داریوش2000
Registered User
دوستان چی کار کنم به اینترنت وصل میشه بعد 4ثانیه دوباره قطع میشه باز باید استفاده از اینترنت رو قطع و وصل کتم تا 4ثانیه وصل بشه
لطفا یکی از دوستان تنظیمات gprs رو کامل بگه یا بگه کدوم صفحه توضیح داداه شده.ممنون
دوستان چی کار کنم به اینترنت وصل میشه بعد 4ثانیه دوباره قطع میشه باز باید استفاده از اینترنت رو قطع و وصل کتم تا 4ثانیه وصل بشه
Setting --> Wireless & Networkd --> Mobile Networks --> Access Point Names --> New APN |
:GPRS همراه اول
Name: MCI-GPRS
APN: mcinet
:GPRS ایرانسلName: Irancell_GPRS
APN: mtnirancell
P roxy: 10.131.26.138
Port: 8080
باعرض پوزش،لطفا به بخش مشاوره مراجعه کنید
دوستان من تو رام اصلی 4.0.4 هستم نمیدونم چرا تو پیاما نمینویسه چند حرفه دیگه میتونم بنویسم مثلا برای زبان فارسی که 70 حرف و انگلیسی 160 حرف رو نشون نمیده
و کد های ussd هم که جواب نمیده لطفا یه راه حل برای این دوتا مشکل بگید غیر از تعویض رام ممنون
آموزش تنظیمات GPRS ایرانسل و همراه اول در گوشی های اندروید
همونطور که میدونید گوشی های اندروید قابلیت دریافت تنظیمات gprs رو از شبکه ندارند و این تنظیمات باید به صورت دستی انجام داده بشه!
که تنظیمات رو به صورت تصویری در زیر مشاهده میکنید! (تصاویر در اندروید 2.1 هستش اما در نسخه های دیگه تغییر انچنانی نداره)
برای این تنظیمات به مسیر زیر برید:
نقل قول:
Setting --> Wireless & Networkd --> Mobile Networks --> Access Point Names --> New APN
[/CENTER]
در این قسمت باید تنظیمات GPRS خودتون رو قرار بدید که هم بهصورت نوشتاری در پایین ذکر میکنم و هم به صورت تصویری در ادمه...
[CE
[/CENTER]
[/CENTER]
در ادامه هم دقت داشته باشید بخشی به نام Mobile Network در Wireless & Network وجود دارد که با قرار دادن تیک آن یا برداشتن آن از برقراری ارتباط با GPRS به صورت اتوماتیک جلوگیری میکند.
منبع:ir-tci![]()
[/LEFT]
اقا بازم درست نشد همونجوری هست
کد های ussd هم که جواب نمیده لطفا یه راه حل برای این دوتا مشکل بگید غیر از تعویض رام ممنون
کدussd منظورت کدومه من همرو تست کردم ۷۳۳،۱۱۱،...مشکلی نداشت
سلام دوستان: یه مشکل برای گوشیم پیش آمده موندم چکار کنم، پریشب گوشیم رو زدم شارژ و صبح کشیدمش از شارژ بیرون ، تا لگو هایر بالا آومد و دوباره ریستارت شد ،من از منو ریکاوری فکتوری ریسیتش کردم درست شد ، حالا دوباره گذاشتمش یه گوشه و رفتم بیرون وقتی برگشتم روشنش کردم دوباره تا لگو هایر میاد و ریستارت میشه؟( آخه تا کی فکتور ریسیتش کنم) خواهشاً کمک کنید!!!![]()
درسته تو این رام کدها مشکلی ندارن. نمیدونم چرا بعضیا میگن با اجرای ussd مشکل دارن
تازه گوشی رو گرفتم ... به عنوان مصرف کننده صرف سه تا مشکل داره گوشی : اخرین نور صفحه خیلی کمه ... زیر نور آفتاب سخت میشه دید ... مصرف باتریش زیاده ... فقط کافیه صفحه نمایش با نور کم روشن باشه در عرض 5 6 ساعت باتری خالی میشه ... موقع فیلم گرفتن با دوربین صدای خشخش خیلی کمه داره ... البته با توجه به قیمت اینا قابل چشم پوشیه ...
البته هنوز بازی با گرافیک سنگین روش تست نکردم ...
سلام-اقا رم داخلیش چنده؟ینی چقدش در دست رس؟
تازه گوشی رو گرفتم ... به عنوان مصرف کننده صرف سه تا مشکل داره گوشی : اخرین نور صفحه خیلی کمه ... زیر نور آفتاب سخت میشه دید ... مصرف باتریش زیاده ... فقط کافیه صفحه نمایش با نور کم روشن باشه در عرض 5 6 ساعت باتری خالی میشه ... موقع فیلم گرفتن با دوربین صدای خشخش خیلی کمه داره ... البته با توجه به قیمت اینا قابل چشم پوشیه ...
البته هنوز بازی با گرافیک سنگین روش تست نکردم ...
دوستان یه سوال: بهترین رامی که تا به امروز برای هایر w910 معرفی شده کدومه؟ (اگر ممکنه لینک دانلودش را مطرح کنید)
نوشته اصلی توسط Mraeisi نمایش نوشته ها
سلام دوستان: یه مشکل برای گوشیم پیش آمده موندم چکار کنم، پریشب گوشیم رو زدم شارژ و صبح کشیدمش از شارژ بیرون ، تا لگو هایر بالا آومد و دوباره ریستارت شد ،من از منو ریکاوری فکتوری ریسیتش کردم درست شد ، حالا دوباره گذاشتمش یه گوشه و رفتم بیرون وقتی برگشتم روشنش کردم دوباره تا لگو هایر میاد و ریستارت میشه؟( آخه تا کی فکتور ریسیتش کنم) خواهشاً کمک کنید!!!
دوستان کمک کسی نیست به ما کمک کنه...
دوستان یه سوال: بهترین رامی که تا به امروز برای هایر w910 معرفی شده کدومه؟ (اگر ممکنه لینک دانلودش را مطرح کنید)
دوستان کیبرد رام اصلی را بروز کردم زبان فارسی هم اضاف شده ولی ببینید علامت سوال را چطور نشون میده ¿¿¿ =-O
راهی برا اصلاحش هست¿
تو پست اول چندتا رام هست هرکدوم مزایا معایب خودشونو دارن
دوستان کیبرد رام اصلی را بروز کردم زبان فارسی هم اضاف شده ولی ببینید علامت سوال را چطور نشون میده ¿¿¿
راهی برا اصلاحش هست¿
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4
گوگل کیبرد رو هم امتحان کردی ببینی اونم اینطوره یا نه؟