• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاپ آپ خوبه یا نه ؟

ermac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
دوستانی که تجربه دارن
پاپ آپ خوبه یا نه ؟ من به شخصه خودم با دو تا آب دار میبندمشون :D مخصوصاً اونایی که 4 تا باز میکنن و میرن پشت فکرم میکنن ندیدمشون ، انگار یکی هی داره ازت عکس میگیره مخصوصاً اگه اناق تاریک باشه :evo:
در کل میخواستم بدونم چرا اینهمه سیستم کســـــــــــــــــــــــــــــــــب درامد پاپ آپی زیاد شده آیا همون جو سیستم کلیکیه ؟ از رو بیکاریه ؟ خود فروشگاه دارا میزنن که پول کاربرارو هاپولی کنن ؟ درآمدش زیاده ؟ :snitch:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اریو کلیک خیلی خوبه
پشت صفحه باز میکنه روی یه ثانیه هم برات حساب میکنه

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
یا خوب نیست!

ermac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
در نتیجه بسیار بد است:D

mooferferi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
پاپ آپ از نظر بازدیدکننده بده ولی از نظر خود وبمستر خوبه
چون الان وقتی که تبلیغات بنری جواب نمیده و کلیک نمیخوره وبمستر بیچاره مجبوره پاپ آپ بزاره تا یه پولی در بیاره
الان بهترین راه کسب درآمد همین پاپ آپ شده
ولی بهتره که یکی بزارن تا بازدیدکننده هم اذیت نشه

به نظر من که این از بقیه سیستم ها بهتر داره پیش میره
بابت هر کلیک 5 تومن میده و زمان تاخیرش هم 1 ثانیه هست
لینک
ورژن 2 آی پاپ آپ

nasim77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برای وب مستر بده چون بازدیدش کم میشه و کاربران وفادارش رو از دست میده
برای بازدید کننده بده چون اعصابش خرد میشه و اون سایت را بلوک میکنه
برای تبلیغ دهنده هم بده چون بازدید کننده ها سریع صفحه را می بندن و بونس ریت اون سایت میره بالا و رنک الکسا و گوگلش بدتر میشه
کدوم بازدید کننده ای را سراغ دارین که صفحه پاپ آپ را یه دقیقا نگاه کنه و ورق بزنه؟

در نتیجه پاپ آپ افتضاحه

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
برای تبلیغ دهنده هم بده چون بازدید کننده ها سریع صفحه را می بندن و بونس ریت اون سایت میره بالا و رنک الکسا و گوگلش بدتر میشه
یک سوال! گوگل چطور متوجه می شه و این اطلاعات رو از کجا به دست میاره؟

nasim77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یک سوال! گوگل چطور متوجه می شه و این اطلاعات رو از کجا به دست میاره؟

یکی از فاکتورهای مهم گوگل بونس ریته یعنی درصد کاربرانی که به محض باز شدن سایت اونو بستن
این عدد هرچی کمتر باشه بهتره
گوگل آنالیتیک داری؟ اگه داشته باشی قشنگ میتونی تحلیل کنی بهت میگه بونس ریتت چقدره و هر کاربر میانگین چندبار سایتتو ورق زده و چند دقیقه رو هر صفحه مونده
گوگل را دست کم نگیر هوشش از ماها بیشتره

nasim77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اینکه می بینی هرکی از راه میرسه پاپ آپ میگیره به خاطر اینکه مبلغ خوبی براش میدن
و اینکه مردم دوست دارم تبلیغ پاپ آپ بدن چون میخوان بازدیدشون زیاد بشه و با این کار کل بازدیدتو میکشن
اما نمیدونن که به جای اینکه براشون یه پوئن مثبت باشه یه پوئن منفیه

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
یکی از فاکتورهای مهم گوگل بونس ریته یعنی درصد کاربرانی که به محض باز شدن سایت اونو بستن
گوگل آنالیتیک داری؟ اگه داشته باشی قشنگ میتونی تحلیل کنی بهت میگه بونس ریتت چقدره و هر کاربر میانگین چندبار سایتتو ورق زده و چند دقیقه رو هر صفحه مونده

سوال بنده رو متوجه نشدید
شما سایتی رو درنظر بگیرید که از آنالیتیکس استفاده نمی کنه. خوب درباره بازدید کننده ای که از گوگل به سایت منتقل می شه به دست آوردن این اطلاعات شاید منطقی به نظر بیاد اما بحث من تبلیغات پاپ آپ هست, گوگل باهوشه درست اما خدا که نیست!

haftiranii

Registered User
لایک‌ها
143
والا ما که 100 ایرانیم از موقعه ای که دو پاپ آپ گذاشتیم روز به روز هم ورودیمون بیشتر از قبل میشه
پاپ آپ هم هیچ ربطی به گوگل نداره با این که پیج ویو یوزرم کمتر از یکونیم و تایم اون سایتمم 40 ثانیه هستش
بابا مدیا فایر که رنکش 40 جهانی بود پاپ آپ گذاشته بود چه برسه ما و شماها که یک درصد اون امار نداریم

nasim77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سوال بنده رو متوجه نشدید
شما سایتی رو درنظر بگیرید که از آنالیتیکس استفاده نمی کنه. خوب درباره بازدید کننده ای که از گوگل به سایت منتقل می شه به دست آوردن این اطلاعات شاید منطقی به نظر بیاد اما بحث من تبلیغات پاپ آپ هست, گوگل باهوشه درست اما خدا که نیست!

ببین دوست شما چه آنالیتیک داشته باشی چه نه
چه ورودیت از گوگل باشه چه نباشه تحت نظارت دقیق گوگل و سایت های دیگه ای مثل الکسا هستی
خودمم چطوریشو نمیدونم اما اینو مطمئنم که میفهمه الان میتونی بری تو الکسا و بونس ریت سایت خودتو ببینی و بهت میگه که میانگین کاربرا چند دقیقه رو سایتت بودن

nasim77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
والا ما که 100 ایرانیم از موقعه ای که دو پاپ آپ گذاشتیم روز به روز هم ورودیمون بیشتر از قبل میشه
پاپ آپ هم هیچ ربطی به گوگل نداره با این که پیج ویو یوزرم کمتر از یکونیم و تایم اون سایتمم 40 ثانیه هستش
بابا مدیا فایر که رنکش 40 جهانی بود پاپ آپ گذاشته بود چه برسه ما و شماها که یک درصد اون امار نداریم

با پیج ویو یک ؟ با تایم 40 ثانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس احتمالا تعداد آی پی های بازدیدکنندگان زیادی داشته باشین
سایتتون 400 الکساست و جای تبریک داره اما رو سایت خودتون که پاپ آپ نذاشتین شایدم گذاشتین و از 100 به 400 رسیدین
ب

nasim77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پآپآپو فقط بازدید کننده ای که وب مستر باشه میبندتش

من شخصا هرسایتی که پاپ آپ باشه همه رو باهم می بندم کلا فایرفاکسمو می بندم حتی اون سایتی که داشتم توش میگشتم
و همه آدم های دور و برم هم همینطورن
و کسی را ندیدم تاحالا به پاپ آپ باز شده دقت کنه و بخونتش و رو لینک هاشم کلیک کنه مگه اینکه اولین بارش باشه پاپ آپ دیده
من یه تبلیغ رو سایتم داشتم که با هر کلیک 3 تا صفحه پاپ آپ باز میشد و کاربرا (اعضای انجمن) اینقدر اعتراض کردن که مجبور شدم حذفش کنم

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
ببین دوست شما چه آنالیتیک داشته باشی چه نه
چه ورودیت از گوگل باشه چه نباشه تحت نظارت دقیق گوگل و سایت های دیگه ای مثل الکسا هستی
خودمم چطوریشو نمیدونم اما اینو مطمئنم که میفهمه الان میتونی بری تو الکسا و بونس ریت سایت خودتو ببینی و بهت میگه که میانگین کاربرا چند دقیقه رو سایتت بودن

ببینید بحث من الکسا نیست. خوب کاربر تولبارشو نصب کرده اون هم اطلاعات لازمو می گیره اما گوگل چطور؟
آیا منبع معتبری برای این ادعا وجود داره؟

ممنونم

nasim77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببینید بحث من الکسا نیست. خوب کاربر تولبارشو نصب کرده اون هم اطلاعات لازمو می گیره اما گوگل چطور؟
آیا منبع معتبری برای این ادعا وجود داره؟

ممنونم

نمیدونم اطلاعات دقیقی تو این زمینه ندارم اما شخصا خودم به گوگل بیشتر از الکسا اعتماد دارم
اگه دو دلی که پاپ آپ بگیری یا نه تست 10 روزه بذار و بعد با آنالیتیک (فقط و فقط آنالیتیک ) تفاوت را ببین
اگرم خواستی پاپ آپ بذاری سراغ این سایت هایی که پاپ آپ میدن بذاری و بابت هر نمایش یه میزان پول میدن نرو
میتونی خیلی بالاتر بفروشیش تو همین سایت
من واسه سایت خودم تا ماهی 100 هزار تومان هم پیشنهاد پاپ آپ داشتم پاپ آپ که داشته باشی با یه بازدید خوب رو هوا میزننت

بالا