• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان چی کار کنم به اینترنت وصل میشه بعد 4ثانیه دوباره قطع میشه باز باید استفاده از اینترنت رو قطع و وصل کتم تا 4ثانیه وصل بشه

لطفا یکی از دوستان تنظیمات gprs رو کامل بگه یا بگه کدوم صفحه توضیح داداه شده.ممنون

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
آموزش تنظیمات GPRS ایرانسل و همراه اول در گوشی های اندروید

همونطور که میدونید گوشی های اندروید قابلیت دریافت تنظیمات gprs رو از شبکه ندارند و این تنظیمات باید به صورت دستی انجام داده بشه!

که تنظیمات رو به صورت تصویری در زیر مشاهده میکنید! (تصاویر در اندروید 2.1 هستش اما در نسخه های دیگه تغییر انچنانی نداره)

برای این تنظیمات به مسیر زیر برید:
نقل قول:
Setting --> Wireless & Networkd --> Mobile Networks --> Access Point Names --> New APN

GPRS%20%285%29.png
GPRS%20%284%29.png
GPRS%20%283%29.png
GPRS%20%282%29.png
GPRS%20%281%29.png

در این قسمت باید تنظیمات GPRS خودتون رو قرار بدید که هم بهصورت نوشتاری در پایین ذکر میکنم و هم به صورت تصویری در ادمه...

:GPRS همراه اول

Name: MCI-GPRS
APN: mcinet

GPRS%20%287%29.png

:GPRS ایرانسل

Name: Irancell_GPRS
APN: mtnirancell
P roxy: 10.131.26.138
Port: 8080

GPRS%20%286%29.png

در ادامه هم دقت داشته باشید بخشی به نام Mobile Network در Wireless & Network وجود دارد که با قرار دادن تیک آن یا برداشتن آن از برقراری ارتباط با GPRS به صورت اتوماتیک جلوگیری میکند.

GPRS%20%288%29.png

منبع:ir-tci

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام دوستان: یه مشکل برای گوشیم پیش آمده موندم چکار کنم، پریشب گوشیم رو زدم شارژ و صبح کشیدمش از شارژ بیرون ، تا لگو هایر بالا آومد و دوباره ریستارت شد ،من از منو ریکاوری فکتوری ریسیتش کردم درست شد ، حالا دوباره گذاشتمش یه گوشه و رفتم بیرون وقتی برگشتم روشنش کردم دوباره تا لگو هایر میاد و ریستارت میشه؟( آخه تا کی فکتور ریسیتش کنم) خواهشاً کمک کنید!!!
ohno-smiley02.gif

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان من تو رام اصلی 4.0.4 هستم نمیدونم چرا تو پیاما نمینویسه چند حرفه دیگه میتونم بنویسم مثلا برای زبان فارسی که 70 حرف و انگلیسی 160 حرف رو نشون نمیده
و کد های ussd هم که جواب نمیده لطفا یه راه حل برای این دوتا مشکل بگید غیر از تعویض رام ممنون

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
باعرض پوزش،لطفا به بخش مشاوره مراجعه کنید‌‌
دوستان من تو رام اصلی 4.0.4 هستم نمیدونم چرا تو پیاما نمینویسه چند حرفه دیگه میتونم بنویسم مثلا برای زبان فارسی که 70 حرف و انگلیسی 160 حرف رو نشون نمیده
و کد های ussd هم که جواب نمیده لطفا یه راه حل برای این دوتا مشکل بگید غیر از تعویض رام ممنون

تو اندروید اصلا این قابلیت نیست فکرکنم باید نرم افزارهای دیگه استفاده بشه.
کدussd منظورت کدومه من همرو تست کردم ۷۳۳،۱۱۱،...مشکلی نداشت

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
آموزش تنظیمات GPRS ایرانسل و همراه اول در گوشی های اندروید

همونطور که میدونید گوشی های اندروید قابلیت دریافت تنظیمات gprs رو از شبکه ندارند و این تنظیمات باید به صورت دستی انجام داده بشه!

که تنظیمات رو به صورت تصویری در زیر مشاهده میکنید! (تصاویر در اندروید 2.1 هستش اما در نسخه های دیگه تغییر انچنانی نداره)

برای این تنظیمات به مسیر زیر برید:
نقل قول:
Setting --> Wireless & Networkd --> Mobile Networks --> Access Point Names --> New APN

در این قسمت باید تنظیمات GPRS خودتون رو قرار بدید که هم بهصورت نوشتاری در پایین ذکر میکنم و هم به صورت تصویری در ادمه...

[/CENTER]
[CE
[/CENTER]

در ادامه هم دقت داشته باشید بخشی به نام Mobile Network در Wireless & Network وجود دارد که با قرار دادن تیک آن یا برداشتن آن از برقراری ارتباط با GPRS به صورت اتوماتیک جلوگیری میکند.

