• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده ویژه فروش کروم بوک سامسونگ از 300 تومان !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

polab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از این همه تور و تفسیر؟!
شما شاید وضع اینترنتت اون باشه
ولی مال ما خوبه و اکثرا مال بقیه هم خوبه و در حد یک جیمیل باز کردن کفایت می کنه
در هر حال بیش از 50% کار با کروم بوک آفلاینه
جناب عالی به مطالب کفایت نکن
منی که دارمش بیشتر میدونم تا جناب عالیی که فقط نظر میدی
همون طور که تو تاپیک گفتم برای بار 1000 روم

داداش من خودم دولوپر افزونه های کروم هستم . دیگه فکر نکنم از من بیشتر اطلاعات داشته باشی در این مورد . به هرحال . نمیخوام تو بازار جنست دخالت بکنم.

حرف اصلی من این بود و من گفتم که کلیت کار شما اشتباهه و اشتباه بزرگترت هم کاری بود که با اون دوست کردی .زمانی که زمان مزایده تموم شد خود به خود تمدیدش کردی (درحالی که مردم مسخره شما نیستن).این یعنی عملا کلاه برداری و مسخره کردن مردم .

برفرض من بیام اینجا یه قیمت توپ بدم . از کجا معلوم شما دوباره بی خودی تمدید نمیکنی . یا فردا نمی یایی بگی که قصد فروش ندارم .
پسر خوب آدم اول تصمیمش رو میگیره بعد این همه آدم رو سرگرم میکنه . اگر قصد فروش نداری لزومی نداره بیای تاپیک فروش بزنی .
و اگه قصد فروش داری باید ریسک مزایده رو قبول بکنی . همینطوری نمیتونی وقت تمدید بکنی و دیگران رو مسخره بکنی .

به هر حال موفق باشی .

خطاب به دوست عزیز wintouch.tab
دوست عزیز اگر کمی تامل کنید و همینطوری بیراه نظر ندید ، متوجه می شید که من با این کارایی که ایشون کردن اصلا ازیشون خرید نخواهم کرد (با اینکه در به در دنبال کروم بوک هستم) ، من گفتم کاری که ایشون کردن مصداق بارز کلاه برداری و مسخره کردن مردم هست .

سلام حامد جانخواستم بگم بعضی از افراد سودجو قصد خراب کردن جنابعالی و تاپیکتون رو دارندحتی به من پ.خ هم زدنداینجا جای گفتم اسم شون نیست ولی خواستم بگم بدونیاونایی که قصد خرید مفت داشتند بهشون نرسید و ...سوزیشون کروم بوک بهشون نرسیده دیگه قرار نیست این کارا رو بکننمن به آقا حامد از چشمام بیشتر بهش اطمینان دارمحامد جان موفق باشی و گول این جور حرف ها رو نخوراطمینان داشته باش جاش برسه از پ.خ همون افراد یه نسخه میفرستم برای مدیریت محترم فروم پرشین تولز و وقتی بلوک شدند می فهمند که اینجا جای این کارها نیست.

لطفا پیغامشون رو منتشر کن عزیز

----------------------------

خدای نکرده برای اینکه فکر کلاه برداری یا از سرمال زدن به فکر کسی نیاد . من دیگه تو این تاپیک پیام نمیدم . اگر چنانچه مشتری جور نشد یا خواستی با اون قیمتی که بالا گفتم بفروشی پ.خ بزن .

موفق باشی و امیدوارم با قیمت خوبی بفروشی

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
edit...
متاسفم واسه ذهن معیوب شما بیماران!!

Last edited:

datacenterco

Registered User
لایک‌ها
19
داداش من خودم دولوپر افزونه های کروم هستم . دیگه فکر نکنم از من بیشتر اطلاعات داشته باشی در این مورد . به هرحال . نمیخوام تو بازار جنست دخالت بکنم.

حرف اصلی من این بود و من گفتم که کلیت کار شما اشتباهه و اشتباه بزرگترت هم کاری بود که با اون دوست کردی .زمانی که زمان مزایده تموم شد خود به خود تمدیدش کردی (درحالی که مردم مسخره شما نیستن).این یعنی عملا کلاه برداری و مسخره کردن مردم .

برفرض من بیام اینجا یه قیمت توپ بدم . از کجا معلوم شما دوباره بی خودی تمدید نمیکنی . یا فردا نمی یایی بگی که قصد فروش ندارم .
پسر خوب آدم اول تصمیمش رو میگیره بعد این همه آدم رو سرگرم میکنه . اگر قصد فروش نداری لزومی نداره بیای تاپیک فروش بزنی .
و اگه قصد فروش داری باید ریسک مزایده رو قبول بکنی . همینطوری نمیتونی وقت تمدید بکنی و دیگران رو مسخره بکنی .

