• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات در مورد ايكس باكس ٣٦٠

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
فک کنم بشه ولی فک نکنم باهاش زیاد بتونی کاری انجام بدی
من وصل نکردم ولی رفیقم وصل کرد بن شد

m3hti

Registered User
لایک‌ها
18
سلام من یه ایلیم 250 گرفتم.حالا میخوام هم از مدیاسنترش برا فیلم و موزیک استفاده کنم هم ازش برا اینترنت.راهنمایی کنید که چیکار کنم.
ممنون...

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
دوستان کسی میدونه چطور میشه مشکل پایین بودن MTU رو حل کرد؟
قبلا از داتک سرویس میگرفتم و راحت به لایو وصل میشد
الان که پارس 512 دارم با همون مودم ارور MTU میده

MTU استاندارد 1500 هست که اکثر isp های ایران هم رو همین مقدار ست میکنن اما مال پارس رو 1300 ست شده
زنگ هم که میزنم اپراتور های محترم دزد آنلاین میگن ما سرویس واسه گیمینگ ندادیم که تضمین کنیم :|

کسی راهی میدونه که نجات بده مارو از دردسرای isp عوض کردن؟

الان با بریج کردن مودم و از طریق کابل لن وصل میشم ولی اینجوری هم وایرلس مودم قطع میشه و هم با کامپیوتر دیگه نمیتونم وصل بشم نت

mmansori85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام دوستان من میخوام تا چند مدت دیگه اسلیم بخرم میخوام به لایو وصل بشم ایا میتونم با وایمکس مبین نت وصل بشم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

وایمکس مبین نت بخاطر پینگ بالا برای بازی توی محیط لایو اصلا پیشنهاد نمیشه!

فک کنم بشه ولی فک نکنم باهاش زیاد بتونی کاری انجام بدی
من وصل نکردم ولی رفیقم وصل کرد بن شد
مطمینا بن شدن دوستتون هیچ ارتباطی به مبین نت نداشته!

خیلی ممنون پس حتما از adsl استفاده کنم
استفاده از adsl به مراطب برای مصارف خانگی بهتر والبته به صرفه تر هستش...

mmansori85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام من یه ایلیم 250 گرفتم.حالا میخوام هم از مدیاسنترش برا فیلم و موزیک استفاده کنم هم ازش برا اینترنت.راهنمایی کنید که چیکار کنم.
ممنون...

وارد مدیاسنتر xbox ک بشید برای راه اندازی و راهنمایی یک لینک بهتون میده...
اونرو مطالعه کنید و اگه سوالی باقی موند بپرسید که دوستان کمکتون کنند...

ho3333ein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Nemishe Xbox to be PC vasl kard via as rooye PC era kard

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279
اقا من ایکس باکس اسلیم250دارم
موقعی که یک دسته روشنه باید تو خود دستگاه با یه نور سبز نشون بده که دسته شماره1روشن است، ولی واسه من هی همینجوری جاش عوض میشه، یعنی از یک میره رو سه، دوباره از سه میاد رو یک
مشکل چیه؟

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان این مپ های زامبی بلک آپس رو چجوری میشه خرید؟

amir69r

Registered User
لایک‌ها
10
سلام من يك الايت جيتگ شده دارم ميخواستم بدونم اگه به نت وصلش كنم چي ميشه ؟
و اگر وصل كنم با در نظر گرفتن جيتگ چه كاري ميشه باهاش انجام داد ؟
ممنون

zn4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام من يك الايت جيتگ شده دارم ميخواستم بدونم اگه به نت وصلش كنم چي ميشه ؟
و اگر وصل كنم با در نظر گرفتن جيتگ چه كاري ميشه باهاش انجام داد ؟
ممنون

تا اونجایی که من اطلاع دارم هیچ کار خصی نمیتونی انجام بدی چون محیط کاربری داشبورد کنسول جیتگ شده زیاد تو نت همه گیر نیست

....

