هدف فرق کرده قبلا اين بود که بچه ها دور هم باشند واسه همين هر کي راي ميداد شمرده ميشد ولي از بس کسايي اومدن و جهت دار راي دادن که شايد مولتي يکي از شرکت کننده ها بود قانون گذاشته شد که راي داده نشه البته الانم ديده ميشه همين اتفاق ها ميشفته و طرف يه عکس ميذاره و بازم به همه کم ميده و به شخص مد نظر بالا که حتما اون راي بياره يعني هنوز مفهوم اينکه اصن اينجا چي بوده و چرا ساخته شده درک نشده
تو ببين مثلا يوسف و فرزان که ديگه ميدوني چي بودن و چي هستن کجاي کارن و بقيه کجاي کار
قبلا از بس عکس ها نزديک به هم بود درخواست کرديم امتياز از 5 به 10 تغيير پيدا کنه چون امتياز ها 4و نيم و 4و 75 داده ميشد چون فقط بحث عکس بود ولي الان از 10 برگشته به 5 چون مثلا طرف مياد به چند تا 10 مبده به بقيه1 خيلي محسوس و جهت دار
يا يارو ميگه ميخوان به بي ربط ترين عکس بيشترين امتياز رو بدم و بر عکس راي بذم يا مثلا يارو به يکي 10 ميده به يکي 0.33 يا حتي کسايي هستن که به خودشون راي ميدن
يعني هنوز درک و فهم اين که اين مسابقه چيه و چرا برگزار ميشده براي خيليا مفهوم و معلوم نيست
قبلا براي هر امتياز يه خط دو خط توضيح نوشته ميشد ولي الان به اين توضيحات گفته ميشه سخنراني و کاري اضافه شمرده ميشه
در کل بعد مدتها اومدم و ديدم خيلي چيز ها تغيير کرده
نميدونم ارزش ها عوض شده يا ...
داداش الان دوشواری شما کجاست ؟
شما که به همه تاختی و از هر کسی یه اشکالی گرفتی
اگر هم احساس میکنی مشکلی هستش میتونید به مدیریت عکس و عکاسی بگید نه اینجا جو سازی بکنید و گذشته رو رویایی بدونید الان رو زمان جنگ و نامردی
تازه یک هفته هستش وضعیت داره آروم میشه اومدین دارین هرچی دلتون میخواد میگید
در موردی که به من مربوط میشه در مورد سخنرانی گفتن
من توی قوانین نمیبینم که باید در مورد امتیاز دادن کسی توضیحی بده شما میبینید ؟
مشکل اصلی اینجاست که کسی پست 1 رو نیخونه سرشو میندازه پایین میاد شرکت میکنه
از نظر خود من این حرفهای شما چیزی جز به هم زدن تایپیک و اسپم نیست
اینقدر هم قدیم قدیم نکنید چون همین الان از شرکت کننده کان هستن که تاریخ عضویتشون 2 3 سال از شما بیشتره
در ضمن اغلب حرفهایی که بین من و دوستان رد وبل میشه نوعی دلخوشی هستش نه توهین به هم همه ما باهم دوستیم و وقتی میبینید پستی با لحن تند هستش در واقع داریم باهم شوخی میکنیم نه دعوا
همین پست من هم که دادم برای جلو گیری از بهم ریختن تایپیک هستش نه من شما رو میشناسم و نه با شما دعوا دارم