• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات در مورد ايكس باكس ٣٦٠

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
مرسی از اینکه وقت گذاشتید و جواب من رو کامل دادید.
الان دقیقا متوجه شده چی به چیه !
حالا برای اینکه بازی GTA رو اجرا کنم شما کدوم رو پیشنهاد می کنید !؟
هارد ایکس باکس تهیه کنم !؟ یا یه فلش 16 یا 32 گیگ !؟
با توجه به اینکه آیا بعدا هم بازی هایی به بازار میاد که مثل GTA نیاز به فضا برای نصب داشته باشه !؟
یعنی من فلش بگیرم بعد یه بازی دیگه بیاد اون هم مثل GTA باید نصب شه و من فضا کم بیارم مجبور شم بازی قبلی رو پاک کنم!

الان داشبرد من آپدیت هست ؟ این عکسش :

دوستم گفت من بازی فیفا 13 رو گذاشتم برای پیغام آپدیت اومد ، آپدیت کرد داشبردم مثل ویندوز 8 شده! منم همون دیسک فیفا 13 رو ازش گرفتم ولی هیچ پیغامی نیومد! یه راست رفت تو بازی...

راستی من درست متوجه شدم !!؟ با دیسک های برنرمکس می شه آنلاین بازی کرد !؟؟ دستگاه بن نمی شه !؟ چه جالب!!

خواهش میکنم.من کلا کیف میکنم وقتی به سوالای اینجوری جواب میدم;)
من بازی رو روی فلش 16 ریختم .از یه نظر فلش بهتره و از نظر دیگه هارد بهتر.البته این رو هم بگم که من توی این 4سال که ایکس باکس دارم تا حالا به جز gta v بازی نیومده که به نصب اجباری احتیاج داشته باشه .اما خب شما به نظرم هارد بگیری بهتره .چون هارد دیگه محدودیتی نداره ،ظرفیت ها هم از 20گیگ هست تا 320گیگ
از نظر قیمت هم باید بگم که یه خورده قیمتاشون بالاست.من قیمت ندارم اما مطمئن هستم که 20گیگش بالای 50هزار تومنه.اما بهتره باز هم با فروشنده های حرفه ای صحبت کنی و ازشون یه مشاوره بگیری.
داشبورد شما جدید ترین آپدیت رو داره و این رو هم بدون که آپدیت موجود در فیفا 13 یه ورژن از این آپدیت قدیمی تره:lol:
و در مورد برنرمکس که باید بگم شما درست متوجه شده اید.با این دیسک ها می توان در شبکه لایو با خیال راحت بازی کرد اما خب قیمت آنها از دیسک های معمولی که 6تومن هستند گران تر است و باید برای خریدشان 8تومن بپردازید.البته این قیمت باز هم به انصاف فروشنده بستگی داره.بعضی ها 10 تومن یا بشتر هم میدن.
موفق باشید.اگه چیزی بود در خدمتم

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
من بازی رو روی فلش 16 ریختم .از یه نظر فلش بهتره و از نظر دیگه هارد بهتر.البته این رو هم بگم که من توی این 4سال که ایکس باکس دارم تا حالا به جز gta v بازی نیومده که به نصب اجباری احتیاج داشته باشه .اما خب شما به نظرم هارد بگیری بهتره .چون هارد دیگه محدودیتی نداره ،ظرفیت ها هم از 20گیگ هست تا 320گیگ
از نظر قیمت هم باید بگم که یه خورده قیمتاشون بالاست.من قیمت ندارم اما مطمئن هستم که 20گیگش بالای 50هزار تومنه.اما بهتره باز هم با فروشنده های حرفه ای صحبت کنی و ازشون یه مشاوره بگیری.
داشبورد شما جدید ترین آپدیت رو داره و این رو هم بدون که آپدیت موجود در فیفا 13 یه ورژن از این آپدیت قدیمی تره:lol:
و در مورد برنرمکس که باید بگم شما درست متوجه شده اید.با این دیسک ها می توان در شبکه لایو با خیال راحت بازی کرد اما خب قیمت آنها از دیسک های معمولی که 6تومن هستند گران تر است و باید برای خریدشان 8تومن بپردازید.البته این قیمت باز هم به انصاف فروشنده بستگی داره.بعضی ها 10 تومن یا بشتر هم میدن.
ماشالله چقدر اطلاعاتت خوبه!! :D
باورم نمی شه !! واقعا می شه آنلاین بازی کرد !! :eek:
شما خودتون هم تست کردید ؟
کاره خاصی باید انجام بدیم برای آنلاین بازی کردن !؟ یا اینکه فقط دیسک رو می زارم تو دستگاه بعد هم میرم آنلاین... :D :p
بعد چجوری باید متوجه بشم که دیسک بازی برنرمکس هست !؟