mmansori85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13

m3hti

Registered User
لایک‌ها
18
سلام من یه 360 اسلیم دارم تو لود شدن بعضی وقتا زیادی طولش میده شاید حدود دو سه دقه
جی تگم هس چیکار کنم که سریع لود کنه؟

esi13

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان
چند روزی میشه یه اسلیم 250 خریدم
حالا بازی هارو روی هارد نصب یکنم تا به درایو فشار نیاد و از روی هارد بخونه
ولی وقتی گوشمو به دستگاه نزدیک میکنم انگار داره با یه سرعت اروم میچرخه؟؟؟؟ایا امکان داره که در حال چرخش باشه اپدیت lt3 هستش
راستی بازی باید حتما برنر مکس باشه که دیسک نچرخه یا 97% هم باشه نمیچرخه؟؟؟
ممنون میشم هرچه سریع تر جوابمو بدید
راستی قیمت جی تگ کردن چقدره؟؟؟؟

mmansori85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام من یه 360 اسلیم دارم تو لود شدن بعضی وقتا زیادی طولش میده شاید حدود دو سه دقه
جی تگم هس چیکار کنم که سریع لود کنه؟
اگه منظورت زمان بوت کنسول هست یکبار پاور کنسول رو جداکن و بهد از چچند دقیقه دوباره وصلش کن...
سلام دوستان
چند روزی میشه یه اسلیم 250 خریدم
حالا بازی هارو روی هارد نصب یکنم تا به درایو فشار نیاد و از روی هارد بخونه
ولی وقتی گوشمو به دستگاه نزدیک میکنم انگار داره با یه سرعت اروم میچرخه؟؟؟؟ایا امکان داره که در حال چرخش باشه اپدیت lt3 هستش
راستی بازی باید حتما برنر مکس باشه که دیسک نچرخه یا 97% هم باشه نمیچرخه؟؟؟
ممنون میشم هرچه سریع تر جوابمو بدید
راستی قیمت جی تگ کردن چقدره؟؟؟؟
دیسک فکرنکنم اصلا بچرخه توی x360...بازیارم بهتره که روی هاردتون نصب کنید...

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
دوستان من یه ایکس باکس 360 4گیگ تازه گرفتم! lt3 هست ، J Tag نیست!
چند تا سوال دارم!
آیا می شه از هارد اکسترنال برای نصب بازی GTA استفاده کنم !؟
من شنیدم که می گن ایکس باکس تا 16 گیگ هارد اکسترنال رو میشناسه ، تازه اگه هارد اکسترنال رو به ایکس باکس وصل کنی احتمال هم داره یهو کل اطلاعات هاردت بپره! این قضیه درسته !؟
کنسول من که J Tag نیست ، آیا می شه بازی هارو روی هارد بریزم و از هارد اجرا کنم !؟ یا این مورد فقط مخصوص کنسول های J Tag هست !؟
بعد اینکه 4 تا بازی گرفتم با کاور ایرانی ، 2تا شون اجرا نمی شه! می گه The Disk is not Supported !! یه نفر بهم گفت بازی هایی که تو پک ایرانی هست مشکل داره ، یکی دیگه ام بم گفت بازی FIFA 13 رو بزار تو دستگاه توش آپدیت داره ، داشبردت رو آپدیت می کنه بعد اون بازی ها هم اجرا می شه ! درسته آیا !؟

با تشکر.

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام
دوستان من یه ایکس باکس 360 4گیگ تازه گرفتم! lt3 هست ، J Tag نیست!
چند تا سوال دارم!
آیا می شه از هارد اکسترنال برای نصب بازی GTA استفاده کنم !؟
من شنیدم که می گن ایکس باکس تا 16 گیگ هارد اکسترنال رو میشناسه ، تازه اگه هارد اکسترنال رو به ایکس باکس وصل کنی احتمال هم داره یهو کل اطلاعات هاردت بپره! این قضیه درسته !؟
کنسول من که J Tag نیست ، آیا می شه بازی هارو روی هارد بریزم و از هارد اجرا کنم !؟ یا این مورد فقط مخصوص کنسول های J Tag هست !؟
بعد اینکه 4 تا بازی گرفتم با کاور ایرانی ، 2تا شون اجرا نمی شه! می گه The Disk is not Supported !! یه نفر بهم گفت بازی هایی که تو پک ایرانی هست مشکل داره ، یکی دیگه ام بم گفت بازی FIFA 13 رو بزار تو دستگاه توش آپدیت داره ، داشبردت رو آپدیت می کنه بعد اون بازی ها هم اجرا می شه ! درسته آیا !؟

با تشکر.

