• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش خاطرات مودم وایمکس ایرانسل به مودم وایمکس مبین نت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان من از ایشون اکانت وایمکس ایرانسل سرعت ۱ مگابایت خریداری کردم وبسیار هم ازشون راضی بودم

بزرگوارید دوست من...باتشکر از حمایت شما

سلام هم شهري داداش ما يدون از اين fm-130 ها داره كه تبديل نميشه انگار اين مدل دو نوع داره حالا ميخواستم يدونه مبين بگيرم براش دست دو چيزيسراغ داري و اينكه اينم ازمون برداري؟!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

با سلام دوست من اگر مودم شما Fbr-105 باشد که بسیار شبیه به fmm-130 می باشد بله قابل تبدیل نیست.تشریف بیارید دفتر تا بصورت رایگان بررسی کنم.شماره بنده هم که دارید؟
09366359636

سلام
مودم هاي همراه ايران سل را ميشود به مبين نت تبديل كرد؟
پورتال ایرانسل-وایمکس

خیر دوست من متاسفانه امکان پذیر نیست.باتشکر

Last edited:

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
3 شاخکی مبین نت رو میشه 2 حالته کرد هم مبین نت هم ایرانسل ؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
3 شاخکی مبین نت رو میشه 2 حالته کرد هم مبین نت هم ایرانسل ؟

تستی که از این نوع مودم گرفتم.خیر امکانش نیست.Bm632w از بین مودم های مبین نت امکان پذیر است.آن هم باید مک را تغییر داد..

up.....

Last edited:

Milad.Alef

Registered User
لایک‌ها
111
سلام . من DX.350 مبین نت دارم الان . سرعتم خیلی کمه . میخواستم ببینم میتونید به ایرانسل تبدیلش کنید ؟؟ سرعتم بهتر میشه ؟؟ به جز هزینه ای که باید به شما بدم برای داشتن اکانت ایرانسل چه هزینه های دیگه ای داره ؟؟
البته بنده تهران هستم . شرایط رو هم بفرمایید .

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام . من DX.350 مبین نت دارم الان . سرعتم خیلی کمه . میخواستم ببینم میتونید به ایرانسل تبدیلش کنید ؟؟ سرعتم بهتر میشه ؟؟ به جز هزینه ای که باید به شما بدم برای داشتن اکانت ایرانسل چه هزینه های دیگه ای داره ؟؟
البته بنده تهران هستم . شرایط رو هم بفرمایید .

1-با سلام خدمت شما.در حال حاضر امکان تبدیل Dx350 به ایرانسل امکان پذیر نیست.
2-سرعت شما پس از تبدیل بسته به طرح شما متغیر است.در ایرانسل تعرفه ها 1 به 8 است(هر بایت 8 بیت) در صورتیکه در مبین نت طرح ها 1به 4 یا 1به 8 یا 1 به 10 است.معمولا در طرح های گدشته 2ساله 1 به 10 بوده اند.
3-هیچ هزینه اضافی گرفته نمی شود هزینه تبدیل با ثبت اکانت می باشد.فقط برای استفاده در یک شبکه 15000 تومان و برای استفاده در 2 شبکه (ایرانسل و مبین نت ) 5000 تومان به مبلغ فوق اضافه می شود.
4- در خصوص اینکه تهران تشریف دارید:

بنده این روش را بارها در کشور اجرا کردم و بحمدالله هم تا کنون مشکلی نبوده و همه راضی بودند.خصوصا تهرانی های عزیز که بارها براشون این کار رو انجام دادم و برای استفاده در شهرهای شمالی نیز استفاده از مودم ایرانسل امکان پذیر گشت.

نکته مهم
توصیه بنده:
ابتدا مودم خود را با یک مودم دیگر شبکه ایرانسل(توصیه بنده Bm632w و Fmm130) است جابه جا کنید و سپس برای تبدیل به مبین نت استفاده همزمان از ایرانسل و مبین نت اقدام کنید.این روش کم هزینه تر و مقرون به صرفه است.