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
ماشالله چقدر اطلاعاتت خوبه!! :D
باورم نمی شه !! واقعا می شه آنلاین بازی کرد !! :eek:
شما خودتون هم تست کردید ؟
کاره خاصی باید انجام بدیم برای آنلاین بازی کردن !؟ یا اینکه فقط دیسک رو می زارم تو دستگاه بعد هم میرم آنلاین... :D :p
بعد چجوری باید متوجه بشم که دیسک بازی برنرمکس هست !؟

لطف داری.
من کلا با آنلاین بازی کردن حال نمیکنم اما همه رفقا امتحان کردم و گفتن میشه .اصلا با این وضع قیمت گیم دیگه همه اونایی که قبلا اورجینال میخریدن و آنلاین بازی میکردن الان برنرمکس میخرند.
شما باید برای آنلاین بازی کردن باید حداقل سرعت اینترنتتون 128 باشه.اگه دستگاه وای فای داره که راحت میتونید از قسمت network وصل شید به اینترنت اما اگه وای فای نداره دستگاه توسط کابل باید به اینترنت وصل شید اما دیسک نباید اون موقع تو دستگاه باشه.بعد از مطمئن شدن اتصال، دیسک رو توی دستگاه می ذارید و بعد هم از توی بازی به قسمت مولتی پلیر می روید و بعد هم صفا.....
آموزش این قسمت به طور حرفه ای توی اکثر سایت ها هست و می تونید استفاده کنید ازشون.
اما می رسیم به تشخیص دیسک.....من یخورده از سایت گیمز روم هم کمک گرفتم برای آموزش
برای اینکار اول نرم افزار abgx360 رو از اینجا دانلود کنید.
بعد از نصب نرم افزار تو منوی اول ،بالا داخل کادرinput گزینه fileبه رو burned dvdتغییر بده و دیسک رو بذار تو pc
بعد دکمه لانچ رو بزن .بعد یه صفحه باز میشه که چند تا نوشته داره.اگه همشون سبز بودن یعنی دیسک برنرمکسه اما اگه چند تاش زرد و قرمز بودن یعنی دیسک معمولیه و نباید با اون بازی به ایکس باکس لایو برید.

Last edited:

hassan9766

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید ی سوال در مورد ایکس باکس داشتم

من ی ایکس باکس آرکید خریدم تاریخ ساختش 2009 هست
کینکت هم روش وصله
بجز بازیهای کینکت و فیفا 11 و ی ماشین تقریبا قدیمی بازی دیگه ای انجام ندادن باهاش
حالا سوال اینجاست من از کجا بفهمم آیا:

1. این ایکس باکس جی تگ شده یا نه؟
2. آپدیت LT3 روش هست یا نه؟
3. جاسپر هست یا نه ؟
4. آنلاین بن شده یا نه؟

alireza y

Registered User
لایک‌ها
59
من یه اکس باکس فالکن گرفتم صدا کولر ابی میده و بسیر صداش زیاده!عادیه؟
دستگاه تا الان یک ساعت رو داشبورد بود ولی خیلی کم داغ شد و از پشتش باد سرد میاد!راستی اگه بغلشو ببرم فن بزارم برقشو از کجا میتونم تامین کنم؟اداپتور جسپر ولتاژش با اداپتور این فرق داره؟سوال اخرم برای دوری از سه چراغ چیکار کنم؟

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 4 Beta

lvntrnt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
به مدل 4 گیگ Xbox 360 میشه هارد External متصل کرد؟
اگر وصل میشه به راحتی اتصال هارد به کامپیوتر هست یا با دنگ و فنگ؟
روی این هارد هایی که متصل می شوند بازی های 360 به راحتی نصب و اجرا می شود؟

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
به مدل 4 گیگ Xbox 360 میشه هارد External متصل کرد؟
اگر وصل میشه به راحتی اتصال هارد به کامپیوتر هست یا با دنگ و فنگ؟
روی این هارد هایی که متصل می شوند بازی های 360 به راحتی نصب و اجرا می شود؟

مشگلی نداره هاردم کامپیوتر میشناسه هم ایکس باکس فقط فرمت فت 32 باشه

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
از پاسخ برای هارد متشکرم.
مادربوردهای Jasper خوب نیستند؟
مادربرد های جاسپر بهترین مادربرد هستند.مایکروسافت با عرضه این مادربرد میزان مشکلات ایکس باکس رو به حداقل کاهش داد.
همچنین اون هارد شما توسط ایکس باکس فرمت میشه.اطلاعات توش رو روی پی سی بریزید تا ایکس باکس بهتون دردسر نده.

hassan9766

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید ی سوال در مورد ایکس باکس داشتم

من ی ایکس باکس آرکید خریدم تاریخ ساختش 2009 هست
کینکت هم روش وصله
بجز بازیهای کینکت و فیفا 11 و ی ماشین تقریبا قدیمی بازی دیگه ای انجام ندادن باهاش
حالا سوال اینجاست من از کجا بفهمم آیا:

1. این ایکس باکس جی تگ شده یا نه؟
2. آپدیت LT3 روش هست یا نه؟
3. جاسپر هست یا نه ؟
4. آنلاین بن شده یا نه؟

کسی جواب مارو نمیده ؟؟

9372

Registered User
لایک‌ها
224
من بازی رو روی فلش 16 ریختم .از یه نظر فلش بهتره و از نظر دیگه هارد بهتر.البته این رو هم بگم که من توی این 4سال که ایکس باکس دارم تا حالا به جز gta v بازی نیومده که به نصب اجباری احتیاج داشته باشه

medal of honor warfighter هم نیاز به نصب روی هارد داره. اون هم فقط هارد مخصوص خود اکس باکس

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
medal of honor warfighter هم نیاز به نصب روی هارد داره. اون هم فقط هارد مخصوص خود اکس باکس

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2
اون نصبش اجباری نبود برای کیفیت اچ دی اختیاری بودش

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
کسی جواب مارو نمیده ؟؟

ناراحت نشو رفیق.
برای سوال 1:برای تشخیص جیتگ شما وقتی دستگاه رو روشن میکنی صفحه دیر بالا میاد.وقتی با دکمه اجکت ایکس باکس دستگاه رو خاموش میکنی یه صفحه آبی میاد یا اصلا چیزی نمیاد.
2.اگه این شکلی باشه یعنی ال تی 3 و ورژن آخر آپدیت هستش.
qkxqc8qf0sm71nfs1kp0.jpg
3.اگه پشت دستگاه قسمت شناسنامه نوشته باشه 12v----12'1A یعنی جاسپره.
4.اینو نمیدونم

dearsadegh

Registered User
لایک‌ها
11
من خیلی مطلب خوندم راجب هارد ولی هنوز درست متوجه نشدم.
ایکس باکسم ارکد مدل جسپره.آپدیت به lt3 هم هست.
چون قیمت هاردهای خود ایکس باکس بالاست می خواستم بدونم میشه یه هارد اکسترنال معمولی بگیرم و روش بازی نصب کنم که به دستگاه فشار نیاد؟؟؟؟

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
من خیلی مطلب خوندم راجب هارد ولی هنوز درست متوجه نشدم.
ایکس باکسم ارکد مدل جسپره.آپدیت به lt3 هم هست.
چون قیمت هاردهای خود ایکس باکس بالاست می خواستم بدونم میشه یه هارد اکسترنال معمولی بگیرم و روش بازی نصب کنم که به دستگاه فشار نیاد؟؟؟؟

آره می تونی بگیری ولی باید یکسری کار انجام بدی چون ایکس باکس 16گیگ بیشتر نمی شناسه.و برای شناسایی بقیه باید چند تا کار صورت بگیره. .امتحانش ضرری نداره. اول هارد رو اگه توش اطلاعاتی باشه باید به پی سی منتقل کنی چون ایکس باکس فرمت میکنی هارد رو.
برو اینجا یه آموزش مفصل داره اگه خوب نبود بگو

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
یه چیزی !!
اینجور که متوجه شدم هر نوع فلش یا هاردی که به کنسول وصل کنیم باید فرمت FAT32 باشه تا کنسول بتونه اون رو بخونه!
اگه هارد اکسترنال رو پارتیشن بندی کنیم ، یکی از پارتیشن هارو به فرممت FAT32 تغییر بدیم ، XBOX اون پارتیشن رو میشناسه !؟ تا دیگه کل هارد رو FAT32 نکنیم...

