mahyar rahnama
Registered User
اکبند خریدم با با گارانتی ماکرو تل جالبه تاریخ شروع گارانتی 20 مهر شروع میشه یعنی الان خراب شه گارانیت درس نمیکنه صبر میکنه تا 20 مهر :دی
چند خریدی؟
اکبند خریدم با با گارانتی ماکرو تل جالبه تاریخ شروع گارانتی 20 مهر شروع میشه یعنی الان خراب شه گارانیت درس نمیکنه صبر میکنه تا 20 مهر :دی
مهیار تو پرسیدی چند خوبه به نظرت ؟چند خریدی؟
مهیار تو پرسیدی چند خوبه به نظرت ؟
اره 690 خریدم با گارانتی مشکیمن نتونستم
دیگه قسمت شد وسط راه رفتیم ویتامینه قسمت لژ خانوادگی 2 3 ساعت نشستیم شب شد برگشتیم خونه :blush:
حالا چند خریدی؟ مشکی؟
تو شارژ اولیه هست الان فردا میام میگم دقیق ولی 100 اضافه دادم فقط مشخصات رو کاغذ مقایسه کن داداش 510 چرته بگو چرا 510دوست عریر تجربه استفاده ات رو برای ما هم بگو .می اررید و صد اضافه دادی و جی 510 نگرفتی؟
درسته این گوشی 4 هسته ایه {کورتکس آ5} ولی در عمل از دو هسته کورتکس آ9 ضعیفتره همه چیز تعداد هسته نیست
جی پی یوشم که ادرنو203 هست که حتی از چی پی یو گوشیای 2011{آدرنو 205} هم به مراتب ضعیفتره
قیمت اخر؟
قیمت اخر؟
بی تربیتا چرا مشتری میپرونید :دی قیمت 750 تومن هزینه ارسال با شوما
بنده خدا حتما نیاز داره به افزایش پستیاشار جان اول سوابق این آقا رو ببین بعد قیمت بدههمش 46 تا پست داره 45 تاش رو هر تاپیکی میاد دستش مینویسه قیمت آخر ؟ :lol:
بنده خدا حتما نیاز داره به افزایش پست
من از این دقیقه به بعد رفتم تو جرگه گوشی داران از این به بعد اعلام میکنم عمده |نقد و بررسی و فروش انواع موبایل و تبلت به قیمت عمده یک شیاد بزرگه قیمت هاشم فیکه هیچ گوشی هم موجود نداره تماس میگیرمم جواب نمیده حضوری هم رفتم پلپ کردن مکانشونو :دی
چی شد پس یاشار
تو گفتی که قبلا رفتی اونجا
چطور شد پی بردی شیاده
چی خریدی ازشون ؟آهان
یلحظه ترسیدما
چون خودم دیروز یه گوشی سفارش دادم از اون سایت
:blink:
آهان
یلحظه ترسیدما
چون خودم دیروز یه گوشی سفارش دادم از اون سایت
:blink: