• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید گوشی هواوی Ascend G525 فوری

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
اکبند خریدم با با گارانتی ماکرو تل جالبه تاریخ شروع گارانتی 20 مهر شروع میشه یعنی الان خراب شه گارانیت درس نمیکنه صبر میکنه تا 20 مهر :دی

چند خریدی؟

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
مهیار تو پرسیدی چند خوبه به نظرت ؟

من نتونستم
دیگه قسمت شد وسط راه رفتیم ویتامینه قسمت لژ خانوادگی 2 3 ساعت نشستیم شب شد برگشتیم خونه :blush:
حالا چند خریدی؟ مشکی؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
دوست عریر تجربه استفاده ات رو برای ما هم بگو .می اررید و صد اضافه دادی و جی 510 نگرفتی؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دوست عریر تجربه استفاده ات رو برای ما هم بگو .می اررید و صد اضافه دادی و جی 510 نگرفتی؟
تو شارژ اولیه هست الان فردا میام میگم دقیق ولی 100 اضافه دادم فقط مشخصات رو کاغذ مقایسه کن داداش 510 چرته بگو چرا 510

ram 512 هست خیلی کمه من حاظرم دو هسته ای خوب بود یعنی دو هسته ای ا 9 بود ولی رم 2 گیگ بود اصلا رم خیلی مهمه برام

یکی دیگه یه نگاه به رزولیشن این کنید ppi این مدل بالاتره همون رمش باور کنید 100 ارزشو داره تنها حسن 510 نصبت به این میدونی چیه دوربینش فلش داره این نداره ولی برا من رم و صفحه نمایش خیلی مهم بود فکر کن از اس 3 و نوت 2 و این گوشیا اومدم یه هو رو یه جنس رده متوسط برام سخته خوب ولی یه 15 مین کار کردم بد نبود

kral24

Registered User
لایک‌ها
99
درسته این گوشی 4 هسته ایه {کورتکس آ5} ولی در عمل از دو هسته کورتکس آ9 ضعیفتره همه چیز تعداد هسته نیست
جی پی یوشم که ادرنو203 هست که حتی از چی پی یو گوشیای 2011{آدرنو 205} هم به مراتب ضعیفتره

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
درسته این گوشی 4 هسته ایه {کورتکس آ5} ولی در عمل از دو هسته کورتکس آ9 ضعیفتره همه چیز تعداد هسته نیست
جی پی یوشم که ادرنو203 هست که حتی از چی پی یو گوشیای 2011{آدرنو 205} هم به مراتب ضعیفتره

دقیقا همینه منتهی دقت کنید چی نوشتم برام رم مهم بود و با رزولیشن صفحه من از اس 3 اومدم رو این تو ذوقم نزنه

چون اهل گیم نیستم فقط تاپاتالک و چنتا نرم افزار مهم که از پسشون به راحتی بر میاد

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
بی تربیتا چرا مشتری میپرونید :دی قیمت 750 تومن هزینه ارسال با شوما

یاشار جان اول سوابق این آقا رو ببین بعد قیمت بده :D همش 46 تا پست داره 45 تاش رو هر تاپیکی میاد دستش مینویسه قیمت آخر ؟ :lol:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
یاشار جان اول سوابق این آقا رو ببین بعد قیمت بده :D همش 46 تا پست داره 45 تاش رو هر تاپیکی میاد دستش مینویسه قیمت آخر ؟ :lol:
بنده خدا حتما نیاز داره به افزایش پست

من از این دقیقه به بعد رفتم تو جرگه گوشی داران از این به بعد اعلام میکنم عمده |نقد و بررسی و فروش انواع موبایل و تبلت به قیمت عمده یک شیاد بزرگه قیمت هاشم فیکه هیچ گوشی هم موجود نداره تماس میگیرمم جواب نمیده حضوری هم رفتم پلپ کردن مکانشونو :دی

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
ای نامرد :lol: تازه خبر نداری همه ی گوشیهاش امروز ارزون شده . 690 خریدی 20 درصد کم میشه 552 خریدارم :D

amir_n71

Registered User
لایک‌ها
43
بنده خدا حتما نیاز داره به افزایش پست

من از این دقیقه به بعد رفتم تو جرگه گوشی داران از این به بعد اعلام میکنم عمده |نقد و بررسی و فروش انواع موبایل و تبلت به قیمت عمده یک شیاد بزرگه قیمت هاشم فیکه هیچ گوشی هم موجود نداره تماس میگیرمم جواب نمیده حضوری هم رفتم پلپ کردن مکانشونو :دی

چی شد پس یاشار
تو گفتی که قبلا رفتی اونجا
چطور شد پی بردی شیاده

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
چی شد پس یاشار
تو گفتی که قبلا رفتی اونجا
چطور شد پی بردی شیاده

آقا کی گفته شیاده ؟ ایشون چون خودشون گوشی خریدن دیگه به فکر ما نیستن :D شوخی کرد بابا .

amir_n71

Registered User
لایک‌ها
43
آهان
یلحظه ترسیدما
چون خودم دیروز یه گوشی سفارش دادم از اون سایت
:blink:

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
آهان
یلحظه ترسیدما
چون خودم دیروز یه گوشی سفارش دادم از اون سایت
:blink:

حالا شما تعریف کن ببینیم چی خریدی ازش ؟ امروز که قیمتاش اومد پایین . حالا هر وقت به دستت رسید یه ندا به ما هم بده مطمئن بشیم چون منم میخوام بخرم .

بالا