• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
عه جدی ؟! خیلی وقت بود نیمده بودم اینجا قوانین عوض شدن ظاهرا :eek:
دقیقا این موضوع رو قبلا پرسیده بودم :
http://forum.persiantools.com/t186538-page44.html#post3600113

اون زمان فرق ميکرد پارسا جان

رفيق هايي بودن که رقابتي دوستانه مي کردن

براي دور هم بودن

نه براي مقام

با تشکر

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
pariseiran: به جای سخنرانی کردن هنگام امتیاز دادن حواستو جمع میکردی به این سایلنت هم امتیاز میدادی تا از مسابقه حذف نشی

اولا که تو همش حرف مقت میزنی من کی سخن رانی کردم ؟

دوما خیلی جو گیر شدی میایی دقیقه 90 به همه امتیاز میدی اونم نگاه میکنی کی امتیازش نزدیک به تو هست 1 میدی بهش که خودت بری بالا

دومن-01 خوبه جایزه نقدی نیست وگرنه اوریچمارو پی سی متین و محسن و کاربر gara با شات گان تحدید به نمره گرفتن میکردی

سوما مهم دور هم بودنه اصلا از این لحظه تا اخر مسابقات امتیاز های منو نشمرین :lol:

به فرشاد هم دکترا افتخاری عکاسی بدین ;)

و از همه مهمتر تبریک به chelsea67

Last edited:

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
به چلسی تبریک میگم
فرشاد چطور جمع کردی دوم شدی هان!!!!!!!!!!!!!!!

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
تبریک به chelsea67 عزیز به خاطر بردشون
(164).gif

137844713025299_funny_comment_graphic_13.gif

واسه من اصلا مهم نیست که کی برنده این مسابقات میشه و ما همیشه در پی اون بودیم که مسابقات در فضایی دوستانه و آزاد برگزار بشه :
(12).gif

137844776139034_the-dictator-image05.jpg

خوب کار کردی وحید دادی تا این فرشاد تا ساعت نصف شب بیدار باشه و جدول بندی کنه . اینطوری دیگه هی نمیشینه اینجا غر بزنه که مسابقه اینطوری شد یا اونطوری .....
(538).gif

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
تبریک میگم به دوست خوبم chelsea67 و جایه بسی تعجب که چطور گذاشتن تو اول بشی :blink:

ای بزرگ تاپیک انگار نمیدونی اگر پدر خوانده نبود تو الان داشتی با بچه هایه سر کوچه دنبال لاستیک میدویدین

احترام بگذار بی ادب 67008_137.jpg

فرشاد فقط به درد جمع تفریق زدن میخوری حد تو همین قدره اون وقت ادعا مدیرت میکنه برا من فرشاد کدام جمعه قرار بود مدیر بشی پس نکنه همین کارو مدیریت میدونستی 441.gifتو دیگه برایه من تموم شدی

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
به نظرم فرشاد باید مدیر کل عکاسی بشه
حسین و محمود و وحید هم دستیارش بشن
شما نگاه کن چه ساعتی امتیازات رو جمع کرده 2/30 بامداد
مدیر به این میگن
کلا در اختیار اعضای محترم هستش!!!!!!:D

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121

براي دور هم بودن

نه براي مقام

با تشکر

چرا سید چجوری شده مگه جو ؟ :-؟

البته خوب بچه های قدیمی پیتی همیشه باحالتر بودن و هستن... کاربرای جدید که میان یه کم طول می کشه فازشون دوستانه بشه...

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
چرا سید چجوری شده مگه جو ؟ :-؟

البته خوب بچه های قدیمی پیتی همیشه باحالتر بودن و هستن... کاربرای جدید که میان یه کم طول می کشه فازشون دوستانه بشه...

