• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
سلام دوستان من پریروز کمیسون داشتم و معافبت پزشکی گرفتم 109 تومن هم ریختم حساب واسه صدور کارت چند وقت دیگه کارتم میاد در خونه ؟
افسر گفت زنگ بزن همیین جا مگه کارت نمیاد در خونه ؟!

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
كسي نيست يه شيريني بهش بدم برام عضويت فعال بسيج رد كنه ؟!
لطفاً بهم pm بديد ...،

Sent from my 

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
بچه ها یه سوال ضروری دارم.من میخوام معافیت کفالت بگیرم.بعد گفتند که 2هفته دیگه باید بیای واسه شورا.میخواستم بپرسم شورا چه چیزایی میگه؟؟؟
بعد از شورا چه مرحله ای هستش؟؟

Masi mc

Registered User
لایک‌ها
364
سلام دوستان من پریروز کمیسون داشتم و معافبت پزشکی گرفتم 109 تومن هم ریختم حساب واسه صدور کارت چند وقت دیگه کارتم میاد در خونه ؟
افسر گفت زنگ بزن همیین جا مگه کارت نمیاد در خونه ؟!
دوست عزیز مبارک باشه
خدمتتون عرض کردم ب طور معمول حداقل 14,15 روز بعدش کارت میاد دمه خونتون

Masi mc

Registered User
لایک‌ها
364
بچه ها یه سوال ضروری دارم.من میخوام معافیت کفالت بگیرم.بعد گفتند که 2هفته دیگه باید بیای واسه شورا.میخواستم بپرسم شورا چه چیزایی میگه؟؟؟
بعد از شورا چه مرحله ای هستش؟؟
شخصی که کفالتشو گرفتی (پدر یا مادر یا...)پزشکا وضعیتشو بررسی میکنن واگه تایید کنن که نیاز به مراقبت داره رای معافیو چند دقیقه بعدش همونجا اعلام میکنن

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
شخصی که کفالتشو گرفتی (پدر یا مادر یا...)پزشکا وضعیتشو بررسی میکنن واگه تایید کنن که نیاز به مراقبت داره رای معافیو چند دقیقه بعدش همونجا اعلام میکنن
من داداشم 5 ماه دیگه میرسه به 18 سال بنظرتون.رای رو صادر میکنن؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
من داداشم 5 ماه دیگه میرسه به 18 سال بنظرتون.رای رو صادر میکنن؟

قانونا باید صادر کنن
بهرحال ایشون 18 سال تمام نداره و هنوز 17.5 هست
قانون میگه نباید بهتون گیری داده بشه چون برادر +18 ندارین

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
شرایط معافیت کفالت برای تک پسر (یه خواهر داره)چه جوریه؟
18 سال رو تموم کرده و الآن معافیت تحصیلی دانشگاهیی داره!

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
قانونا باید صادر کنن
بهرحال ایشون 18 سال تمام نداره و هنوز 17.5 هست
قانون میگه نباید بهتون گیری داده بشه چون برادر +18 ندارین
مرسی از جوابتون.بخدا نزدیک یکسال دویدم که شناسنامه ام رو درست کنم تا بتونم استعلام بگیرم
سازمان ثبت احوالم که بخواد یه چیزی رو اصلاح کنه بابای آدم رو درمیاره

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
از دوستانی که سربازی رفتن یکی از دوستای من الان وقت سربازیش هست

ایشون دانش اموز هست البته واحد داشته هنوز دیپلم نگرفته یک درسش مونده که از مدرسه گفتن دیگه نمی تونی بخونی 12 ترمت پر شده

سال پیش معافیت گرفت که توش نوشته تا 96 می تونی از معافیت تحصیلی استفاده کنی

منم شرایط سربازی رو می خوندم نوشته بود که

نيروهاي مسلح در خصوص چگونگي ادامه تحصيل افرادي كه به سن مشموليت مي‌رسند گفت: اگر اين افراد دانش‌آموز باشند مطابق قانون مي‌توانند تا سن 24 سالگي ادامه تحصيل بدهند ولي اگر در اين مدت موفق به فارغ‌التحصيلي نشده و يا در بين تحصيل وقفه‌اي به وجود بيايد فرد فوق مشمول بوده و بايد به سربازي برود.

الان کسی می دونه این بابا چطور می تونه کاری کنه که یه ترم دیگه بتونه بخونه تا یک درسش رو پاس کنه و دیپلم بگیره بره دانشگاه ؟؟؟
لطفا کسی می دونه کوتاهی نکنه ممنون

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
کسی چیزی نمی دونه لطفا راهنمایی کنید

تو دفترچه سال 92 نوشته که

sarbazifaq.gif

الان سوال 5 جواب سوال من هستش؟؟؟یعنی تا 24 سالگی میشه خوند در رشته ریاضی فیزیک؟؟؟

Last edited:

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
درود
آقایون تاریخ 13 مرداد امسال به من گفتن یه ماه دیگه نامه شورای عالیم میاد. ولی الان 9 مهره و هنوز این نامه نیومده!
قرار بود منو بفرستن شورای عالی تا معلوم شه به خاطر کم شنوایی معاف می شم یا نه، اون دکتر کمیسیون پزشکی اصلا معاینه کامل نکرد و فقط مدارکی که از بیرون داشتم رو دید زد شورای عالی...
فردا می خوام برم بیمارستان امام سجاد جایی که تو مرداد برای کمیسیون رفتم از منشی دکتره بپرسم چی شده.
به جایی می رسم یا نه؟
واقعا اعصابم خرده سر کار هم می رم و وقت التماس اینا رو ندارم.

