• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
دوستان ریکاوری انگلیسی تو صفخه اول موجوده هااااا
سالم هم هست
کلی هم زحمت پاش رفته
آموزش بردن آیکون ها هم هست ..

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
دوستان ریکاوری انگلیسی تو صفخه اول موجوده هااااا
سالم هم هست
کلی هم زحمت پاش رفته
آموزش بردن آیکون ها هم هست ..

داداش احسان یا بقیه دوستان:
کسی میتونه جای دکمه بک و منو 4.1.2 رو جابجا کنه؟؟؟؟؟؟

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
شما که روت نکردین ، چه طوری سایفون رو کل گوشی تنظیم شده ؟؟ برا من که آورد این گزینه فقط در صورت روت شدن کار میکنه .

به نظرم مشکل شما اینجاست که روت نکردین و سایفون نمیتونه رو کل گوشی تنظیم شه و بازی هم به همین خاطر نمیتونه دیتا رو چک کنه .

من گوشیمو روت نکردم ولی دارم از این برنامه استفاده می کنم

**** از دوستان کسی هست که گوشی رو گرفته که شارژش صفر باشه میخوام ببینم اولین بار که زدین به شارژ چند ساعت طول کشید تا شارژ بشه . . . ؟؟؟

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان الان این سایت خارجی داره هایر رو با رام رسمی جیلی بین میفروشه که مثل رام 4.0.4 از تمام زبانها از جمله پارسی پشتیبانی میکنه یه خورده بچرخید ببینید میتونید رامشو گیر بیارید. عبری زبان اسپانیایی چک HAIER W910 دو هسته 1G +8 G 4.5 "صفحه نمایش دوربین دوگانه آندروید 4.1 گوشی ضد آب هنگ کنگ رایگان کالا در

بابا عجب فروشنده هايي داريم ما

مسعود داداش ، علي آقا(نانا) حداقل يكي از اين گوشيها رو بيارين بك آپ رامشو بزارين اينجا مشتريهاتون دعاتون كنند .

و تو جنسهاي بعدي بيشتر همراهيتون كنند
.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام. من نصب کردم. بنظرم بهترین گزینه برای رام 4.1.2 الان این رام هست. متنهای چینی با انگلیسی جایگزین شده و امکان اضافه کردن کیبرد فارسی هم بدون نصب برنامه های جانبی داره. شکل وارد شدن به منو افکت دار هست (برنامه bazooka نصب شده) و آنینستال کردن برنامه ها باید از گزینه های منو انجام بشه. روت اکسپلورر با یه برنامه فایل منیجر عادی جایگزین شده. گوشی مثل قبل از ابتدا روت هست.
طریقه نصب هم از روش ریکاوری هست. لینک دانلود این رام برای دسترسی سریعتر:

Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!

اسکرین شاتهای این رام:

سلام مجدد. رامی که در پست قبل اسکرین شات دادم، مثل رام زبان چینی 4.1.2 که معرفی شده بود یکسری نواقص داره مثل تنظیمات محدود در دوربین و اینکه نمیتونید از فلش مموری برای ذخیره فیلم و عکس استفاده کنید. البته مزیتش این هست که کیبرد فارسی پیش فرض روی این رام نصبه. حالا یه رام دیگه پیدا کردم مثل همین رام که یکسری برنامه های چینی هم روش نصبه (منوها کاملا انگلیسی هستند). اما مهمترین حسنش تنظیمات زیاد برای دوربینه که تایمر، ایزو، انتخاب فلش مموری برای ذخیره، صحنه ها و افکتهای مختلف هم در اون قرار داره. تنظیمات فیلمبرداری و عکسبرداری با هم هستند و فیلمبرداری روی حداکثر کیفیته (فول اچ دی) که من نتونستم گزینه ای پیدا کنم که کیفیت پایینتر باشه. اما عکسها پیش فرض روی 6 مگاپیکسل تنظیمه چون حالت واید به صورت پیش فرض داره اما اگر اون رو 4:3 کنید خودبخود 8 مگاپیکسل میشه. از این رام یه سری شات گذاشتم میتونید امتحانش کنید. درکل بخاطر تنظیمات بیشتر دوربین شخصا این رام رو ترجیح میدم بخصوص که امکان ذخیره روی کارت اس دی داره. موزیک پلیر روی این رام نصب هست. همانند رام ابتدایی، از لانچر apex در این رام استفاده شده. لازم به توضیح نداره که رام روت هست.

