موضوع اینهفته که دیگه مشخص شد رفت. ایشالا باشه واسه هفته دیگه جنگ و دعوا و این چیزا![]()
پس گرم نگه دارید تا هفته بعد روایته این هفته یه تقلبی چیزی بشه دعوا گرمتری رو شاعد خواهیم بود
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
موضوع اینهفته که دیگه مشخص شد رفت. ایشالا باشه واسه هفته دیگه جنگ و دعوا و این چیزا![]()
سلام خدمت تمامی دوستان.
چطورید؟ خوبید؟ خوشید؟ دلم برای تمام اراذل اوباش این تاپیک تنگ شده! بیاید توی بغلم عجیجان من!![]()
خوشبختانه گرفتاری ها و بدبختی های اینجانب داره نفس های آخرش رو می کشه و از حدود 15-10 روز دیگه که مسافرت هام تموم بشه کاملا آزاد میشم و برمی گردم. تو این چند روزه هم زیاد شلوغ پلوغ نکنید و دست بزرگ تر ها رو ول نکنید و دندون هاتون رو به موقع مسواک بزنید و کارهای خوب خوب بکنید، تا همه بگن چه پسر گلی!![]()
من لازمه یه تشکر اساسی بکنم از بچه هایی که توی این مدت زحمت تاپیک رو کشیدند، که خوب در راس همه وحید عزیز بودند که پای حرف شون موندند و مسابقه رو به خوبی اجرا کردند. کلا یه دونه ای وحید جون.![]()
همچنین از حسین عزیز هم که این مدت زحمت انجمن و تاپیک رو می کشیدند خیلی ممنونم. دیگه زحمت کارهای مدیریتی و همکاریتی این مدت افتاد گردن حسین...
قربون همگی، و خیلی زود همدیگه رو خواهیم دید.![]()
خدا شکرت قهرمان ما برگشت مارو نجات بده از دست این اسپمرفکر کنم صاحبش اومد جمع کنیم بریم این محسن و فرشاد خیلی منو ترسوندن گفتن یه ویلگول اضافی بزارم بن میکنید منم دس به بنم خیلی خوبه من دیگه حرف نمیزنم فقط عکس گناه دارم اصرار نفرماید دوستان این اخرین اسپم من بود اینجا
صل علی محمد ----- یاور **** آمد:دیسلام خدمت تمامی دوستان.چطورید؟ خوبید؟ خوشید؟ دلم برای تمام اراذل اوباش این تاپیک تنگ شده! بیاید توی بغلم عجیجان من!
خوشبختانه گرفتاری ها و بدبختی های اینجانب داره نفس های آخرش رو می کشه و از حدود 15-10 روز دیگه که مسافرت هام تموم بشه کاملا آزاد میشم و برمی گردم. تو این چند روزه هم زیاد شلوغ پلوغ نکنید و دست بزرگ تر ها رو ول نکنید و دندون هاتون رو به موقع مسواک بزنید و کارهای خوب خوب بکنید، تا همه بگن چه پسر گلی!
من لازمه یه تشکر اساسی بکنم از بچه هایی که توی این مدت زحمت تاپیک رو کشیدند، که خوب در راس همه وحید عزیز بودند که پای حرف شون موندند و مسابقه رو به خوبی اجرا کردند. کلا یه دونه ای وحید جون.
همچنین از حسین عزیز هم که این مدت زحمت انجمن و تاپیک رو می کشیدند خیلی ممنونم. دیگه زحمت کارهای مدیریتی و همکاریتی این مدت افتاد گردن حسین... قربون همگی، و خیلی زود همدیگه رو خواهیم دید.![]()
![]()
داش وحید یه توضیح میده میدی در مورد عکست توضیح ازاده دیگهمشاهده پیوست 447582
تا باران اسپم آمد....محمود ما خوش آمد!
![]()
به نظرم مفهوم کلی جهان سوم در این عکس خلاصه میشه