Masi mc

Registered User
لایک‌ها
364
درود
آقایون تاریخ 13 مرداد امسال به من گفتن یه ماه دیگه نامه شورای عالیم میاد. ولی الان 9 مهره و هنوز این نامه نیومده!
قرار بود منو بفرستن شورای عالی تا معلوم شه به خاطر کم شنوایی معاف می شم یا نه، اون دکتر کمیسیون پزشکی اصلا معاینه کامل نکرد و فقط مدارکی که از بیرون داشتم رو دید زد شورای عالی...
فردا می خوام برم بیمارستان امام سجاد جایی که تو مرداد برای کمیسیون رفتم از منشی دکتره بپرسم چی شده.
به جایی می رسم یا نه؟
واقعا اعصابم خرده سر کار هم می رم و وقت التماس اینا رو ندارم.
بهره بری **** وظیفه پیگیری کنی شاید نامت برگشت خورده باشه.برای من دقیقا یه هفته ایی اومد

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
بهره بری **** وظیفه پیگیری کنی شاید نامت برگشت خورده باشه.برای من دقیقا یه هفته ایی اومد

من کرج هستم. باید برم **** وظیفه کرج؟ از همون **** وظیفه کرج هم اولش اقدام کردم.

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
درسته که میگن از لحظه ترک تحصیل در دیپلم اگر مشمول باشی یک سال وقت داری که اعلام اماده گی کنی؟؟؟؟؟

اگر درست میشه تو این یک سال به صورت داوطلب ازاد واحد دیپلم رو پاس کرد و در دو ترم خرداد و شهریور پیش دانشگاهی رو و بعد کنکور داد در صورتی قبولی در دانشگاه نرفت سربازی؟؟؟

جان من کسی می دونه راهنمایی کنه

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بچه برای معافیت از طریق پدر . به غیر از سن ایا بیماری هم می تواند باعث ماعفیت کفالت بشود . اگر اره
مثلا پدر دارای بیماری مثل قند باشد و اون پسر تنها پسر خانواده باشد . ایا می تواند معاف کفالت بشود . این سوال را برای یکی از دوستانم می پرسم
لطفا بگویید باید چه کار های بکند تا معاف بشود .
مثلا الان این فرد که پدرش قند دارد باید کجا برود و ازمایش بدهد . کلا شرایطش چگونه هست .

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
بچه برای معافیت از طریق پدر . به غیر از سن ایا بیماری هم می تواند باعث ماعفیت کفالت بشود . اگر اره
مثلا پدر دارای بیماری مثل قند باشد و اون پسر تنها پسر خانواده باشد . ایا می تواند معاف کفالت بشود . این سوال را برای یکی از دوستانم می پرسم
مثلا الان این فرد که پدرش قند دارد باید کجا برود و ازمایش بدهد . کلا شرایطش چگونه هست .

فکر کنم بشه گرفت.باید درخواست بدی فکر کنم بری **** وظیفه شهرتون خوب باشه

بعد اونا میگن بابات بیار همراه مدارک فکر کنم یک شورا تشکیل میدن سه یا چهار تا دکتر هست اگر رای اوردی میگن بیا این کفالت اگر نه که هیچی

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574

داداش رو قند و اینچیزا بعید میدونم معاف کنن
پدر من 61 سالشه علاوه بر قند مشکل قلب ، فشارخون بالا و سنگ کلیه و کیسه صفرا هم داره
ولی اخرشم تونستم معافیت پزشکی بخاطره فتق خودم بگیرم نه کفالت از طریق پدرم
ولی حالا کار از محکم کاری عیب نمیکنه بگو بنده خدا پیگیر باشه

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
درسته که میگن از لحظه ترک تحصیل در دیپلم اگر مشمول باشی یک سال وقت داری که اعلام اماده گی کنی؟؟؟؟؟

اگر درست میشه تو این یک سال به صورت داوطلب ازاد واحد دیپلم رو پاس کرد و در دو ترم خرداد و شهریور پیش دانشگاهی رو و بعد کنکور داد در صورتی قبولی در دانشگاه نرفت سربازی؟؟؟

جان من کسی می دونه راهنمایی کنه

داداش از من میشنوی اینجور مسائل رو برو **** وظیفه یا پلیس+10 بپرس که بهتر و درست تر راهنماییت کنن ;)

بالا