به هر حال موفق باشی .

خطاب به دوست عزیز wintouch.tab
دوست عزیز اگر کمی تامل کنید و همینطوری بیراه نظر ندید ، متوجه می شید که من با این کارایی که ایشون کردن اصلا ازیشون خرید نخواهم کرد (با اینکه در به در دنبال کروم بوک هستم) ، من گفتم کاری که ایشون کردن مصداق بارز کلاه برداری و مسخره کردن مردم هست .

لطفا پیغامشون رو منتشر کن عزیز

----------------------------

خدای نکرده برای اینکه فکر کلاه برداری یا از سرمال زدن به فکر کسی نیاد . من دیگه تو این تاپیک پیام نمیدم . اگر چنانچه مشتری جور نشد یا خواستی با اون قیمتی که بالا گفتم بفروشی پ.خ بزن .

موفق باشی و امیدوارم با قیمت خوبی بفروشی

واقعا متوجه شدم با کیا طرف هستم
پیام هات تماما گذارش شد
با اینکه نخواستی نام کاربری اصلیت فاش شه و رفتی یکی جدید ساختی با اون چرت و پرت گفتی، برات متاسفم ترسو

سلام
من چون مشترک شده بودم توی موضوع اومدم این پستا رو که میخوندم فهمیدم که چقدر این کروم بوکه هوادار داره و من خبر نداشتم!
و گفتم دخالت نکنم فقط یه سوالی ذهن منو مشغول کرده،خب چرا مزایده گذاشتی شوما؟یه تاپیک فروش بزن خو!

در مورد کاربر:wintouch.tab میخواستم بدونم چجوری اینقدر اعتماد کرده به شما؟بفرمائید که ما هم پولوتیک رو اجرا کنیم :)(همینجوری دوستان میشناسنمون :) ولی بازم فوت کوزه گری رو بگید!)

اضافه کنم که چون زمان مزایده در آخرین لحظات تمدید شده(اونطور که کاربرا میگن)میتونن شکایت کنن به مدیر بازارچه و تاپیکو ببندن(دیدم که میگم!)

یه چیز دیگه هم بگم،اینکه کاربر وینتاچ تب گفتن که ریپورت میدن پ.خ. ها رو ،با اینکه به من ربطی نداره،فقط بگم که هیچ اخطاری دریافت نمیکنن و هیچ مشکلی واسشون پیش نمیاد!!
البته فحاشی یا اسپم در پ.خ. برخورد میشه!

همچنان واقعا می بینم که چقد طرفدار داره و با کیا طرف هستیم .... هم
واقعا متاسفم

M_Hitler_1988

Registered User
لایک‌ها
14
عزیز اون پیج سامسونگ رو بخون متوجه میشی که هاردش SSD است
برای استفاده از سیم کارت باید یک قطعه تهیه کنی
شایدم لازم نباشه من تست نگرفتم
فقط یک شیار داره که داخلش یک قطعه پلاستیکه و فقط با پنس در میاد
در هر صورت مدل دقیقشو نوشتم میتونید تو گوگل جستجو کنید
هم آفلاین داره هم آنلاین
من خودم مموری گذاشتم و ویدئو با بیت ریت بالا فول اچ دی سیاوش قمیشی رو چک کردم روون اجرا کرد با کیفیت صدا عالی حتی بیس دار
blinksmiley.gif

در ضمن باطریش Li-Po
است برای استفاده بالا از کرومبوک
امکان نصب ویندوز داره؟

sahandmsh

Registered User
لایک‌ها
16
آقا تا چند روز پیش با اینکه این نمایش مشخصات: wintouch.tab - PersianTools Forums پیشنهاد 450 داده بود بم اس دادین گفتین سر پیشنهاد 420 هستم؟! که گفتم خیر ، اون فوری بود
پیشنهاد مزایدم 380 ئه!
اون اول هم که 450 می خواستی فوری بم بفروشی!
یه سوال ؟! چرا به همین جناب روح نمایش مشخصات: wintouch.tab - PersianTools Forums نمی فروشی ؟ قیمتش که خوبه دیگه؟! راضی بودی به 450؟!
دوست عزیزم ، حداقل اگر می خوای با یه یوزر دیگه کمک کنی به تاپیکت ، به شعور اعضا توهین نکن ! برو چند تا پست دیگه تو تاپیک های دیگران بده که کسی شک نکنه! نه اینکه تمام پست هاش تو تاپیک خودت باشه !
( اونم با این نوشته های ضایع )