هدف فرق کرده قبلا اين بود که بچه ها دور هم باشند واسه همين هر کي راي ميداد شمرده ميشد ولي از بس کسايي اومدن و جهت دار راي دادن که شايد مولتي يکي از شرکت کننده ها بود قانون گذاشته شد که راي داده نشه البته الانم ديده ميشه همين اتفاق ها ميشفته و طرف يه عکس ميذاره و بازم به همه کم ميده و به شخص مد نظر بالا که حتما اون راي بياره يعني هنوز مفهوم اينکه اصن اينجا چي بوده و چرا ساخته شده درک نشده
تو ببين مثلا يوسف و فرزان که ديگه ميدوني چي بودن و چي هستن کجاي کارن و بقيه کجاي کار
قبلا از بس عکس ها نزديک به هم بود درخواست کرديم امتياز از 5 به 10 تغيير پيدا کنه چون امتياز ها 4و نيم و 4و 75 داده ميشد چون فقط بحث عکس بود ولي الان از 10 برگشته به 5 چون مثلا طرف مياد به چند تا 10 مبده به بقيه1 خيلي محسوس و جهت دار
يا يارو ميگه ميخوان به بي ربط ترين عکس بيشترين امتياز رو بدم و بر عکس راي بذم يا مثلا يارو به يکي 10 ميده به يکي 0.33 يا حتي کسايي هستن که به خودشون راي ميدن
يعني هنوز درک و فهم اين که اين مسابقه چيه و چرا برگزار ميشده براي خيليا مفهوم و معلوم نيست

قبلا براي هر امتياز يه خط دو خط توضيح نوشته ميشد ولي الان به اين توضيحات گفته ميشه سخنراني و کاري اضافه شمرده ميشه

در کل بعد مدتها اومدم و ديدم خيلي چيز ها تغيير کرده
نميدونم ارزش ها عوض شده يا ...

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
هدف فرق کرده قبلا اين بود که بچه ها دور هم باشند واسه همين هر کي راي ميداد شمرده ميشد ولي از بس کسايي اومدن و جهت دار راي دادن که شايد مولتي يکي از شرکت کننده ها بود قانون گذاشته شد که راي داده نشه البته الانم ديده ميشه همين اتفاق ها ميشفته و طرف يه عکس ميذاره و بازم به همه کم ميده و به شخص مد نظر بالا که حتما اون راي بياره يعني هنوز مفهوم اينکه اصن اينجا چي بوده و چرا ساخته شده درک نشده
تو ببين مثلا يوسف و فرزان که ديگه ميدوني چي بودن و چي هستن کجاي کارن و بقيه کجاي کار
قبلا از بس عکس ها نزديک به هم بود درخواست کرديم امتياز از 5 به 10 تغيير پيدا کنه چون امتياز ها 4و نيم و 4و 75 داده ميشد چون فقط بحث عکس بود ولي الان از 10 برگشته به 5 چون مثلا طرف مياد به چند تا 10 مبده به بقيه1 خيلي محسوس و جهت دار
يا يارو ميگه ميخوان به بي ربط ترين عکس بيشترين امتياز رو بدم و بر عکس راي بذم يا مثلا يارو به يکي 10 ميده به يکي 0.33 يا حتي کسايي هستن که به خودشون راي ميدن
يعني هنوز درک و فهم اين که اين مسابقه چيه و چرا برگزار ميشده براي خيليا مفهوم و معلوم نيست

قبلا براي هر امتياز يه خط دو خط توضيح نوشته ميشد ولي الان به اين توضيحات گفته ميشه سخنراني و کاري اضافه شمرده ميشه

داداش الان دوشواری شما کجاست ؟
شما که به همه تاختی و از هر کسی یه اشکالی گرفتی
اگر هم احساس میکنی مشکلی هستش میتونید به مدیریت عکس و عکاسی بگید نه اینجا جو سازی بکنید و گذشته رو رویایی بدونید الان رو زمان جنگ و نامردی
تازه یک هفته هستش وضعیت داره آروم میشه اومدین دارین هرچی دلتون میخواد میگید
در موردی که به من مربوط میشه در مورد سخنرانی گفتن
من توی قوانین نمیبینم که باید در مورد امتیاز دادن کسی توضیحی بده شما میبینید ؟
مشکل اصلی اینجاست که کسی پست 1 رو نیخونه سرشو میندازه پایین میاد شرکت میکنه
از نظر خود من این حرفهای شما چیزی جز به هم زدن تایپیک و اسپم نیست
اینقدر هم قدیم قدیم نکنید چون همین الان از شرکت کننده کان هستن که تاریخ عضویتشون 2 3 سال از شما بیشتره

