ممنون از این همه تور و تفسیر؟!
شما شاید وضع اینترنتت اون باشه
ولی مال ما خوبه و اکثرا مال بقیه هم خوبه و در حد یک جیمیل باز کردن کفایت می کنه
در هر حال بیش از 50% کار با کروم بوک آفلاینه
جناب عالی به مطالب کفایت نکن
منی که دارمش بیشتر میدونم تا جناب عالیی که فقط نظر میدی
همون طور که تو تاپیک گفتم برای بار 1000 روم
داداش من خودم دولوپر افزونه های کروم هستم . دیگه فکر نکنم از من بیشتر اطلاعات داشته باشی در این مورد . به هرحال . نمیخوام تو بازار جنست دخالت بکنم.
حرف اصلی من این بود و من گفتم که کلیت کار شما اشتباهه و اشتباه بزرگترت هم کاری بود که با اون دوست کردی .زمانی که زمان مزایده تموم شد خود به خود تمدیدش کردی (درحالی که مردم مسخره شما نیستن).این یعنی عملا کلاه برداری و مسخره کردن مردم .
برفرض من بیام اینجا یه قیمت توپ بدم . از کجا معلوم شما دوباره بی خودی تمدید نمیکنی . یا فردا نمی یایی بگی که قصد فروش ندارم .
پسر خوب آدم اول تصمیمش رو میگیره بعد این همه آدم رو سرگرم میکنه . اگر قصد فروش نداری لزومی نداره بیای تاپیک فروش بزنی .
و اگه قصد فروش داری باید ریسک مزایده رو قبول بکنی . همینطوری نمیتونی وقت تمدید بکنی و دیگران رو مسخره بکنی .
به هر حال موفق باشی .
خطاب به دوست عزیز wintouch.tab
دوست عزیز اگر کمی تامل کنید و همینطوری بیراه نظر ندید ، متوجه می شید که من با این کارایی که ایشون کردن اصلا ازیشون خرید نخواهم کرد (با اینکه در به در دنبال کروم بوک هستم) ، من گفتم کاری که ایشون کردن مصداق بارز کلاه برداری و مسخره کردن مردم هست .
سلام حامد جانخواستم بگم بعضی از افراد سودجو قصد خراب کردن جنابعالی و تاپیکتون رو دارندحتی به من پ.خ هم زدنداینجا جای گفتم اسم شون نیست ولی خواستم بگم بدونیاونایی که قصد خرید مفت داشتند بهشون نرسید و ...سوزیشون کروم بوک بهشون نرسیده دیگه قرار نیست این کارا رو بکننمن به آقا حامد از چشمام بیشتر بهش اطمینان دارمحامد جان موفق باشی و گول این جور حرف ها رو نخوراطمینان داشته باش جاش برسه از پ.خ همون افراد یه نسخه میفرستم برای مدیریت محترم فروم پرشین تولز و وقتی بلوک شدند می فهمند که اینجا جای این کارها نیست.
لطفا پیغامشون رو منتشر کن عزیز
----------------------------
خدای نکرده برای اینکه فکر کلاه برداری یا از سرمال زدن به فکر کسی نیاد . من دیگه تو این تاپیک پیام نمیدم . اگر چنانچه مشتری جور نشد یا خواستی با اون قیمتی که بالا گفتم بفروشی پ.خ بزن .
موفق باشی و امیدوارم با قیمت خوبی بفروشی