مرسی از اینکه وقت گذاشتید و جواب من رو کامل دادید.
الان دقیقا متوجه شده چی به چیه !
حالا برای اینکه بازی GTA رو اجرا کنم شما کدوم رو پیشنهاد می کنید !؟
هارد ایکس باکس تهیه کنم !؟ یا یه فلش 16 یا 32 گیگ !؟
با توجه به اینکه آیا بعدا هم بازی هایی به بازار میاد که مثل GTA نیاز به فضا برای نصب داشته باشه !؟
یعنی من فلش بگیرم بعد یه بازی دیگه بیاد اون هم مثل GTA باید نصب شه و من فضا کم بیارم مجبور شم بازی قبلی رو پاک کنم!
الان داشبرد من آپدیت هست ؟ این عکسش :
دوستم گفت من بازی فیفا 13 رو گذاشتم برای پیغام آپدیت اومد ، آپدیت کرد داشبردم مثل ویندوز 8 شده! منم همون دیسک فیفا 13 رو ازش گرفتم ولی هیچ پیغامی نیومد! یه راست رفت تو بازی...
راستی من درست متوجه شدم !!؟ با دیسک های برنرمکس می شه آنلاین بازی کرد !؟؟ دستگاه بن نمی شه !؟ چه جالب!!
خواهش میکنم.من کلا کیف میکنم وقتی به سوالای اینجوری جواب میدم
من بازی رو روی فلش 16 ریختم .از یه نظر فلش بهتره و از نظر دیگه هارد بهتر.البته این رو هم بگم که من توی این 4سال که ایکس باکس دارم تا حالا به جز gta v بازی نیومده که به نصب اجباری احتیاج داشته باشه .اما خب شما به نظرم هارد بگیری بهتره .چون هارد دیگه محدودیتی نداره ،ظرفیت ها هم از 20گیگ هست تا 320گیگ
از نظر قیمت هم باید بگم که یه خورده قیمتاشون بالاست.من قیمت ندارم اما مطمئن هستم که 20گیگش بالای 50هزار تومنه.اما بهتره باز هم با فروشنده های حرفه ای صحبت کنی و ازشون یه مشاوره بگیری.
داشبورد شما جدید ترین آپدیت رو داره و این رو هم بدون که آپدیت موجود در فیفا 13 یه ورژن از این آپدیت قدیمی تره:lol:
و در مورد برنرمکس که باید بگم شما درست متوجه شده اید.با این دیسک ها می توان در شبکه لایو با خیال راحت بازی کرد اما خب قیمت آنها از دیسک های معمولی که 6تومن هستند گران تر است و باید برای خریدشان 8تومن بپردازید.البته این قیمت باز هم به انصاف فروشنده بستگی داره.بعضی ها 10 تومن یا بشتر هم میدن.
موفق باشید.اگه چیزی بود در خدمتم