تبریک به محسن عزیز که باز هم مثل همیشه برنده شدن و ازشون میخوایم بار دیگر زحمت موضوع رو بکشن
---------------------------------------------
امتیاز pariseiran به farshad10 باز مثل هفته های قبل بوی دشمنی میده (بابا دست از سر ابن فرشاد بردار دیگه یه وقت میره کار دست خودش میده ها:دی) و میخواستم امتیازشون رو حساب نکنم ولی تغییری در برنده ایجاد نمیشه
چون در صورت حذف امتیاز pariseiran هر دو شرکت کننده wonnin و farshad10 در امتیاز 60 مساوی میشن و در حالت دوم کمترین امتیاز هر دو هم 3 هستش ولی امتیاز 5 wonnin بیشتره پس یاز هم برنده تغییر نمیکنه
وقتی صبح که از خواب بیدار شدم و تو تیلیویزون (ببخشین مانتیور ) خبر اول شدن رو شنیدم ( یعنی همون دیدم ) , اشک تو چشمام حلقه زد و مثل قطره های الماس از گونه هام سرازیر شد ( دیدید چیقد عارفانه گقتم
) .
من هم به نوبه خودم این دست اورد بزرگ رو به Wonnin عزیز (همون خودم
) و به خدمت مقام معظم ، ملت عزیز ایران، به ویژه کاربران، مدیران و کادر فنی پرشین تولز تبریک و تهنیت عرض مینمایم .
واقعا سطح مسابقات بالا بود و همه حریفان با تمامی قوا شرکت کرده بودند و مخصوصا تیم **** غاصب Bitcomet که از حمایت همه جانبه برگزارکنندگان مسابقات و تیم داوری برخوردار بودند .
کاربران عزیز بخش نشان دادند مثل همیشه در جبهه حق علیه باطل شرکت میکنند و با انتخاب های اصلحشون مشت محکمی بر دهان **** غاصب ( Bitcomet ) میزنند ... تکبیر ...
خب سخنرانی طولانی بود و امیدوارم همتون استفاده کرده باشید ( البته اگه کسی خوندش )
و اما موضوع ..... موضوع این هفته مسابقه هستش : عکسی به ارزش هزار کلمه ......
یعنی عکسی که به تنهایی حرف های زیادی برای گفتن داره . البته قبلا توسط فرشاد عزیز موضوعی به نام عکس تفهیمی داشتیم که استقبال خیلی خوبی ازش شد و به این خاطر این هفته موضوعی شبیه به موضوع قبلی انتخاب کردم . البته اگه برخلاف قوانین سایت نباشه و از وحید عزیز میخوام بررسی کنند و اگه مشکلی نبود تایید کنند در غیر اینصورت بهم بگند تا موضوع رو عوض کنم
خبر یک توطئه : به نقل از پرشین نیوز
دیشب که تا اخر وقت پیش وحید بودم یه هو انگشتر نامزدم از دستم سر خورد و افتاد زیر میز وحید تو بار .من که اون زیر مشغول پیدا کردنش بودم و قایم شده بودم یه هو متوجه صحبت های مرموز و مخفیانه دو صدای آشنا شدم . محمود یوزر mahi58 و وحید یوزر bitcomet که متوجه حضور من نبودند مشغول توطئه چینی و اجرای طرحی برای کودتا علیه مدیر وقت حسین یوزر hossein137 بودند .
البته جزییات این خبر و صحبت ها رو من برای حسین فرستادم ولی متن خبر اونقدر هولناک و تکان دهنده بود که متاسفانه نمیتونم اینجا قرار بدم . برای اینکه با مدرک اینارو متهم کنم با گوشی جی ال اکسم یه عکس از دیوار و انعکاسش گرفتم که براتون ضمیمه میکنم .
سلام بر همه
==========
ببخشید نتونستم امتیاز بدم چون بیرون شهر بودم و به اینترنت دسترسی نداشتم
تبریک به برنده و پدیده مسابقات نماینده دولت منتخب جناب wonnin
===========
یه داستان کوتاه : در سفر بودا به دهی ، زنی مجذوب سخنان او شد و از او خواست تا مهمان وی باشدکدخدا به بودا گفت :« این زن ، هرزه است به خانهی او نروید »بودا به کدخدا گفت :« یکی از دستانت را به من بده »کدخدا یکی از دستانش را در دستان بودا گذاشت .آنگاه بودا گفت :« حالا کف بزن » کدخدا گفت : « هیچ کس نمیتواند با یک دست کف بزند »بودا پاسخ داد :◄ هیچ زنی نیز نمیتواند به تنهایی بد و هرزه باشد ، مگر این که مردان نیز هرزه باشند .مردان و پولهایشان از این زن ، زنی هرزه ساختهاند .به جای نگرانی برای من نگران خودت و مردان دهکدهات باش !