سلام رفیق
اول از همه بگم که مبارک باشه ایکس باکست:lol:وسیله خوبی رو انتخاب کردی
در مورد سوال اولت بگم که برای وصل کردن هارد اکسترنال به ایکس باکس واقعا آدم جونش در میاد:wacko:توی اینترنت خیلی آموزش هست ولی همشون گیج کننده هستند.چون خیلی مراحل زیادی داره اما اگه فقط می خوای جی تی ای بریزی روش باید اول کل اطلاعات هارد رو بریزی رو کامپیوترت.این کار خیلی ضروریه به این دلیل که ایکس باکس کل اطلاعات رو فرمت میکنه و همش هم به خاطر مسائل امنیتی هست.
خب بعد از ریختن اطلاعات رو پی سی هارد رو وصل میکنی به کنسول.ایکس باکس رو روشن میکنی و بعد وارد settingمیشی.سپس وارد systemو بعد هم storage.روی هارد کلیک میکنی و گزینه کانفیگور رو میزنی. با این کار کل اطلاعات فرمت میشه و به طور کلی فرمت فلش ازfat32 به fatxتغییر میکنه. بعدش صبرمیکنی تا هارد کانفیکور شه.تموم که شد میتونی وارد بازی شی و هنگام نصب gta v هارد رو انتخاب کنی.این بازی به 8گیگ فضا احتیاج داره.من که خودم ریختم روی فلش مموری که خیلی هم راحت بود.
اما سوال دوم.برای نصب بازی رو هارد نیازی به جیتگ نیست شما با تهیه بازیهای برنرمکس می تونید روی هارد بریزید بازیها رو.
اما سوال آخر:لطفا اسم بازیهایی که نمیاد رو به من بگو.

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
سلام رفیق
اول از همه بگم که مبارک باشه ایکس باکست:lol:وسیله خوبی رو انتخاب کردی
در مورد سوال اولت بگم که برای وصل کردن هارد اکسترنال به ایکس باکس واقعا آدم جونش در میاد:wacko:توی اینترنت خیلی آموزش هست ولی همشون گیج کننده هستند.چون خیلی مراحل زیادی داره اما اگه فقط می خوای جی تی ای بریزی روش باید اول کل اطلاعات هارد رو بریزی رو کامپیوترت.این کار خیلی ضروریه به این دلیل که ایکس باکس کل اطلاعات رو فرمت میکنه و همش هم به خاطر مسائل امنیتی هست.
خب بعد از ریختن اطلاعات رو پی سی هارد رو وصل میکنی به کنسول.ایکس باکس رو روشن میکنی و بعد وارد settingمیشی.سپس وارد systemو بعد هم storage.روی هارد کلیک میکنی و گزینه کانفیگور رو میزنی. با این کار کل اطلاعات فرمت میشه و به طور کلی فرمت فلش ازfat32 به fatxتغییر میکنه. بعدش صبرمیکنی تا هارد کانفیکور شه.تموم که شد میتونی وارد بازی شی و هنگام نصب gta v هارد رو انتخاب کنی.این بازی به 8گیگ فضا احتیاج داره.من که خودم ریختم روی فلش مموری که خیلی هم راحت بود.
اما سوال دوم.برای نصب بازی رو هارد نیازی به جیتگ نیست شما با تهیه بازیهای برنرمکس می تونید روی هارد بریزید بازیها رو.
اما سوال آخر:لطفا اسم بازیهایی که نمیاد رو به من بگو.

مرسی دوست عزیز!
پس کاش این اطلاعات رو زودتر می فهمیدم XBOX رو با هارد می گرفتم.
حالا بازی هایی که برنرمکس هستند رو روی هارد اکسترنال بریزم ، برای اجراشون باز هم هاردم فرمت می شه ؟؟
برای ریختن بازی های برنرمکس روی هارد باید با برنامه خاصی اطلاعات دیسک بازی رو روی هارد بریزم یا اینکه Copy ,Paste معمولی باید بکنم ؟
بازی هایی که اجرا نشد ، یکیش Call Of Duty MW3 و Portal 2 هست. مارکشون هم Hi-VU هست.

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
مرسی دوست عزیز!
پس کاش این اطلاعات رو زودتر می فهمیدم XBOX رو با هارد می گرفتم.
حالا بازی هایی که برنرمکس هستند رو روی هارد اکسترنال بریزم ، برای اجراشون باز هم هاردم فرمت می شه ؟؟
برای ریختن بازی های برنرمکس روی هارد باید با برنامه خاصی اطلاعات دیسک بازی رو روی هارد بریزم یا اینکه Copy ,Paste معمولی باید بکنم ؟
بازی هایی که اجرا نشد ، یکیش Call Of Duty MW3 و Portal 2 هست. مارکشون هم Hi-VU هست.

