• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات در مورد ايكس باكس ٣٦٠

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
نه کنسول رو باز کردم خیلی تمیز بود توش خودمم تعجب کردم چرا اینقد تمیزه...فکر نکنم مشکل از اونجا باشه..ممنون وقت گزاشتین.

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوستان.کنسول بنده xbox 360 premium 60GB Falcon هستش.بنده چند روز هست احساس میکنم دور فن کنسول بیشتر از حد معمول بالا میره...سر و صداش بیشتر شده.مخصوصا از وقتی که شروع کردم به بازی کردن GTA V.
ممنون میشم راهنماییم کنین.با خمیر سیلیکون تعویض کردن درست میشه؟؟؟
ببخشِِِِِِِِِِِِِِِِِید اصلا تاپیک رو ندیدم.این مشکل شما رو من هم دارم مخصوصا موقع بازی کردن gta v.البته کنسول آرکیده و مادربوردش جاسپره.
بنظرم نمیخواد بدی خمیر سیلیکون یزنند چون مادربورد های فالکون همینجوری صدای بلندی دارند.راستی تو بازی های دیگه هم این مشکل رو داری؟
در کل چیز مهمی نیست چون توی gta v فشار زیادی به کنسول میاد اصلا بعضی جاها بازی کند میشه(البته خیلی جزئی)

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
ببخشِِِِِِِِِِِِِِِِِید اصلا تاپیک رو ندیدم.این مشکل شما رو من هم دارم مخصوصا موقع بازی کردن gta v.البته کنسول آرکیده و مادربوردش جاسپره.
بنظرم نمیخواد بدی خمیر سیلیکون یزنند چون مادربورد های فالکون همینجوری صدای بلندی دارند.راستی تو بازی های دیگه هم این مشکل رو داری؟
در کل چیز مهمی نیست چون توی gta v فشار زیادی به کنسول میاد اصلا بعضی جاها بازی کند میشه(البته خیلی جزئی)
سلام.ممنون راهنماییم میکنین.نه فقط تو GTA V اینطوری میشه...پس مشکل نداره..همونطوری استفادش میکنیم توکل به خدا:) ممنون.

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام.ممنون راهنماییم میکنین.نه فقط تو GTA V اینطوری میشه...پس مشکل نداره..همونطوری استفادش میکنیم توکل به خدا:) ممنون.
خب پس حله.برای من هم همینجوریه.فقط سعی کن خیلی باهاش بازی نکنی.یعنی بیشتر از 2 ساعت نشه.منظورم تو همین gta v هستش.من 2 ساعت و نیم بازی کردم ،درایوم تا نیم ساعت دیسک رو نمیشناخت. :D

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
سلام رفقا ..
من تازه یه یه ایکس باکس 360 جسپر خریدم که دست دو هست و آرکید
یه سری سوال داشتم چون بار اولمه بلد نیسم چیزی
من امروز دوتا بازی باهاش کردم یکی پی ایی اس 14 یکی هم gta v ولی تو یه قسمتایی از بازی انگار که گرافیک کم میاره تیک میزنه
البته طولانی نیست تیکشم شدید و زیاد نیست ولی میزنه دیگه چرا؟؟ دلیلش چیه؟؟
و اینکه نمیشه کلا بازی ها رو نصب کرد رو هارد و بدون سی دی بازی کرد؟؟ اگه میشه چطوری؟؟
و این ایکس باکس لایو چطوریه؟ من اگه وصل بشم به نت با ایکس باکس مشکلی واسم پیش میاد؟
سوال اخرمم اینه که اگه اداپتور ایکس باکس همیشه تو برق باشه و به باکس وصل باشه مشکلی درست میکنه واسش؟ باکس کنار تی وی هست هواش هم معتدله مشکلی نداره که؟ داغ نمیشه؟

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام رفقا ..
من تازه یه یه ایکس باکس 360 جسپر خریدم که دست دو هست و آرکید
یه سری سوال داشتم چون بار اولمه بلد نیسم چیزی
من امروز دوتا بازی باهاش کردم یکی پی ایی اس 14 یکی هم gta v ولی تو یه قسمتایی از بازی انگار که گرافیک کم میاره تیک میزنه
البته طولانی نیست تیکشم شدید و زیاد نیست ولی میزنه دیگه چرا؟؟ دلیلش چیه؟؟
و اینکه نمیشه کلا بازی ها رو نصب کرد رو هارد و بدون سی دی بازی کرد؟؟ اگه میشه چطوری؟؟
و این ایکس باکس لایو چطوریه؟ من اگه وصل بشم به نت با ایکس باکس مشکلی واسم پیش میاد؟
سوال اخرمم اینه که اگه اداپتور ایکس باکس همیشه تو برق باشه و به باکس وصل باشه مشکلی درست میکنه واسش؟ باکس کنار تی وی هست هواش هم معتدله مشکلی نداره که؟ داغ نمیشه؟
سلام دوست عزیز.
اون مشکل gta v کاملا منطقی هست و جای نگرانی نداره ولی pes رو نمیدونم.اون gta v هم بخاطر حجم سنگین بازی هست و واقعا فشار زیادی به دستگاه میاره.بازی های دیگه رو م امتجان کن ببین اونا چجوری هستند.
ایکس باکس که خودش هارد نداره و باید براش خرید.برای نصب بازی هم باید از دیسک های برنرمکس استفاده کنید که از اون بازی هایی که میخرید یکم گرون تر هستند اما هم میتونید توی شبکه باهاش بازی کنید و هم میتونید بریزید رو هارد اما بدون دیسک نمیشه اجرا کرد.باید کنسول رو جیتگ کرد که یکی از روش های کپی خور کردنه و در اونصورت میتونید بدون دیسک بازی کنید.
یک شبکه حرفه ای برای کاربران ایکس باکس.اگه آپدیت دستگاهتون lt3 هست میتونید وصل شید بهش.فقط باید سرعت حداقل 256 باشه و پینگ هم زیر 200-150.حواستون باشه که با بازی های معمولی وارد ایکس باکس لایو نشید چون بن میشید و حتما باید از بازی های برنرمکس استفاده کنید.
بهتره که موقعی که استفاده نمیکنید ازش کابل برق رو در بیارید.اگه اونجایی که گذاشتید گرد و خاک نداره و زیاد هم گرم نیست ،میتونید همون جا بذارید.

