• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
موضوع اینهفته که دیگه مشخص شد رفت. ایشالا باشه واسه هفته دیگه جنگ و دعوا و این چیزا :D

پس گرم نگه دارید تا هفته بعد روایته این هفته یه تقلبی چیزی بشه دعوا گرمتری رو شاعد خواهیم بود :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام خدمت تمامی دوستان. :)

چطورید؟ خوبید؟ خوشید؟ دلم برای تمام اراذل اوباش این تاپیک تنگ شده! بیاید توی بغلم عجیجان من!
grouphug.gif

خوشبختانه گرفتاری ها و بدبختی های اینجانب داره نفس های آخرش رو می کشه و از حدود 15-10 روز دیگه که مسافرت هام تموم بشه کاملا آزاد میشم و برمی گردم. تو این چند روزه هم زیاد شلوغ پلوغ نکنید و دست بزرگ تر ها رو ول نکنید و دندون هاتون رو به موقع مسواک بزنید و کارهای خوب خوب بکنید، تا همه بگن چه پسر گلی!
157fs409780.gif

من لازمه یه تشکر اساسی بکنم از بچه هایی که توی این مدت زحمت تاپیک رو کشیدند، که خوب در راس همه وحید عزیز بودند که پای حرف شون موندند و مسابقه رو به خوبی اجرا کردند. کلا یه دونه ای وحید جون.
toyou.gif

همچنین از حسین عزیز هم که این مدت زحمت انجمن و تاپیک رو می کشیدند خیلی ممنونم. دیگه زحمت کارهای مدیریتی و همکاریتی این مدت افتاد گردن حسین...

قربون همگی، و خیلی زود همدیگه رو خواهیم دید.
139fs108574.gif

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
سلام خدمت تمامی دوستان. :)

چطورید؟ خوبید؟ خوشید؟ دلم برای تمام اراذل اوباش این تاپیک تنگ شده! بیاید توی بغلم عجیجان من!
grouphug.gif

خوشبختانه گرفتاری ها و بدبختی های اینجانب داره نفس های آخرش رو می کشه و از حدود 15-10 روز دیگه که مسافرت هام تموم بشه کاملا آزاد میشم و برمی گردم. تو این چند روزه هم زیاد شلوغ پلوغ نکنید و دست بزرگ تر ها رو ول نکنید و دندون هاتون رو به موقع مسواک بزنید و کارهای خوب خوب بکنید، تا همه بگن چه پسر گلی!
157fs409780.gif

من لازمه یه تشکر اساسی بکنم از بچه هایی که توی این مدت زحمت تاپیک رو کشیدند، که خوب در راس همه وحید عزیز بودند که پای حرف شون موندند و مسابقه رو به خوبی اجرا کردند. کلا یه دونه ای وحید جون.
toyou.gif

همچنین از حسین عزیز هم که این مدت زحمت انجمن و تاپیک رو می کشیدند خیلی ممنونم. دیگه زحمت کارهای مدیریتی و همکاریتی این مدت افتاد گردن حسین...

قربون همگی، و خیلی زود همدیگه رو خواهیم دید.
139fs108574.gif

فکر کنم صاحبش اومد جمع کنیم بریم این محسن و فرشاد خیلی منو ترسوندن گفتن یه ویلگول اضافی بزارم بن میکنید منم دس به بنم خیلی خوبه من دیگه حرف نمیزنم فقط عکس گناه دارم اصرار نفرماید دوستان این اخرین اسپم من بود اینجا

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
فکر کنم صاحبش اومد جمع کنیم بریم این محسن و فرشاد خیلی منو ترسوندن گفتن یه ویلگول اضافی بزارم بن میکنید منم دس به بنم خیلی خوبه من دیگه حرف نمیزنم فقط عکس گناه دارم اصرار نفرماید دوستان این اخرین اسپم من بود اینجا
خدا شکرت قهرمان ما برگشت مارو نجات بده از دست این اسپمر

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
سلام خدمت تمامی دوستان. :) چطورید؟ خوبید؟ خوشید؟ دلم برای تمام اراذل اوباش این تاپیک تنگ شده! بیاید توی بغلم عجیجان من!
grouphug.gif
157fs409780.gif
toyou.gif
همچنین از حسین عزیز هم که این مدت زحمت انجمن و تاپیک رو می کشیدند خیلی ممنونم. دیگه زحمت کارهای مدیریتی و همکاریتی این مدت افتاد گردن حسین... قربون همگی، و خیلی زود همدیگه رو خواهیم دید.
139fs108574.gif
صل علی محمد ----- یاور **** آمد:دی
87962_cup.gif

===============
بازگشت غرور آفرین خیمه **** محمود(ره) از جبهه ی خدمت گزاری و پایبندی به آرمان های امام راحل را به تمام مسلمانان جهان تبریک و تهنیت میگوییم

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
Third_World_America-11-2.jpg
پ.ن : فرشاد کی انشا... میری
تو که هنوز به مرادت نرسیدی : دی
همون مراد که ازش میترسی :دی
Is-the-US-about-to-attack-Syria-on-fabricated-evidence.jpg

حیفم اومد این اسپویلر رو نذارم

Last edited:

bitcomet