• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام مجدد به شما عجیجان!
f_lordcrezym_2395ab0%5b1%5d.gif

بنده یواش یواش در حال برگشت هستم و الان هم وقت شد و یه سر این 15-10 صفحه آخر تاپیک رو خوندم و صفحه اول تاپیک رو هم تا هفته آخر آپدیت کردم. این هم در حدی بود که از دست من بر می اومد. یه خورده این گرفتاری ها که کمتر بشه و دیگه نگرانی مسافرت و اینا نداشته باشم اداره تاپیک رو خودم به دست می گیرم.
f2y17gni30v641t2aek7.gif

یه چند تا نکته توی این چند صفحه دیدم که لازم می دونم تذکر بدم:

- متاسفانه بعضی هفته ها (خصوصا این اواخر) حجم اسپم در تاپیک بسیار بالا بوده و بچه ها حق داشتند که به چت روم تشبیهش کنند! باز زحمت افتاد گردن حسین عزیز که یه تعداد زیاد پست رو پاک کردند، ولی یه خورده ای خواهش می کنم بچه ها رعایت تیم مدیریت رو هم بکنند. جو این تاپیک هیچ وقت انقدر خشک نبوده که فقط عکس و امتیاز توش گذاشته بشه، ولی از طرفی هم بچه ها یه حدی رو رعایت می کردند و مثلا هر نفر هفته ای حداکثر یکی دو تا پست غیر از عکس و امتیاز هم می گذاشت. الان من دارم می بینم یه صفحه از بالا تا پایینش اسپم بوده و مثلا یک نفر به فاصله چند دقیقه از همدیگه همین طور پست بی ربط می زده! درست نیست این کار و لطفا خود این دوستان رفتارشون رو عوض کنند تا ما مجبور به برخورد با اخطار و این چیزا که جو دوستانه تاپیک رو به هم می زنه نشیم.

- یه سری صحبت هایی رو راجع به دشمنی در امتیاز دادن و این مسائل وحید مطرح کرده بود. دقت کنید که طبق قوانین الحاقی تاپیک معیار امتیازدهی فقط و فقط عکس افراد دیگه است و اداره کننده مسابقه (وحید یا در آینده خود من) این حق رو داریم که اگر تشخیص دادیم کسی داره خلاف این موضوع عمل می کنه از ادامه شرکت در مسابقه به طور موقت یا دائم محرومش کنیم! پس این کار رو هم لطفا انجام ندین...

- یه سری عکس های فتوشاپی و این جور چیزا بر و بکس برای همدیگه درست کردند که از مشاهده آنها بسیار خندیدم بنده! جواب اسمایلی **** غاصب bitcomet ـی و اسپویلر wonnin هم در فرصت مقتضی داده خواهد شد! :دی

قربون همگی.
ddaxnxx3inngj2uhtubo.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
محمود عزیز من 2 برد دارم ولی هنوز اسمم بین تک برد هاست ویرایش لطفا
kQqWrNRIChyfpREyn9fWqg.jpg

سلام به آستان بوس عزیز.

باید ببخشی. این مورد رو اصلاح کردم. :)

کلا اون پست دوم رو یه بازبینی اساسی باید بکنم. فکر کنم یکی دو تا از بچه های دیگه هم تعداد بردهاشون اشتباهه. در اسرع وقت که فرصت کنم اصلاحات لازم رو انجام میدم.
sgipr9u1dpo18eausfrr%5b1%5d.gif

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلام بر عاغا محمود کبیر...دادا کم پهنای:rolleyes:

برادر دلم واست تنگ شده بود بالاخره اومدی خوش اومدی

عاغا اومدی این برادران اسپمر دست از سر کچل این وحید خان ببرداشتندی:)

دیگه ترس توی پستاشون نمایونه بوخودا...

خیلی دوست دارم دوباره بیام شرکت کنم (ولی این برد های مشکوک عاغا وحید و برادر wonnin نمیذاره ما بردی به دست بیاریم:( ) کمی گرفتاری دارم که ادامه داره ولی دوست دارم بیام و بالاخره میام.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
سلام بر عاغا محمود کبیر...دادا کم پهنای:rolleyes:

برادر دلم واست تنگ شده بود بالاخره اومدی خوش اومدی

عاغا اومدی این برادران اسپمر دست از سر کچل این وحید خان ببرداشتندی:)

دیگه ترس توی پستاشون نمایونه بوخودا...