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
آیا میشه هرنوع هارد اینترنالی رو به ایکس باکس وصل کرد؟ مث هارد لپتاپی ....

لیو مسی

Registered User
لایک‌ها
22
آیا میشه هرنوع هارد اینترنالی رو به ایکس باکس وصل کرد؟ مث هارد لپتاپی ....
آپدیت...
نه دوست عزیز،ایکس باکس فقط 16 گیگشو شناسایی میکنه.مگه اینکه دستگاه جیتگ باشه،اونجوری تا هر حجمی میتونی هارد وصل کنی و حال کنی.:D

مخفی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتید ،آقا خلاصه مشکل خودمو بگم یه ایکس باکس دارم که از سری اوله سه چراغه شد 2بار دادم تعمیر دفعه سوم گفت ارزش تعمیر نداره،یه 2سالی گوشه خونه بود که مامانم خواست بندازش دور موقع ترتمیز کردن خلاصه خودم باز کردم و با ویدیوهای یوتیوب و 10تا مقاله بازش کردم و خمیر سیلیکون زدم و سشوار خونه رو گرفتم روش و....درس شد ولی دوباره بعد نیم ساعت سه چراغه شد یه چن ماهی گذشت که یه ویدیو اتفاقی دیدم که گفت برا اینکه کاملا درس شه جای ایکس های روی برد پیچ نمره پنج بندازین....منم رفتم پیچ و واشر خریدم وخوب سفتش کردم ولی انگار خیلی سفت کردم که برد یکنی تاب برداشات و وقت روشن کردن پاور به جای چراغ سبز ؛؛قرمز یه لحظه روشن میشه و بعد سه چراغه میشه،؛،،،البته بعدش خوندم که نباید زیاد سفت کنی و اتصال کوتاه میده و....
حالا چیکار کنم،،،،در ضمن من اول آبان خدمت سربازی باید برم.....حالا ارزش داره بدم تعمیر ایکس باکس سری اوله ها...ممنون وببخشید از زیاده گویی

لیو مسی

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام خدمت اساتید ،آقا خلاصه مشکل خودمو بگم یه ایکس باکس دارم که از سری اوله سه چراغه شد 2بار دادم تعمیر دفعه سوم گفت ارزش تعمیر نداره،یه 2سالی گوشه خونه بود که مامانم خواست بندازش دور موقع ترتمیز کردن خلاصه خودم باز کردم و با ویدیوهای یوتیوب و 10تا مقاله بازش کردم و خمیر سیلیکون زدم و سشوار خونه رو گرفتم روش و....درس شد ولی دوباره بعد نیم ساعت سه چراغه شد یه چن ماهی گذشت که یه ویدیو اتفاقی دیدم که گفت برا اینکه کاملا درس شه جای ایکس های روی برد پیچ نمره پنج بندازین....منم رفتم پیچ و واشر خریدم وخوب سفتش کردم ولی انگار خیلی سفت کردم که برد یکنی تاب برداشات و وقت روشن کردن پاور به جای چراغ سبز ؛؛قرمز یه لحظه روشن میشه و بعد سه چراغه میشه،؛،،،البته بعدش خوندم که نباید زیاد سفت کنی و اتصال کوتاه میده و....
حالا چیکار کنم،،،،در ضمن من اول آبان خدمت سربازی باید برم.....حالا ارزش داره بدم تعمیر ایکس باکس سری اوله ها...ممنون وببخشید از زیاده گویی
سلام
دادا فکر نکنم درست کردن سه چراغه کار هرکسی باشه،بهت بود همون اول میدادی یه کاربلد واست تعمیر کنه.
الان هم میتونی بدی به آی سی سنتر،راحت واست تعمیر میکنه.

بالا