در ضمن اغلب حرفهایی که بین من و دوستان رد وبل میشه نوعی دلخوشی هستش نه توهین به هم همه ما باهم دوستیم و وقتی میبینید پستی با لحن تند هستش در واقع داریم باهم شوخی میکنیم نه دعوا
همین پست من هم که دادم برای جلو گیری از بهم ریختن تایپیک هستش نه من شما رو میشناسم و نه با شما دعوا دارم

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
داداش الان دوشواری شما کجاست ؟
شما که به همه تاختی و از هر کسی یه اشکالی گرفتی
اگر هم احساس میکنی مشکلی هستش میتونید به مدیریت عکس و عکاسی بگید نه اینجا جو سازی بکنید و گذشته رو رویایی بدونید الان رو زمان جنگ و نامردی
تازه یک هفته هستش وضعیت داره آروم میشه اومدین دارین هرچی دلتون میخواد میگید
در موردی که به من مربوط میشه در مورد سخنرانی گفتن
من توی قوانین نمیبینم که باید در مورد امتیاز دادن کسی توضیحی بده شما میبینید ؟
مشکل اصلی اینجاست که کسی پست 1 رو نیخونه سرشو میندازه پایین میاد شرکت میکنه
از نظر خود من این حرفهای شما چیزی جز به هم زدن تایپیک و اسپم نیست
اینقدر هم قدیم قدیم نکنید چون همین الان از شرکت کننده کان هستن که تاریخ عضویتشون 2 3 سال از شما بیشتره

در ضمن اغلب حرفهایی که بین من و دوستان رد وبل میشه نوعی دلخوشی هستش نه توهین به هم همه ما باهم دوستیم و وقتی میبینید پستی با لحن تند هستش در واقع داریم باهم شوخی میکنیم نه دعوا
همین پست من هم که دادم برای جلو گیری از بهم ریختن تایپیک هستش نه من شما رو میشناسم و نه با شما دعوا دارم

بنده هم شما رو نه ميشناسم و نه کاري دارم با شما
پارسا جان يک سوال پرسيد منم جوابش رو دادم
منم انتظاري نداشتم که شما منظورم رو متوجه بشين
با تشکر

اديت: شما هموني نيستي احتمالا که دو سه هفته پيش داشتي از دوستانت دفاع ميکردي که مولتي شما نيستن ولي اي پي هاشون يکيه؟ به نظرم شما بودي در کل فرقي هم نميکنه موفق باشي

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
بنده هم شما رو نه ميشناسم و نه کاري دارم با شما
پارسا جان يک سوال پرسيد منم جوابش رو دادم
منم انتظاري نداشتم که شما منظورم رو متوجه بشين
با تشکر
به سلامت منتظر حضور و شرکت شما هستیم در تایپیک
خوشحال میشم یه نفر به دوستام اضافه بشه

دوستان کسی از برنده خبری داره ؟

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
سيد دوست داريم

پ ن:بنده خدمت سيد جان سلام عرض ميكنم كه واقعن از نظر شخصيت و برخورد خيلي قابل احترام هستن برايه بنده ماه هستن مثل محسن عشق من فرشاد يكم احترام بزار چقدر تو بي ادبي

Last edited:

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
اول از همه تشکر میکنم از فرشاد که زحمت جدول رو کشید:)

و دوم در مورد امتیاز کاربر woodkid این رو بگم که ایشون بعد از امتیاز دو شرکتت کننده بعدی امتیازشون رو ویرایش کردن در صورتی که کسی رو جا ننداخته بودن و باید طبق قوانین امیتازشون در جدول محاسبه نمیشد ولی چون تغییری در برنده ایجاد نمیکنه پس ایرادی نداره این بار

دوستانی که میخوان به هر دلیلی امتیازشون رو ویرایش کنن تا قبل از امتیاز نفری بعدی هیچ مشکی نداره ولی بعد از اون حتما با من باید هماهنگ کنید تا مشکلی پیش نیاد

pariseiran: به جای سخنرانی کردن هنگام امتیاز دادن حواستو جمع میکردی به این سایلنت هم امتیاز میدادی تا از مسابقه حذف نشی

اولا که تو همش حرف مقت میزنی من کی سخن رانی کردم ؟

دوما خیلی جو گیر شدی میایی دقیقه 90 به همه امتیاز میدی اونم نگاه میکنی کی امتیازش نزدیک به تو هست 1 میدی بهش که خودت بری بالا