خیلی دوست دارم دوباره بیام شرکت کنم (ولی این برد های مشکوک عاغا وحید و برادر wonnin نمیذاره ما بردی به دست بیاریم:( ) کمی گرفتاری دارم که ادامه داره ولی دوست دارم بیام و بالاخره میام.

مگه قرار نشد راجبش حرف نزنیم :| چرا هر هفته باز یه بار بحث شروع میشه :|

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
این عکس رو قبلا به مناسبت روز مادر توی تاپیک نمایش احساس با عکس گذاشته بودم. الان هم هر چی بین عکس هام نگاه کردم چیز خاصی پیدا نکردم که بهتر از این عکس بشه گفت هزار تا کلمه پشتش مخفیه...

01111_34397137932726333422.jpg

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
تو چند وقت اخیر تنها عکسی که باعث شد بیشتر تر چند ثانیه به مانیتور خیره بشم و به فکر فرو برم همین عکس بود..

8-24-2013 12-51-43 PM.jpg

-----------------------------------------------------

میخوام تو این پست بطور مجزا از تمام دوستانی که تو این مدت در نبود محمود با من همکاری کردن تا تاپیک به روند عادی خودش ادامه بده یک تشکر جانانه داشته باشم مخصوصا از دو دوست عزیزم Error73 و farshad10 که دو بار زحمت تهیه جدول رو کشیدن و یا در مواقعی که من نبودم شرکت کنندگان تازه وارد رو راهنمایی میکردن و امیدوارم در این مدت اگر دوستان کم و کاستی دیدن و یا دلخوری از بنده داشتن به بزرگواری خودشون ببخشن مخصوصا تو این یکی دو ماه آخر که شرکت کننده ها به 27 تا 30 نفر هم رسید که اکثرا هم شرکت کننده های تازه وارد بودن و باید در مورد قوانین یا ایرادات امتیازی بهشون پیغام میدادم
من تو این چند ماه که مسئولیت تاپیک رو برعهده داشتم تازه فهمیدم که محمود جان چه زحماتی رو متحمل شده تا تاپیک حتی در روزهای سخت زمین نخوره و به روند عادیش ادامه بده و واقعا اگر ایشون نبود فکر نمیکنم همچین تاپیک پرمسئولیتی تا به اینجا عمر میکرد. باز هم ازت موتوشکریم ای مرد خستگی ناپذیر و همیشه در صحنه
only_walks_by_tsutsu_di_42871137933770013060.gif

در آخر هم یک خوش آمد جانانه بهش میگم تا خستگی کار و سفر از تنش در بیاد و همچنین به امید دنیایی پر از صلح و صفا و محو حکومت های دیکتاتوری از روی کره زمین:دی

ww3.jpg

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
1-قبل از هر چیز به محمود که مجدد برگشته خوش امد میگم
2-به برنده هفته قبل هم تبریک میگم

عکس انتخابی من برای موضوع این هفته :

its_more_than_just_a_photo_part_17_640_28.jpg

یه چند تا دیگه هم بود حیفم اومد نزارم سایزشونو کوچیک کردم اینترنتتون تموم نشه !
its_more_than_just_a_photo_part_22_640_31.jpgits_more_than_just_a_photo_part_17_640_18.jpgits_more_than_just_a_photo_part_17_640_31.jpgits_more_than_just_a_photo_part_19_640_06.jpgits_more_than_just_a_photo_part_19_640_30.jpgits_more_than_just_a_photo_part_21_640_04.jpg

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
از لطف همه بچه ها خیلی ممنونم.
rosesmile.gif

------------------------------------------------------------
اسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:

اول تبریک به wonnin عزیز.