GPRS%20%288%29.png

منبع:ir-tci

[/LEFT]
[/CENTER]

اقا بازم درست نشد همونجوری هست

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
کد های ussd هم که جواب نمیده لطفا یه راه حل برای این دوتا مشکل بگید غیر از تعویض رام ممنون

کدussd منظورت کدومه من همرو تست کردم ۷۳۳،۱۱۱،...مشکلی نداشت

درسته تو این رام کدها مشکلی ندارن. نمیدونم چرا بعضیا میگن با اجرای ussd مشکل دارن

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام دوستان: یه مشکل برای گوشیم پیش آمده موندم چکار کنم، پریشب گوشیم رو زدم شارژ و صبح کشیدمش از شارژ بیرون ، تا لگو هایر بالا آومد و دوباره ریستارت شد ،من از منو ریکاوری فکتوری ریسیتش کردم درست شد ، حالا دوباره گذاشتمش یه گوشه و رفتم بیرون وقتی برگشتم روشنش کردم دوباره تا لگو هایر میاد و ریستارت میشه؟( آخه تا کی فکتور ریسیتش کنم) خواهشاً کمک کنید!!!
ohno-smiley02.gif

دوستان کمک کسی نیست به ما کمک کنه...

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
درسته تو این رام کدها مشکلی ندارن. نمیدونم چرا بعضیا میگن با اجرای ussd مشکل دارن

من رامم بیلدنامبرش ۳۵۳۱۱هست مشکل نداره
بنظرم مشکل آنتن اون منطقه باشه شایدم بایه سیم دیگه جواب بده

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان یه سوال: بهترین رامی که تا به امروز برای هایر w910 معرفی شده کدومه؟ (اگر ممکنه لینک دانلودش را مطرح کنید)

kingadel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تازه گوشی رو گرفتم ... به عنوان مصرف کننده صرف سه تا مشکل داره گوشی : اخرین نور صفحه خیلی کمه ... زیر نور آفتاب سخت میشه دید ... مصرف باتریش زیاده ... فقط کافیه صفحه نمایش با نور کم روشن باشه در عرض 5 6 ساعت باتری خالی میشه ... موقع فیلم گرفتن با دوربین صدای خشخش خیلی کمه داره ... البته با توجه به قیمت اینا قابل چشم پوشیه ...
البته هنوز بازی با گرافیک سنگین روش تست نکردم ...

rslord

Registered User
لایک‌ها
7
سلام-اقا رم داخلیش چنده؟ینی چقدش در دست رس؟

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
تازه گوشی رو گرفتم ... به عنوان مصرف کننده صرف سه تا مشکل داره گوشی : اخرین نور صفحه خیلی کمه ... زیر نور آفتاب سخت میشه دید ... مصرف باتریش زیاده ... فقط کافیه صفحه نمایش با نور کم روشن باشه در عرض 5 6 ساعت باتری خالی میشه ... موقع فیلم گرفتن با دوربین صدای خشخش خیلی کمه داره ... البته با توجه به قیمت اینا قابل چشم پوشیه ...

در مورد باطری شما اس 3 یا گوشی های htc رو در دست بگیرید نظرتون عوض میشه
سلام-اقا رم داخلیش چنده؟ینی چقدش در دست رس؟

4.5 گیگ

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97

دوست گرامی اینهایی که شما میگی من هیچکدومش رو به عنوان مشکل ندارم. شما رامت رو اپگرید کن شاید درست شد. مصرف باطری هم در حد استاندارد هست

دوستان یه سوال: بهترین رامی که تا به امروز برای هایر w910 معرفی شده کدومه؟ (اگر ممکنه لینک دانلودش را مطرح کنید)

رام 4.1.2 که توی پست اول هست خوبه. اگر میخاید از شر منوهای چینیش خلاص بشید دو سه صفحه قبل یه رام اصلاح شده انگلیسیش رو آپلود کردیم

نوشته اصلی توسط Mraeisi نمایش نوشته ها
دوستان کمک کسی نیست به ما کمک کنه...

دوست گرامی بنظرم به یه رام بالاتر یا همون ورژن فلش بزن درست میشه. میتونی قبلش اینم که میگم امتحان کنی: بعد از فاکتوری ریست باید کش ها رو هم پاک کنی. توی ریکاوری گزینه های wipe cache و بخصوص wipe dalvik cahce رو هم بزن

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

تو پست اول چندتا رام هست هرکدوم مزایا معایب خودشونو دارن

دوستان کیبرد رام اصلی را بروز کردم زبان فارسی هم اضاف شده ولی ببینید علامت سوال را چطور نشون میده ¿¿¿
راهی برا اصلاحش هست¿

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان کیبرد رام اصلی را بروز کردم زبان فارسی هم اضاف شده ولی ببینید علامت سوال را چطور نشون میده ¿¿¿ =-O
راهی برا اصلاحش هست¿

گوگل کیبرد رو هم امتحان کردی ببینی اونم اینطوره یا نه؟

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
تو پست اول چندتا رام هست هرکدوم مزایا معایب خودشونو دارن

دوستان کیبرد رام اصلی را بروز کردم زبان فارسی هم اضاف شده ولی ببینید علامت سوال را چطور نشون میده ¿¿¿
راهی برا اصلاحش هست¿

Yok çanim :)
دوست عزیز بابا یه swiftkey نصب کن خلاص :) والا از همه کیبوردا بهتره

Sent from my ST25i using Tapatalk 4

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
گوگل کیبرد رو هم امتحان کردی ببینی اونم اینطوره یا نه؟

گوگل کیبرد خوب بود تنها مشکلش این بود که تو قسمت مسج کلید اینتر نداشت جاش کلید اسمیل قرارمیگرفت

بالا