• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
تموم شد!

آخرشم نفهمیدم میرزا بیگی واسه چی نشسته بود اونجا :D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
این هدایتی کیه؟
این همه سرمایه چطور داره؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کل کل هاتون رو ببرید تاپیک بغل! عمو هدایتی گرفت لای پولاش خوابید! خلعتبری هم همین طور! به شما که چیزی نمیرسه! پاشید برید بخوابید !

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
هرکی به هدایتی دسترسی داره بگه من هرچی دلار داری 2500 نه 2700 ازت میخرم به قول عادل جلینگی میدم :D

راستی این یارو کی روش رسما به جمع باقالی ها پیوست :hmm:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
حیف شد دیشب 90 ندیدم :(

SMS ش چی بود؟ :دی

Captive

لایک‌ها
16,665
آیا پرسپولیس با وجود خرید خلعتبری میتواند قهرمان لیگ شود؟

1- بله

2- خیر

خدایی کاری ندارم ، اما واقعا سوالش ضایع بوده... مگه کریس رونالدو رو خریدن؟ :دی بعد یه جور توهین هم به نظر من به هوادارای پرسپولیس هست این سوال ، یعنی شما نمیتونستید قهرمان بشید ، حالا که خلعت اومده ، شـــاید امیدی باشه :دی

البته احتمال میدم گزینه ی 1 هم بیشترین رای رو آورده باشه...

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
خدایی کاری ندارم ، اما واقعا سوالش ضایع بوده... مگه کریس رونالدو رو خریدن؟ :دی بعد یه جور توهین هم به نظر من به هوادارای پرسپولیس هست این سوال ، یعنی شما نمیتونستید قهرمان بشید ، حالا که خلعت اومده ، شـــاید امیدی باشه :دی

شوخی میکنه :D

گفته بود با این رویه ای که تیم ملی پیش گرفته و اردو و بازی دوستانه برگزار نمیکنه موافقید؟

۱- بله ۱۴%
۲- خیر ۸۶%

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

:دی دادا شوخی کردم

سوالش در مورد روند آماده سازی تیم ملی بود که آیا راضی هستید یا خیر...که ملت اکثرا گفتند نه!

یک در صد فکر کن فردوسی پور اون سوال رو بذاره :D

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
پول بی زبون مملکت رو ببین چطور یه شبه میره تو جیب یه نفر!
به نظر من اصلا نباید میذاشتن بره یا اگه رفته امارات 2 سال از بازی در ایران محرومش میکردن. حالا یارو قانون شکنی کرده و رفته قرارداد بسته.
اگر هم بازی کرد اصلا به درک که بازی کرد...این همه دارن از گرسنگی میمیرن توی این کشور بعد یارو 5 میلیارد میریزن تو حلقومش...

perspoli3

Registered User
لایک‌ها
322
پول بی زبون مملکت رو ببین چطور یه شبه میره تو جیب یه نفر!
به نظر من اصلا نباید میذاشتن بره یا اگه رفته امارات 2 سال از بازی در ایران محرومش میکردن. حالا یارو قانون شکنی کرده و رفته قرارداد بسته.
اگر هم بازی کرد اصلا به درک که بازی کرد...این همه دارن از گرسنگی میمیرن توی این کشور بعد یارو 5 میلیارد میریزن تو حلقومش...

داداش بل بل که نیست نخودچی بریزن تو حلقش !

شما فکر می کنی سامول از انگلیس با چقد پول اومده ایران ؟

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869

داداش الا اینها به هم ربطی نداره
شما برید رونالدو بخرید اگه کسی چیزی گفت
ولی وقتی میان میگن به خاطر نام جعلی و فلانو بیصار ادم زورش میاد
طرف میدونسته اسم لیگ چیه بعد قرار داد بسته خب این دیگه ربطی نداره

Captive

لایک‌ها
16,665
شوخی میکنه :D

گفته بود با این رویه ای که تیم ملی پیش گرفته و اردو و بازی دوستانه برگزار نمیکنه موافقید؟

۱- بله ۱۴%
۲- خیر ۸۶%

یعنی ما 14% فوتبال فهم داریم؟ :دی البته یه " ن " جا انداختم :دی

:دی دادا شوخی کردم

سوالش در مورد روند آماده سازی تیم ملی بود که آیا راضی هستید یا خیر...که ملت اکثرا گفتند نه!

یک در صد فکر کن فردوسی پور اون سوال رو بذاره :D

دااااااااااااااارم واست
25r30wi.gif

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

با هر چی اومده باشه ولی پولش رو با ارز دولتی که مال دارو هست ندادن

خجالت داره به خدا

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
فراری دادن بخش خصوصی هنر نیست/ هدایتی به درخواست پیشکسوتان نه نگفت

پروین: آقای فردوسی‌پور! از کجا می‌دانی هدایتی مدرسه و مسجد نساخته؟

عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس گفت: از فردوسی‌پور گلایه دارم چون این آقا هرچه می‌خواهد می‌گوید اما من از او می‌پرسم تو از کجا می‌دانی هدایتی مدرسه و مسجد نساخته و دست محرومان را نگرفته؟