پ ن: با اسپویلرت خعلی حال کردم.:D

مشاهده پیوست 451712

سلام بر همه
==========
ببخشید نتونستم امتیاز بدم چون بیرون شهر بودم و به اینترنت دسترسی نداشتم
تبریک به برنده و پدیده مسابقات نماینده دولت منتخب جناب wonnin
===========
22485960741716651644.jpg

اوپا محمود استایل
مشاهده پیوست 451819
دوستان به دلیل بسیار تکراری بودن عکس ویرایش کردم

13.9.2013+-+1

یه داستان کوتاه : در سفر بودا به دهی ، زنی مجذوب سخنان او شد و از او خواست تا مهمان وی باشدکدخدا به بودا گفت :« این زن ، هرزه است به خانه‌ی او نروید »بودا به کدخدا گفت :« یکی از دستانت را به من بده »کدخدا یکی از دستانش را در دستان بودا گذاشت .آنگاه بودا گفت :« حالا کف بزن » کدخدا گفت : « هیچ کس نمی‌تواند با یک دست کف بزند »بودا پاسخ داد :◄ هیچ زنی نیز نمی‌تواند به تنهایی بد و هرزه باشد ، مگر این که مردان نیز هرزه باشند .مردان و پول‌هایشان از این زن ، زنی هرزه ساخته‌اند .به جای نگرانی برای من نگران خودت و مردان دهکده‌ات باش !

سلام من با این عکس شرکت میکنم تو مسابقه و دیگه پسر خوبی شدم و اسپم نمیدم قول میدم مشاهده پیوست 451987

مشاهده پیوست 451988

مشاهده پیوست 452775

شاید تا روز اخر جای اسپویلر و عکس اصلی رو عوض کردم
پ.ن: فکر کنم اونایی که میخواستن تایپیک رو از رونق بندازن به هدف والاشون رسیدن :دی

این عکس رو قبلا به مناسبت روز مادر توی تاپیک نمایش احساس با عکس گذاشته بودم. الان هم هر چی بین عکس هام نگاه کردم چیز خاصی پیدا نکردم که بهتر از این عکس بشه گفت هزار تا کلمه پشتش مخفیه...

01111_34397137932726333422.jpg

تو چند وقت اخیر تنها عکسی که باعث شد بیشتر تر چند ثانیه به مانیتور خیره بشم و به فکر فرو برم همین عکس بود..

-----------------------------------------------------

میخوام تو این پست بطور مجزا از تمام دوستانی که تو این مدت در نبود محمود با من همکاری کردن تا تاپیک به روند عادی خودش ادامه بده یک تشکر جانانه داشته باشم مخصوصا از دو دوست عزیزم Error73 و farshad10 که دو بار زحمت تهیه جدول رو کشیدن و یا در مواقعی که من نبودم شرکت کنندگان تازه وارد رو راهنمایی میکردن و امیدوارم در این مدت اگر دوستان کم و کاستی دیدن و یا دلخوری از بنده داشتن به بزرگواری خودشون ببخشن مخصوصا تو این یکی دو ماه آخر که شرکت کننده ها به 27 تا 30 نفر هم رسید که اکثرا هم شرکت کننده های تازه وارد بودن و باید در مورد قوانین یا ایرادات امتیازی بهشون پیغام میدادم
من تو این چند ماه که مسئولیت تاپیک رو برعهده داشتم تازه فهمیدم که محمود جان چه زحماتی رو متحمل شده تا تاپیک حتی در روزهای سخت زمین نخوره و به روند عادیش ادامه بده و واقعا اگر ایشون نبود فکر نمیکنم همچین تاپیک پرمسئولیتی تا به اینجا عمر میکرد. باز هم ازت موتوشکریم ای مرد خستگی ناپذیر و همیشه در صحنه
only_walks_by_tsutsu_di_42871137933770013060.gif

در آخر هم یک خوش آمد جانانه بهش میگم تا خستگی کار و سفر از تنش در بیاد و همچنین به امید دنیایی پر از صلح و صفا و محو حکومت های دیکتاتوری از روی کره زمین:دی

1-قبل از هر چیز به محمود که مجدد برگشته خوش امد میگم
2-به برنده هفته قبل هم تبریک میگم

عکس انتخابی من برای موضوع این هفته :

مشاهده پیوست 453528

یه چند تا دیگه هم بود حیفم اومد نزارم سایزشونو کوچیک کردم اینترنتتون تموم نشه !

سلام شرمنده شهرستان بودم تازه رسیدم اینم عکس من خدمت دوستان

مشاهده پیوست 454268

پ.ن: یه توضیح کوچک فقط بدم که فروم به دلیل آپدیت شدن تنظیمات DST به اشتباه، هر پست رو یک ساعت زودتر نمایش میده و زمان درست ارسال این پست ساعت 12:36 بوده.

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
بالا