• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
دوستان من تو یکی از خیابونهای فرعی امام ***** هستم که یه جورایی مرز بین ***** شهر و اصفهانه.اما خطمون مال ***** شهره.کلا کدوم سرویس ها به ***** شهر خدمات میدن.والا من هرچی گشتم هیچی پیدا نکردم.من یه سرویسی میخوام که دانلود شبانش روی 70 باشه.شما چی پیشنهاد میدین؟

راستی کسی اون طرح های ویژه مخابرات که عید عرضه میشد رو داره؟نظرتون در این مورد چیه؟
من دوستم امام خمینیه پرسید هیچ شرکتی بش نمیداد وایمکس ایرانسل گرفت.
در مورد طرحهای عید مخابرات قیمتش که دقیقا مثل آسیاتک بود بنظر میرسه از آسیاتک گرفته بود.فعلا هم که دیگه از اون طرحها خبری نیست.

RSL

Registered User
لایک‌ها
14
سلام..

a931c4ef8259d88f1.png

کسی میدونه جریان این اعتبار باقی مانده که جدیدا اضافه شده چی هست؟!(اینترنت مخابرات)

خودشون بصورت رایگان میدن یا اینکه روی قبض حسابش میکنن؟(امیدوارم روی قبض حساب نشه یا اگه بشه یطوری غیر فعالش کرد)

ممنون..

hh13000

Registered User
لایک‌ها
203
سلام..

a931c4ef8259d88f1.png

کسی میدونه جریان این اعتبار باقی مانده که جدیدا اضافه شده چی هست؟!(اینترنت مخابرات)

خودشون بصورت رایگان میدن یا اینکه روی قبض حسابش میکنن؟(امیدوارم روی قبض حساب نشه یا اگه بشه یطوری غیر فعالش کرد)

ممنون..
مخابرات چیز رایگان به کس نمیده

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سلام..

a931c4ef8259d88f1.png

ممنون..
جناب من جریان این قسمت اعتباری و دائمی حجم ترافیک از پشتیبانی پرسیدم.
قسمت دائمی حجم ها برای زمانیه که شما به صورت دستی اعتبار می خرید(بعد ثبت 1024 مقدار حجم ترافیک به این قسمت اضافه میشه)
ترافیک اعتباری برای زمانیه که مخابرات هر 30 برج به صورت اتوماتیک اعتبار بهت اضافه می کنه در این قسمت درج میشه

RSL

Registered User
لایک‌ها
14
جناب من جریان این قسمت اعتباری و دائمی حجم ترافیک از پشتیبانی پرسیدم.
قسمت دائمی حجم ها برای زمانیه که شما به صورت دستی اعتبار می خرید(بعد ثبت 1024 مقدار حجم ترافیک به این قسمت اضافه میشه)
ترافیک اعتباری برای زمانیه که مخابرات هر 30 برج به صورت اتوماتیک اعتبار بهت اضافه می کنه در این قسمت درج میشه

ما اگه نخوایم هر برج خودش اضافه کنه باید کیو ببینیم؟!

من مشکل دارم وقتی هزینه اینترنت بره روی قبض و همه پرداختیام تا الان با کارت شتاب از طریق سامانشون بوده!

الان یعنی طرح دادن کیف هم میکنن با این طرح خوشکلشون؟!.. عجب گیری افتادیم با اینا..

motymmm

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام
شما برید تو سایتش با یوزرتون وارد شید و قطع سرویسو بزنید و سر هرماه دوباره فعالش کنید البته به نظر من ispتون رو عوض کنید خیلی بهتره-مخابرات اصلا به صرفه نیست با این روش محاسباتشون فقط به درد یه شرکت میخوره که 2 تا ایمیلو 4 تا سایت فعالیتش باشه نه برای یوزر خانگی

راستی یه سوال کسی میدونه شهرک بهارستان واقعا ADSL نداره؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
ما اگه نخوایم هر برج خودش اضافه کنه باید کیو ببینیم؟!

من مشکل دارم وقتی هزینه اینترنت بره روی قبض و همه پرداختیام تا الان با کارت شتاب از طریق سامانشون بوده!

الان یعنی طرح دادن کیف هم میکنن با این طرح خوشکلشون؟!.. عجب گیری افتادیم با اینا..
درسته خیلی دارن زور میگن

motymmm

Registered User
لایک‌ها
12
میپری مرکز خرازی یا بهشتی میگی یه فرم جمع آوری لطف کنین با این سرویستو
من امروز صبح رفتم جونمو راحت کردم

RSL

Registered User
لایک‌ها
14
میپری مرکز خرازی یا بهشتی میگی یه فرم جمع آوری لطف کنین با این سرویستو
من امروز صبح رفتم جونمو راحت کردم

من نجف آباد هستم!

یعنی بریم مرکز مخابرات این سرویس رو میشه غیرفعال کرد!؟

بگیم چه فرمی میخوایم؟(اینجا خیلی گیج میزنن کارکنان)

motymmm

Registered User
لایک‌ها
12
من نجف آباد هستم!

یعنی بریم مرکز مخابرات این سرویس رو میشه غیرفعال کرد!؟

بگیم چه فرمی میخوایم؟(اینجا خیلی گیج میزنن کارکنان)
اوه اوه خدا به دادتون برسه مخابرات نجف آباد که معلوم نیس که به کیه فقط شاغالا منتظرن وقت اداری تموم بشه موتور کوموجیاشون رو بردارن برن دنبال رودخونه:lol:
نه عزیز احتیاج نیس بیاین اینجا
برین مرکز اصلی مخابرات همونجو =)) واحد ای دی اس دیزل بگین فرم جمع آوری بدین خودشون 1 بگه میدن میگن پر کن امضا و اثر انگشت بزن و برو به سلامت

spyder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
مخابرات استان اصفهان طرح نامحدود نداره؟اگه داره شرایطش چه جوریه؟

hh13

Registered User
لایک‌ها
16
اوه اوه خدا به دادتون برسه مخابرات نجف آباد که معلوم نیس که به کیه فقط شاغالا منتظرن وقت اداری تموم بشه موتور کوموجیاشون رو بردارن برن دنبال رودخونه:lol:
نه عزیز احتیاج نیس بیاین اینجا
برین مرکز اصلی مخابرات همونجو =)) واحد ای دی اس دیزل بگین فرم جمع آوری بدین خودشون 1 بگه میدن میگن پر کن امضا و اثر انگشت بزن و برو به سلامت
:lol::lol::D:D:):)

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
مخابرات استان اصفهان طرح نامحدود نداره؟اگه داره شرایطش چه جوریه؟

سلام
همین سرویسی که داره یعنی نامحدوده دیگه!
شما هر چقدر میخای استفاده میکنی اما گیگی 3700 باید پول بدی:blink:

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان که مشترک صبانت هستند آیا سرعت دانلود شبانه شما هم پکیده؟ من قبلا اگر دانلودی میگذاشتم , توی یک شب بین 1.2 تا 2 گیگ دانلود میگرد , الان چند روزه که یا وسطش کلا اتصال قطع شده , یا مثلا دیروز و امروز هر روز حدودا 150 تا 200 مگ دانلود داشتم. اشتراکم هم 1مگ هست.

motymmm

Registered User
لایک‌ها
12
نه مشکلی نداشته این چند شب نپوکیده فعلا یه خط گذاشتیم پارس انلاین ببینیم چطوره

a.abbasi72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مشاهده پیوست 453956
2 مگ ندا گستر ساعت 3:30 بعداظهر
البته شبا 1 مگ بیشتر نمیره
دوستان سرویس شبانه اسپیدی چی الان چی پیشنهاد میدن؟

کدوم منطقه ای؟ من معمولا بالای 1مگ هستم ولی خب قرار بود تا 4 باز باشه حتی 1 ثانیه هم به نزدیکای 4 نمی رسه :دی

a.abbasi72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان که مشترک صبانت هستند آیا سرعت دانلود شبانه شما هم پکیده؟ من قبلا اگر دانلودی میگذاشتم , توی یک شب بین 1.2 تا 2 گیگ دانلود میگرد , الان چند روزه که یا وسطش کلا اتصال قطع شده , یا مثلا دیروز و امروز هر روز حدودا 150 تا 200 مگ دانلود داشتم. اشتراکم هم 1مگ هست.

نه خوب بوده. یه جورایی این هفته رو سقیدم کرده شبی تا 4.4 گیگم گرفتم ازش شاید مرکز مخابراتیت اختلال داشته

بالا