ببین کلا برای شناسوندن هارد به ایکس باکس باید شما اولش هارد رو فرمت کنی.با این کار ایکس باکس فرمت هارد رو به fatxتغییر میده.این فرمت همون فرمت هارد هایی هست که خود مایکروسافت برای ایکس باکس عرضه میکنه و کامپیوتر های شخصی این فرمت رو ساپورت نمیکنند و این تغییر هم برای امنیت به کار میره.مثلا اگه من بتونم اطلاعات gta v درون هارد رو توی کامپیوتر باز کنم که دیگه معلومه چی میشه.هرکسی اینجوری میتونه اطلاعات بازیهارو روی اینترنت پخش کنه و این کار آبروریزی هست.اما حالا نرم افزار هایی طراحی شدند که می توان توسط آنها به اطلاعات فرمت fatxپی برد. که البته غیر رسمی و یکم سخت هستند و باید برای کار باهاشون وقت گذاشت.این کلا منطق ایکس باکس برای شناسوندن هارد بود.
حالا شما نمیتونی بازی های معمولی که به اصطلاح بهشون رایت 97درصد هم میگن رو روی هارد بریزی.اما تازگی ها یه دیسک های جدیدی به نام برنرمکس اومده که بیشترین شباهت رو به بازیهای اورجینال دارند و می توان آنها رو روی هارد ریخت.همچنین می توان با این دیسک ها در شبکه لایو نیز بازی کرد که دیسک های معمولی فاقد این امکان هستند.
شیوه ریختن بازی ها هم راحته .کافیه شما بازی رو توی دستگاه بذارید .با این کار بازی اجرا میشه اما باید از بازی بیاید بیرون.بعد از اومدن داشبورد ایکس باکس روی کاشی ای که عکس بازی روش اومده برید و دکمه Xرو بزنید .با این کار دو گزینه جلوی شما میاد یکی پلی کردن بازی و دیگری اینیستال کردن بازی .روی اینیستال کلیک می کنید و سپس با انتخاب هارد مورد نظر دستگاه شروع به ریختن بازی میکنه.اما ریختن بازی به این معنا نیست که دیگه برای بازی کردن نیاز به دیسک نداشته باشید بلکه باید دیسک در دستگاه وجود داشته باشد اما به این شکل، که دیگر دیسک نمی چرخد .این کار باعث میشود تا به لنز دستگاه فشار نیاید و عمر آن افزایش یابد.
اما توی gta vنباید به این شکل برنامه را بریزید. شما بعد از شروع بازی با یک صفحه مواجه میشوید که می نویسد لطفا یک دیوایس را انتخاب کنید.بعد از انتخاب یک هارد که باید حداقل 8گیگ فضا داشته باشد را انتخاب می نمایید و بازی شروع به ریختن اطلاعات میکند.
اما در مورد اون بازی ها بگم که بعد از یه رقابتی که بین هکرها و مایکروسافت پیش اومد مایکروسافت یه آپدیت جدید باری ایکس باکس داد بیرون که هکر ها مجبور شدند فریموری عرضه کنند و این فریمور نامش lt3بود.همین چیزی که الان روی همه ایکس باکس ها هست.اما این آپدیت مشکلش این بود که نمی توانست بازی های lt2را اجرا کند.به همین خاطر گیمر ها تا هنگام تمام کردن بازی های قدیمی شان سراغ lt3 نرفتند.حالا این بازی های شما هم برای آپدیت ال تی2 هستند و آپدیت جدید نمی تواند آنها را اجرا کند.اما می توانید نسخه پچ شده آنها را برای ال تی 3 تهیه کنید.
خیلی طولانی بود .اگه جایی رو نفهمیدید حتما بهم بگید چون این مسئله مهمه.

