• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
مرسی.
به یکی از دوستان هم 1100D رو پیشنهاد داده بودین. اون چطوره؟ چون اختلاف قیمتشون زیاده.
من این دوربین رو برای یکی از دوستام می خوام. به دوربین وارد نیست خیلی. کیفیت خوب بخوام ،باید براش dslr بگیرم و یا از همین مدل های bridge یا کنون سری G هم کار رو راه میندازه؟
راستی می خوام توی نور کم و شب هم عکسای خوبی بگیره.

اون دوربین‌های سری G کانن عکسای واقعا خوبی میگیرن اما باید اینو مده نظر داشت که کامپکت هستن! یعنی‌ شما دیگه تعویض لنزو این این چیزارو نداری اگه یوقت هوس کنی‌ عکاسی حرفه ای رو شروع کنی‌ باید دوربینتو عوض کنی‌!

۱۱۰۰d از ۵۰۰d ضعیفتره اما خوب با یه قیمت این آک می‌شه خرید و اون دست ۲!

اگه بتونه دست ۲ تمیز مطمئن جای گیر بیاره ۵۰۰d ارجحیت داره

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
خب پیشنهادت چیه؟ از کجا بگیرم مطمئن تر باشه؟ دیجی کالا خوبه؟ چاره؟

چاره که نه اصلا دوربین هاش تکمیل نیس و خودش واسطه است!

از دیجیکالا می‌تونی بگیری ک مطمئن باشه یا افرنگ یا camshop.ir

سایتهای تخصصی دوربین هستن که خودشون موجودی دارن و واسطه نیستن مثل چاره که برن فوری تهیه کنن

توصیه اکید دارم که از جمهوری نگیری مگه اینکه مغازه توی جمهوری برادرت پسر خالت اینا باشه یعنی‌ انقد آشنا باشه

جمهوری با یکیشون صحبت شد که آره جنس تقلبی توی بازار زیاده خلاصه ۲تا شارژر آورد گذاشت جلومون باهم دیگه مو نمی‌زدن! یکیش اصل بود یکیش فیک!!

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
درود،

نظر شما در مورد Canon SX130 IS چی هست؟ دست دوم 250 تومن با باتری و کیف.

یدونه از همین مدل فقط ۲ سری کمتر یعنی‌ sx۱۱۰ یکی‌ از دوستانم داره کیفیت عکسش باور نکردنیه!خودش میگه توی این سریا ۱۱۰ هش استثنائی درومد

عکسایی که میگیره با یه دوربین slr برابری می‌کنه

احتمالا این مدل هم باید مثل همون خوب باشه

قیمت هم مناسب چند وقت پیش ۱۱۰ هش رو توی بازارچه ۲۵۰ فروختن

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
یه راهنمایی بهم بدین. یکی از دوستانم مغازه داشته جمع کرده. دوتا کم کوردر Sanyo Xacti VPC-GH2 رنگ صورتی داره 5-6 ماه پشت ویترین بوده. اکش حدود 1 تومنه اینم خیلی تمیزه فقط شاید یکی دوتا خط و خش داشته باشه چون پشت ویترینی بوده. میتونم نصف قیمت ازش بخرم. 1080P فیلم میگیره 60 فریم و کیفیتش وحشتناک خوبه، نمونه فیلمهاشو دیدم کف کردم. به نظرتون میارزه؟ شاید کمتر از نصف هم بتونم بگیرم. فقط برای فیلمبرداری میخوام (برای عکاسی 600D میخوام بگیرم)

GH2_Overview.jpg

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
سانیو واقعا کیفیت جنساش عالیه حتی بهتر از شرکت مادر (پاناسونیک) . اتفاقا این دوربین سنسور بزرگی هم داره .

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
کسی قیمت لنز 18-135 رو داره برای کنون؟ به نسبت 18-55 چطوره؟

pooryam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،من یه دوربین میخوام زیره 800 تومن،برا استفاده شخصی و خانگی،طبیعت و این چیزا
حرفه ای نیستم
اولویتم اول فیلم برداری با بهترین کیفیت باشه،بدون لگ و نویزو این چیزا،بعد زوم کردنش که حد اقل 20 ایکس باشه،سی باشه که عالیه
به نظرم این دوتا که خوب باشه حتما عکس هم خوبه چون من به عکس گالاکسی اس 2 هم قانع ام،فیلمبرداریش فول اچ دی باشه
Canon PowerShot SX160 IS چطوره به نظرتون؟​

Last edited:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام،من یه دوربین میخوام زیره 800 تومن،برا استفاده شخصی و خانگی،طبیعت و این چیزا
حرفه ای نیستم
اولویتم اول فیلم برداری با بهترین کیفیت باشه،بدون لگ و نویزو این چیزا،بعد زوم کردنش که حد اقل 20 ایکس باشه،سی باشه که عالیه
به نظرم این دوتا که خوب باشه حتما عکس هم خوبه چون من به عکس گالاکسی اس 2 هم قانع ام،فیلمبرداریش فول اچ دی باشه
Canon PowerShot SX160 IS چطوره به نظرتون؟​

درود،

ی مدل کنون هست آخرش 500 داره. حدود بیست تا سی زوم داره. قیمتش هم 830 بود سه روز پیش.