مشکلات: مثل رام قبل، گزینه انتقال برنامه ها به حافظه بزرگتر گوشی وجود داره ولی به مموری خارجی نه. روت اکسپلورر هم به زبان چینیه که اگر حذف کنید اجازه نصب روت اکسپلورر انگلیسی رو نمیده. همچنین پچهایی که برای رام قبلی معرفی شده بود نباید روی این رام نصب بشن وگرنه رام بالا نمیاد. همچنین درصد باتری که رام قبلی نشون میداد، این رام دیگه نداره.
راه حل:
زمانی که رام رو دانلود کردید با برنامه winrar وارد فایل زیب شوید و از پوشه system/app فایل root explorer.apk را حذف کنید. بعد از نصب رام میتوانید به طور دستی فایل روت اکسپلورر را نصب کنید. همچنین اگر کیبرد زبان فارسی (persian) را نیافتید با نصب گوگل کیبرد که دوستان در پستهای قبل راهنمایی کرده بودند، میتونید براحتی از کیبرد فارسی استفاده کنید.
برای برگرداندن نمایش درصد باطری باید برنامه battery widget رو مجزا نصب و استفاده کنید.

پیشنهاد: برنامه apex luncher را در پوشه app حذف کنید و بجای آن برنامه bazooka را کپی کنید

لینک دانلود رام (314 مگابایت):

HW_W910_37617_2013714_ChenXu - Download - 4shared
:rolleyes:

دوستان هر رامی نصب میکنید حتما ازش بنچمارک بگیرید ببینیم کدوم بالاتره

medza

Registered User
لایک‌ها
22

**** از دوستان کسی هست که گوشی رو گرفته که شارژش صفر باشه میخوام ببینم اولین بار که زدین به شارژ چند ساعت طول کشید تا شارژ بشه . . . ؟؟؟

واسه من شارژ نداشت, اولش 20 دیقه طول کشید روشن بشه وقتی روشن شد 2 ساعت, 2 ساعتو رب طول کشید فول بشه.

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355

تا دو ساعت هم بوده روشن نشه اما مشکلی نیست. باطری خوابیده و چیز عادیه

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان من با Antutu آخرین ورژن از این گوشی بنچمارک گرفتم ... باورتون بشه یا نه از نکسوس 4 بالا تر شد !!
متاسفانه اسکرین شات نگرفتم الانم گوشی دست خودم نیست ! ولی واقعا عجیب بود واسم !! بالاتر از این گوشی s3 بود که اختلافش تو بنچ 300 400 تا بود فقط!

behroya

Registered User
لایک‌ها
265
تصاویری از زیر قاب هایر 910
که با یه 910 دیگه گرفته شده !

فایل های ضمیمه

• attachment-446299d1378364646-11991_2013082813053000_img_20130828_093530_2.jpg
    attachment-446299d1378364646-11991_2013082813053000_img_20130828_093530_2.jpg
    277.5 KB · نمایش ها: 125

ehsan13435

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان همگی میتونن با نصب نرم افزار بازار ، کیبورد اورجینال خود گوشی رو آپدیت کنن تا کیپرد اورجینال خودش فارسی رو هم ساپورت کنه

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان به امتیاز این گوشی در ورژن جدید antutu توجه کنید خیلی جالبه
44875890422057308203.jpg
65861167085075074923.jpg
البته اگه وقتی تست میگیرید به اینترنت اتصال نداشته باشید تو این لیست قبل از اپدیت شدن بالاتر از اس 3 قرار میگیرید

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان به امتیاز این گوشی در ورژن جدید antutu توجه کنید خیلی جالبه

البته اگه وقتی تست میگیرید به اینترنت اتصال نداشته باشید تو این لیست قبل از اپدیت شدن بالاتر از اس 3 قرار میگیرید

باکدوم رام بنچمارک گرفتی؟
بیلدنامبرش را بنویس

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوستان دیدید که دیجی کالا یه تبلت با برند هایر اورده ؟!

Haier Pad 712 - تبلت هایر پد 712

خدا کنه یکی نمایندگی رسمی هایر رو به عهده بگیره ( شرکت بزرگ ) که بتونیم از محصولات با کیفیت دیگه اش هم استفاده کنیم

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان چی کار کنم به اینترنت وصل میشه بعد 4ثانیه دوباره قطع میشه باز باید استفاده از اینترنت رو قطع و وصل کتم تا 4ثانیه وصل بشه

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
تصاویری از زیر قاب هایر 910
که با یه 910 دیگه گرفته شده !

داداش میتونی اندازه دقیق طول و عرض ضخامت باتری رو دربیاری ببینیم با باتری چه گوشی مشترکه .................ممنون

بالا