من نمیدونم این کل کل شما تا کی ادامه داره ولی اگه شوخی هم باشه که بعید میدونم اصلا صورت خوشی نداره و باعث میشه که دوستان قدیمیتر یا دیگه قید شرکت در اینجارو یزنن یا بیان اینجا گله مند بشن پس بهتره همینجا تمومش کنید

براي دور هم بودن

نه براي مقام

با تشکر

یادش به خیر واقعا سید جان چه تیمی بودیم..البته من اون موقع نبودم ولی نسل بدش رو هیچ وقت فراموش نمیکنم..محمود..فرزاد..جواد.. یوسف..هورسا...
137846262734939_larmes.gif

137846243023815_6-28-2013%202-53-32%20APPM.jpg

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
سيد دوست داريم

پ ن:بنده خدمت سيد جان سلام عرض ميكنم كه واقعن از نظر شخصيت و برخورد خيلي قابل احترام هستن برايه بنده ماه هستن مثل محسن عشق من فرشاد يكم احترام بزار چقدر تو بي ادبي

خيلي ممنون عزيز

شما لطف داري

و دوم در مورد امتیاز کاربر woodkid این رو بگم که ایشون بعد از امتیاز دو شرکتت کننده بعدی امتیازشون رو ویرایش کردن در صورتی که کسی رو جا ننداخته بودن و باید طبق قوانین امیتازشون در جدول محاسبه نمیشد ولی چون تغییری در برنده ایجاد نمیکنه پس ایرادی نداره این بار

دوستانی که میخوان به هر دلیلی امتیازشون رو ویرایش کنن تا قبل از امتیاز نفری بعدی هیچ مشکی نداره ولی بعد از اون حتما با من باید هماهنگ کنید تا مشکلی پیش نیاد

من نمیدونم این کل کل شما تا کی ادامه داره ولی اگه شوخی هم باشه که بعید میدونم اصلا صورت خوشی نداره و باعث میشه که دوستان قدیمیتر یا دیگه قید شرکت در اینجارو یزنن یا بیان اینجا گله مند بشن پس بهتره همینجا تمومش کنید

یادش به خیر واقعا سید جان چه تیمی بودیم..البته من اون موقع نبودم ولی نسل بدش رو هیچ وقت فراموش نمیکنم..محمود..فرزاد..جواد.. یوسف..هورسا...

137846243023815_6-28-2013%202-53-32%20APPM.jpg

اره منم منظورم همين جو دوستانه بود و تاييد حرف شما ولي خوب دوستان کم لطفي ميکنن و به تاريخ عضويت ها اهمبت ميدن

اميدوارم حداقل بچه ها برگردند و بک بار ديگه توي تاپيک گپ و گفت که هميشه بالا بود پست بدن

از هم پست شدن باهات خوشحال شدم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

این که فرمودین طرف باید بفهمه این تاپیک برا چیه و درک کنه بفهمه عالی همه قبول دارن ولی من فقط و فقط یکبار از رو عمد خلاف عقیده خودم به بی ربط ترین عکس ها امتیاز بالا دادم که بیشتر دوستان کاملا متوجه شدن فقط اون یه بار
اینجا یه مکان دوستانس شوخی میکنیم میگیم میخندیم فکر کنم خود مدیریتم قبول داره ۹۹ درصد بچه ها جنبه بالایی دارن و شوخی مشکل ساز نیس ولی اون یک درصد که میان از لحن سخن و نظر دادنشون شخصیت ضعیفشون که مشخص میشه ادم هرچه قدرم عکسش خوب باشه دلش نمیاد نمره خوب بده اینم کاملا غیر ارادی هست دس ادم نیس البته نه این که هرکی نمره خوب میگیره شخصیت بالا و هر کی نمره کم میگیره بی شخصیته ها اصلا این نیس منتها مطمین هستم تا وقتی یکم منطق و شعور و البته یه مقداری جنبه باشه مهم نیس کاربر قدیم باشی یا جدید میتونی لذت ببری

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

داداش به خدا من جوابشو نمیدم این ول کن من نیست ولی چشم من بزرگترم بیشتر رعایت میکنم

یه خواهش دیگه میشه کنم ؟

یه لیست برای امتیاز دهی هم تهیه کنید که اینجوری ادم یادش نره به کی امتیاز داده به کی امتیاز نداده