Last edited:

cure

Registered User
لایک‌ها
619
شهاب جان ممنون بابت همه چیز

دوستان آقا شهاب خیلی کارش درسته

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
به نقل از ya3ya6 :
به نقل از microsaaft.com :
به نقل از ya3ya6 :
سلام
من دانشجوام و میخوام مودم یو اس بی 50 تومنی بگیرم ولی الان اینترنت نمیخوام یه ماه دیگه میخوام،چیکار کنم؟الان ثبتنام کنم یه ماه دیگه پولو بریزم از اونموقع راه میفته؟یا الان یه سرویس بگیرم ماه دیگه تغییرش بدم؟مودمه جشنواره تابستانی حساب میشه؟(اولیه اگه بشه برام بهتره).در ضمن 2 مگ نامحدود میخوام که شرکت هم ندارم،شما میتونی کاری کنی؟بی زحمت زود جواب بدین آخه تا فردا شب بیشتر تخفیف مودم نداره.
خلاصه:الان مودم یو اس بی تخفیف دار میخوام یه ماه دیگه 2 مگ نامحدود،چه کنم؟
ممنون

با سلام دوست من ..شما بعد از ثبت نام در وب سایت ایرانسل تنها 5روز از زمان ثبت نام مهلت واریز وجه را دارید!پس حواستون باشه نهایتا تا 2 ،3 روز اول واریز را انجام بدید و به روزهای آخر موکول نکنید.
در خصوص سرویس میتونین این مار رو انجام بدید یعنی ثبت نام کنید و یک ماه سرویس پایه 128 استفاده کنید و ماه دیگه تغییر تعرفه بدید.
در خصوص معرفی نامه شرکتی بله مشکلی نیست و من میتونم این کار رو براتون انجام بده .کافی است که شما نام و شناسه کاربری را برای من ارسال کنید تا بنده کارهای تغییر تعرفه را انجام بدم.

توجه
پس شما الان ثبت نام را انجام بدید و پس از ثبت نام حتما وارد کنترل حساب اینترنتی خود شده و مراحل ثبت نام خود را تایید بکنید.تا سیستم به وضعیت تعلیق پرداخت تغییر کند

شهاب جان ممنون بابت همه چیز

دوستان آقا شهاب خیلی کارش درسته

شما لطف دارید برادر.انشالاه راضی بوده باشید از مودم.

Last edited:

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
به نقل از ya3ya6 :
به نقل از microsaaft.com :

با سلام دوست من ..شما بعد از ثبت نام در وب سایت ایرانسل تنها 5روز از زمان ثبت نام مهلت واریز وجه را دارید!پس حواستون باشه نهایتا تا 2 ،3 روز اول واریز را انجام بدید و به روزهای آخر موکول نکنید.
در خصوص سرویس میتونین این مار رو انجام بدید یعنی ثبت نام کنید و یک ماه سرویس پایه 128 استفاده کنید و ماه دیگه تغییر تعرفه بدید.
در خصوص معرفی نامه شرکتی بله مشکلی نیست و من میتونم این کار رو براتون انجام بده .کافی است که شما نام و شناسه کاربری را برای من ارسال کنید تا بنده کارهای تغییر تعرفه را انجام بدم.

توجه
پس شما الان ثبت نام را انجام بدید و پس از ثبت نام حتما وارد کنترل حساب اینترنتی خود شده و مراحل ثبت نام خود را تایید بکنید.تا سیستم به وضعیت تعلیق پرداخت تغییر کند
سلام
چون تو سایت زده بود 30 روز وقت هست برا واریز
تخفیف دانشجویی مودم
دو مگ گرفتم و تاییدش کردم و الان هم تعلیق پرداخته،زمان نصب مودم و تحویل مدرک رو هم 7/25 زدم؛همه چی درسته دیگه یعنی تا ماه بعد وقت دارم برا پرداخت؟حالا برا مدرک باید چیکار کنم؟
مرسی
ویرایش:تخفیف تمدید شد،دیگه عجله ای نیست،یه سوالی،اگه یه وقت تو مهلتش پرداخت نکنم هیچی نمیشه دوباره میتونم ثبت نام کنم؟