دوست عزیز ، اولین اصل تو فروشندگی و خرید کردن ، رو راست بودن و صاف و ساده بودنه! شاید اگر از اول صاف و ساده برخورد می کردی همین الان خودم پیشنهاد 500 میدادم ...
لازم نبود حتماً به یوزر جعلی بیای و پیشنهاد بدی تو تاپیک خودت ... خریدار هاش خودشون پیشنهاد میدادن ...
با این کار ، جز بد نام کردن خودتون و یوزرتون تو ذهن بقیه ی کاربر ها ، کاری انجام ندادین ...

به عنوان برادر کوچیکتر وظیفم بود بگم ...

datacenterco

Registered User
لایک‌ها
19
آقا تا چند روز پیش با اینکه این نمایش مشخصات: wintouch.tab - PersianTools Forums پیشنهاد 450 داده بود بم اس دادین گفتین سر پیشنهاد 420 هستم؟! که گفتم خیر ، اون فوری بود
پیشنهاد مزایدم 380 ئه!
اون اول هم که 450 می خواستی فوری بم بفروشی!
یه سوال ؟! چرا به همین جناب روح نمایش مشخصات: wintouch.tab - PersianTools Forums نمی فروشی ؟ قیمتش که خوبه دیگه؟! راضی بودی به 450؟!
دوست عزیزم ، حداقل اگر می خوای با یه یوزر دیگه کمک کنی به تاپیکت ، به شعور اعضا توهین نکن ! برو چند تا پست دیگه تو تاپیک های دیگران بده که کسی شک نکنه! نه اینکه تمام پست هاش تو تاپیک خودت باشه !
( اونم با این نوشته های ضایع )

دوست عزیز ، اولین اصل تو فروشندگی و خرید کردن ، رو راست بودن و صاف و ساده بودنه! شاید اگر از اول صاف و ساده برخورد می کردی همین الان خودم پیشنهاد 500 میدادم ...
لازم نبود حتماً به یوزر جعلی بیای و پیشنهاد بدی تو تاپیک خودت ... خریدار هاش خودشون پیشنهاد میدادن ...
با این کار ، جز بد نام کردن خودتون و یوزرتون تو ذهن بقیه ی کاربر ها ، کاری انجام ندادین ...

به عنوان برادر کوچیکتر وظیفم بود بگم ...

خواهشا بس کنید و هر چی لایق خودتونه بار دیگران نکنید

اینم فکر خوبیه ، مجبور شم همین کار رو می کنم
جالب اینجاست بعضی ها فکر می کنند من یوزر ساختم که باید بگم به اون افراد که ایشون دوست بنده هستند و در همین شهر با هم هم محلی هستیم
بهش تازه یاد دادم چطور بیاد تو پرشین نظر بده واسه قیمت
اونم فقط به خاطر نظر و حرف بعضی افراد (sahandmsh)
این افراد گفتند بگین بیا تو فروم و تو تاپیک نظر بدن برای جذب مشتری بهتره
من هم همین کار رو کردم
الان باز بامبول جدید در آوردن
جالب اینجاست که نظر خود ایشون بود همچین اتفاقی بیفته
آقایی که همچین فکری می کنی
فکر نکن همه مثل خودتن داداش
و فکر نکن مردم بچه اند ، همچین چیزی ارزشی بیش از اینها داره
اینو گفتم بدونید مردم ساده نیستند

Last edited:

Dr.mac

Registered User
لایک‌ها
35
سلام. عزيز به نظر من همين ٣٨٠ بده بره. رو تجربه مي گم اين كروم بوك استفاده خاص داره كه سرعت خيلي بالاي اينترنت مي خواد. مشتري راحت پيدا نمي شه. قيمت ٣٨٠ خوبه. بيشتر هم مي توني بفروشي ولي اذيت مي شي بايد ٢-٣ ماه پيگير باشي. اگه ٤٥٠ هم مشتري داره هم كه قيمت خيلي عالي هست.

datacenterco

Registered User
لایک‌ها
19
سلام. عزيز به نظر من همين ٣٨٠ بده بره. رو تجربه مي گم اين كروم بوك استفاده خاص داره كه سرعت خيلي بالاي اينترنت مي خواد. مشتري راحت پيدا نمي شه. قيمت ٣٨٠ خوبه. بيشتر هم مي توني بفروشي ولي اذيت مي شي بايد ٢-٣ ماه پيگير باشي. اگه ٤٥٠ هم مشتري داره هم كه قيمت خيلي عالي هست.

