• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

saman1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اين داستان بخاد باز بشه پاي خيليا مياد وسط...

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
سر همین جریاناتش برندش به کاج رفت قبل از اینم مالی نبود بعد از این ماجرا تو 90 لجن مال شد!

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
جنگ تحمیلی هم 8 سال بود این عادل بنده خدا یک تنه 15 ساله داره با کفر ، استکبار ، رانت و . . . . میجنگه :f34r::medieval:

واقعا دمش جیززززز:lol:

یک نکته : بعد از اون مصاحبه رویانیان در مورد درامد عادل از برنامه دیگه رویانیان پشت خط نیومده و عدال هم چیزی نگفته - انتظار میرفت برنامه هفته قبل عادل حداقل یک چیزی در این مورد یگه که نگفت

در مورد چمن حافظیه هم که ابرووووووووو برامون نزاشتن کثثثثثافطا (حداقل) - اخرش عادل بلند گفت خداحافظ میخواست سرش رو بزنه به میز :D

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
بازم جالب بود شوی تلویزیونی اقای فردوسی پور . هر کی به فکر خودشه یکی دوست داره برنامش دیده بشه یکی میگه من پیمانکارم به من اب نمیدن که ابیاری کنم ! گیریم دعوا را افتاد 10000000000 بیننده هم دیدن کی جواب اون بیت المال رو میده. هفته پیش شنیدین که میگفتن ماهی 4میلیون میدن به پیمانکار که فقط چمن در بیاد ؟ من با 1 میلیون راش میندازم !

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
در 15 سالگی 90 ؛ جای خالی تحلیل و عمق - Goal.com

سایت گل- برنامه ای که مجری گندم گون و لاغر اندامش هر هفته بعد از اینکه بابت گرفتگی صدایش عذرخواهی میکرد، جلوی آن دکور یونولیتی تاکید داشت که میخواهد به مسایل فنی فوتبال بپردازد و امیدوار است در راه پیشرفت فوتبال ایران قدمی بردارد.
اما حالا بعداز 15 سال وقتش رسیده که آن جوانک خجالتی قد بلند - همان که وقتی با بچه های تحریریه ابرار ورزشی بیرون میرفت، همیشه پشت سر همه راه میرفت، اما در سرش دایم با تناقضات فوتبال ایران همچون معادلات چندمجهولی مثلثات درگیر بود - از خودش بپرسد آیا این بود آرمان های عادل فردوسی پور؟...
آیا هدف او صرفا داشتن یک برنامه پرمخاطب بود؟ یا عادت هر دوشنبه نشستن روی یک صندلی (آن هم برای 15 سال متوالی) زاویه ی دید فردوسی پور را از آرمان خواهی به مصلحت اندیشی تغییر داده است؟
هر چند که او هنوز هم با بقیه رقبای خود در تلویزیون کیلومترها فاصله دارد. در این سالها کسبه ی زیادی آمدند و جلوی دکان 90 بساط خودشان پهن کردند و بعد از مدتی رفتند ولی انتظارات ما از "استاد" بیش از اینهاست.
عادل در این سالها از کت و شلوار تعاونی اداره ای به کت و شلوار هاکوپیان تغییر لباس نداده و سایز کمرش بخاطر جوجه کباب های میدان شیخ بهایی 3 - 4 برابر نشده.
در سلامت مالی و اجنماعی عادل فردوسی پور هم شکی نیست؛ این را میتوانید از آنهایی که در این سالها به هر طریقی متوسل شدند تا نقطه ضعفی در او بیابند، بپرسید.
اما 90 هر فدر هم خوش آب و رنگ باشد، در چند سال اخیر «بررسی فنی فوتبال ایران» را به فردوسی پورِ 15 سال پیش و جمع کثیری از مخاطبانش بدهکار است.
آیا حق مخاطبان 90 نیست که کادر فنی تیم ملی کشورشان به چالش کشیده شود، تا بدانند با چه تئوری تاکتیکی و استراتژی وارد مسابقات مقدماتی جام جهانی شدیم و حالا میخواهیم چه استراتژی ایی را بکار بگیریم؟
چه فلسفه ای باعث قهرمانی استقلال و ناکامی تراکتورسازی و پرسپولیس و ... شد؟
شاید عده ای بگویند این روزها که توانایی اشک گرفتن از عوام یک فضیلت است، چرا فردوسی پور و علیخانی این وجه از مونو رسانه را به رخ نکشند؟
بخصوص که آن «کودکِ نیازمندِ یک نوازش» یا آن دیگری که تا درون دروازه «بزکش» میشود، فرزند ایران است و با هر جلب ترحمی، زندگی دهها فرزند ایران چون خودش را متحول میکند.

پ ن : موافقم ...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
یادداشت ویژه: در 15 سالگی نود ؛ احمدی نژاد درون فردوسی پور به بلوغ رسید - Goal.com

نود پانزده ساله شد با گزارشی از سفر استانی معاون اول این روزهای فردوسی پور " میثاقی " به سواحل نیلگون خلیج فارس و موج سواری بر تخته ی پوپولیسم.

سایت گل - شهرستان ابوموسی با بیست و پنج کیلومتر مربع مساحت که چیزی حدود هفده کیلومتر مربع آن قابل سکونت است با جمعیت ۲۱۳۱ نفر در سال نود که عده ای از آن ها ساکن امارات هستند و تجارت ها فصلی دارند.

فردوسی پور از محرومیت و قحطی در آنجا گفت و تنها "یک" توپ که بچه های آنجا ندارند برای بازی،( اما لباس های بارسلونا و منچستر پیدا می شود و ظاهرا فقط توپ است که پیدا نمی شود). این بهترین فرصت بود برای موج سوارانی مثل مدیر سایپا که از اختصاص صد میلیون پول بگوید و فرستادن صدها توپ به آنجا و تشکیل تیم سایپای ابوموسی. البته جای تقدیر دارد که در اولین روزهای کاری نعمت زاده وزیر صنعت و معدن، کار راحت شد و اولین کسی که باید به کارگزینی برود خودش دستش را بالا برد. جالب اینکه شرکت سایپا در سه ماه اول امسال به علت قیمت گذاری دولتی 130 میلیارد تومان ضرر داده و اگر وابسته به دولت نبود شاید اکنون تیم فوتبالی در لیگ برتر هم حضور نداشت.

جالب تر اینکه نژاد فلاح مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در مصاحبه ای با ایرنا مورخ 24 آذر سال نود و یک تهران را فقیرترین کلان شهر از لحاظ توسعه ی اماکن ورزشی می داند. باید توجه داشت که استادیوم های آزادی و تختی و شیرودی و کمپ های اختصاصی تیم ها فضای ورزشی به حساب نمی آیند زیرا به عموم مردم اختصاص ندارند و هیچ کودکی چه با یک توپ چه با ده توپ توانایی بازی در آنجا را ندارند.و تخصیص بودجه ی بیست و پنج میلیارد تومانی کمیسیون تلفیق در سال نود و دو به اوبوموسی که اگر تنها ده درصد آن میسرشود یعنی برای هر نفراندکی بیشتراز یک میلیون تومان برای توسعه ی زیر بناها هزینه می شود که اگر این رقم راحتی با کلان شهر ها مقایسه کنیم فاصله ی فراوانی دارد و کلان شهری مثل تهران بسیار محروم تر از این حرف هاست.

پانزده سال از برنامه ی نود می گذرد و هنوز جای خالی استدلال و فکت و گریز از پوپولیسم احساس می شود. پوپولیسم زاییده سوسیالیسم است که نمونه ی بارز آن تلویزیون دولتی است که حامی همیشه ی اقتصاد و ورزش دولتی بوده است. آنقدر پوپولیسم ریشه دوانده که جای بحث فنی در برنامه ی نود را گرفته و سال هاست خبری از آن نیست. همانطور که حق پخش تلویزیونی مهم ترین مساله در اقتصاد فوتبال هرگزدر دستور کار فردوسی پور نبوده است.

ترس و واهمه آنجاست که روزی عادل فردوسی پور روبروی دوربین بنشیند و از مسئولین بخواهد که نفت را سر سفره ی مردم بیاورند. احمدی نژاد شدن به ریش تنک نیست . به مخاطب گرایی بی چون و چراست. و البته احمدی نژاد درون برنامه 90 بعد از پانزده سال به بلوغ رسیده است.

اینکه ابوموسی " یک " توپ دارد آنقدر کذب است که نیازی به ثابت شدن ندارد ... ولی شما چرا آقای عادل فردوسی پور؟

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
ساموئل امشب مهمون ویژه است

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من پرسپولیسی هستم اما این شیرینی کلا ابروی هر چی مدیر برنامه هست برد.

کی میشه ما ریخت نحس این بابا رو دیگه نبینیم در پرسپولیس.

طرف اومده داره ادرس همه چیز رو میده اونوقت این اقای شیرینی و اقای خلعتبری گندی رو که زدن دارن ماله کشی میکنن.

من نمیخوام بگم خلعتبری عمدا این کار رو کرده اما به نظر من اینا از اون سوتی ها دادن از نوع فراموش کردن کارت زرد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من پرسپولیسی هستم اما این شیرینی کلا ابروی هر چی مدیر برنامه هست برد.

کی میشه ما ریخت نحس این بابا رو دیگه نبینیم در پرسپولیس.

طرف اومده داره ادرس همه چیز رو میده اونوقت این اقای شیرینی و اقای خلعتبری گندی رو که زدن دارن ماله کشی میکنن.

من نمیخوام بگم خلعتبری عمدا این کار رو کرده اما به نظر من اینا از اون سوتی ها دادن از نوع فراموش کردن کارت زرد.

مگه پنجعلی نشده بود سرپرست پرسپولیس؟ عوض شد دوباره؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
برگشته میگه قراره تاریخ فسخ قرارداد من رو جلو تر بزنن!!! :lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
جواب خلعت عذر بدتر از گناه بود....ميگه تاريخ فسخو يه جوري ميزنن که مشکلي پيش نياد!!!!من نميدونم کجاي دنيا اينقدر گستاخانه تقلب ميکنن؟
چطور واسه کرار قانون بود واسه اين نيست؟‏‎ ‎اگه جباری هم فسخ کنه پس باید بیاد بازی کنه دیگه.خاک تو سرشون یه زمانی واسه کل دنیا قانون میریختیم و منشور کوروش مینوشتیم صادر میکردیم حالا تو تلوزیون میگه قانون رو دور میزنم و کسی صداش در نیماد ... !

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
این مسئله خلعت دیگه نقض قانون تابلوئه.واقعا نقل قول خلعت از رئیس فدراسیون تاسف باره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قضیه الان اصلا خلیج و ...نیست!

قضیه اینه که بازی کردن خلعت قبل از نیم فصل غیر قانونیه...

همین الان خودش گفت قراره جلو تر بزنن که بتونم بازی کنم.

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
شیرینی میگه بازگشت خلعت کم از بیمارستان ساختن نیست! آدم چی بگه ؟؟ الان موقع نقل و انتقاله مگه؟بازیکن اگه قبل اتمام مهلت نقل و انتقالات فسخ کرده باشه و بازیکن آزاد باشه شاید بتونه قرارداد ببنده ولی این 2ماه بعد از اتمام نقل و انتقالات فسخ کرده.
دیگه شورش رو در اوردن این فدراسیونیا ، اون از دهنوی که با 2 تا تیم قرارداد بست ، پیام صادقیان که با ذوب هنوز قرارداد داشت و هنوز فسخ نکرده! از اونور شجاع خلیل زاده با مس قرار داد داشت و رضایت نامه جعل کرد بازم فدراسیون جیکش در نیومد ... از اینجا شیر تو شیر تر کسی سراغ داره؟ فقط ما نمیتونیم کرار رو بیاریم !؟!

بالا