دوستان ریکاوری انگلیسی تو صفخه اول موجوده هااااا
سالم هم هست
کلی هم زحمت پاش رفته
آموزش بردن آیکون ها هم هست ..
شما که روت نکردین ، چه طوری سایفون رو کل گوشی تنظیم شده ؟؟ برا من که آورد این گزینه فقط در صورت روت شدن کار میکنه .
به نظرم مشکل شما اینجاست که روت نکردین و سایفون نمیتونه رو کل گوشی تنظیم شه و بازی هم به همین خاطر نمیتونه دیتا رو چک کنه .
دوستان الان این سایت خارجی داره هایر رو با رام رسمی جیلی بین میفروشه که مثل رام 4.0.4 از تمام زبانها از جمله پارسی پشتیبانی میکنه یه خورده بچرخید ببینید میتونید رامشو گیر بیارید. عبری زبان اسپانیایی چک HAIER W910 دو هسته 1G +8 G 4.5 "صفحه نمایش دوربین دوگانه آندروید 4.1 گوشی ضد آب هنگ کنگ رایگان کالا در
سلام. من نصب کردم. بنظرم بهترین گزینه برای رام 4.1.2 الان این رام هست. متنهای چینی با انگلیسی جایگزین شده و امکان اضافه کردن کیبرد فارسی هم بدون نصب برنامه های جانبی داره. شکل وارد شدن به منو افکت دار هست (برنامه bazooka نصب شده) و آنینستال کردن برنامه ها باید از گزینه های منو انجام بشه. روت اکسپلورر با یه برنامه فایل منیجر عادی جایگزین شده. گوشی مثل قبل از ابتدا روت هست.
طریقه نصب هم از روش ریکاوری هست. لینک دانلود این رام برای دسترسی سریعتر:
Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!
اسکرین شاتهای این رام:
سلام مجدد. رامی که در پست قبل اسکرین شات دادم، مثل رام زبان چینی 4.1.2 که معرفی شده بود یکسری نواقص داره مثل تنظیمات محدود در دوربین و اینکه نمیتونید از فلش مموری برای ذخیره فیلم و عکس استفاده کنید. البته مزیتش این هست که کیبرد فارسی پیش فرض روی این رام نصبه. حالا یه رام دیگه پیدا کردم مثل همین رام که یکسری برنامه های چینی هم روش نصبه (منوها کاملا انگلیسی هستند). اما مهمترین حسنش تنظیمات زیاد برای دوربینه که تایمر، ایزو، انتخاب فلش مموری برای ذخیره، صحنه ها و افکتهای مختلف هم در اون قرار داره. تنظیمات فیلمبرداری و عکسبرداری با هم هستند و فیلمبرداری روی حداکثر کیفیته (فول اچ دی) که من نتونستم گزینه ای پیدا کنم که کیفیت پایینتر باشه. اما عکسها پیش فرض روی 6 مگاپیکسل تنظیمه چون حالت واید به صورت پیش فرض داره اما اگر اون رو 4:3 کنید خودبخود 8 مگاپیکسل میشه. از این رام یه سری شات گذاشتم میتونید امتحانش کنید. درکل بخاطر تنظیمات بیشتر دوربین شخصا این رام رو ترجیح میدم بخصوص که امکان ذخیره روی کارت اس دی داره. موزیک پلیر روی این رام نصب هست. همانند رام ابتدایی، از لانچر apex در این رام استفاده شده. لازم به توضیح نداره که رام روت هست.
مشکلات: مثل رام قبل، گزینه انتقال برنامه ها به حافظه بزرگتر گوشی وجود داره ولی به مموری خارجی نه. روت اکسپلورر هم به زبان چینیه که اگر حذف کنید اجازه نصب روت اکسپلورر انگلیسی رو نمیده. همچنین پچهایی که برای رام قبلی معرفی شده بود نباید روی این رام نصب بشن وگرنه رام بالا نمیاد. همچنین درصد باتری که رام قبلی نشون میداد، این رام دیگه نداره.
راه حل:
زمانی که رام رو دانلود کردید با برنامه winrar وارد فایل زیب شوید و از پوشه system/app فایل root explorer.apk را حذف کنید. بعد از نصب رام میتوانید به طور دستی فایل روت اکسپلورر را نصب کنید. همچنین اگر کیبرد زبان فارسی (persian) را نیافتید با نصب گوگل کیبرد که دوستان در پستهای قبل راهنمایی کرده بودند، میتونید براحتی از کیبرد فارسی استفاده کنید.
برای برگرداندن نمایش درصد باطری باید برنامه battery widget رو مجزا نصب و استفاده کنید.
پیشنهاد: برنامه apex luncher را در پوشه app حذف کنید و بجای آن برنامه bazooka را کپی کنید
لینک دانلود رام (314 مگابایت):
HW_W910_37617_2013714_ChenXu - Download - 4shared
![]()
من گوشیمو روت نکردم ولی دارم از این برنامه استفاده می کنم
**** از دوستان کسی هست که گوشی رو گرفته که شارژش صفر باشه میخوام ببینم اولین بار که زدین به شارژ چند ساعت طول کشید تا شارژ بشه . . . ؟؟؟
من گوشیمو روت نکردم ولی دارم از این برنامه استفاده می کنم
**** از دوستان کسی هست که گوشی رو گرفته که شارژش صفر باشه میخوام ببینم اولین بار که زدین به شارژ چند ساعت طول کشید تا شارژ بشه . . . ؟؟؟
داداش احسان یا بقیه دوستان:
کسی میتونه جای دکمه بک و منو 4.1.2 رو جابجا کنه؟؟؟؟؟؟
دوستان به امتیاز این گوشی در ورژن جدید antutu توجه کنید خیلی جالبه
البته اگه وقتی تست میگیرید به اینترنت اتصال نداشته باشید تو این لیست قبل از اپدیت شدن بالاتر از اس 3 قرار میگیرید
با 4.1.2 بیلد 38168باکدوم رام بنچمارک گرفتی؟
بیلدنامبرش را بنویس
با 4.1.2 بیلد 38168
اگه اشتباه نکنم همونه که آقا احسان معرفی کرد؟
تصاویری از زیر قاب هایر 910
که با یه 910 دیگه گرفته شده !