soroushsj

Registered User
لایک‌ها
279
سلام دوست عزیز.
اون مشکل gta v کاملا منطقی هست و جای نگرانی نداره ولی pes رو نمیدونم.اون gta v هم بخاطر حجم سنگین بازی هست و واقعا فشار زیادی به دستگاه میاره.بازی های دیگه رو م امتجان کن ببین اونا چجوری هستند.
ایکس باکس که خودش هارد نداره و باید براش خرید.برای نصب بازی هم باید از دیسک های برنرمکس استفاده کنید که از اون بازی هایی که میخرید یکم گرون تر هستند اما هم میتونید توی شبکه باهاش بازی کنید و هم میتونید بریزید رو هارد اما بدون دیسک نمیشه اجرا کرد.باید کنسول رو جیتگ کرد که یکی از روش های کپی خور کردنه و در اونصورت میتونید بدون دیسک بازی کنید.
یک شبکه حرفه ای برای کاربران ایکس باکس.اگه آپدیت دستگاهتون lt3 هست میتونید وصل شید بهش.فقط باید سرعت حداقل 256 باشه و پینگ هم زیر 200-150.حواستون باشه که با بازی های معمولی وارد ایکس باکس لایو نشید چون بن میشید و حتما باید از بازی های برنرمکس استفاده کنید.
بهتره که موقعی که استفاده نمیکنید ازش کابل برق رو در بیارید.اگه اونجایی که گذاشتید گرد و خاک نداره و زیاد هم گرم نیست ،میتونید همون جا بذارید.
البته اگه به شبکه لایو وصل بشی یه آپدیت 62 مگابایتی میده و مشکل گرافیک بازی GTA V حل میشه

amir xbox

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
دوستان دستگاهم فکر کنم فالکون باشه و اچ دی نمی خوره و سه چراغ شده از یکی پرسیدم گفت
ارورش رو چه بگیرم و ارورش 0102 هست میشه درست بشه؟اگه میشه چجوری میشه؟ممنون.

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613

Stevens

Registered User
لایک‌ها
209
0102
Reflow کردن GPU برای تعمیر موقت و با احتمال خرابی بالا
Reball کردن GPU برای تعمیر اساسی

یه احتمال کوچیک آسیب دیدن خود چیپ GPU هم هستش .

Stevens

Registered User
لایک‌ها
209
چه قدر هزینشه؟
با فرض اینکه GPU احتیاج نباشه برای Reflow به همراه X-Clamp و تهویه ( البته اگه نتیجه بده ) : 50 تومان
و Reball که با فرض GPU سالم با Lead Free Solder Ball انجامش حدود 100 تومان هزینه داره . اما خوب تقریبا عمری میشه

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
دوستان کنسول من الایت 2009 .. من مشکلی که دارم بازیهای قدیمی رو دیسک رو نمیشناسه .. رندوم میکنه
مثلن castel vania رو یه بار میاره .. یه بار نمیاره.. red dead که هیچی .. کلن یه بار اورد کپی کردم رو هارد یه 2 ساعت بازی کردم .. الان دیگه به طور کل نمیاره
تازه هم آپدیتش کردم ولی بازم مشکل حل نشد
واقعن برام عجیبه .. دستگاه نه تو لایو نه تو هیچ باز دیگه ای این مشکل رو نداره .. فقط با عنوانهای قدیمی بازی در میاره

وبمستر

Registered User
لایک‌ها
254
دوستان میدونم اسپمر حساب میشه ولی دنبال چنتا انجمن میگردم تخصصی ایکس باکس باشن میخوام این سایتمو توش تبلیغ کنم کجا رو پیشنهاد میدید.
بازی ایکس باکس

parna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید Xbox من وقتی روشن میشه روی دمو گیرمیکنه برای تعمییر بردم می گن مشکل از گرافیکه ودیگه درست نمیشه میشه راهنمایی کنید ممنون

soroushsj

Registered User
لایک‌ها
279

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
دوستان یک سوال
کنسول ما خیلی راحت اکثر دیسک هایی رو که توش میذاریم رو اجرا میکنه ولی تا به حال 5 بار gta v رو از چند جای مختلف گرفتم براش اما هیچ کدوم دیسکش رو نخوند . این اخری که اصلا دیسک رو نمیشناسه و open tray میزنه. , ولی مابقی بازی هایی مثا splintercell یا castelvania یا rivals و ... رو به راحتی اجرا میکنه بدون دردسر

بالا