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
تا ١٢٠٠ اين حدودا بودجه دارم

يه اولترازوم با كيفيت ميخوام

به نتيجه اي كه خودم رسيدم دو مدل canon sx50 hs و nikon p520 الان تو بازار بهترينها هستند

حالا چيزايي كه واسم مهمه يكي قدرت نور فلاشه و نگه داشتن خوب شارژ

از لحاظ زوم هم كه فك نميكنم ٥٠ با ٤٢ زياد فرقي كنه !

فقط من نيكون رو از نزديك ديدم خيلي خوشدست بود اما تهش كه made in china زده يه خورده دل چركيم كرده ،ميدونم كه تحت ليسانس هستن ولي به اين كلمه ميد اين چاينا حساسيت پيدا كردم ،،، البته چاره اي نيست

خب حالا شما كلا با اين بودجه و شرايط چه دوربين و مدلي پيشنهاد ميديد و چرا ؟؟؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

به نتيجه اي كه خودم رسيدم دو مدل canon sx50 hs و nikon p520 الان تو بازار بهترينها هستند

فقط من نيكون رو از نزديك ديدم خيلي خوشدست بود اما تهش كه made in china زده يه خورده دل چركيم كرده ،ميدونم كه تحت ليسانس هستن ولي به اين كلمه ميد اين چاينا حساسيت پيدا كردم ،،، البته چاره اي نيست

نیکون رو من دست گرفتم از نظر کیفیت ساختو خوش دستی‌ حرف نداره

اما کانن رو فقط دیدمش اما نمونه عکسایی که با زوم اون کانن از ماه گرفتن زیاده ببینی‌ واقعا زوم خوبی داره

حالا توی چندتا سایت برو یه مقایسه بزن ببین چجوریان

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
نیکون رو من دست گرفتم از نظر کیفیت ساختو خوش دستی‌ حرف نداره

اما کانن رو فقط دیدمش اما نمونه عکسایی که با زوم اون کانن از ماه گرفتن زیاده ببینی‌ واقعا زوم خوبی داره

حالا توی چندتا سایت برو یه مقایسه بزن ببین چجوریان

تشكر
حالا يا شما يا ديگر دوستان نظر ديگه اي روي ديگر برندها ندارند ؟

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611

با سلام
با اجازه از اساتید
دوست عزیز تجربه شخصی من با کنون رده پایین بوده 620
از مانیتوور با قابلیت چرخش غافل نشو
اونقدر جذابیت و امکان راحتی در عکاسی و فیلم برداری برات ایجاد میکنه که حاضر میشی خیلی چیزای دیگه رو بخاطرش از دست بدی
واقعا مانیتور گردان یکی از آپشنهای خیلی مهمه برای انتخاب دوربین

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
کلا خرید اولتزا زوم کار اشتباهیه! این همه عکس اینور و انور تو استی های مختلف و بلاگ های مختلف هست دقت کنید 1دونه مال اولترا زوم ها نیست! حداقل خوباش نیست! حتی کامپکت های خاص (مثه SX230 و امثالهم) هم عکسهای خوبشون بیشتر دیده میشه تا اولترا زوم ها! تنها دوربین بالای 20X زومی که فکر میکنم اصلا ارزش فکر کردن داره FZ200 و در کنارش Fuji X-S1 چون اولی تو ایران نیست دومی تنها گزینه در دسترسه!

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
بنظر من بجای SX50 میشه روی سری G کنون فکر کرد مثل G15 یا حتی G12
نمونه عکسای گرفته شدش حتی با 650 D هم برابری میکنه البته نه اینکه واقعا مثل اونها باشه اما واقعا یک سر و گردن از اولترا زوم یا بقیه کامپکتها بالاتره

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
درسته FUJI XS1 تو بازار تنها دوربین با زوم بالاس که کیفیت عکسشم خوبه درسته زومش 26 هست ولی شاید اون رو دیجیتالی 2 برابرش کنی بازم کیفیتش هنوز بالاتر از سوپر زومهای دیگس . قیمتشم خیلی بالا نیست .
در مورد نیکون خیلی تو سری غیر حرفه ای ازش تعریف نشنیدم تو مقایسه هام معمولا تو بدترین ها هم نباشه تو بهترینها نیست . FZ200 هم به خاطر دیافراگم بازش تو زوم بالا عکساش خوبه فکر نمیکنم تو حالت واید با دوربینهای معمولی فرقی کنه .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
درسته FUJI XS1 تو بازار تنها دوربین با زوم بالاس که کیفیت عکسشم خوبه درسته زومش 26 هست ولی شاید اون رو دیجیتالی 2 برابرش کنی بازم کیفیتش هنوز بالاتر از سوپر زومهای دیگس . قیمتشم خیلی بالا نیست .
در مورد نیکون خیلی تو سری غیر حرفه ای ازش تعریف نشنیدم تو مقایسه هام معمولا تو بدترین ها هم نباشه تو بهترینها نیست . FZ200 هم به خاطر دیافراگم بازش تو زوم بالا عکساش خوبه فکر نمیکنم تو حالت واید با دوربینهای معمولی فرقی کنه .

دیافگرام یه عدد وابسته به سایز سنسوره! یعنی عمق میدان واقعی و میزان نور ورودی واقعی رو باید بعد از تبدیل ضریب گفت چون تو دوربین های کامپکت طرف رو به اشتباه بزرگی میندازه! مخصوصا در قیاس با دوربین با سنسور بزرگتر مثه Brdge یا ILC ها! FZ200 داره 28 میلیمتر مربع سنسور رو با اف 2.8 ثابت میده! در قیاس با نسل قبلی خودش که FZ50 باشه و 38 میلیمتر مربع بود در واقع اصلا فرقی نکرده و تازه تو واید بدترم هست! ولی خوب سوپر زومه دیگه! از طرف دیگه X-S1 سنسورش 58 ائه یعنی در واقع در قیاس با FZ200 میشه دیاف 1.4 رو حداکثر و 2.8 رو حداقل که بازم X-S1 بهتره و عمق میدان بیشتری میده! پس تو تله هم دیاف 2.8 اون مزیت حساب نمیشه ولی خوب من خودم تجربه پاناسونیک رو داشتم و فوجی هم داشتم و میشه گفت ریزه کاری های FZ ها بهتره! اکثر جاها هم سیستم فوکوس FZ هارو بهتر میدونن! بازم با همه این شرایط اولا FZ200 یست و دوما اگرم بود با قیمت 1.5 برابری در مقابل X-S1 ارزش نداشت!

BORO2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من خیلی دنبال ایکسوز 230گشتم بالاخره تو یکی از پاساژهای جمهوری پیداکردم چه مسخره بازی شده بازارمیگن قیمت و پایین میدن که بری تو وقتی رفتی داخل یه جوری نظرتو برمیگردونن تا اون چیزی که خودشون میخوان بهت بدن من رفتم تو یه مغازه قیمت گرفتم430بعد رفتم شانسی یه مغازه دیگه هم دیدم گفتم چند گفت480بهش گفتم که یکی بهم 430قیمت داده گفت نمیده بهت برگشتم رفتم از همون430بگیرم زنگ زد گفت بگم برات بیارن رفت که بیاره گفت تموم شده ندارم بعدازپاساژ که داشتم میاومدم بیرون دیدم همون کسی که بهم قیمت 430داده تو همون مغازه ای نشسته بود که قیمت480داده بود .همه جا فقطixyشو دارن فقط تو همین دوتا مغازه دیدم که ایکسوز دارن .
یه دفعه یاد ناصرخسرو افتادم کسی اطلاعی از اونجاداره که اونجا ایکسوز230پیدا میشه یانه یا اونجا مطمئن تر واسه خرید دقل بازی کمتر یا فرقی نمیکنه ؟

BORO2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من خیلی دنبال ایکسوز 230گشتم بالاخره تو یکی از پاساژهای جمهوری پیداکردم چه مسخره بازی شده بازارمیگن قیمت و پایین میدن که بری تو وقتی رفتی داخل یه جوری نظرتو برمیگردونن تا اون چیزی که خودشون میخوان بهت بدن من رفتم تو یه مغازه قیمت گرفتم430بعد رفتم شانسی یه مغازه دیگه هم دیدم گفتم چند گفت480بهش گفتم که یکی بهم 430قیمت داده گفت نمیده بهت برگشتم رفتم از همون430بگیرم زنگ زد گفت بگم برات بیارن رفت که بیاره گفت تموم شده ندارم بعدازپاساژ که داشتم میاومدم بیرون دیدم همون کسی که بهم قیمت 430داده تو همون مغازه ای نشسته بود که قیمت480داده بود .همه جا فقطixyشو دارن فقط تو همین دوتا مغازه دیدم که ایکسوز دارن .
یه دفعه یاد ناصرخسرو افتادم کسی اطلاعی از اونجاداره که اونجا ایکسوز230پیدا میشه یانه یا اونجا مطمئن تر واسه خرید دقل بازی کمتر یا فرقی نمیکنه ؟

کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
بالا