13920210000006_PhotoA.jpg

علی پروین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: من یک‌بار حرف‌های خودم را زدم و دیگر دوست نداشتم درباره ماجرای خلعتبری، پرسپولیس و عجمان حرف بزنم، اما دیدم در حق این بنده خدا، هدایتی ظلم می‌شود.
وی افزود: آقایان؛ این وسط به من چیزی نمی‌رسد، اما حمایت نکردن از حق نامردی است. من این را می‌گویم همه این را بدانند، حسین هدایتی به درخواست پیشکسوتان، مو سفیدان و اهالی فن فوتبال باشگاه پرسپولیس نه نگفت و مردانگی کرد و با هزار زور پول خلعتبری را داده اما حالا جالب است پول داده، کتک هم باید بخورد؟
وی افزود: بخش‌های کارشناسی را دوست دارم اما خواهش می‌کنم نادانسته در مورد هرکاری قضاوت نکنید چون این کار دور از انصاف است. بنده خدا به خاطر صدها مسئله که یکی از آنها خلیج همیشه فارس است به در و دیوار زد و این چک را جور کرده اما از آن موقعی که چک را داده، آقایان فقط هدایتی را می‌زنند. من به دنبال حمایت کورکورانه نیستم ولی چون با چشمان خودم دیدم که چطور زحمت کشیده، می‌گویم حداقل انصاف را رعایت کنید.
پروین خاطرنشان کرد: آقای فردوسی‌پور عزیز که ما هم خودت و هم برنامه‌ات را دوست داریم، تو از کجا می‌دانی هدایتی کار خیر نکرده و مدرسه و مسجد نساخته؟ تو از کجا می‌دانی هدایتی دست بدبخت و بیچاره‌ها را نگرفته است؟ اما من می‌دانم. این کار را کرده و شاید این وسط یکی دو نفر جا مانده که شما هم هر چه دوست داری به این بدبخت می‌گویی، پس حمایت از بخش خصوصی کجا رفته؟ چه کسی در این فوتبال یک ریال به دیگری می‌دهد؟ کم یاد بیاوری. هدایتی در استیل‌آذین، ملوان، همین پرسپولیس و خیلی جاهای دیگر که من می‌دانم اما شما نمی‌دانید، کمک کرده ولی متاسفانه می‌خواهید یک‌طرفه او را از بین ببرید. هدایتی از فوتبال کنار کشیده بود.
وی ادامه داد: یکی از نفراتی که به عشق پرسپولیس و هوادارانش به او رو انداخت که به این تیم کمک کند، من، آقای دایی و رویانیان بودیم. اما او نه نگفت. به خدا شرمنده‌اش شده بودیم. حالا در یک رسانه می‌خواهند او را مجازات کنند. ما باید از بخش خصوصی حمایت کنیم و حرف آخر آقایان عزیز هیچکس در این مملکت یک ریال به دیگری مفت و مجانی نمی‌دهد اما هدایتی این کار را کرده آن هم به عشق پرسپولیس، خلیج همیشه فارس و ایرانی و ایرانی و پرسپولیسی، نه چیز دیگر. من امیدوارم که قدر این افراد را بدانیم چون فراری دادن و زدن آنها هنر نیست.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
توده گرایی و پوپولیسم و ابزارش که شعارهای بزرگ عوامفریبانه و مظلوم پسنده، بعد از همه این سالهایی که گذشت، باز هم کارکردش رو در جامعه ما حفظ کرده. دیدیم کسانی که شعارهای بسیار بزرگتری میدادن در احقاق حق مظلومین، در عمل چه به روز همون مظلومین آوردن. فردوسی پور هم موازی با سیطره چند ساله پوپولیسم در جامعه ما، در چنبره این طرز تفکر غرق شده و دچار توهم رابین هودی در حد اعلاست... مملکتی که در فوتبالش از طرفی در سال دهها میلیارد تومن قرارداد امضاء میشه و از طرفی برای ماندگاری یا بازگشت بازیکنی از همون فوتبال یک چندم همون پول، و واکنشها به اولی سکوت و پذیرش و در دومی جنجال و غوغاست، به شدت دچار افراط و تفریطه. هیچ میانه ای در تفکر مردمش نیست. همه یا سیاهن یا سفید... یا دوستن یا قطعا دشمن... بی طرفی بی معناست. توهم توطئه غوغا میکنه. همه دنبال مچ گیری ان... و البته ماکیاولیسم و هدف گرایی صرف... فقط باید تاسف خورد... نه بخاطر اینکه چرا خلعتبری با این وضعیت میاد یا نمیاد و فرقش با نکونام و غیره چیه... باید تاسف خورد برای اینکه فرهنگمون داره پوپولیسم رو به عنوان یه اصل میپذیره... عقل داره اسیر شعارهای مظلوم پسند و عوامفریبانه میشه... در مورد خلعتبری و امثالهم این شعارها رو میپذیریم و بعد در مسایل مهمتر هم امر بهمون مشتبه میشه که راهی جز این درست نیست...

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
با هر چی اومده باشه ولی پولش رو با ارز دولتی که مال دارو هست ندادن

خجالت داره به خدا
اتفاقا با ارز 2500 دارن میارنش

عمو هدایتی گفت یک میلیارد و دویست بابتش دادن تیم اجمان

لعنت بر کسانی که پول مملکت رو دارن میریزن تو حلق . . . اما اون وقت جوان ایرانی داره برا یک میلیون تومان دست و پا میزنه

امسال سایت درست حسابی برای دانلود 90 وجود نداره ؟

یه سایتی هست که برای هر فیلم 1500 میگیره - فکر کرده داره فیلم هالببودی تولید میکنه

سایت های مختلف هستند اما همیشگی نیستند

شبکه جام جم یک ، دو و سه در سه روز مختلف و ساعت های مختلف تکرار برنامه نود رو میگذارند میتوانید تماشا یا ضبط کنید - ساعت دقیق رو نمیدونم جدول پخش برنامه ها رو نگاه کنید حتما پیدا خواهید کرد

بالا