دوست عزیز مبارک باشهسلام دوستان من پریروز کمیسون داشتم و معافبت پزشکی گرفتم 109 تومن هم ریختم حساب واسه صدور کارت چند وقت دیگه کارتم میاد در خونه ؟
افسر گفت زنگ بزن همیین جا مگه کارت نمیاد در خونه ؟!
شخصی که کفالتشو گرفتی (پدر یا مادر یا...)پزشکا وضعیتشو بررسی میکنن واگه تایید کنن که نیاز به مراقبت داره رای معافیو چند دقیقه بعدش همونجا اعلام میکننبچه ها یه سوال ضروری دارم.من میخوام معافیت کفالت بگیرم.بعد گفتند که 2هفته دیگه باید بیای واسه شورا.میخواستم بپرسم شورا چه چیزایی میگه؟؟؟
بعد از شورا چه مرحله ای هستش؟؟
من داداشم 5 ماه دیگه میرسه به 18 سال بنظرتون.رای رو صادر میکنن؟شخصی که کفالتشو گرفتی (پدر یا مادر یا...)پزشکا وضعیتشو بررسی میکنن واگه تایید کنن که نیاز به مراقبت داره رای معافیو چند دقیقه بعدش همونجا اعلام میکنن
دراین مورد نمیدونم چی بگم راسنش...بهتره از خود **** وظیفه پرسجو کنی عزیزمن داداشم 5 ماه دیگه میرسه به 18 سال بنظرتون.رای رو صادر میکنن؟
من داداشم 5 ماه دیگه میرسه به 18 سال بنظرتون.رای رو صادر میکنن؟
مرسی از جوابتون.بخدا نزدیک یکسال دویدم که شناسنامه ام رو درست کنم تا بتونم استعلام بگیرمقانونا باید صادر کنن
بهرحال ایشون 18 سال تمام نداره و هنوز 17.5 هست
قانون میگه نباید بهتون گیری داده بشه چون برادر +18 ندارین
بهره بری **** وظیفه پیگیری کنی شاید نامت برگشت خورده باشه.برای من دقیقا یه هفته ایی اومددرود
آقایون تاریخ 13 مرداد امسال به من گفتن یه ماه دیگه نامه شورای عالیم میاد. ولی الان 9 مهره و هنوز این نامه نیومده!
قرار بود منو بفرستن شورای عالی تا معلوم شه به خاطر کم شنوایی معاف می شم یا نه، اون دکتر کمیسیون پزشکی اصلا معاینه کامل نکرد و فقط مدارکی که از بیرون داشتم رو دید زد شورای عالی...
فردا می خوام برم بیمارستان امام سجاد جایی که تو مرداد برای کمیسیون رفتم از منشی دکتره بپرسم چی شده.
به جایی می رسم یا نه؟
واقعا اعصابم خرده سر کار هم می رم و وقت التماس اینا رو ندارم.
بهره بری **** وظیفه پیگیری کنی شاید نامت برگشت خورده باشه.برای من دقیقا یه هفته ایی اومد
بچه برای معافیت از طریق پدر . به غیر از سن ایا بیماری هم می تواند باعث ماعفیت کفالت بشود . اگر اره
مثلا پدر دارای بیماری مثل قند باشد و اون پسر تنها پسر خانواده باشد . ایا می تواند معاف کفالت بشود . این سوال را برای یکی از دوستانم می پرسم
لطفا بگویید باید چه کار های بکند تا معاف بشود .
مثلا الان این فرد که پدرش قند دارد باید کجا برود و ازمایش بدهد . کلا شرایطش چگونه هست .
بچه برای معافیت از طریق پدر . به غیر از سن ایا بیماری هم می تواند باعث ماعفیت کفالت بشود . اگر اره
مثلا پدر دارای بیماری مثل قند باشد و اون پسر تنها پسر خانواده باشد . ایا می تواند معاف کفالت بشود . این سوال را برای یکی از دوستانم می پرسم
لطفا بگویید باید چه کار های بکند تا معاف بشود .
مثلا الان این فرد که پدرش قند دارد باید کجا برود و ازمایش بدهد . کلا شرایطش چگونه هست .
درسته که میگن از لحظه ترک تحصیل در دیپلم اگر مشمول باشی یک سال وقت داری که اعلام اماده گی کنی؟؟؟؟؟
اگر درست میشه تو این یک سال به صورت داوطلب ازاد واحد دیپلم رو پاس کرد و در دو ترم خرداد و شهریور پیش دانشگاهی رو و بعد کنکور داد در صورتی قبولی در دانشگاه نرفت سربازی؟؟؟
جان من کسی می دونه راهنمایی کنه