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
ببین کلا برای شناسوندن هارد به ایکس باکس باید شما اولش هارد رو فرمت کنی.با این کار ایکس باکس فرمت هارد رو به fatxتغییر میده.این فرمت همون فرمت هارد هایی هست که خود مایکروسافت برای ایکس باکس عرضه میکنه و کامپیوتر های شخصی این فرمت رو ساپورت نمیکنند و این تغییر هم برای امنیت به کار میره.مثلا اگه من بتونم اطلاعات gta v درون هارد رو توی کامپیوتر باز کنم که دیگه معلومه چی میشه.هرکسی اینجوری میتونه اطلاعات بازیهارو روی اینترنت پخش کنه و این کار آبروریزی هست.اما حالا نرم افزار هایی طراحی شدند که می توان توسط آنها به اطلاعات فرمت fatxپی برد. که البته غیر رسمی و یکم سخت هستند و باید برای کار باهاشون وقت گذاشت.این کلا منطق ایکس باکس برای شناسوندن هارد بود.
حالا شما نمیتونی بازی های معمولی که به اصطلاح بهشون رایت 97درصد هم میگن رو روی هارد بریزی.اما تازگی ها یه دیسک های جدیدی به نام برنرمکس اومده که بیشترین شباهت رو به بازیهای اورجینال دارند و می توان آنها رو روی هارد ریخت.همچنین می توان با این دیسک ها در شبکه لایو نیز بازی کرد که دیسک های معمولی فاقد این امکان هستند.
شیوه ریختن بازی ها هم راحته .کافیه شما بازی رو توی دستگاه بذارید .با این کار بازی اجرا میشه اما باید از بازی بیاید بیرون.بعد از اومدن داشبورد ایکس باکس روی کاشی ای که عکس بازی روش اومده برید و دکمه Xرو بزنید .با این کار دو گزینه جلوی شما میاد یکی پلی کردن بازی و دیگری اینیستال کردن بازی .روی اینیستال کلیک می کنید و سپس با انتخاب هارد مورد نظر دستگاه شروع به ریختن بازی میکنه.اما ریختن بازی به این معنا نیست که دیگه برای بازی کردن نیاز به دیسک نداشته باشید بلکه باید دیسک در دستگاه وجود داشته باشد اما به این شکل، که دیگر دیسک نمی چرخد .این کار باعث میشود تا به لنز دستگاه فشار نیاید و عمر آن افزایش یابد.
اما توی gta vنباید به این شکل برنامه را بریزید. شما بعد از شروع بازی با یک صفحه مواجه میشوید که می نویسد لطفا یک دیوایس را انتخاب کنید.بعد از انتخاب یک هارد که باید حداقل 8گیگ فضا داشته باشد را انتخاب می نمایید و بازی شروع به ریختن اطلاعات میکند.
اما در مورد اون بازی ها بگم که بعد از یه رقابتی که بین هکرها و مایکروسافت پیش اومد مایکروسافت یه آپدیت جدید باری ایکس باکس داد بیرون که هکر ها مجبور شدند فریموری عرضه کنند و این فریمور نامش lt3بود.همین چیزی که الان روی همه ایکس باکس ها هست.اما این آپدیت مشکلش این بود که نمی توانست بازی های lt2را اجرا کند.به همین خاطر گیمر ها تا هنگام تمام کردن بازی های قدیمی شان سراغ lt3 نرفتند.حالا این بازی های شما هم برای آپدیت ال تی2 هستند و آپدیت جدید نمی تواند آنها را اجرا کند.اما می توانید نسخه پچ شده آنها را برای ال تی 3 تهیه کنید.
خیلی طولانی بود .اگه جایی رو نفهمیدید حتما بهم بگید چون این مسئله مهمه.

مرسی از اینکه وقت گذاشتید و جواب من رو کامل دادید.
الان دقیقا متوجه شده چی به چیه !
حالا برای اینکه بازی GTA رو اجرا کنم شما کدوم رو پیشنهاد می کنید !؟
هارد ایکس باکس تهیه کنم !؟ یا یه فلش 16 یا 32 گیگ !؟
با توجه به اینکه آیا بعدا هم بازی هایی به بازار میاد که مثل GTA نیاز به فضا برای نصب داشته باشه !؟
یعنی من فلش بگیرم بعد یه بازی دیگه بیاد اون هم مثل GTA باید نصب شه و من فضا کم بیارم مجبور شم بازی قبلی رو پاک کنم!

الان داشبرد من آپدیت هست ؟ این عکسش :

Untitled-1.jpg

دوستم گفت من بازی فیفا 13 رو گذاشتم برای پیغام آپدیت اومد ، آپدیت کرد داشبردم مثل ویندوز 8 شده! منم همون دیسک فیفا 13 رو ازش گرفتم ولی هیچ پیغامی نیومد! یه راست رفت تو بازی...

راستی من درست متوجه شدم !!؟ با دیسک های برنرمکس می شه آنلاین بازی کرد !؟؟ دستگاه بن نمی شه !؟ چه جالب!!

بالا