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
اگه شوخي نكنيم خوب به نظر شما اينجا بي روح نميشه يعني بيايم عكس بزاريم بريم پس دوست چطور پيدا كنيم من به شخصه فقط بخاطر دوستام ميام اينجا و نه برايه اول شدن و رو كم كني برايه دوستي ميام من تاپيك رو صفه هايه اولش خوندم و ديدم واقعن لذت بردم از شوخي و حال هوايي كه داشتن ما هم تا بيايم اونجوري بشيم خوب طول ميكشه با سخنراني ياشار موافقم

Sent from my iPhone
using Tapatalk

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
داداش به خدا من جوابشو نمیدم این ول کن من نیست ولی چشم من بزرگترم بیشتر رعایت میکنم

یه خواهش دیگه میشه کنم ؟

یه لیست برای امتیاز دهی هم تهیه کنید که اینجوری ادم یادش نره به کی امتیاز داده به کی امتیاز نداده
لیست که همون لحظه امتیازدهی باید به ترتبب عکسای گذاشته شده تهیه بشه و البته نسبت به کم و زیاد شدن شرکت کننده ها در هفته های مختلف نمیشه لیست ثابتی داشته باشیم
این لیستم من اکثر هفته ها به دقت میذارم زیر اسپویلر تا بر طبق اون همه امتیاز بدن البته بعضی هفته ها شاید نرسم لیست امتیاز رو بذارم و تشکرم میکنم که این هفته شما زحمتش رو کشیدید ولی سعی میکنم از هفته های بعد همیشه خودم لیست اول رو بذارم:)

اگه شوخي نكنيم خوب به نظر شما اينجا بي روح نميشه يعني بيايم عكس بزاريم بريم پس دوست چطور پيدا كنيم من به شخصه فقط بخاطر دوستام ميام اينجا و نه برايه اول شدن و رو كم كني برايه دوستي ميام من تاپيك رو صفه هايه اولش خوندم و ديدم واقعن لذت بردم از شوخي و حال هوايي كه داشتن ما هم تا بيايم اونجوري بشيم خوب طول ميكشه با سخنراني ياشار موافقم
مگه میشه انتظار جو دوستانه داشته باشیم ولی شوخی نباشه!
من هم یا محمود یا با محسن کلی شوخی داشتیم و داریم م و عکس های ترولی هم برای هم میسازیم ولی من با شوخی هایی مخالفم که از حد عادی خارج بشه و بقیه دوستان برداشت دیگه ای ازش بکنن و باعث دلخوری بشه و یا اینکه زیاد از حد بشه و تاپیک اسپم بشه
همون جور که پارسا جان هم گفت تو این چند هفته اخیر شرکت کننده جدید زیاد شده و یه مقدار طول میکشه تا همه هم دیگر رو بشناسن و جو کاملا به روال قبل برگرده

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
سلام به همه دوستان عزیزم. امروز یکم عصبی بودم سر یک تاپیک مسخره فروش این بود که نتونستم سر بزنم.

از همه دوستان هم بایت ابراز لطف و محبتشون ممنونم :) همتون رو دوست دارم :-x

والا هنوز باورم نمیشه من اول شده باشم! فکرشو هم نمیکردم اول بشم بابت همین هم آمادگی انتخاب موضوع رو ندارم!!:wacko:

اما نهایتا تا ساعت 7 یه موضوع رو اعلام میکنم یا اینکه انتخاب موضوع رو میسپارم به یکی از دوستانی که هفته قبل هم شرکت داشتن :)

خواهشا این یک ساعت رو وقت بدین بهم! از یاشار و فرشاد عزیز هم که پیام دادن و پاسخ ندادم عذر خواهی میکنم :( بیرون از خونه بودم و ایرانسل هم اینقدر کند بود که نمیشد پاسخ داد...

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
سلام مجدد خدمت دوستان. انتخاب موضوع اینهفته رو من میسپارم به یاشار عزیز! به خودش پیام میدم ببینم تقبل میکنه یا نه :)
اگه تقبل نکردن مدیر تاپیک یا خودشون موضوع رو انتخاب کنن یا بسپارن به یکی دیگه از دوستان به صلاحدید خودشون...

بالا