ببخشِِِِِِِِِِِِِِِِِید اصلا تاپیک رو ندیدم.این مشکل شما رو من هم دارم مخصوصا موقع بازی کردن gta v.البته کنسول آرکیده و مادربوردش جاسپره.سلام دوستان.کنسول بنده xbox 360 premium 60GB Falcon هستش.بنده چند روز هست احساس میکنم دور فن کنسول بیشتر از حد معمول بالا میره...سر و صداش بیشتر شده.مخصوصا از وقتی که شروع کردم به بازی کردن GTA V.
ممنون میشم راهنماییم کنین.با خمیر سیلیکون تعویض کردن درست میشه؟؟؟
سلام.ممنون راهنماییم میکنین.نه فقط تو GTA V اینطوری میشه...پس مشکل نداره..همونطوری استفادش میکنیم توکل به خداببخشِِِِِِِِِِِِِِِِِید اصلا تاپیک رو ندیدم.این مشکل شما رو من هم دارم مخصوصا موقع بازی کردن gta v.البته کنسول آرکیده و مادربوردش جاسپره.
بنظرم نمیخواد بدی خمیر سیلیکون یزنند چون مادربورد های فالکون همینجوری صدای بلندی دارند.راستی تو بازی های دیگه هم این مشکل رو داری؟
در کل چیز مهمی نیست چون توی gta v فشار زیادی به کنسول میاد اصلا بعضی جاها بازی کند میشه(البته خیلی جزئی)
خب پس حله.برای من هم همینجوریه.فقط سعی کن خیلی باهاش بازی نکنی.یعنی بیشتر از 2 ساعت نشه.منظورم تو همین gta v هستش.من 2 ساعت و نیم بازی کردم ،درایوم تا نیم ساعت دیسک رو نمیشناخت.سلام.ممنون راهنماییم میکنین.نه فقط تو GTA V اینطوری میشه...پس مشکل نداره..همونطوری استفادش میکنیم توکل به خداممنون.
سلام دوست عزیز.سلام رفقا ..
من تازه یه یه ایکس باکس 360 جسپر خریدم که دست دو هست و آرکید
یه سری سوال داشتم چون بار اولمه بلد نیسم چیزی
من امروز دوتا بازی باهاش کردم یکی پی ایی اس 14 یکی هم gta v ولی تو یه قسمتایی از بازی انگار که گرافیک کم میاره تیک میزنه
البته طولانی نیست تیکشم شدید و زیاد نیست ولی میزنه دیگه چرا؟؟ دلیلش چیه؟؟
و اینکه نمیشه کلا بازی ها رو نصب کرد رو هارد و بدون سی دی بازی کرد؟؟ اگه میشه چطوری؟؟
و این ایکس باکس لایو چطوریه؟ من اگه وصل بشم به نت با ایکس باکس مشکلی واسم پیش میاد؟
سوال اخرمم اینه که اگه اداپتور ایکس باکس همیشه تو برق باشه و به باکس وصل باشه مشکلی درست میکنه واسش؟ باکس کنار تی وی هست هواش هم معتدله مشکلی نداره که؟ داغ نمیشه؟
البته اگه به شبکه لایو وصل بشی یه آپدیت 62 مگابایتی میده و مشکل گرافیک بازی GTA V حل میشهسلام دوست عزیز.
اون مشکل gta v کاملا منطقی هست و جای نگرانی نداره ولی pes رو نمیدونم.اون gta v هم بخاطر حجم سنگین بازی هست و واقعا فشار زیادی به دستگاه میاره.بازی های دیگه رو م امتجان کن ببین اونا چجوری هستند.
ایکس باکس که خودش هارد نداره و باید براش خرید.برای نصب بازی هم باید از دیسک های برنرمکس استفاده کنید که از اون بازی هایی که میخرید یکم گرون تر هستند اما هم میتونید توی شبکه باهاش بازی کنید و هم میتونید بریزید رو هارد اما بدون دیسک نمیشه اجرا کرد.باید کنسول رو جیتگ کرد که یکی از روش های کپی خور کردنه و در اونصورت میتونید بدون دیسک بازی کنید.
یک شبکه حرفه ای برای کاربران ایکس باکس.اگه آپدیت دستگاهتون lt3 هست میتونید وصل شید بهش.فقط باید سرعت حداقل 256 باشه و پینگ هم زیر 200-150.حواستون باشه که با بازی های معمولی وارد ایکس باکس لایو نشید چون بن میشید و حتما باید از بازی های برنرمکس استفاده کنید.
بهتره که موقعی که استفاده نمیکنید ازش کابل برق رو در بیارید.اگه اونجایی که گذاشتید گرد و خاک نداره و زیاد هم گرم نیست ،میتونید همون جا بذارید.
با فرض اینکه GPU احتیاج نباشه برای Reflow به همراه X-Clamp و تهویه ( البته اگه نتیجه بده ) : 50 تومانچه قدر هزینشه؟
آدرس سایت بده تا من برات ت ایکس باکس لایو تبلیغ کنمدوستان میدونم اسپمر حساب میشه ولی دنبال چنتا انجمن میگردم تخصصی ایکس باکس باشن میخوام این سایتمو توش تبلیغ کنم کجا رو پیشنهاد میدید.
بازی ایکس باکس