Last edited:

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
سلام
جواب منو بدین(تو ص قبل سوال پرسیدم) ممنون میشم.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
به نقل از ya3ya6 :
سلام
چون تو سایت زده بود 30 روز وقت هست برا واریز
تخفیف دانشجویی مودم
دو مگ گرفتم و تاییدش کردم و الان هم تعلیق پرداخته،زمان نصب مودم و تحویل مدرک رو هم 7/25 زدم؛همه چی درسته دیگه یعنی تا ماه بعد وقت دارم برا پرداخت؟حالا برا مدرک باید چیکار کنم؟
مرسی
ویرایش:تخفیف تمدید شد،دیگه عجله ای نیست،یه سوالی،اگه یه وقت تو مهلتش پرداخت نکنم هیچی نمیشه دوباره میتونم ثبت نام کنم؟

بله میشه ثبت نام کنین.

up.....

Last edited:

alvlin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام و عرض خسته نباشید
منظور از Fmm-130 همان wixfmm-130 است که تنها مودم وایرلس تو سایت ایرانسله که عکسش هست؟
استفاده از 2 شبکه ایرانس و مبین نت قطعا قابل استفاده است بطور همزمان روی این مدل؟ چون اگه میشه میخوام توی نمایشگاه تلکام بخرم
راستی مودم جیبی ایرانسل را نمیشه مبین نت کرد؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
به نقل از alvlin :
با سلام و عرض خسته نباشید
منظور از Fmm-130 همان wixfmm-130 است که تنها مودم وایرلس تو سایت ایرانسله که عکسش هست؟
استفاده از 2 شبکه ایرانس و مبین نت قطعا قابل استفاده است بطور همزمان روی این مدل؟ چون اگه میشه میخوام توی نمایشگاه تلکام بخرم
راستی مودم جیبی ایرانسل را نمیشه مبین نت کرد؟

با سلام.بله Fmm-130 همان wixfmm-130 است و قطعا میتونم این کار رو برای شما انجام بدهم .استفاده از هر دو شبکه وایمکس ایرانسل و مبین نت تنها با یک مودم .کماکه بسیاری از دوستانی که براشون تبدیل کردم در حال استفاده ار این روش در سراسر کشور می باشند.
در خصوص مودم جیبی خیر امکان تبدیل نیست.شاید در آینده بشود این کار را هم انجام بدهم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
چرا امکان تبدیل مودم های BM338 یو اس بی ایرانسل نیست؟

ARMIN.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید ، خدمت اقا شهاب عزیز

بنده اشتراک وایمکس ایرانسل با سرعت 128 دارم و میخوام تغییر تعرفه بدم و سرعت بالا بگیرم ،ایا برای شما امکان این کار هست ؟ اگر این خدمات رو انجام میدید لطفا شرایط رو برای بنده ارسال کنید.خیلی ممنون

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
با سلام و خسته نباشید ، خدمت اقا شهاب عزیز

بنده اشتراک وایمکس ایرانسل با سرعت 128 دارم و میخوام تغییر تعرفه بدم و سرعت بالا بگیرم ،ایا برای شما امکان این کار هست ؟ اگر این خدمات رو انجام میدید لطفا شرایط رو برای بنده ارسال کنید.خیلی ممنون

با سلام. بله دوست من برای این کار فقط لازم است که شناسه و نام کاربری خودتون را برای من پ.خ کنید تا من برای شما این کار را انجام بدهم.در پیغام خصوصی با بنده در ارتباط باشید.

چرا امکان تبدیل مودم های BM338 یو اس بی ایرانسل نیست؟

بدلیل نبودن فریمور همسان بین هر دوشبکه فعلا امکان تبدیل یو اس بی ایرانسل میسر نیست.مودم هایی قابلیت تبدیل را دارا هستند که در هر دو شبکه مشترک باشند.تیم برنامه نویسی مبین نت در حال ساخت فریم ور های جدید است.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا