانه ای مثل (بزرگترتون...) و غیره ، غیر مستقیم خطابم کنید...
در پناه خدا
پاسخ بسیار قانع کننده ای بود!
یادم نمیاد بحثی رو بدون جمع کردن رها کرده باشم مگر به علت فراموشی یا عدم منطق شخص مقابل! این تبدیل به سابقه نمیشه اگر فقط و فقط بحث در تاپیک حواشی مد نظرتون هست! شما استاد بازی با الفاظ و کلمات ادبیانه و پر طمطراق هستید! و این بر کسی پوشیده نیست. واقعا نمیدونم چه اصراری برای استفاده از واژه هایی مثل پوپولیسم و ماکیاولیسم و....در متون دارید...اون هم در این فروم/ من در نقد های سایت های تخصصی یا مجلات تخصصی فوتبال هم همچین ادبیات پر طمطراقی رو نمی بینم.
جالبه که فقط پرسپولیسی ها این متون رو ستایش میکنن و این وسط هیچ استقلالی وجود نداره که سر در برف نداشته باشه و فقط پرسپولیسی ها هستند که سرهای خود را از میان برف ها به بیرون آورده و به واقعیات موجود در این نقد های واقع گرایانه... می نگرند. تا حالا چندین بار در چندین جا به قضیه نکونام اشاره کردید نمیدونم هدفتون چیه......فقط این رو میدونم اگر شما استقلالی بودید و من پرسپولیسی مطمئنا این متن رو از شما نمی دیدیم بسیار مطمئن هستم.
البته درست می فرمایید کلا همه ما از دید علاقه مندی هامون مسائل رو می بینیم اما این محدود به من نیست...شما و همه اینگونه ایم لطفا خودتون رو جدا فرض نکنید....