جالب اینجاست بعضی ها فکر می کنند من یوزر ساختم که باید بگم به اون افراد که ایشون دوست بنده هستند و در همین شهر با هم هم محلی هستیم
من هم همین کار رو کردم
در ضمن عذر خواهم جسارت نشه بنده منظورم شما (Dr.mac) نیستید

sahandmsh

Registered User
لایک‌ها
16
من هم همین کار رو کردم

شما گفتین مشتری پیام خصوصی دارین ، ( نه بیرون ) گفتم چون مزایدست بهتره تو تاپیک باشه
بعدش ایشون هم با این کار های تابلو ...
من از شما سوال دیگه پرسیدم ، شما تا چند روز پیش پیشنهاد فوری 450 بم دادی! یکی دو روز قبل هم پرسیدی سر 420 هستم یا نه ک گفتم نه! ( چون قیمت فوری بود )
حالا چرا به این دوستتون 450 نمی فروشین؟!
مسئله اینه شما قوانین مزایده رو بلد نیستین ! اگر قراره کسی شاکی باشه من و بقیه دوستان هستیم که پیشنهاد دادیم!
وقتی کسی یه جنسیو مزایده می کنه می زنه پایه 300 ( حتی اگر بالاتر نشه هم می فروشه ) چون قیمت پایه تعیین کرده ، حالا ممکنه 300 بره ممکنه از 600 هم بزنه بالاتر!
شما اگر نمیخواستی این قیمت بفروشی لازم نبود مزایده بذاری ، می زدی قیمت : فلان قدر!!!
با این کار کلی آدم رو درگیر کردی!
من به جای اینکه پولم رو استفاده کنم یه هفته ی تمامه منتظرم شما مزایده رو تموم کنی !
اگر می دونستم مزایده کنسله ، کلی کار دیگه باش می کردم!
شما دیگه درک و معرفت و شعور رو کنار گذاشتین!
من از کسی به دل نمیگیرم ، خدایی بالا سر هممون هست !

من هم همین کار رو کردم

شما گفتین مشتری پیام خصوصی دارین ، ( نه بیرون ) گفتم چون مزایدست بهتره تو تاپیک باشه
من از شما سوال دیگه پرسیدم ، شما تا چند روز پیش پیشنهاد فوری 450 بم دادی! یکی دو روز قبل هم پرسیدی سر 420 هستم یا نه ک گفتم نه! ( چون قیمت فوری بود )
مسئله اینه شما قوانین مزایده رو بلد نیستین ! اگر قراره کسی شاکی باشه من و بقیه دوستان هستیم که پیشنهاد دادیم!
وقتی کسی یه جنسیو مزایده می کنه می زنه پایه 300 ( حتی اگر بالاتر نشه هم می فروشه ) چون قیمت پایه تعیین کرده ، حالا ممکنه 300 بره ممکنه از 600 هم بزنه بالاتر!
شما اگر نمیخواستی این قیمت بفروشی لازم نبود مزایده بذاری ، می زدی قیمت : فلان قدر!!!
من به جای اینکه پولم رو استفاده کنم یه هفته ی تمامه منتظرم شما مزایده رو تموم کنی !

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697

با سلام
من تازه ثبت نام کردم و همچین چیزی دیدم
و اگه واقعی باشه
جسارتا
واقعی و اصلی باشه
rolleyessmileyanim.gif

البته شرمندم من شما رو میشناسم ولی باز هم
450 خریدارم (شرمنده البته گام افزایش 20ت ولی من 450 خریدارم) فقط سالم باشه و فیلم تست واسم ایمیل کنید فقط هزینه ارسال با شما
صفحه 2!

ایشون توسط پولاب ارجاع داده شدند به سر وحید!!
ایشون کاملا معلومه که ما رو جیگر فرض میکنه!!

datacenterco

Registered User
لایک‌ها
19

خداییش از صبح کلی مشتری ریخته سرم در مغازه حوصله کل کل ندارم وگرنه تا صب پاسخ حرف های قشنگتو می دادم
اون دوستمم خواستم میدم بهش نخواستم هم نمیدم اصلا به جناب عالی اصلا ربطی نداره
و در ضمن گفتم که خواهشا بس کنید و هر چی لایق خودتونه بار دیگران نکنید
شما دنبال چیز مفتی
ما هم نداریم
خلاص

صفحه 2!

ایشون توسط پولاب ارجاع داده شدند به سر وحید!!
ایشون کاملا معلومه که ما رو جیگر فرض میکنه!!

بورو بابا تو هم سرخوشی تو این گیری ویری ها ...

Dr.mac

Registered User
لایک‌ها
35
شما پست هايي كه فكر مي كني اضافي هست گذارش بده. گفتم، اين لپ تاپ طرف داراي خودش رو داره. ويژگي هايي داره كه براي بعضي ها خوبه. مثلا خيلي سبك هست. يا باطري خيلي خوب يا طراحي نازك و زيبا. اكثر استفاده اش هم اينترنت هست. دوستاني كه قيمت پايين مي دن در نظر داشته باشين كه تبلت هاي چيني ١٠" الان حداقل ٤٠٠ قيمت دارن. حالا اين كه كروم بوك سامسونگ هست. ولي شما هم اشتباه كردي تا پايان مزايده جنس رو نفروختي. البته جنس مال شماست ولي خوب مشتري رو از دست مي دي و مشتري هاي بعدي اطمينان نمي كنند. مي توني ٥٠٠ هم بفروشي ولي گفتم شايد ٣ ماه طول بكشه و اعصابت رو سر بعضي ها كه قيمت پايين مي دن خرد كني. من خودم جنس ٤٠٠ تومني ام رو ٣٥٠ مي دم تا اعصابم و وقتم رو الكي سر ٥٠ تومن نذارم.

datacenterco

Registered User
لایک‌ها
19
شما پست هايي كه فكر مي كني اضافي هست گذارش بده. گفتم، اين لپ تاپ طرف داراي خودش رو داره. ويژگي هايي داره كه براي بعضي ها خوبه. مثلا خيلي سبك هست. يا باطري خيلي خوب يا طراحي نازك و زيبا. اكثر استفاده اش هم اينترنت هست. دوستاني كه قيمت پايين مي دن در نظر داشته باشين كه تبلت هاي چيني ١٠" الان حداقل ٤٠٠ قيمت دارن. حالا اين كه كروم بوك سامسونگ هست. ولي شما هم اشتباه كردي تا پايان مزايده جنس رو نفروختي. البته جنس مال شماست ولي خوب مشتري رو از دست مي دي و مشتري هاي بعدي اطمينان نمي كنند. مي توني ٥٠٠ هم بفروشي ولي گفتم شايد ٣ ماه طول بكشه و اعصابت رو سر بعضي ها كه قيمت پايين مي دن خرد كني. من خودم جنس ٤٠٠ تومني ام رو ٣٥٠ مي دم تا اعصابم و وقتم رو الكي سر ٥٠ تومن نذارم.

فرمایشات شما کاملا صحیح و متین ، کاملا قبول دارم
ای کاش همه افراد این تاپیک ، حداقل اندک اخلاق و بیانی چون شما داشتند
منم دارم دقیقا همین حرف ها رو میزنم ، خدایی با 400 ت تبلت میدن که من کروم بوک بدم 380ت ؟!!!!!!

sahandmsh

Registered User
لایک‌ها
16
بابت حرف های قشنگتون ممنون ، اون قدر شعور دارم ، که با این حرف هاتون ، باز هم با احترام باتون حرف بزنم
جالبه که شما اصل مطلب رو نفهمیدین ، اگر نمی خواستین به این قیمت بفروشین ( مفت!!! ) لازم نبود پایه رو 300 بزنین!
مفت یعنی اینکه 100-170 دلار پول جنسه ( هندزفری امضام ) ، دارم 150 می فروشم!
ایشالله که خدا هم بتون پول بده ، هم درک و معرفت !
یا حق!

datacenterco

Registered User
لایک‌ها
19
بابت حرف های قشنگتون ممنون ، اون قدر شعور دارم ، که با این حرف هاتون ، باز هم با احترام باتون حرف بزنم
جالبه که شما اصل مطلب رو نفهمیدین ، اگر نمی خواستین به این قیمت بفروشین ( مفت!!! ) لازم نبود پایه رو 300 بزنین!
مفت یعنی اینکه 100-170 دلار پول جنسه ( هندزفری امضام ) ، دارم 150 می فروشم!
ایشالله که خدا هم بتون پول بده ، هم درک و معرفت !
یا حق!

و همچنین
بنده نه جسارت کردم و نه بی احترامی
اگر شد که میدونم نشده عذرخواهم ، قصد جسارت نداشتم
من یاد گرفتم هر کس هر جور حرف زد ، درست عین خودش باهاش حرف بزنم
خدا به شما عقل بده به ما هم صبر...
حق یارت !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا